14
aug
Seneste opdatering: 14/8-13 kl. 0740
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

A Conversation with Mark Steyn

In our inaugural show, we talk with Mark Steyn, author of the book After America and a favorite guest of The Milt Rosenberg Show. We talk with Mark about the host of scandals plaguing the Obama administration, the Boston Bombing suspect, and the changing cultural face of America. Hør Mark Steyn MP 3 podcast, 47:32 minutter
.

Måling: Mere end hver femte vælger vil stemme på DF

20.2 procent mod socialdemokraternes 17.8 procent. Svensk Yougov er åbenlyst politiserende.

Utilfredse S-vælgere vandrer mod højre til Dansk Folkeparti, og Socialdemokraterne er presset, lyder det. Partiformand Kristian Thulesen Dahl (DF) og co. bryder nu en magisk grænse og sender for første gang nogensinde DF over 20 procent i en vælgermåling.

I en meningsmåling, som YouGov har lavet for metroxpress, står partiet til 20,2 procent af stemmerne og konsoliderer dermed positionen som Folketingets potentielt næststørste parti foran S med 17,8 procent af stemmerne. – Det er et meget højt niveau for os. Men vi gør os ingen tanker om, at nu letter vi fra jorden. Der er to år til næste valg, og vælgerne kan flytte sig meget, siger Thulesen Dahl og tilføjer, at en del af DF’s fremgang skyldes tilgangen fra utilfredse S-vælgere. TV 2 Nyhederne


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Bjovulf

Posted: 14 august 2013 - 03:49 - Svar

Wow! 😀 😀 😀

Anonym

Posted: 14 august 2013 - 05:08 - Svar

Pat Condell: Boycott halal, boycott sharia

Jeps, nemt og enkelt.
Hvis du ikke allerede fravælger alt halal og lignende varer og tjenester, så start nu.
Enkelt og effektivt.

Bjovulf

Posted: 14 august 2013 - 10:20 - Svar

Dagbladet Politiken forsimpler halalkøds-debatten

http://denkorteavis.dk/2013/politiken-forsimpler-halalkods-debatten

14. Aug 2013
Dagbladet Politiken forsimpler halalkøds-debatten

Så er det sagt

I Politikens leder d. 13. august under overskriften, ”Thorning skal ud af frikadellekrigen” – det var overskriften på dagbladet Politikens leder i går (13.8). Her lyder det blandt andet, at Helle Thorning Schmidts udmelding om, at offentlige institutioner skal fastholde dansk kultur og traditioner ved også at servere danske spisevaner såsom svinekød, er at give Dansk Folkeparti unødvendig medvind.

Yderligere skriver lederskribenten, at ”Socialdemokraterne lader sig igen kujonere af den store stygge stemmestøvsuger fra højre(Dansk Folkeparti)”.

Det er mig ubegribeligt, at Politiken bliver ved med at simplificere halalkøds-debatten til blot et spørgsmål om mad.

Religion i det offentlige rum

Dagbladet har helt bevidst valgt at misse det centrale aspekt i diskussionen, nemlig om vi skal tillade, at en religion får plads i det offentlige rum, og om vi skal trække den ned over hovedet på andre, der ikke er tilhænger af islam.

….

Lars Mikkelsen, lærerstuderende, Aalborg [ Måske er der alligevel håb for fremtiden trods alt? 🙂 ]

  Bjovulf

  Posted: 14 august 2013 - 10:22 - Svar

  Beklager, Steen – der var en html-kode, der smuttede der 😉

  A. Lukas

  Posted: 14 august 2013 - 10:48 - Svar

  Ur artilkeln: “Jo flere religiøse krav i det offentlige rum, vi bukker under for, desto flere krav vil der komme.”

  Det här är ju en så elementär sanning. Alla föräldrar använder sig av den, nästan varje dag i uppfostran av sina barn. När du en gång börjar ge efter, då står du svagare när nästa krav kommer. Ge därför inte efter. Stå upp för dina regler.

  Som metod från angriparens sida kallas det ofta Salami-metoden: bit för bit, skiva för skiva, tills hela samhället är halal.

   Bjovulf

   Posted: 14 august 2013 - 11:22 - Svar

   Just precis 😉

Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead

Posted: 14 august 2013 - 12:59 - Svar

OT:

Först de senaste månaderna har de sekulära och “de vanliga fromma muslimerna i mittfåran” klivit fram och börjat protestera mot Brödraskapet och mot salafisterna i Egypten och Tunisien. Det har ingett hopp och den sekulära revolutionen den 3 juli ingav ännu mer hopp, men när nu armén tar till vanvettigt övervåld för att riva upp Brödraskapets tältläger i Kairo, sjunker det undan igen. Vad tvingade armén att agera. Varför kunde man inte ha låtit Brödraskapet ta första steget och låtit dem förlora propagandakriget? Det totala inbördeskriget tycks nu rycka närmare i Egypten också och armén har låtit MB börja med många propagandapoäng tillgodo.

Multikulti ist tot

Posted: 14 august 2013 - 15:54 - Svar

Dansktalende salafist opfordrer danskere til kamp i Syrien. Se video.

http://jyllands-posten.dk/indland/ECE5824467/dansktalende-salafist-opf ordrer-danskere-til-kamp-i-syrien/

  T. Snorrason

  Posted: 14 august 2013 - 16:41 - Svar

  Som han selv beretter, han fik alt gratis, uddannelse, forsørgelse osv, men kunne alligevel ikke klare sig, hvorfor han på grund af mindreværdsfølelse – og det går jo ikke, når man er bestemt til at herske – blev salafist.
  Kuffar-samfundet gav ham alle muligheder, men han evnede af den ene eller anden grund ikke at udnytte dem.
  Så han søgte trøst i religionen.
  Man må håbe, han snart får sit ønske om martyrdom opfyldt.

Leave a Comment