15
aug
Seneste opdatering: 15/8-13 kl. 2332
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

De lokale tager ikke så meget pis fra de langskæggede, som de letskræmte Londonnerne. Sendt på RTBF.BE i juli 2013. Fransk med engelske undertekster.

»Sverige – ett terroristvänligt, högriskland«

I august 2003 skrev jeg til Jan Milld fra mit lille hus i Småland, da jeg havde opgivet af få bare fire linjer i en svensk avis, blandt andet disse ord. Det var en måned inden Mijailo Mijailović mord på Anna Lindh:

Det är mitt största hopp för Sverige att den massiva invandringen kommer på den demokratiska dagordningen inom kort. Annars kommer Sverige att radikaliseras allt mera och de nu regerande politikerna kommer att lyckas med att fullständigt förstöra en annars så fin demokrati. Och då kanske det sker ytterligare ett mord på en svensk statsminister?

Det var en ret beskeden frygt sammenlignet med, hvad jeg frygter i dag set her på præcis ti års afstand. Jeg troede først at valget i 2002 ville betyde noget, så 2006, de første valg hvor internet var slået helt igennem, dvs. frie ytringer op informationer i Sverige. Intet skete.

På de ti år er der uddelt 748.499 nye permanente opholdtilladelser. Befolkningen med udenlandsk baggrund er nær 25 %, og den vil nå 50 % en dag uden at nogen behøver løfte en finger. Der er ikke længere nogen demokratisk, politisk udvikling, der kan forhindre at oprindelige svenskere kommer i mindretal i Sverige. Bliver det ikke i 2040, kan det måske forsinkes til 2070.

Nogle sætter deres lid til valgene 2014 eller 2018, men det hele er afgjort for længe siden mens Medelsvensson var lagt i demokratisk koma af presse og politikere. Jeg overvejer, om jeg ikke skulle hellige mig en anden tabt sag. På den anden side, har udviklingen været interessant – alt for interessant, at gammel vane tvinger en til at kigge med. Jeg forlod Sverige med en vis lettelse i 2004, og nu er jeg sjældent tilbage på gerningsstedet og altid med en tristhed, der først letter når jeg er ude igen. Sitationen er markant forværret siden da, som også Secret Service har opdaget.

I det här fallet har de fått snabba på processen eftersom Sverige-besöket bestämdes så hastigt, säger författaren Jeffrey Robinson. Inför varje statsbesök gör Secret service, som ansvarar för presidentens säkerhet, en riskbedömning av landet som ska besökas. Enligt källor till Expressen har Sverige i den bedömningen ansetts vara ett högriskland. Den svenska öppenheten, där byggnader och personer ofta är enkelt tillgängliga, har varit en viktig faktor. Men framför allt har morden på statsminister Olof Palme och utrikesminister Anna Lindh vägt tungt.

Bilden bekräftas av den tidigare brittiska diplomaten Charles Bird som nu är verksam vid kontraterrorisminstitutionen på St Andrews universitet i Skottland.- I utvärderingen av säkerhetshotet ingår en tillbakablick av vad som har hänt tidigare, för det kan ge en indikation av hur hotbilden ser ut, säger han. I riskklassningen av Sverige spelar också den inte obetydliga närvaron av al-Qaidaanknutna personer en stor roll, enligt flera bedömare.- Sverige är känt för att vara ett terroristvänligt land. Det har med vår lagstiftning att göra, säger Peter Jonsson.

Terrorismforskaren Magnus Ranstorp har under många år följt närvaron av al-Qaida i Sverige och bekräftar att det finns en risk. – Vi har gott om individer i Sverige som bland annat reser ner till Syrien och köper den här ideologiska idévärlden. Vi har också haft två höga ledare från Sverige i al-Qaida, säger han. Därför klassas Sverige som ett högriskland

Når “pursvenskar” bliver som indianere eller aboriginals i Sverige

Det skal vist være morsomt, men er kun frækt og provokerende. Lavet af Svenska FN-förbundet, der ikke har noget med FN at gøre – hvad kunne være slemt nok – men som er en slags FN fanklub, hvad der nærmer sig det debile. “Det som är ännu sjukare är att detta mycket väl kan vara en korrekt bild av framtiden om sisådär 50 år”, skriver en kommentator.Film: Svenne.

Filmen “Svenne” riktas även den mot landets skolelever och den “utmanar bilden av Sverige som ett land där allas grundläggande rättigheter respekteras”. Till filmen finns ett antal olika övningar som läraren kan använda i undervisningen. “Svenne” – ny film från Zanyar Adami.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Robert R

Posted: 15 august 2013 - 05:50 - Svar

Nu skal vi ikke være naive! Muslimske patruljer patruljere i Brussel og London, det er jeg sikker på at de også gør i Paris og Stokholm og sikkert også i områder af København, Aarhus og Odense. Ikke dirrekte måske, men i form af at unge mennesker, der ofte hænger ud på gadehjørner, observerer og lynhurtigt tilkalder stormtropperne, hvis et eller andet skulle give anledning til det. Det foregår også i form af sværme at taxaer, der fungerer som patruljevogne f.eks overfor flygtede muslimske piger, der bliver tæsket i hjemmet. Så jo også her patruljer muslimerne, fuldstændigt som i resten af Europa!

Bjovulf

Posted: 15 august 2013 - 07:01 - Svar

“Kulturberigelsen” skrider planmæssigt fremad ;-(

Grov sag om æresvold: 17-årig pige fik bælte om halsen og håret klippet

http://ekstrabladet.dk/112/article2066628.ece

Var kærester med etnisk dansk dreng [!!!] – far, mor, onkel og tante [!!!] bag brutal afstraffelse

Af: Sune Fischer

En 17-årige blev overmåde groft mishandlet – ifølge anklageskriftet af sin nærmeste familie.

Gennem godt tre timer blev pigen holdt fanget i onklens hus, hvor hun blandt andet blev klædt nøgen og pisket med et bælte, ligesom hun fik klippet store totter af sit hår og spændt et bælte spændt om halsen, så det sortnede for hende.

Ifølge myndighederne er der tale om en overmåde grim sag om æresrelateret vold. Og anklageskriftet beskriver, hvordan gerningsmændene er pigens egen far, mor, onkel og tante, der nok er danske statsborgere, men har palæstinensiske rødder. [!!!!!]

[ Måske burde man snart opfinde andre mere dækkende ord end “æresvold” og “æresdrab”? For der er absolut INTET ærefuldt ved denne type primitive, fanatisk og mentalt tilbagestående folkeslag, som alle vore dybt naive, totalt uvidende og groft uansvarlige politikere tillader at invadere os i enorme mængder i disse årtier og så ghm. endda uddeler statsborgerskaber til på samlebånd, som var det bolsjer – helt uden nogensinde at stille seriøse, ufravigelige krav – med underskrevet kontrakt – og så sætte meget skarpe grænser for vores tolerance. ]

Bergfast

Posted: 15 august 2013 - 09:18 - Svar

Filmen Svenne.

När man läser en del kommentarer under filmen Svenne, på siten Avpixlat, så kan man bli lite konfunderad.

Det är nog oftast inte invandrare själva som i första hand inte tycker om Sverige. Många är nog ändå ganska glada för att ha fått möjlighet att flytta från krig eller andra besvärliga omständigheter.

Nej, man behöver nog komma ihåg att det oftast nog är andra viljor, oftast betydligt mer inflytelserika och påverkansstarka samhällsingenjörer av olika slag och art som för fram invandrade människor till olika positioner och som banar väg för dessa i olika sammanhang. Det kan vara filmprojekt samt som tv-hallåor, sportjournalister, schlagerfestivalprogramledare och som Lucior osv.
Detta görs nog främst både för att påverka och för att reta och för att därmed avvänja inhemska befolkningar till att sluta identifiera sig själva med sitt nationalhem, och med sin nation, och också just med etniska profiler som kännetecknande signalement för detta nationalhem.

Invandrare av olika kategorier förs fram just som verktyg för dessa inflytelserika viljor. Invandrare som just uppvisar mycket avvikande etniska profiler mot en urpsrungbefolkning i en nation, blir verktyg för dem som vill förändra ursprungsinvånarnas identitetsupplevelse och identifikation med sina nationer, både etniskt, historiskt och kulturellt.

Dessa inflytelserika viljor vill inte längre att nationalstaterna i Europa skall vara etniskt identifierbara och heller inte kulturellt enhetliga. De vill att de forna ganska så utpräglat etniskt sammanhållna nationalstaterna i Europa skall försvinna och upplösas just som nationalhem för de olika folkgrupperingar som finns inom både Skandinavien och övriga Europa, med alla sina typiska signalement som de flesta kan känna igen sig själva i och identifiera sig med.

En kongoles slutar ju inte att vilja identifiera sig själv som kongoles, eller med sina kongolesiska släktingar, eller sin kongolesiska folkgrupp, sitt kongolesiska språk, eller sin kongolesiska historia, bara för att denne flyttar till ett annat land. På samma sätt är det ju för alla olika folkgrupperingar och folkstammar runt jordklotet.

Sådant är människovänligt att visa hänsyn och ta i beaktande och inte försöka negligera, förneka eller förtränga, till förmån för någon slags ism, som man inbillar sig är av godo.

Man använder sig då av de invandrade som då kanske både etniskt och kulturellt är tydligt avvikande människor från just ursprungsbefolkningen i de europeiska nationalstaterna, och särskilt i Skandinavien, som just verktyg och lydiga redskap för just möjligheten att kunna genomföra sådana önskningar.

Förmodligen tror man, liksom Stina Dabrowski uttalade, ungefär att; ”det kan aldrig bli fred på jorden om inte alla olika folkslag blandar upp sig med varandra.”….

Dessa tankegångar kan man inte direkt kalla för människovänliga även om man inbillar sig, eller rent av tror, att slutmålet, – en evig fred – är någonting gott som ger ett moraliskt berättigande till ett fortskridande på den inslagna vägen. Folkblandning står högst på dagordningen för dessa inflytelserika sfärer som kan sätta dagordningen, tillsätta tjänster, sponsra filmer och utöva inflytande över både ekonomi, politik, journalistik, film, radio och tv.

Men det verkar vara främst just till s.k. vita människors nationalhem som en mycket stor inflyttning av från t ex de Skandinaviska ländernas befolkningar, mycket olika folkslag, skall ske.

Detta är ganska så märkligt.

Inga nationer på jorden som har en till övervägande delen svarthåriga, mörkhyade eller mörkögda människor, t ex Japan, Kina, Sydamerika, Afrikanska nationer, eller Indien osv., utsätts för någon stor och omvälvande invandring av mycket främmande människor, både etniskt, språkligt och kulturellt.
De nationer som har en till övervägande mörkhyad och svarthårig befolkning, skulle säkert uppleva det som mycket märkligt om deras nationalhem ganska så plötsligt, på bara några decennier, skulle befolkas av människor som ur deras synvinkel skulle vara mycket olika. Om dessa nationers medborgare också betalade för den stora och omvälvande invandringen samt att de invandrade började synas allt mer i deras nationella tv-program samt som nyhetsankare osv., så är frågan den om majoriteterna i dessa nationer skulle kunna fortsätta att uppleva det som att deras nationer var deras nationalhem? Förmodligen skulle kanske en hel del av dem kunna uppleva det som att deras nationalhem var mer eller mindre ockuperade en främmande makts viljor…

Så att det är endast s.k. vita nationer och nationalhem där en majoritet av s.k. vita människor bor, som utsätts för en enorm invandring av mycket olika människor, med mycket olika signalement, samt mycket olika språk, traditioner, seder och bruk, det är ganska märkligt ändå.

Det är egentligen mycket märkligt.

Bjovulf

Posted: 15 august 2013 - 15:07 - Svar

Fra den “muntre” afdeling – venstrefløjens præmieloonie giver aldrig op 😉

Kræver oprejsning: Fly var ikke skyld i 9/11

I morgen skal byretten i København vurdere, om man må kalde folk, der fører bevis for at World Trade Center ikke styrtede sammen på grund af påflyvningerne, for tossede

Af: Thomas Harder

– Jeg har offentligt givet udtryk for, at de tre højhuse, der efter angrebet den 11. september, 2001, styrtede sammen på Manhattan i New York, IKKE kan være styrtet sammen som en følge af de to påflyvninger af tvillingetårnene – og slet ikke på den måde, sammenstyrtningerne fandt sted. [ Det er ellers for længst påvist og redegjort for i alle detaljer, hvad det præcist var, der egentlig skete, og hvorfor det til sidst førte til sammenstyrtningerne af det to WTC-tårne. Der findes også et glimrende BBC Horizon program ( http://www.youtube.com/watch?v=duqRhGzgOe4 ), der beskriver disse undersøgelser – interessant nok var det rent faktisk af to forskellige årsager, at de faldt sammen ].

– Og jeg har som videnskabsmand [tja?!] fremført en række videnskabelige argumenter herfor, som hverken Weekendavisen eller nogen andre har formået at tilbagevise. [ Nej, du har bare fremført en masse grundløse påstande, fordi du bare vil have, at der skal ligge noget mere bag – at det var USA selv der stod bag 9/11 –
guderne må vide hvorfor, og hvordan man skulle få anbragt så meget sprængstof i de to tårne – samt i bygning 7 – uden at nogen overhovedet opdagede det? – for det tilfælde, at der “tilfældigvis” lige skulle komme nogle store passagerfly forbi og flyve lige ind i dem. ]

Sådan skriver Niels Harrit, om den ‘tosse’-sag, der skal for en dommer i morgen i København. Harrit kræver 25.000 i erstatning af Weekendavisen og vil samtidig have journalist Søren Willemoes og redaktør Anna Knudsen dømt for injurier, fordi harrit tilbage i december måned 2012 blev kaldt en ‘tosse’ i avisen.
[ Det er da ellers en ret præcis beskrivelse, NH, så hvad er egentlig problemet? 😀 ]

….

  Bjovulf

  Posted: 15 august 2013 - 15:12 - Svar

  Santor

  Posted: 15 august 2013 - 19:46 - Svar

  Var det ikke Niels Harrit der opfandt begrebet nano-termit?

   Bjovulf

   Posted: 16 august 2013 - 01:45 - Svar

   Nej, men han var / er med sin kemiker / forsker-baggrund den førende konspirationsteoretiker på området i Danmark – den som resten af den mest virkelighedsfjerne venstrefløj med Flemming Jensen & co. i spidsen
   samt visse uoplyste journalister desperat klyngede og stadig klynger sig til, fordi det bare har at være USAs egen regering eller CIA, der stod bag 9/11 – selv om det bare var nogle påstande, om at der var fundet SMÅ SPOR (!) af NT i støvet fra bygningerne ( måske et resultat pga. kemiske reaktioner blandt de brændende materialer, for der var jo masser af aluminium tilstede i de to fly og i bygningerne selv ). I øvrigt er
   støvprøvernes oprindelser heller ikke 100 % sikre.

   At en kontrolleret nedrivning med NT af så gigantiske konstruktioner som de WTC-tårne samt den berømte Bygning 7så ville kræve kolossale mængder af stoffet og endda se ud på en hel anden måde – og slet ikke være eksplosiv, sådan som nogle konspirationsteoretikere frejdigt vedbliver at hævde, men derimod mere spruttende eller “ætsende”, synes heller ikke at have revet NH ud af sine vildfarelser eller givet ham anledning til i det mindste at anlægge en mere skeptisk tilgang til tingene, for når nu man allerede kender resultatet på forhånd, så kan den slags petitesser da virkelig ikke forstyrre ens logik og “videnskabelige” tilgang og konklusioner.
   Måske var det derfor NH ophørte med at være forsker? Og så havde brug for noget “vigtigt” at tage sig til og gøre sig interessant igen? 😉

   https://en.wikipedia.org/wiki/Nano-thermite

   Her demonstreres NT i aktion, og det forklares også, hvorfor NT-teorien er helt ude i hampen:

   http://www.youtube.com/watch?v=wbjYoINw5oI

JensH

Posted: 15 august 2013 - 15:58 - Svar

Her er en glimrende artikel om islam’s manglende evne til at skabe samfund i økonomisk og social vækst, hvilket ikke bliver bedre af, at de Arabisk-muslimske lande er godt i gang med at udrense deres mest innovative og initiativrige gruppe, nemlig de kristne minoriteter. Artiklen er fra dagens ‘udgave’ af American Thinker:

http://www.americanthinker.com/2013/04/contrary_to_what_has_been.html

  Tim Pallis

  Posted: 15 august 2013 - 16:30 - Svar

  JensH

  Tusind tak for henvisvingen til den fine artikel. Den er så sand som det er skrevet. Det er lige vand på min mølle. Fjordman har skrevet noget lignende hen ad vejen. Bare vi dog kunne vende universiteterne på hovedet. De trænger til at begynde helt forfra igen.

   JensH

   Posted: 15 august 2013 - 17:16 - Svar

   Helt enig. mht. universiteterne, og man kunne måske tilføje MSM.

Bjovulf

Posted: 15 august 2013 - 17:15 - Svar

Tjekkiet godkender dørslag som religiøs hovedbeklædning 😀 😀 😀

http://ekstrabladet.dk/vrangen/article2066647.ece

Tilhænger af Det Flyvende Spaghettimonsters Kirke må bære den alternative hovedbeklædning på ID-kort

Du kender sikkert til, at det kan være svært at få godkendt dit nye pasbillede, fordi de enten smiler for meget eller har en kasket eller hat på.

Men nu er der måske en vej til at kunne få lov til at bære hvilken som helst hovedbeklædning.

Man skal nemlig tilsyneladende bare have en religiøs overbevisning, hvor man ikke må gå uden en bestemt hovedbeklædning, som vi kender til med slør eller turban i visse religioner. [!!!]

Santor

Posted: 15 august 2013 - 19:54 - Svar

Svenska FN-förbundet? – hvem mon der finansiere dem?

JensH

Posted: 15 august 2013 - 22:01 - Svar

OT

Jeg har lige hørt på ‘The Sean Hannity Show’, at en paraply-organisation for flere Muslimske organisationer i USA, (stort set alle af dem ‘front-organizations’ for det Muslimske Broderskab), har i sinde at få en million muslimer i USA til deltage i en demonstration i Washington DC, (“March on Washington”), da de mener den Amerikanske stat undertrykker deres rettigheder. Denne demonstration skal finde sted -af alle datoer- den 11. september 2013.

Leave a Comment