21
aug
Seneste opdatering: 21/8-13 kl. 2124
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

“Bur­ning of churches is somet­hing which could’ve been done by the intel­li­gence. We have no proof that it is the Mus­lim Brot­her­hood who is doing this.”

“Det er hærens propaganda.” En interessant påstand han sidder i Genève og fremfører. Synd at han ikke sandsynliggører den på nogen måde. De skød så heller ikke fra minarater, havde Kalashnikovs med til ‘fredelige demonstrationer’ og havde torturkamre, som Raymond Ibrahim fortæller om? Jeg føler en akut akademikerlede grænsende til kvalme. Han besøgte Krogerup Højskole i 2007, og Tina Magaard analyserede hans dobbeltspeak i en god artikel. Jeg læser Who Needs a Democratic Egypt? og får det lidt bedre. Ramadan: Ingen bevis for at islamister har brent kirker – Der er en noget anden fremstilling af Broderskabet her:

Economist opdager at somaliere er de dårligst fungerende

Det er vist ti år siden danske socialrådgiver kaldte dem ‘uintegrerbare’. Som man kan se af grafikken, er Sverige natrligvis Europas hovedaftager af somaliere.

Somalis fare much worse than other immigrants; what holds them back? Most Somalis—Britain’s largest refugee population—do not work. They are among the poorest, worst-educated and least-employed in Britain. In a country where other refugees have flourished, why do Somalis do so badly?

Poverty is their first problem. Over 80% of Somali-speaking pupils qualify for free school meals. In Waltham Forest, a borough in east London, home to nearly 4,000 Somalis, 73% live in households on benefits. More than 50% of British Somalis rent from local councils, the highest proportion of any foreign-born population. In nearby Tower Hamlets 2010 data showed that Somalis were twice as likely as white Britons to be behind with the rent. The cost of their economic marginalisation hurts them, and is a toll on the public sector, too.

Education looks an unlikely escape route. Overcrowded houses mean children have nowhere to do their homework. In 2010-11 around 33% of Somali children got five good GCSEs, the exams taken at 16, compared with 59% of Bangladeshi pupils and 78% of Nigerian ones. Parents unable to speak English struggle. They see their children move up a year at school and assume they are doing well (in Somalia poor performers are held back). Their offspring, roped in as translators, are in no hurry to disabuse them. Britain’s Somalis, The road is long


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Santor

Posted: 21 august 2013 - 17:31 - Svar

Ud over at han normalt er fuld af løgn så “tror” jeg han som sådan.

Det er ikke udført af MB. Det er langt værre, hvis man ser det som et overordnet problem. Det er “almindelige” muslimer der brænder kirkerne ned og de gør det ud fra en “almindelig” islamisk sentiment overfor kristne.

  steen

  Posted: 21 august 2013 - 17:40 - Svar

  tjah, jeg har heller ikke set beviser på, at det jeg har set på video har været andet end MB tilhængere.

  Men når han taler om ‘fredelige demonstrationer’, så aner man en vis svindlerisk hensigt. Jeg stoler mere på Raymond Ibrahim

  http://frontpagemag.com/2013/raymond-ibrahim/a-jihadist-leader-behind- bars-in-egypt/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed %3A+FrontpageMag+%28FrontPage+Magazine+%C2%BB+FrontPage%29&utm_content =Netvibes

  The supreme leader of the Muslim Brotherhood, the head of the Islamist snake, Muhammad Badie—who had slipped security forces by traveling in and out of the Brotherhood torture camps (known as “peaceful sits ins” by the mainstream media”)—has finally been arrested in Egypt and is awaiting trial. Not only was he the leader of the Brotherhood, but, according to Brotherhood members themselves, he was giving orders to his underling, Muhammad Morsi, the now ousted Egyptian president.

  Among other serious accusations, Badie is being charged with inciting widespread terrorism and murder and playing a key role in the current violence and unrest in Egypt—also known as “the jihad”—which has led to the destruction of some 80 Christian churches and monasteries, the violent slaughters of Egyptian police, and any number of other criminal activities.

  If Badie, as a Brotherhood member on live TV inadvertently admitted, used to order president Morsi around, surely his authority over the average Brotherhood member—the very fellows now burning and slaughtering—was ironclad.

   Santor

   Posted: 21 august 2013 - 18:26 - Svar

   Selvfølgelig har han bagtanker! Min pointe er bare at det er almindelige muslimer der begår selve forbrydelsen men ikke i et MB regi, det er det opportune – muligheden for i kampens hede at pleje sine egne ( islamiske ) interesser, som når venstreradikal kaster sten og andet efter politiet under dække af en fredelig demonstration.

  Jörgen

  Posted: 21 august 2013 - 20:42 - Svar

  Tyvärr är det nog så att kristna i Egypten är älskade i samma utsträckning som judar var det i 1930-talets Tyskland. De kristna är hatade av många, kanske de flesta, och självklara syndabockar för allt som går snett. De är också mer välmående än genomsnittsegyptiern. Det lockar givetvis till våldsam omfördelning av de rikedomar de kristna “orättfärdigt” tillskansat sig. För de övergrepp som skedde under Mursis och MB:s vakt bär dessa ett ansvar. Det är dock delat med militärapparaten som aldrig frånträdde sin del av makten även om Mursi för en tid tilläts vara civil frontfigur. Att armén trots goda utrikespolitiska skäl inte med kraft griper in för att skydda de kristna vittnar om att man inrikespolitiskt bedömer detta vara ett skott i foten. Om MB vill ta ut ett avstånd till de extremister, möjligen salafister, som driver på övergreppen mot de kristna, kan man börja med att uttryckligen uttala sitt stöd för de kristna och fördöma de uppviglare som i islams namn manar på ligisterna. Där måste det börja om MB ska få någon trovärdighet i det här sammanhanget.

Multikulti ist tot

Posted: 21 august 2013 - 21:40 - Svar

Nielsen

Posted: 22 august 2013 - 02:18 - Svar

En værre løgner end tariq ramadan, har ikke levet siden pædofile muhammed.

Ole Burde

Posted: 22 august 2013 - 12:29 - Svar

Tariq Ramadan er et virkelig godt eksempem på hvor fantastisk DYGTIGE hans slags kan være til at overtale andre mennesker til at tro på hans utrolige historier . Han kunne uden tvivl være god til at sælge sand i sahara , eller Eifeltårnet til turister i Paris .
Det er skingrende vigtigt at indse at der ER noget som islamister generelt er BEDRE til end de fleste andre , specielt fordi de er så dårlige til mange andre ting .
Om han selv tror på det er ikke et nemt spørgsmål , men heldigvis kan det for os være lige meget. Det eneste vi behøver at vide , er at de kristne egyptere selv er overbevist om at det er MB som står bag angrebene . En anden ting som det er godt at huske , er at de kristne overalt i mellemøsten har skiftet strategi . De har besluttet sig til at spille med , der hvor tingene afgøres , hvor de før itiden bare prøvede at holde en så lav profil som overhovedet muligt . Det er hvad MB and friends nu vil straffe dem for , nøjagtig som andre islamister prøver at gøre det i bla.a. Syrien og Israel

Leave a Comment