23
aug
Seneste opdatering: 25/8-13 kl. 1851
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Ta inn hele skjermen 23.08.2013 132043

Bruce Bawer og France 24 taler om svenske kvinder, der underkaster sig ørkenprofeten, men dette er jo så åbenbart svenske henner mod ‘islamofobi’, en psykologisk lidelse der ligesom uppgivenhetssyndromet næsten udelukkende forekommer i svensk praksis. Digitale, dhimmi-Stocholmsyndromer ville det hedde i dansk, klinisk sprog. “Seeing brainwashed people is always scary.” Der er stadig ikke noget bevis for, at det påståede tørklædeoverfald overhovedet er sket, som det er fremstillet af medierne. I skrivende stund er det en rigsdagsbrand i en hornlygte, men mediemæssigt har den taget kegler i Sverige og i udlandet. Journalister er i almindelighed ikke undersøgere, de er historiepushere. (Se tidligere indlæg)

Europe is awash in dhimmitude, but Sweden is a case unto itself. There’s something desperate and demented about the levels of dhimmitude on display in Ikea-land. In no other European country, moreover, is there so little pushback in the media. [..]

Now, if this actually happened, it’s repugnant. But there’s no evidence that it did happen – no eyewitnesses, no surveillance video – and it’s been suggested (although not, of course, in the Swedish media) that the woman’s story could be entirely bogus. In any case, it’s a man-bites-dog tale if there ever was one: Sweden is overrun with Muslim men who rape infidel women, not with infidels who pull headscarves off Muslim women.

The Swedish news media, notorious for the decorous silence it has long maintained about the country’s rape crisis, were all over this story. The newspapers were awash in stories about the hijab campaign and full of pictures of the famous Swedish women in Muslim headscarves. The hijab campaigners were interviewed repeatedly on TV and radio. One of them, Nabila Abdul Fattah, admitted that their goal was “to normalize the hijab.”

Sitting at my computer and looking over all the pictures of Swedish women in headscarves, I pondered, more bemused than ever, the eternal question: what is it in the Swedish character that makes such foolishness possible? The zillions of photos of stupid, self-satisfied infidel women in veils symbolizing female subordination were ridiculous, deserving of mockery, of derisive laughter. But they were also scary. Seeing brainwashed people is always scary. “What’s wrong with these people?” I said aloud as I pored over the screwy selfies. “Whatever it is,” my partner said, “it should be in the DSM.”

Even as all this nonsense was underway, Sweden, which has the world’s second highest rape statistics – thanks to nothing more or less than the army of savage Muslim men within its borders who have no respect or mercy whatsoever for unveiled infidel women – was inexorably moving up toward the title of world’s #1 rape nation. And there was no sign of anyone doing anything whatsoever about it. Frontpage Mag.

En masse tilvandrede feminister med lidt stavebesvær – foto fra en hijabdemonstration, formodentlig i Stockholm. “Han spottade på mig mitt universitet”, Ingen andre i verden belønner islams neurotiske sekundærgevinst, som svenskerne. Det hævner sig dagligt i rigelige mængder.

Sverige. Landet, hvor ekstremisme udgøres af anti-ekstremisme

“Og hvor ikke-nationalisme er den svenske nationalisme.” Stor artikel i Weekendavisen af kenderen af Sverige, Frede Vestergaard. Nogle få nedslag:

Sverige er et land, som det er svært at forbinde med politisk ekstremisme.Det er landet, hvor alting er lagom, det vil sige: passende og med måde, uden ekstremer. Alligevel optræder begrebet ekstremisme til stadighed i den politiske og kulturpolitiske debat i Sverige. Højreekstremisme – ekstremhögern – vel at mærke. Der er en række højreekstreme grupper og bevægelser i Sverige. Ikke at de reelt synes at betyde noget, men det venstredrejede tidsskrift Expo har i årevis nøje fulgt deres aktiviteter. [..]

Karl-Olov Arnstberg, der har været professor i etnologi ved Stockholms Universitet, mener ikke, at de grupper, der omtales i Expo, udgør et problem. Det er meget små organisationer.

»Vi hører kun om dem via Expos omtale af dem, og Expos rapporter får altid pæn omtale i medierne. Egentlig er det en ubehagelig venstreorienteret censurorganisation, som hindrer den frie debat, for eksempel om indvandringens forskellige omkostninger,« mener professor Arnstberg, der er medforfatter til en bog med titlen Invandring och mörkläggning, der udkom tidligere i år [..]

Partiet [SD] har siden årets begyndelse ligget på omkring 10 procent i meningsmålingerne, mod som nævnt 5,7 procent ved valget i 2010, og hvis statsminister Fredrik Reinfeldt skal have en chance for at vinde en ny periode ved magten efter næste valg, skal han have partiets støtte for at få flertal. Men statsminister Fredrik Reinfeldt har stadig ikke tænkt sig at bygge sin magt på de cirka 700.000 svenskere, der ifølge meningsmålingerne vil stemme på partiet. Han sagde på folkemødet i Almedalen i begyndelsen af juli, at hvis valget næste år igen resulterer i, at Sverigedemokraterne bliver tungen på vægtskålen, vil han hellere overlade magten til de rød-grønne, hvis de har fået flere mandater end regeringspartierne.

I kulturdebatten kan man også møde en anden form for ekstremisme: I foråret har ekstremfeministiske skribenter talt meget om et udbredt »nethad« i Sverige, angiveligt især rettet mod kvindelige journalister og feminister, der har berettet om trusler og angreb. Og der har været ført en kampagne mod anonym netdebat, der ikke kun vedrørte kritikere af feminismen, men reelt også blogs, der beskæftiger sig med den store indvandring, blandt andet avpixlat. info, der er knyttet til Sverigedemokraterne. – Nethadet synes at være et særligt svensk fænomen. I hvert fald sagde generalsekretær Christophe Deloire fra Journalister Uden Grænser til det svenske blad Journalisten tidligere i år, da han under et besøg blev spurgt, om det var et almindeligt problem i andre lande: »Jeg vidste ikke, at det var sådan i Sverige. Det siger antagelig noget om Sverige. Frede Vestergaard: Landet Lagom, Weekendavisen | 23.08.2013 (ikke online)

Brain drain: 400 British citizens emigrate every day

De højtuddanede rejser fra England mere end noget andet land vestligt, ind kommer indvandrere fra hele verden. Befolkningen er vokset 11 procent siden 1992.

More than 400 British citizens are leaving the country every day in a drain on talent that is leading to the “disappearance” of skilled middle-class professionals, a senior Conservative MP has warned.

According to the Office for National Statistics, the number of British citizens who have moved abroad has risen by a fifth under the Coalition, reaching 154,000 last year. Separate figures, published by the OECD, show that almost 1.3million Britons with university-level education are living abroad, more than any other developed economy. Telegraph, Brain drain as skilled British workers leave for better life abroad (but we’re still getting bigger thanks to immigration)


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


mjusiqtube

Posted: 23 august 2013 - 12:01 - Svar

Ja – det er kvalmt hvordan Svenskene utraderer seg selv. Nærmere 2000 voldtekter I året bare I Stocholm hvis jeg husker rett. Ikke et ord om at muslimer og nord-afrikanere er problemet. En eneste gråtehistorie om en muslimsk kvinne som får sløret revet av (oppdiktet historie kanskje?) – og Svenske medier, feminister og politikere star klar til å gråpte. Det er kvalmende.

  Marit

  Posted: 23 august 2013 - 19:54 - Svar

  Ja, la oss alle iføre oss niqab, chador og hijab. I solidaritet med de undertrykte muslimske menn.

Ole Burde

Posted: 23 august 2013 - 12:55 - Svar

Det forekommer mig at de rettroende nettop i denne tid tager et yderligere skridt væk fra virkeligheden . Den politiske korrektheds dogmatiske opbygning er under stadig udvikling , og et nyt ENDNU mere sygt fænomen begynder at vise sig : Det er nu muligt for de troende at lege med tankem om at indrømme KLØFTEN mellem den objektive virkelighed og den KORREKTE virkelighed .
Dette har i disse dage givet sig et sindssygt udtryk i mediernes reportage om den påståede brug af giftgas i Syrien . I massemedierne er det rutinemæssigt blevet reporteret hvordan der (i den objektive virkelighed) er stor tvivl om påstandene om brugen af giftgas , hvorefter same reporter så blinker udspekuleret med dene øje OG KØRER VIDERE som om det var underforstået at denne tvivl naturligvis ikke er relevant i den ”rigtige” virkelighed … den korrekte virkelighed hvor han selvfølgelig som respektabel reporter står solidt plantet . Det er muligt at denne ”flirten” med erkendelsen af egen scizofreni er et genkendeligt symptom i bestemte former for mental-sygdomsforløb …. De svenske feministers avancerede sygdomssymtomer er måske en slags tidlig advarsel om hvor resten af de rettroende er på vej hen ….Zombi-land !

  Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead

  Posted: 23 august 2013 - 13:49 - Svar

  “Det forekommer mig at de rettroende nettop i denne tid tager et yderligere skridt væk fra virkeligheden ”

  Det handlar nog om att vara övertydlig i gester och symboler utan att ändå tala klartext, så att allmänheten förstår vad som händer och utan att NSA lyssnar och kan lämna material som kan leda till åtal. Det handlar nog om att vinka till Al Qaida/MB och säga: Här är vi. Ni kan lita på oss. Sätt igång. Att döma av den takt i vilken hysterin stegras så kommer det nog att hända något snart. Det är inte omöjligt att de har en ny Breivik under träning, eller flera.

Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead

Posted: 23 august 2013 - 13:24 - Svar

Det borde inte förvåna någon längre. Kommunisternas allians med Brödraskapet/Al Qaida kunde lika gärna tillkännages genom en glittrig presskonferens med världspressen.

Sovjet och Nazityskland hade ända sedan slutet av 20-talet ett viktigt handels- och teknikutbyte som möjliggjorde Tysklands snabba upprustning, men först en vecka före krigsutbrottet och Östeuropas delning tillkännagavs den nazi-kommunistiska axeln officiellt, på sedvanligt Pravda-nyspråk betecknad som en nonaggressions-pakt.

Mycket i Sovjets agerande då, stöd till regeringssidan och diverse vänstergrupper i Spanien och offentligt fördömande av fascismen och nazismen samtidigt med råvaruleveranser till nazi-Tyskland, påminner om Irans agerande idag. Iran stödjer ju både regimen i Syrien och Hizbollah som bekämpar Al Qaida i Syrien, samtidigt som landet stödjer Al Qaida i Jemen, AQIM och Hamas.

Med ledning av den faktabakgrunden är det inte svårt att lista ut att Irans nutida huvudfiende är densamma som Sovjets var på den tiden och ända fram förbi imperiets upplösning. Vänsterns huvudfiende idag tycks fortfarande vara densamma som tidigare. Borde vi vara förvånade?

Morten - - -

Posted: 23 august 2013 - 13:48 - Svar

Socialdemokraten Karen West har krævet en komplementær aktion fra de tørklædebærende, hvor de tager tørklædet AF i solidaritet med de, der er blevet udsat for overgreb, fordi de ikke bar tørklæde.

Vi forstår godt, at tørklædet sjældent er et frit valg. Og at det heller ikke er et kontroversielt valg i de menneskers øjne, som især begrænser andre menneskers frie valg med deres noksom bekendte repressalier.

Det kan give mening at aktionere for det frie valg. Men det er latterligt at gøre det for “retten til at bære tørklæde”. Eller mere præcist: Det er foragteligt.

– – –

LarsS

Posted: 23 august 2013 - 14:07 - Svar

Når Bruce Bawer spørger: “what is it in the Swedish character that makes such foolishness possible?”, så vil jeg anbefale ham og andre med samme undren, at læse denne yderst underholdende artikel fra 2005 af Professor i antropologi, Don Kulick:

FOUR HUNDRED THOUSAND SWEDISH PERVERTS:

https://humdev.sites.uchicago.edu/sites/humdev.uchicago.edu/files/uplo ads/kulick/2005%20Kulick%20GLQ%20client%20paper%20published.pdf

Findes også i en mindre dansk version, men uden forfatterens oplysende “afterword”:
http://ej.lib.cbs.dk/index.php/dansksociologi/article/view/1789/1807

Selvom artiklen handler om prostitution/sexkøb, så giver forfatteren et meget morsomt og på samme tid forundrende indblik i de tanke- og handlemekanismer som træder i kraft så snart tycker-eliten har taget en beslutning i det øverste moralske råds præsidium.

I den amerikanske version har Don Kulick, til de svenske aktivister og studerende som måtte læse artiklen, indskudt en forklarende note om hans “agenda”, hvor han bl.a skriver:

“Whenever I speak about prostitution in contexts outside Sweden, no one ever questions my “agenda.” My impression is that for feminists, queer researchers, and other academics outside Sweden, the issues I discuss are sufficiently compelling in themselves to merit critical research.

In Sweden, however, I have discovered that I need only raise the issues I examine in this essay—that is, broach the topic of prostitution in a noncondemnatory way—and audiences immediately question my own interests and my own morals.

When I presented a short version of this essay at the inauguration of the Center for Gender Studies at Stockholm University in the autumn of 2003, the reaction was one of unsettledness. Both the audience and several of my colleagues at the center were clearly uncomfortable, and I was asked what my “agenda” was.

As I understood it, discomfort was raised not so much by the specifics of my analysis as by the very fact that I had attempted one at all. The mere fact that I had examined Swedish prostitution discourse in a critical light seemed to imply that I was antifeminist, morally dubious, and somehow “for” prostitution, whatever that might mean. (In another public context in Sweden where I spoke on these issues, the first question from the audience, asked in a belligerent, demanding voice, was, “So tell us: have you ever purchased sex?”)..”

Marit

Posted: 23 august 2013 - 16:17 - Svar

HVA er det som skjer i Sverige ? En gang selveste foregangslandet i Norden ?

Hvordan kan mesteparten av folket, i løpet av bare en mannsalder, bli totalt forstokket og virkelighetsfornektende ?
Man har hørt om massepsykose. Hvordan kan de reddes fra seg selv ?

Her stiller en gjeng kvinnelige politikere opp, og lar seg smilende avbilde- utkledt i hijab. Hvilken HÅN mot våre underkuede og mishandlede muslimske søstre ! For en dårskap og for en skam !

De har virkelig ikke forstått noe av verden.

Robin Shadowes

Posted: 23 august 2013 - 16:28 - Svar

Lustigt att du råkade nämna stockholmssyndromet just idag. Tydligen var det idag för exakt 40 år sedan som det ökända Norrmalmstorgsdramat inleddes. Det som något senare ledde till myntandet av uttrycket stockholmssyndromet. Det är sådant som brukar kallas för synkronicitet.

Mats (Malmo)

Posted: 23 august 2013 - 18:24 - Svar

Nytt överfall…
Damen med slöja som ska ha blivit attackerad förra veckan har nu blivit överfallen igen!’
Av personer som vill att hon ska ta tillbaka sin polisanmälan.
Se länk: http://www.mitti.se/?p=53564

  steen

  Posted: 23 august 2013 - 18:39 - Svar

  @ Mats: Interessant. Når der ikke er et signalement på de ‘främmande man’, tænker man sit. Hvad kan dette ikke udvikle sig til ? 🙂

  Det er denne afghanske familie foto

  http://cdn.exponerat.info/wp-content/uploads/2013/08/2013-08-19-10-53- 15_madde.jpg

  Y*mina Y*guout Karta, Tele
  Skrakgränd 9 lgh 1104, 123 49 Farsta
  Fyller 35 år om 315 dagar, född den 1 juli 1979

  Moh*med *ferdou
  Skrakgränd 9 lgh 1104, 123 49 Farsta
  Fyller 43 år om 361 dagar, född den 16 augusti 1971

  F*tiha Ch*dli *ferdou
  Skrakgränd 9 lgh 1104, 123 49 Farsta
  Fyller 34 år om 128 dagar, född den 26 december 1979
  *=a Barn under 18 år ej medtagna här.

  en kommentar

  Hennes version a.n.g den första misshandeln kändes rätt tveksam, den nya storyn känns ganska otrolig. Ett par rasister som inte drar sig för att brutalt misshandla kvinnor mitt på blanka dagen har alltså lyckats stöta på henne ute ännu en gång. Har svårt att tänka mig att dessa människor existerar.

  Vilket skitsnack alltså, men hon märkte väl hur lätt PK-folket svalde den första historian och nu gör hon detta “smarta” move. Förmodligen har hon fått stryk av sin man och tycker detta är en bra story att dra, precis som många andra muslimer har hon en agenda.

   Mats (Malmo)

   Posted: 23 august 2013 - 19:10 - Svar

   Ja – vad kan det inte utveckla sig till…

   Det verkar vara överraskande även för

   Foujan Rouzbeh ‏@Foujan 2h
   Vi i #hijabuppropet har fått veta följande http://www.mitti.se/?p=53564 . Vi ber för henne, men har inga kommentarer om det hela tillsvidare.

   Detaljer

   Foujan Rouzbeh ‏@Foujan 3h
   45 min kvar! Kl 17 samlas vi utanför kulturhuset för gemensam hijabvandring till stöd för våra beslöjade systrar. Kom! #hijabuppropet

   Detaljer

    PisseNisse i Hökarängen

    Posted: 25 august 2013 - 23:44 -

    Mitti:
    Skärholmsbon och debattören Nabila Abdul Fattah är en av initiativtagarna. När Mitt i Stockholm når henne ska hon precis börja gå i den hijabmarch som de anordnat med start utanför Kulturhuset klockan 17 på fredagen.

    Är det för mycket begärt av avskrädet till MSM-journalister att de lär sig att stava till “hijabmarsch”, om de nu ska tvångsmata svenne med den?

Træt

Posted: 23 august 2013 - 18:43 - Svar

Man kan ikke bruge den svenske “voldtægts”statistik til at sammenligne med andre lande, da definitionen af voldtægt er bestemt af rabiate feminister m/k.

Kort fortalt er det nok hvis kvinden, også ved eftertanke, lang tid efter samlejet har fundet sted, har følt sig det mindste presset til at have sex med manden.

Tænk på Wikileak’s Julian Assange, der kræves udleveret for at prøve en “sniger” om morgenen, efter at have haft flere samlejer med kvinden i løbet af natten.

  steen

  Posted: 23 august 2013 - 20:33 - Svar

  der er en bredere definition efter en lovændring i 2005, men i det sotre hele kan man godt sammenligne.

  Iøvrigt ses lovændringen næsten ikke at have påvirket stignigstakten i anmeldelser, selvom den politiske korrekthed tillægger den stor betydning. Det har den ikke. Jeg har skaffet grafikken over det mange gange, men lige nu har jeg ikke tid

   PisseNisse i Hökarängen

   Posted: 23 august 2013 - 21:43 - Svar

   Helt riktigt, lagändringen har inte haft någon påverkan av bedydelse. Det ser man lätt genom att ta sig an totalstatistikens utveckling. Jag gjorde detta och la upp på (vill jag minnas) Contra och gamla Exilen när detta psuedoargument framfördes som livligast. Är detta det bästa man har att komma med, har man inget.

   Affe, om du läser detta skulle det vara mycket bra om du kan göra en pedagogisk post med lättintaglig grafik förklarar detta och så vi kan kväsa detta “argument” varje gång det visar sitt tryne.

   Assange-caset betraktar jag som rätt så atypiskt, och han är definitivt inte en sexbrottsmisstänkt vem som helst. De allra flesta våldtäktsmän har fri lejd till sina hemländer när det bränns. Assange bedriver som bekant andra affärer, och så länge han inte exponerar säkerhetstjänster som föredrar blöta jobb – så som han gör nu i stora drag – får han väl nöja sig att bli jagad på detta sätt för sitt skvaller 🙂

skræp

Posted: 24 august 2013 - 04:32 - Svar

Ak ja. Danmark vrimler også med naive, og verdensfjerne politikere for hvem det hele er sløret.
http://www.opgoer.dk/228177502

Ole Burde

Posted: 24 august 2013 - 10:23 - Svar

Set fra en operativ synsvinkel , kan man sige at den politiske korrekthed begyndte som en reaktion mod de to verdenskrige , som tog formen af en slags ”vacination ”mod ekstrem nationalisme i Europa . Problemet er at vacinationen bestod af en svækket , men LEVENDE ideologisk virus , som nu efter utallige mutationer har udviklet sig til en artstruende AIDS-agtig sygdom . Paralellen med AIDS er specielt frygtindgydende når man indser at PC-virussen også angriber organismens naturlige forsvarsmekanismer …
Et af virussen’s gener er helt gennemskueligt muteret til at være et tabu mod islamkritik .
Måske har den svenske virus nået at undergå et par mutationer mere end andre steder , måske er den kommet længere i destruktionen af forsvarsmekanismerne .
Det næste stadie må i så fald være at historisk kendte , forholdsvis ufarlige sygdomme nu kan begynde at nedbryde resten af organismen … måske korruption og andre misbrug af autoritet , civil ulydighed eller bare alkoholisme … Samfundet vil snart være forsvarsløst mod HVADSOMHELST

Jørgen Duus

Posted: 24 august 2013 - 19:03 - Svar

Hørt på Radio24syv i programmet Ruskys roulette

http://arkiv.radio24syv.dk/video/8578976/rushys-roulette-highlights-ug e-34

Rushy Rashid citerer Veronica Palm, svensk tosse (undskyld! ) svensk SOSSE:

”Jeg støtter hijab-opråbet, fordi jeg synes ingen skal trues eller overfaldes på, hvordan hun vælger at klæde sig. Både pigen i stramme bukser, der blotter sin g-streng og pigen med tørklæde, der dækker håret til, har ret til respekt for deres individualitet”.

Mette Frobenius, dansk komiker:

”Hvordan har Veronica Palm så tænkt sig at klæde sig den dag, det er en pige med g-streng og lårkort, der bliver overfaldet? Har hun så tænkt sig at oploade billeder af sig selv i den mondering?”

Vi andre ved desværre, at når piger i lårkort bliver overfaldet, så plejer Veronika Palm ikke at foretage sig noget.

steen

Posted: 24 august 2013 - 19:19 - Svar

Åh, tør jeg ? Det er jo klart, at hvis den afghanske kvinde, er blevet overfaldet for at anmelde en ‘forbrydelse’, så er det af nogen hun kender godt, der føler sig ramt:

HIjabkvinnan ljög då/ljuger nu! En anmäld OKÄND man har ingen anledning att be henne ta tillbaka en anmälan o riskera åka fast!

Lad mig gætte;: Historien dør en stille død uden at nogen prædiker over den.

Leave a Comment