5
sep
Seneste opdatering: 5/9-13 kl. 0947
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

En del av den egyptiska delegationen har lämnat Malmö efter trakasserier.Muslim Brotherhood supporters chant stuff and use the new 4 finger symbol to protest Egyptian actress in Malmo Sweden. Man kan ikke spille en tenniskamp eller vippe med øret, uden at det er politik. Det er definitionen på et rent Helvede. Symbolet med de fire fingre for Broderskabet er ret nyt, det blev for alvor markedsført af Recep Tayyip Erdogan ved et møde i Bursa den 17 august. Man kunne også se det ved en stor demonstration i Stuttgart forleden. Pikant at Obama bruger symbolet, det er måske til ære for halvbroderen i Kenya:

Ktzat Aravit: in Arabic “Rabaa” means “fourth,” and the hand gesture is being used to display solidarity with protesters at “Rabaa.” The image has spread like wildfire in the social networks, including President Obama’s Facebook page, which turned yellow with Egyptian comments. The Muslim Four-Fingered Salute

Ta inn hele skjermen 05.09.2013 072049


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


mb

Posted: 5 september 2013 - 10:19 - Svar

Heiler de?

Posted: 5 september 2013 - 13:37 - Svar

Det ser ud som om de heiler?

Prudentius

Posted: 5 september 2013 - 16:37 - Svar

Hvilken fin illustration af Erdogan/AKP-regimets egentlige ståsted.

Er Tyrkiet, Saudi Arabien og det muslimske broderskab virkelig Vestens bedste venner??

Det tror vores politikere.

Leave a Comment