9
sep
Seneste opdatering: 24/8-14 kl. 1448
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Ullenhag er mest til human interest historier. “Du vil ikke snakke om moderen med det lille barn, som er på flugt, Åkesson.” Ullenhags genre er guvernanteromanen, den gør sig også på TV. Åkesson vil snakke politik, men kommer ingen vegne. Den gode gamle historie.

Moderaterne har trukket den ikke helt driftsikre Billström ud af kampen, han har ytret enkelte synspunkter der ikke flugter med partilinjen. Han troede, han var ansat for at tænke selv, hvor dum kan man være? Ullenhag derimod har en fjeder i ryggen, man trækker ham op, så siger han “hjerte og smerte” hver gang. “Du vil ikke snakke om m e n n e s k e r, har du ikke noget hjerte?” Hans historie om skolebørn, er solidt genbrug, sidste gang de blev dødstruet, gik de dog i skole i Iraq, men globaliseringen flytter jo rundt på børn.

Det ligner debat, men det er marionetteatret i Kongens Have. Magtens taktik i Sverige er at dynge enhver der vi blande sig til med en byge af lamme floskler fra politikkens MG 42 – 1200 skud i minuttet, samme kugle hver gang. Måske er Ullenhag et maskingevær og ikke et menneske? Man kan ikke skelne den ene debat med ham fra 30 andre, og når Åkesson ikke er død endnu, skyldes det jo nok løst krudt. Han taler dog ikke til ham, han taler til rosset derude bag skærmen, hvis intelligens ikke kunne bekymre ham mindre. Han afleverer det, mester Reinfeldt og hans reklamebureau har sendt ham i byen med. Han er dygtig set med mesterens øjne, han bliver til noget stort. Ve jer, Sverige. Åkesson och Ullenhag i Agenda om Syrien PUT. Inden debatten havde SVT haft tre kvarters reportage set udelukkende fra syrernes perspektiv.

Norge: For 900 milliarder kroner indvandring

Finansavisen publicerede i forgårs en artikel om indvandringens omkostninger, der både i indhold og timing har potentialet til at blive en bombe, men hvor mange nordmænd har nået at læse den inden de sætter deres kryds i dag?

Indspilning i fuld skærm 08-09-2013 210322

Den ikke-vestlige indvandring vil blive en stadig større byrde for det norske samfund, jo flere der kommer til. Dén kendsgerning får dog ikke de norske partier til i noget nævneværdigt omfang at diskutere den ikke-vestlige indvandrings konsekvenser. Større forandringer i den norske udlændingepolitik er således ikke nogen given ting, selv hvis Fremskrittspartiet skulle gå med i en borgerlig regering. Det kan godt undre, når man kender til konsekvenserne af den førte politik. Morten Uhrskov: Velfærd og oliepenge dominerer det norske valg

Bare innvandrere fra fire av de 20 landene gir pluss i regnskapet. Så mye kan innvandringen komme til å koste Norge. Finansavisens innvandringsregnskap har tidligere viste at ikke-vestlige innvandrere i snitt gir opphav til 4,1 millioner kroner i netto statlige utgifter.

Nå har Finansavisen utvidet datasettet med sysselsettingsstatistikk for ulike innvandrergrupper, og med dette som utgangspunkt er kostnadene for de 20 største innvandrergruppene i Norge beregnet. Når man legger sammen de fremtidige og påløpte kostnader for de ulike gruppene, blir summene betydelig. Legger man sammen de syv innvandrergruppene med størst netto utgifter pr. hode, finner man at disse tilsammen vil koste Norge netto 646 milliarder kroner i perioden 2015 til 2100, skriver avisen. Tar vi med de neste ni landene er utgiftene for de 16 landene i minus samlet på 900 milliarder kroner.

Indspilning i fuld skærm 08-09-2013 204501

De største utgiftene er knyttet til pakistanere, irakere og somaliere, som samlet gir en netto utgift på 445 milliarder kroner, viser oversikten i Finansavisen. Resultatet blir at netto statsfinansielt bidrag fra de 20 største innvandrergruppene som allerede er kommet, er på minus 805 milliarder kroner, står det å lese i Finansavisen lørdag. Summen forutsetter at norskfødte etterkommere er perfekt integrert og at alle har like stort konsum av offentlige tjenester, en forutsetning SSB selv kaller diskutabel. Innvandrere fra fire land gir pluss – 16 land gir minus, Røde tall. Hver somalier koster staten 9 millioner kroner.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead

Posted: 9 september 2013 - 13:12 - Svar

Lite vid sidan av ämnet men inte helt:
Kampanjretoriken är densamma i England, rundgången av folk i en liten krets som återkommer på olika poster i organisationer och partier, och som alltid är desamma:som alltid hörs och syns i medierna är också påfallande lika i England och Sverige:

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/middleeast/syria/10293677/Ed -Milibands-friends-of-Assad.html

HH

Posted: 9 september 2013 - 16:05 - Svar

Ja, jag såg den där icke-debatten. En icke-debatt helt enkelt för att hr Ullenhag inte ville se det som hr Åkesson och vi andra ser – att hundratusentals flyktingar försmäktar i läger utan någon som helst komfort. De som kommer hit är ofta engelsktalande, har pengar och har kunnat köpa sig hit. Ullenhag är alltså mindre vetande.

Det som slog mig var det tonårstrotsiga i hr Ullenhags ansikte. Ett stenansikte skulle jag vilja säga. Skulle han släppt sig lös skulle han brutit ihop och börjat svära inför de snärjande frågorna vars innebörd var helt klara för varje lyssnare och tittare.

Det är detta som gör alltihop så svårt. Vi har en samling människor på taburetter där de bokstavligen inte når ned till golvet helt enkelt för att de inte är riktigt vuxna. Eller riktigt navlade som vi sa i mina hemtrakter. Det här är ovuxna människor med ovuxet beteende och vi märker att allihop är som kejsarens nya kläder. De kan tala, men när de talar är det som om de stod i en ekokammare.

Vi måste få bort de här gossarna och flickorna. De har för längesen bevisat att de är en ren och skär skam för vårt parlament. Inte vuxna sina ämbeten.

Zenith

Posted: 9 september 2013 - 17:17 - Svar

Præcis, HH. Hele hans fysiognomi lyser jo af foragt, arrogance og påtaget indignation.
Så vidt jeg husker blev vedkommende her i sommers også interviewet på dansk tv, i forbindelse med et indslag om urolighederne i de svenske forstæder.
Ligeledes her mødtes journalisten af denne infantilske opførsel og en slet skjult foragt over for hvordan journalisten dog kunne have den frækhed at sætte spørgsmålstegn ved den svenske indvandringspolitik.
Det er en dybt, dybt underlødig form for “debat”, hvor man ikke vil svare på de spørgsmål man bliver stillet, og i stedet gentager nøje indlærte mantraer.

Det lader til, at man holder fast i en “anstændighedsretorik”, hvor man straks spiller stærkt aggressivt indigneret, når nogen foreslår at ændre på den nuværende kurs.
De har uselvisk påtaget sig rollen som selvudnævnte frelsere af de “svage/sagesløse/stakkels/ulykkelige/fattige/desperate/osv.” indvandrere, og hvor de mener, at vi har “pligt” til at huse dem, blot fordi vores lande er rigere. Som om vi skylder dem noget. Endda skylder så meget, at det faktisk er fuldt acceptabelt at bringe ens eget lands tilstand i fare i forsøget på at frelse alle disse mennesker. Hvis ikke de kan redes, fortjener vi samme skæbne, som man kan forstå. For “vi er vel mennesker på den samme jord, ik'”? “Vi må leve op til vores ansvar” – hvad end der så menes med “ansvar”.
Siger man dem imod, bliver man straks beskyldt for ikke at have noget hjerte, at være kold, selvisk, egocentreret, asocial, usolidarisk, nationalistisk, fascistisk osv. Som en forælder, der skælder sit uansvarlige teenagebarn ud.

Det er jo et svært udgangspunkt at have en debat ud fra, da godhedspolitikerne appellerer til den samme form for instinktive “dårlige samvittighed”, som vi jo også skal føle over for Afrika. At vi ikke kan være det “bekendt”. Faktisk så lidt bekendt, at der slet ikke er behov for en debat, i deres øjne. Den har de taget for os.

Anonym

Posted: 9 september 2013 - 18:38 - Svar

OT

http://www.bt.dk/udland/bandevold-farvet-mand-og-hans-et-aarige-soen-u dsat-for-grov-vold

Malmø…Trods masser af vidner intet signalement af gerningsmænd…

Prudentius

Posted: 9 september 2013 - 19:42 - Svar

Og husk når/hvis Assad-regimet falder skal diverse sunni-fraktioner udkæmpe en ny borgerkrig om hvem der så skal bestemme. Der er dem der vil have helvejs-sharia, der er dem vil have halvvejs-sharia, der er dem der vil have demokrati, der er dem der vil have deres helt eget kleptokrati. Nogle støttet af Saudi Arabien, nogle af Iran, og andre af Tyrkiet og/eller Vesten. Kurdere, kristne, alawier, shia-muslimer, drusere og Assad-loyalister vil alle blive terroriseret, myrdet og fordrevet.

Og helt generelt må vi bare forstå, at muslimer (ligesom alle andre) bare ikke vil bo i muslimske samfund p.g.a den vold, fattigdom og fundamentale ustabilitet islam skaber. Hvis de altså kan slippe. Dog forbliver de hårdnakket muslimer.

Den syriske befolkning er på omkring 20 millioner mennesker. Langt de fleste af dem har fået deres kostbare menneskerettigheder krænket på nuværende tidspunkt. Hvor mange vil Sverige tage??

(De europæiske politikere har valgt mellem deres egne folk og de universelle menneskerettigheder. For længe siden.)

Janne

Posted: 9 september 2013 - 21:21 - Svar

Jag tror att Ullenhag är tillsatt som “debattminister”. Han inbillar sig själv att han är en stor debattör, och eftersom regeringen saknar argument för sin vansinniga invandringspolitik har de tillsatt honom för att ta omöjliga debatter om nämnda politik. Att han med de förutsättningarna inte kan göra sig annat än löjlig är klart.

HH

Posted: 10 september 2013 - 20:38 - Svar

Zenith och Prudentius – vi är på samma linje! Det verkligt bekymmersamma är denna hospitalisering av det enga folket. Var vi än riktar blickarna ser vi någonting annat. Men hör på – vi har aldrig bett om något Mellanöstern! Vi är inte ett dugg intresserade av arabländer eller ens Afrika. Må dessa människor finna sin egen frid! Jag klarar inte av att se dessa skynken och ansikten i det Göteborg jag en gång bodde och trivdes i med sina “goa gubbar”. Det är en helt annan, skrämmande tid nu..

Det som upptagit mig på sistone är den fullständiga kulturkollaps som kännetecknar Sverige. De som har hand om våra minnen vill sälja utalltihop – naturligtvis i syfte att VERKLIGEN visa hur litet kultur vi har, vi svenskar.

Rökstenen i Östergötland ska säljas. Brunneby kyrka i samma landskap. Den kyrka som Heliga Birgittas morfar byggde – vi talar om andra hälften av 1200-talet alltså. Vidare: delar av Visby ringmur, Bredablick eller Kiviksgraven, minnesrika slott i när och fjärran, sådana som t ex talar om stridiga århundraden, som talar om våra färder, vad vi lärt oss, vad vi sett. Jag ska inte glömma Risinge gamla kyrka, också den i Östergötland, där jag stått en gång och tittat på de bländande målningarna utförda av en mästare. Väggarna har aldrig varit överkalkade! Och där i denna kyrka i Östergötland, döptes min momor en gång. Jag bad en tyst bön för hennes himmelsfärd.

Det är klart, en skola som inte längre kan lära skolbarnen hur många landskap vi har eller var diverse städer ligger klarar naturligtvis inte heller av väsentliga århundraden. Och varför skulle man veta det? Vi har ju, enligt hr Reinfeldt ingen historia. Vi är barbarer. Det säger han utan att egentligen veta det grekiska ordets bakgrund. Barbaris var den som inte kunde grekiska! Reinfeldt kan garanterat inte grekiska. Däremot kan jag litet grand, tillräckligt för att inte kunna kallas barbar. Tji fick du Reinfeldt.

Och uppriktigt talat – de här människorna som slaskar sönder vårt land och kommer att göra det obeboeligt för all framtid ska inte höja tonen. Sammanfattningsvis kan man bara säga – de där människorna har inte alla indianer i kanoten!

  Marit

  Posted: 10 september 2013 - 21:36 - Svar

  Kjære HH !

  Det er helt forferdelig det som skjer med vårt kjære borderland. Hør på Jussi Bjørling til trøst…

  Mvh
  Marit

HH

Posted: 11 september 2013 - 11:00 - Svar

Tack Marit – du är verkligen omtänksam och god! Du gjorde min dag med allas vår Jussi.

Tornuggleman

Posted: 12 september 2013 - 20:23 - Svar

Måste infoga, att Ullenhag gör ett alldeles utmärkt valarbete för SD.
Bara politikereliten inom 7-klövern begriper nada !
“Debatten” var noga förberedd av SVT . Jimmie behövde igentligen inte säga så mycket.
Det hade räckt med en bild av Åkesson , Ullenhags hat görhonom klumpig och han hänger sig själv.
Ingen mer än självskärare. “Emos” och “skaters” inom vänsterfalangen går på mantrat.

Så vi får hoppas att Ullenhag “lyser” mera med sin hatfyllda blick.
Trots att SD har över 11% av väljarnas stöd, förklaras vi som nazister, rasister och islamister. Med andra ord ingen respekt för över en miljon svenskar .
Det måste vara krav på 0 intelligens och total naivitet för att sitta i 7-klöverns maktkorridorer .
Och som små lydiga knähundar ylar propagandaapparaten SVT och TT budskapen allt färre lyssnar på !
Tills nästa val lär hundratusentals terrorister, sexförbrytare, krigsförbrytare mm ankomma Sverige med mänskliga offer och stora kostnader . Hur någon ansvarig politiker kan tillåta sig själv att svika sitt eget land och det svenska folket, är en fråga vi är många att ställa.

Titta på Sverige och ta lärdom ! Ett skräckexempel på hur illa det kan gå !

Leave a Comment