12
sep
Seneste opdatering: 13/9-13 kl. 1552
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Här är männen som försöker tysta lokaltidningen Östgöta Correspondenten. Sunai Ramizi, 25, och Ramadan Ramizi, 26, dök upp i tidningens reception och krävde att en artikel om en knarkrazzia på ett skrotupplag skulle tas bort från sajten. Tidningen vägrade och påtryckningarna fortsatte – den gången i ett aggressivt mejl. Expressen har kartlagt och träffat “skrotmaffian”. – Det verkar som om de är vana vid att folk faller undan för hot. Att en redaktion skulle göra det är otänkbart. Det är viktigt för oss att tala om att det aldrig kommer att funka, säger Östgöta Correspondentens publisher Charlotta Friborg. Gänget försökte tysta lokaltidningen, Hoten i Linköping.

Årtiers journalistisk fejghed hævner sig, men når man klemmer dem hårdt nok på maven, piver de.

Indspilning i fuld skærm 13-09-2013 092135

Våldet i Göteborgs förorter har inget med strukturell rasism eller brist på fritidsgårdar att göra. Det handlar om territoriell uppdelning av revir för utpressning, prostitution och knarklangning. Politikerna måste strunta i dialoggrupper och andra charlataner – och inse att det är krig. Se till att polisen inför nolltolerans i Göteborgs ghetton. Som det är nu tittar Bloods och Crips i Los Angeles på oss med beundran, skriver Olle Fjordgren, säkerhetsrådgivare, inför Debatt kl 22.00 i SVT1.

Lågintensivt asymmetriskt inbördeskrig. Smaka på orden. Det är vad ni befinner er i. Ett lågintensivt asymmetriskt inbördeskrig. Politikerna har helt tappat kontrollen över utvecklingen i Göteborgs alla ghetton. Ni hyr in alla möjliga charlataner som Megafoner, Trumpeter eller Piccolaflöjter. De skrattar bakom er rygg hela vägen till banken. Ja, Göteborg har ghetton. Ni har skapat dem. Från Stockholm och Malmö till lilla Lysekil och Bollnäs finns ghetton skapade av politiker. Ni borde veta hut.

Ni politiker har, genom er oerhörda naivitet och blåögdhet, bjudit in gängen till er stad. Bloods och Crips i Los Angeles tittar på er med beundran. White Aryans och Black Muslims i Washington D.C.:s södra förorter längtar till Biskopsgården och Angered. En stad helt utan politiker som har koll eller en polismyndighet som vill, vågar, kan göra sitt jobb. Enkelt……..Vad ni skall göra är följande: Förklara krig mot gängen. Strunta i att slänga pengar på dialoggrupper och andra charlataner. Inse att ni är i krig. Se till att polisen inför nolltolerans i ghetton. Se till att de ”rättsvårdande myndigheterna” tillämpar lagen efter dess andemening och ingen velig lokal tolkning. Alla former av straffrabatt eller hänsyn till ålder kommer att straffa sig tiofalt i slutändan. Dags att förklara krig mot Göteborgs gangstergäng. (Sveriges väg mot katastrof. Så kan ett fantastiskt land med många goda människor förstöras av inbördeskrig.)


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Bjovulf

Posted: 12 september 2013 - 22:46 - Svar

Prudentius

Posted: 13 september 2013 - 00:32 - Svar

Set i lyset af de indre tilstande i de vestlige multikulturelle stater, har man meget svært ved at forstå, at de regerende magteliter synes det er en god ide at hælde våben og penge på sunni-jihadkoalitionens medlemmer i Syrien.

Det vestlige establishment er nemlig i stort set samme situation som Assad-regimet. Begge parter har mistet kontrollen med dele af deres territorium til væbnede (sunni-)muslimske bander, der er endda et voksende direkte personbaseret sammenfald de vestlige og syriske jihad-bander imellem. Det er simpelthen de samme mennesker, der slår deres folder i Syrien og i Vesten.

Dette er politikernes projekt multikultur, som de forsvarer med næb og klør mod enhver kritik. Alle mainstream-partier deltager i forsvaret og videreførelsen af dette fatale stats-projekt!

Og hvad er så projektets udkomme, udover grasserende kolonisering-islamisering?? At vi for bitre skattekroner huser, bevæbner og allround bekoster muslimske jihadister, der frit fører global hellig krig mod de stater de ikke kan lide!!

For øjeblikket er Syrien kamppladsen og Europa hvilerummet for Allahs krigere. Hvornår bliver det omvendt??

Syrien er et multikulturelt-multietnisk samfund, opfyldt af islam og islams ortodokse blodtørst, og et land der i meget vid udstrækning har mistet kontrollen med sine grænser og således ikke længere suverænt kan bestemme hvem der er på ophold. Med andre ord, Syrien er en katastrofe på rulleskøjter.

Katastrofe-skøjter de vesteuropæiske magteliter insisterer på at deres egne stater og borgere skal iføres.

HH

Posted: 13 september 2013 - 10:48 - Svar

Tillskyndarna av detta pågående förfall är både blinda och döva, precis som skrivits ovan om politikernas projekt multikultur. Den vi andra inte vill ha, därför att vi ser vådorna av den överallt i världen.

Bland dessa blinda och döva måste jag inrangera prästen Helle Klein, hon som hatar allt som hon inte gillar. I senaste numret av Kyrkans Tidning läste jag en intervju med henne och ur hennes mun kom givetvis de sedvanliga grodorna och dumheterna om SD. Hon kallar detta parti fascistiskt och ett hot mot demokratin. I själva verket är Klein ett hot mot demokratin, eftersom hon inte vill att SD ska få vara med någonstans alls i kyrkan. SD är faktiskt ett parti som finns i vårt parlament!

Jag drar den här slutsatsen: om Gud finns och Klein har rätt så bör man rösta in SD:s representanter i kyrkan. Varför? Därför att om Gud verkligen finns kommer han att göra Klein glad, då Gud helt enkelt kommer att göra SD till de goda kristna (jag korsar fingrarna!) som Klein vill ha dem.

Slutsats nummer två: Helle Klein tror inte på Gud! För tror hon inte på Gud och inte uppsänder intensiva böner till Gud om SD:s omvändelse, så kommer SD att bli som Klein vill se dem nu enligt hennes utsaga. Alltså för evigt fascistiskt. Klein kan inte latin och vet inte ordets ursprung, det är därför hon och hennes gelikar tycker om ordet. Jag har läst latin och romersk historia så jag vet grunden till ordet. Och ordet är fasces och det kan ju Klein fråga någon annan latinkunnig om.

Men när jag läser vad hon tycker, förstår jag att detta bara är en dröm. Helle Klein är inte kristen och tror inte på Gud. Varför är hon då prästinneklädd?

Hon är en riktig hoppetossa, den där flickan!

JensH

Posted: 13 september 2013 - 11:05 - Svar

OT

Denne her er næsten for morsom: Florida-præsten Terry Jones, som før har ‘skabt panik’ hos vestlige politkere og MSM med sine anti-islamiske happenings, ville som en markering af 11/9 brænde 3.000 koraner af i en offentlig park. Han blev dog stoppet af politiet i Florida, da den tændvæske han ville bruge var opbevaret i en ulovlig beholder. Men prøv lige at se Politikens overskrift og vinkling af historien:

“Floridas politi redder 3.000 koraner fra gal præst.
Yderligtgående præst anholdt for forsøg på at lave kæmpebol af koraner.”

“Reddet”???!!! Som om vi talte om en gruppe mennesker, som var blevet ‘reddet’ fra en Massakre. Det lige faktisk før jeg tror, at de inde på Politiken rent faktisk hellere så en gruppe (ikke-muslimske) mennsker blive Massakret, end at 3.000 koraner gik op i røg, hvis de virkelig skulle vælge mellem ‘to onder’. Læs artklen fra Plotiken.dk her:

http://politiken.dk/udland/ECE2074836/floridas-politi-redder-3000-kora ner-fra-gal-praest/

HH

Posted: 13 september 2013 - 13:35 - Svar

Det var intressant JensH, tack för den! Jaså tändvätskan fanns i en olovlig behållare? Eller olaglig kanske jag ska skriva. Ja, jesses du milde vilken snygg sväng runt problemet.

Men uppriktigt sagt tycker jag inte alls att man ska bränna böcker, koranen eller något annat. Vi har allt detta i gott minne från ofärdsåren. Jag har faktiskt stått på den minnesplats i Berlin där man brände “misshagliga” böcker. Selma Lagerlöf klarade sig, trots att hon visat sig kritisk mot nazismen.

Hur som helst. Det minnesfragment man visade upp från den tiden kommer jag för alltid att bevara i minnet. Som jag minns det låg det en stor plexiglasskiva över ett under marken utgrävt rum med betongväggar. I detta rum såg man många vita bokhyllor.

Men i hyllorna fanns inte en enda bok!

  JensH

  Posted: 13 september 2013 - 14:09 - Svar

  @HH

  Jeg bryder mig skam heller ikke om bog-afbrændinger. Men nu var hensigten med mit ovenstående indlæg, at udstille Dagbaldets Politikens vinkling af denne sag fra Florida med koran-afbrændninger. Politken ikke så meget som løfter et øjenbryn over de barbariske forfølgelser de kristne i den muslimske verden udsættes for, (herunder daglige. kirke-afbrændninger), men når en eller anden obskur ‘præst’ i Florida vill afbrænde nogle koran-bøger, så er de helt oppe at køre og forargelsen kender ingen grænser.

   Anonym

   Posted: 13 september 2013 - 15:21 - Svar

   Det er et hvert anstændig menneske
   ret og pligt, at brande så mange Koraner
   som muligt!

   Vi har jo set hvor mange, der bliver syge
   i knolden af denne arabiske løgne historie.
   P.S: Hvis jeg har en bog, som jeg har købt
   og betalt – så har jeg også min fulde ret
   til at brande den hvis jeg synes det er noget lort!
   Så er den ikke længere.

   steen

   Posted: 13 september 2013 - 16:56 - Svar

   Den kandiderer til en af årets sjoveste overskrifter. Man ser det for sig: Politiken, ateisternes højborg, kommer Guds eget ord til hjælp 🙂

HH

Posted: 13 september 2013 - 17:02 - Svar

Ja, ok, men jag tycker fortfarande inte om tanken att bränna böcker, inte ens Hitlers Mein Kamp! Ja Jens, det är märkligt hur man kan vara tyst inför allt det som händer med kristna därnere – Egyptens kopter eller så andra. Faktiskt var ju den kristna tanken och urförsamlingarna först därnere, inte arabernas Allah!

Dessutom rekommenderar jag igen den amerikanska religionshistorikern Elaine Pagels och hennes bok “Adam, Eva och Ormen”. Jag rekommenderar den för att den visar hur den världsliga makten tar över de andliga tankarna. Läs bara om Origenes och Chrysostomos varningar.

Och där har ju den danske Martinus rätt i den lilla skrift jag har av honom där han säger att politiken har ersatt religionen – åtminstone i våra länder. Därnere bland araberna är det tydligt som en sammanblandning.

Sen kanske vi också ska påpeka att iranier INTE är araber! De slår ifrån sig av alla krafter. Iranier/perser föraktar faktiskt araber. Och därav fortsättningen…

  steen

  Posted: 13 september 2013 - 17:07 - Svar

  Nej, man skal læse Mein Kampf, men man skal nok gøre det, mens man er ung nok til at komme igennem så store mængder oppustet nonsens.

  En af de interessante ting ved den er, at Hitler næppe tænkte en ny tanke, siden han dikterede den i 1927 (?). Hele tiden vender han tilbage til dens ideer, selv når WW 2 kræver af ham, han skal improvisere. Englands krigserklæring er en ubehagelig digression, men han vender tilbage til Sovjet, selvom han nu er i en tofrontskrig. Generalerne er bekymret, geniet Adolf ikke.

  Ak, hvis flere bare havde læst den inden 1939.

steen

Posted: 13 september 2013 - 21:08 - Svar

Lad være med at pis mig af, Allan. Du fik en advarsel, for dine enorme copy pastes, som andre også klagede over. Du blev fornærmet helt uden grund. Ber’ du mig om at spamme dig ? Kommentarerne er en bonus, for folk der kan opføre sig ordentligt.

steen

Posted: 13 september 2013 - 21:24 - Svar

Goddag mand økseskaft, og farvel Hansen.
Vær glad over, at jeg skåner dig for at citere dine sidste spamkommentarer. Lav en blog, tæsk din kone, drik en flaske whisky, og sov lidt på dig selv. Du kan nemt finde nogle andre at fornærme og bekæmpe. Du slutter her

Jonny

Posted: 14 september 2013 - 14:37 - Svar

Våldet i Göteborgs förorter har inget med strukturell rasism eller brist på fritidsgårdar att göra. Det handlar om territoriell uppdelning av revir för utpressning, prostitution och knarklangning. Politikerna måste strunta i dialoggrupper och andra charlataner – och inse att det är krig. Se till att polisen inför nolltolerans i Göteborgs ghetton.

Visst, rensa ut politiskt tillsatta PK-polischefer och försök få organisationen att utföra verkligt arbete. Men: det viktiga är att göra något åt grundproblemet.

1) Totalt invandringsstopp.
2) Omedelbar utvisning av utlänningar som begår brott.
3) Omfattande återvandringsprogram. (Sverige, och landets resurser, räcker definitivt inte till för ens bråkdelen av alla dessa problemindivider)

razir

Posted: 1 august 2014 - 13:32 - Svar

Det handler sig om Kosovo Albanere som kommit til Sverige i slut af ’90. Derefter flyttede fra Gøteborg til Linkøping, hvor det har bygget op et skrotimperiet (det står mindst på indgangsdøren, men på bagdøren der står narkotikahandel og pengeafpresning) . Det bo ikke precis i Linköpings værste bydel, men i nabobydel Ryd: Mersion Ramizi, Rydsvägen 326C, 58439 Linköping.

razir

Posted: 1 august 2014 - 14:15 - Svar

Det handler sig om Kosovo Albanere som kommet til Sverige i slut af 90′. Derefter flyttede fra Gøteborg til Linkøping, hvor det har bygget op et skrotimperiet (det står mindst på indgangsdøren, men på bagdøren der står narkotikahandel og pengeafpresning). Det bor i nærheden af universitetet studentboliger i Linkøping og dermed har det en god tilgang til deres kunder: unge studenter. Det bo ikke præcis i Linköpings værste bydel Skæggetorp, men i nabobydel Ryd: Mersion Ramizi, Rydsvägen 326C, 58439 Linköping.

Leave a Comment