12
sep
Seneste opdatering: 12/9-13 kl. 1810
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Tysk, utekstet. Battle of Vienna, 1683

Kaos

Ta inn hele skjermen 12.09.2013 061056

og det var dagen hvor svenske journalister – provinsialismens apoteose – opdagede at arabere kan være racister. De var ved at slå en..ahhøømm.. afrosvensker ihjel i Malmø. Det var svært, det tog 40 år. En iraner skriver om det, på Svenska Dagbladet, man tror jo næsten, der er installeret ytringsfrihed i Sverige. Vi klapper hesten, inden vi kommer for godt igang. Det er 11 år siden, Lars Jansson kunne skrive Vad kostar invandringen? i samme højrepopulistiske, xenofobe avis. Det skal ikke være for tit, det frie ord. Sveriges landsforræddere vil ikke vide af det.

Vladimir Putin i New York Times

The potential strike by the United States against Syria, despite strong opposition from many countries and major political and religious leaders, including the pope, will result in more innocent victims and escalation, potentially spreading the conflict far beyond Syria’s borders. A strike would increase violence and unleash a new wave of terrorism. It could undermine multilateral efforts to resolve the Iranian nuclear problem and the Israeli-Palestinian conflict and further destabilize the Middle East and North Africa. It could throw the entire system of international law and order out of balance.

Syria is not witnessing a battle for democracy, but an armed conflict between government and opposition in a multireligious country. There are few champions of democracy in Syria. But there are more than enough Qaeda fighters and extremists of all stripes battling the government. The United States State Department has designated Al Nusra Front and the Islamic State of Iraq and the Levant, fighting with the opposition, as terrorist organizations. This internal conflict, fueled by foreign weapons supplied to the opposition, is one of the bloodiest in the world.A Plea for Caution From Russia What Putin Has to Say to Americans About Syria


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Santor

Posted: 12 september 2013 - 07:46 - Svar

På en måde er det godt. Det accelerere udviklingen og bringer den Svenske befolkning hurtigere frem til et opgør med deres egen regering.

Frank P

Posted: 12 september 2013 - 12:36 - Svar

Man har inviteret den halve verden og så undrer man sig over fremmødet? Bare de får pudset glorien, de åh-så-gode politikere og deres stik-i-rend-journalister. Syrien 2.0 blot 30 km fra Kbh.

Frank P

Posted: 12 september 2013 - 12:59 - Svar

Hvorfor har svensktoppen så travlt med at ville udrydde gammel-svenskere? Er det fordi de tror, at svensken har en rem af nazi-huden? Og kan de holde kommende blodsudgydelser på svensk territorium, så vi ikke skal plages med spillovers som dem vi altid observerer med nabolande til denne eller hin konflikt i Mellemøsten?

JensH

Posted: 12 september 2013 - 13:46 - Svar

OT

I disse dage hvor verden har været mest fokuseret på Syrien, så hærger der faktisk også nogle meget store skovbrande i det vestlige USA. Faktisk har der tiddligere været opfordringer til såkaldt “Forest jihad”, og tilbage i 2009 hvor Australien oplevede nogle voldsomme skovbrande, så blev der faktisk spekuleret i om de i virkeligheden var belvet startet af jihadister:

http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/129882

En tidligere NSA-officer er nu også inde på spekulationer om ‘Forest Jihad’ i.f.m. de nuværende meget omfattende brande i det vestlige USA:

In July 2012, William Scott, a former National Security Agency official and Aviation Week editor, told the American Center for Democracy that terrorists are using fire as a tactical weapon of war.
“Perhaps the most simple form of economic warfare is wild land arson,” Scott said in his “Fire Wars” presentation. “That’s just setting fires in U.S. forests [and] grasslands.”

For any terrorists that are determined to inflict significant damage with very little investment or risk, fire is an extremely high-leverage weapon of mass effect.”
Scott explained that after U.S. Navy SEALs killed al-Qaida chief Osama bin Laden, they “captured a treasure trove of material that provided some unprecedented insight into the al-Qaida plans. And one of those was a detailed campaign for starting fires throughout the [American] West.”

http://www.wnd.com/2013/09/are-terrorists-setting-u-s-wildfires/

“U.S. officials have pretty much determined that some of the fires that burned in California [in 2011] were ignited by al-Qaida operatives,” Scott said.

Bjovulf

Posted: 12 september 2013 - 15:35 - Svar

Det er åbenbart blevet alt for svært at komme ind i “Fort Europa” med “de høje mure” – selv om ingen andre end “eksperterne” har opdaget det endnu 😉 – , så P1 skynder sig da naturligvis straks at komme til assistance med en omgang politisk korrekt holdningsmassage af de forsvarsløse lyttere 😉

Kontrollen med og filtreringen af indvandrings- og “flygtninge”-strømmen samt nationalstatens jurisdiktion, dens grænsers berettigelse og kontrollen med dem problematiseres totalt ensidigt i dette program – bla. via de sædvanlige (venstreorienterede) PK-“eksperter” med alle de “rigtige” meninger, der ser et meget stort problem i vore eksisterende nationalgrænser og håndhævningen af dem. Man ser overhovedet ikke på årsagerne, det fornuftige og det nødvendige i stramningerne og filtreringen samt de enorme medfølgende sociale problemer af en ukontrolleret og ureguleret indvandring, den grove kriminalitet, fanatismen og de vanvittige særkrav, den gigantiske økonomiske belastning og de meget seriøse langtidskonsekvenser for de europæiske nationalstaters stabilitet, sikkerhed og sammenhængskraft, som især visse typer af meget kulturfremmede og som oftest uintegrerbare indvandrere og flygtninge med en meget høj sandsynlighed fører med sig – belært af meget bitre erfaringer.

Med andre ord: DR-P1 i en nøddeskal – business as usual 😉

P1 Dokumentar: Når nettet strammer i Europa
Sendt: DR P1, I dag, kl. 14:03 – 14:45

http://www.dr.dk/radio/ondemand/p1/p1-dokumentar-79

EU’s grænsekontrol er så finmasket, at vi nærmest kan filtrere, hvem der skal ind i EU, og hvem der ikke skal. Men hvad er prisen? Et dokumentarisk essay af Torben Brandt og Anne Haubek.

http://www.dr.dk/P1/P1Dokumentar/Udsendelser/2013/09/11095445.htm

Moralske og politiske spørgsmål
Fort Europa har udviklet sig til et Filter Europa, fordi vi nærmest er i stand til at filtrere, hvem der må komme ind og hvem der ikke må. Det rejser en række politiske og moralske spørgsmål, for hvordan vi som europæere vil have Europa skal være og udvikle sig i fremtiden.

I takt med at de legale muligheder for at komme til EU er blevet færre, er der kommet flere illegale immigranter, og det har været med til at skabe et marked for avanceret menneskesmugling.

EU arbejder i stigende grad sammen med nationer udenfor EU om tilbagesending, og det har resulteret i etableringen af immigrantlejre i Afrika, som ingen frivilligt ønsker at bo i.

Anonym

Posted: 12 september 2013 - 16:01 - Svar

Europa har glemt, da tyrkerne i 1683 red op
igennem Europa med små nyfødte spædbørn
spildet på lansen, son skræk og advarsel
til alle, der ikke underkaster sig islam.
Sov godt Europa!

PFEP

Posted: 12 september 2013 - 16:11 - Svar

Ja nok er der panik på “verket” og det er antagelig bare et spørgsmål om tid inden staten kommer “rekvirere” fritidshus for at give de stakels Syrer tag over hovedet.
Da kommer lokummet at brænde på alvor i Sverige.

Bjovulf

Posted: 12 september 2013 - 16:27 - Svar

Socialdemokraterne kommer altid for sent til at løse de store problemer i samfundet 😀

http://denkorteavis.dk/2013/regeringens-lapperier/

12. Sep 2013

Af Pia Kjærsgaard

Det har ofte slået mig, at Socialdemokratiet altid lige kommer halsende bagefter.

Først nægter de at se i øjnene, at der kan være problemer på et område – hvorefter de lader tingene gå deres skæve gang – og først bagefter kommer med kritik.

Et slående eksempel er moskeen i Rovsingsgade på Nørrebro i København. Nu er et socialdemokratisk medlem af Københavns Borgerrepræsentation pludselig kommet på banen med kritik af moskéen. Og netop dén adfærd er typisk socialdemokratisk.

Først gav et stort flertal af politikerne i Borgerrepræsentationen, alle undtagen DF, grønt lys til opførelsen af en Qatar-finansieret moské til 150 millioner kroner – også selv om det ikke har skortet på advarsler mod, at moskéer har det med at blive arnesteder for radikaliserede udgaver af islam.

Bjovulf

Posted: 12 september 2013 - 16:32 - Svar

Det er åbenbart blevet alt for svært at komme ind i “Fort Europa” med “de høje mure” – selv om ingen andre end “eksperterne” har opdaget det endnu 😉 – , så P1 skynder sig naturligvis straks at komme til assistance med en omgang politisk korrekt holdningsmassage.

Kontrollen med og filtreringen af indvandrings- og “flygtninge”-strømmen samt nationalstatens jurisdiktion, dens grænsers berettigelse og kontrollen med dem problematiseres totalt ensidigt i dette program – bla. via de sædvanlige “eksperter” med de rigtige meninger, der ser et meget stort problem i vore eksisterende nationalgrænser og håndhævningen af dem. Man ser overhovedet ikke på årsagerne, det fornuftige og det nødvendige i stramningerne og filtreringen samt de medfølgende enorme sociale problemer, den grove kriminalitet, fanatismen og de vanvittige særkrav, den gigantiske økonomiske belastning og de meget seriøse langtidskonsekvenser for de europæiske nationalstaters stabilitet, sikkerhed og sammenhængskraft, som især visse typer af meget kulturfremmede og som oftest uintegrerbare indvandrere og flygtninge med en meget høj sandsynlighed fører med sig.

Med andre ord: DR-P1 i en nøddeskal – business as usual 😉

P1 Dokumentar: Når nettet strammer i Europa
Sendt: DR P1, I dag, kl. 14:03 – 14:45

http://www.dr.dk/radio/ondemand/p1/p1-dokumentar-79

EU’s grænsekontrol er så finmasket, at vi nærmest kan filtrere, hvem der skal ind i EU, og hvem der ikke skal. Men hvad er prisen? Et dokumentarisk essay af Torben Brandt og Anne Haubek.

http://www.dr.dk/P1/P1Dokumentar/Udsendelser/2013/09/11095445.htm

Moralske og politiske spørgsmål

Fort Europa har udviklet sig til et Filter Europa, fordi vi nærmest er i stand til at filtrere, hvem der må komme ind og hvem der ikke må. Det rejser en række politiske og moralske spørgsmål, for hvordan vi som europæere vil have Europa skal være og udvikle sig i fremtiden.

I takt med at de legale muligheder for at komme til EU er blevet færre, er der kommet flere illegale immigranter, og det har været med til at skabe et marked for avanceret menneskesmugling.

EU arbejder i stigende grad sammen med nationer udenfor EU om tilbagesending, og det har resulteret i etableringen af immigrantlejre i Afrika, som ingen frivilligt ønsker at bo i.

—————————————————————————————————————

Martin Lemberg-Pedersen får naturligvis masser af taletid i dette P1-program:

http://www.uriasposten.net/archives/category/forskere/lemberg-pedersen -martin

Lektor Martin Lemberg-Pedersen, ph.d. i europæisk grænsekontrol: Problematisk med grænsekontrol…

Der er noget helt galt når en lektor med en ph.d. i ‘europæisk grænsekontrol’, problematiserer mere effektiv kontrol af ydre grænser, fordi det besværliggør illegal indvandring, og nabolande ikke ‘har en tradition’ for at give asyl. Fra Information – Militære grænsekontrolsystemer udgør en trussel mod retten til at søge asyl.
[!!!!!]

Frank P

Posted: 12 september 2013 - 17:13 - Svar

Vanvids-sverige:

http://www.sydsvenskan.se/malmo/pappa-och-son-angripna/

Afrikaner og søn angrebet af en bande kvinder og mænder, brutalt for det ender med blod og løse tænder.

The establishment gjorde klar til at rykke ud, twitter gløede, det måtte være “svensk-svenske” gerningsmænd, den store offensiv var rykket i stilling til at gennemhegle SD, Aakeson og Avpixlat. Forsiderne var trykte, karrusellen skulle til at køre.

Men men men… streg i regningen, det viste sig at være INDVANDRERE!

Sverige går i chok. De kan ikke tage det ind. Deres yndlingsofrer kan per definition ikke være racistisk anlagte. Nix.

Så intet sker. Det officielle Sverige bider sig i tungen. De holder kæft.

Imens…

Afrikanere i Malmø er bange, de lades i stikken. Det mellemøstlige herrefolk får lov at tyrannisere dem, fordi svenske politikere, kommunefolk og politi er bange for racistmærkatet, åbenbart.

http://www.sydsvenskan.se/malmo/kritik-mot-dialogforum/

Politimand til hvorfor man ikke udsender signalement: “Signalement kan forstyrre opklaringen” FORSTYRRE OPKLARINGEN!!! Den forklaring går da i mod den samlede masse af evidens og forskning i krimiefterforskning man har gjort sig i årtier! Hvor er det vanvittigt.

http://www.sydsvenskan.se/malmo/signalement-kan-forstora-utredningen/

Breidablikk

Posted: 13 september 2013 - 08:18 - Svar

Man sammenligne overfallet på homsen Wilfried nylig i Paris. Overfallet ble tilskrevet høyreekstreme og skapte stor mediefurore, også utenfor Frankrike. Men i ettertid, og diskret, viste overfallsmennene seg å være … ja, jeg trenger ikke engang si det, dere vet hvem og hvorfra de kommer.

http://www.lesinrocks.com/2013/04/08/actualite/agression-homophobe-ca- dit-quelque-chose-de-notre-societe-11382862/

Skåning

Posted: 15 september 2013 - 00:10 - Svar

Hankade mig igenom dokumentären 1683/Tag X eller vad den nu heter på min mycket knaggliga tyska och tappade bort rent för mycket detaljer. Ingen som vet om den kan tänkas finnas med engelsk textning åtminstone? Jag försökte leta runt utan framgång.

Leave a Comment