16
sep
Seneste opdatering: 17/9-13 kl. 0020
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

‘In the police I spent years watching the EDL, they’re not what you might think’ – says a former policeman who gathered intelligence on extremist groups.

Ganske interessant at høre, når man har fulgt EDL fra starten, hørt de fleste af Robinsons taler og mødt ham. Selv taget i betragtning af at efterretningsmanden kun kan udtale sig begrænset om sin insiderviden. Helt overfladisk kan enhver høre, at han lyder mere som Tommy Robinson end som AFA og United Against Fascisms version af EDL. For ikke at tale om Camerons EDL eller visse engelske mediers. Morale: Stol ikke på politikere, der har noget i klemme, journalister og forskere med en dagsorden. Stol slet ikke på antifascister. Stol på dine egne øjne og ører.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Bjovulf

Posted: 17 september 2013 - 07:57 - Svar

Dagens griner 😀

Tosse raser over sammenligning med 9/11-konspirationsteoretikere

http://www.jyllands-posten.dk/premium/satire/RokokoPosten/ECE5960568/t osse-raser-over-sammenligning-med-9-11-konspirationsteoretikere/

AF RokokoPosten

En 35-årig tosse fra Nykøbing Mors finder det skandaløst, at man nu ustraffet kan sammenligne tosser med de mennesker, som hævder, at den amerikanske regering stod bag terrorangrebet den 11. september 2001.

I fredags besluttede en dansk domstol, at det ikke er injurierende at sammenligne tosser med konspirationsteoretikere, der hævder, at World Trade Center i virkeligheden blev sprængt i luften og Pentagon ramt af et missil.

Dommen er faldet mange professionelle danske tosser for brystet, og formand for Dansk Tosseforening, den 35-årige Dong Ding Bat fra Nykøbing Mors, er ikke i tvivl om, hvordan han skal betegne den:

Bjovulf

Posted: 17 september 2013 - 08:07 - Svar
Leave a Comment