16
sep
Seneste opdatering: 17/9-13 kl. 0020
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

‘In the police I spent years watching the EDL, they’re not what you might think’ – says a former policeman who gathered intelligence on extremist groups.

Ganske interessant at høre, når man har fulgt EDL fra starten, hørt de fleste af Robinsons taler og mødt ham. Selv taget i betragtning af at efterretningsmanden kun kan udtale sig begrænset om sin insiderviden. Helt overfladisk kan enhver høre, at han lyder mere som Tommy Robinson end som AFA og United Against Fascisms version af EDL. For ikke at tale om Camerons EDL eller visse engelske mediers. Morale: Stol ikke på politikere, der har noget i klemme, journalister og forskere med en dagsorden. Stol slet ikke på antifascister. Stol på dine egne øjne og ører.

Annoncer fra Danske Partner-Ads:


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?