16
sep
Seneste opdatering: 16/9-13 kl. 1955
26 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

syrien mig

Under vecka 37 sökte totalt 1 892 personer asyl i Sverige, en ökning med 177 personer jämfört med veckan innan. De fem största grupperna utgör 77 % av dessa. Antal asylsökande – aktuell statistik

Assistenterne er selvfølgelig foruden Riksdagen Migrationsverkets 4000 myreflittige ansatte. Som man ser, går det nogenlunde fint med at komme fra Syrien til Sverige for de mest velhavende, selvom antallet lader nogle millioner syrere tilbage at ønske endnu. Sverige har nu lige så mange asylsøgere på en uge, som Danmark har på tre-fire måneder. Assisteret selvmord er mere eller mindre lovligt i Belgien, Holland og Schweiz, men svenskerne skal jo altid være bedst til alt, så hvorfor myrde folk enkeltvis, når man kan aflive en hel nation i industriel skala på halvanden generation? Arbejdet er færdiggjort inden Svensson når at vågne af narkosen. Bliver de også verdensmestre i at vågne op og være døde?

Dansk-iransk kunstner dømt for ‘racisme’

Den iranskefødte kunstner Firoozeh Bazrafkan er kendt skyldig for racisme. “Fuldstændig Håbløst”, siger hun.Fem dagbøder af 1.000 kr. samt sagens omkostninger. Sådan lød straffen, da den iranskfødte kunstner Firoozeh Bazrafkan mandag blev kendt skyldig i racisme ved Landsretten i Aarhus. »Det er fuldstændig håbløst,« siger Firoozeh Bazrafkan, som vil forsøge at få sagen afprøvet ved højesteret.

På sin blog på jp.dk skrev Firoozeh Bazrafkan den 6. december 2011 følgende, som var en reaktion på lignende udtalelser af Lars Hedegaard, Jesper Langballe og Lars Kragh Andersen: »…jeg er meget overbevist om, at muslimske mænd i meget stort omfang verden over både voldtager, mishandler og slår deres døtre ihjel. Dette skyldes efter min mening som dansk-iraner, at der er tale om en defekt, menneskefjendsk kultur – hvis det overhovedet er kultur? Men man kan sige, jeg mener, at der er tale om en defekt menneskefjendsk religion, hvis lærebog Koranen om muligt er endnu mere umoralsk, forkastelig og vanvittig end de andre 2 verdensreligioners manualer tilsammen.«

»Det her handler om ytringsfrihed. Intet kan stoppe mig, det er denne sag alt for vigtig til. I Iran har man en lov – paragraf 220 – der giver fædre og bedstefædre lov til at begå vold og mord på deres børn og børnebørn, uden at de bliver straffet. Det skal vi da kunne tale frit om i Danmark.« Den iranskefødte kunstner Firoozeh Bazrafkan er kendt skyldig for racisme. “Fuldstændig Håbløst”, siger hun.

Firoozeh Bazrafkan: Ytringsfriheden er min religion

Den iranske-fødte kunstner vil hellere gå i fængsel end betale de dagbøder, hun mandag blev idømt. Billedkunstner og blogger og tidligere medlem af Trykkefrihedsselskabets bestyrelse – Firoozeh Bazrafkan – blev for få timer siden kendt skyldig i at have overtrådt den såkaldte racismeparagraf i forbindelse med et blogindlæg hos Jyllands-Posten, hvor Bazrafkan i en længere periode fungerede som blogger med fokus på kunst, islam og Iran. Sappho.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Jernhesten

Posted: 16 september 2013 - 16:19 - Svar

1892 personer om ugen udgør på årsbasis omkring 90.000 personer. Så kommer alle familiesammenføringer og alt anden indvandring oveni.

Hvor skal alle disse “flygtninge” bo?

Læste at der i Sverige nu er 34.000 hjemløse. Titusindevis af unge kan ikke flytte hjemmefra fordi de ikke kan finde en bolig. Alene i Göteborg skulle der være 150.000 på venteliste til en bolig?

Marit

Posted: 16 september 2013 - 17:37 - Svar

Stakkars, stakkars svenskene !
Hvorfor protesterer de da ikke ? Svar : De lider av kollektiv psykose og har mentalt forlatt denne verden. Det finnes ikke lenger håp om bedring.
Det eneste “gode” som kan komme ut av dette, er at Danmark og Norge ser sin besøkelsestid og for all del unngår samme skjebne. Det er jeg desverre ikke så sikker på at vil skje. I så fall må drastiske tiltak settes i verk. Med en ny innvandringspolitikk, basert på FOLKETS ønsker for sitt land.
I Norge har vi nettopp hatt et Stortingsvalg. Hvor temaet innvandring glimret med sitt fravær. Uten at jeg er i stand til å begripe hvorfor. Nei, det lover ikke godt.

  Tornuggleman

  Posted: 16 september 2013 - 21:00 - Svar

  Fegheten och dumheten vet ingen gräns i Sverige.
  Och värre lär det bli, då importen av lågutbildade människor och lågt IQ (se Julia Caesar) !
  Fördumningen sker i en vansinnes-fart. Och hjärnflykten från landet är stor bland de unga välutbildade.
  Men med en (enligt honom själv) 16-dels neger vid rodret får man uppfattningen att Reinfeldt inte bara söker sina rötter.
  Han tömmer Afrika på vildar och muhammedaner och svenska folket bara accepterar.
  Protestera ? Knappast !
  Man måste begära demonstrationstillstånd minst en vecka i förväg. Alla folksamlingar större än 6 personer har polisen rätt att skingra
  Och ni i Danmark vet ju redan hur åsiktsfriheten begränsats och medias stängning av kommentarsfält . Trots allt betalar staten ut presstöd till landets tidningar, vilket är samma sak som statskontrollerad propaganda !
  Våra ungdomar vilka läser utomlands, lär ALDRIG arbeta i Sverige. Samtliga deras svenska vänner o kamrater vilka ochså läser på utländska universitet stannar utomlands .
  Så självmordet lär nog gå ännu snabbare i EU:s muslimska stat .

Nils

Posted: 16 september 2013 - 18:47 - Svar

Enig med Firoozeh Bazrafkan. Jeg er også meget overbevist om, at muslimske mænd i meget stort omfang verden over både voldtager, mishandler og slår deres døtre ihjel. Dette skyldes efter min mening, at der er tale om en defekt, menneskefjendsk kultur – hvis det overhovedet er kultur? Men man kan sige, jeg mener, at der er tale om en defekt menneskefjendsk religion, hvis lærebog Koranen om muligt er endnu mere umoralsk, forkastelig og vanvittig end de andre to verdensreligioners manualer tilsammen.

Morten - - -

Posted: 16 september 2013 - 19:13 - Svar

Firoozeh har ikke brudt nogen lov, det er stensikkert. Der findes ikke ulovlige meninger i Danmark, det står Zenia Stampe inde for. Så nu må vi se dommens præmisser. Hvis det er samme amatøragtige advokat, der har stået for “forsvaret” af Firoozeh denne gang, kan det være noget af forklaringen på, at det er gået i skuddermudder. Men man kan vel stadig ikke dømmes, hvis man ikke har gjort noget ulovligt? Og det har Firoozeh helt afgjort ikke.

– – –

Morani ya Simba

Posted: 16 september 2013 - 21:30 - Svar

Danske myndigheder følger i mini-skala den skandaløse opførsel hos myndighederne i Storbritanien mod “besværlige elementer” som Tommy Robinson. Hvis der ikke er ytringsfrihed så er der pr definition tyranni og der ville jeg tilslutte mig Thomas Jefferson og sige at det har folk en “naturlig ret til oprør mod.” Fordi fysisk magt, fra myndigheders eller andres side, mod MENINGER, ALDRIG kan være moralsk legitim. Og deri ligger jo at “all bets are off.” Hvis de der repræsenterer staten misbruger deres voldsmonopol har andre en “naturlig ret” til at svare på tiltale. Ytringsfriheden skal hugges i granit. Den er virkeligt grænsen mellem frihed og tyranni.

  Morten - - -

  Posted: 17 september 2013 - 00:09 - Svar

  Jeg tror, det der er galt er, at dannelsestabet også har ramt faget jura. Der er ikke dækning i 266B for at dømme en person, der fremsætter en mening – og helt tydeligt gør opmærksom på, at det her er hendes personlige måde at se sagen på. Når domstolen kan lade sig hyle ud af, at Firoozehs advokat muligvis håndterer det her forkert, og dømme hende for at offentliggøre sin mening, er der noget helt galt. Det lyder ikke for klogt.

  Men Firoozeh skal droppe sine “iranske love”, for de er sagen fuldstændigt uvedkommende. Hvad hun overhovedet mener er ligegyldigt. Det er ikke det, domstolen skal tage stilling til. Det er jo hele pointen! Det tilkommer ingen domstol at fortælle os, hvad vi skal mene.

  Hvordan kan den sag tabes?

  – – –

   steen

   Posted: 17 september 2013 - 00:25 - Svar

   Jeg er ikke jurist, men nu har jeg overværet en 266b sag både i byret, landsret og højesteret, og det jeg hørte var: Loven må være et juridisk misfoster, når man hører procedurer i de sager, den afstedkommer.

   Det jeg hørte, stred simpelthen imod sund lægmandsfornuft. Jura skulle handle om logik og stringens, men en lov der producerer så meget ævl, der er så langt ude, den kan ikke have sin berettigelse.

   Jeg kommer til at tænke på en jurist, der forkastede et anklageskrift mod Glistrup på 400 sider (eller var det 4000?). Hans argument var, at en anklage der ikke kunne være på fire A 4 sider, og som de fleste ikke umiddelbart kunne forstå, ikke kunne være andet end juridisk svindel. Det lød fornuftigt i mine ører. Anklagen mod Glistrup var da også stort set politisk bestillingsarbejde.

   Så vidt jeg husker, var det også en gang et juridisk ideal, at folk som flest, kunne forstå en lov, så de var klar over hvornår de gjorde noget galt. Det er synd at sige om 266 b. Ikke engang juristerne kan finde ud af det. I Hedegaard sagen så man dem nå til vidt forskellige resultater – af forskellige grunde. De kunne jo ikke engang citere de strafbare udtalelser rigtigt i anklageskriftet. Så er forvirringen sgu da total.

   Loven er en ydmygelse af retssamfundet, de anklagede og af fagjuristerne

    Skåning

    Posted: 17 september 2013 - 00:39 -

    Det enda vettiga är förstås att avskaffa denna paragraf. Åsikter dödar inte. Direkt uppvigling, kanske, men det är inte det som det handlar om. Har jag inte rätt för mig att DF, Venstre och LA alla vill avskaffa denna paragrafen, samt blasfemiparagrafen? I så fall ligger det förhoppningsvis bara ett val bort.

    Morten - - -

    Posted: 23 september 2013 - 21:34 -

    Mm. Just det, Skåning, just det …

    Men hvad angår Venstre, er de nogle rævepelse. “EU” er vigtigere for dem, end Danmark. Trods deres lejlighedsvist fagre ord. De vover ikke at udfordre “EU” ved at fjerne paragraffen, vær vis på det.

    – – –

   Morani ya Simba

   Posted: 17 september 2013 - 08:58 - Svar

   “Det tilkommer ingen domstol at fortælle os, hvad vi skal mene.”

   Se nu på virkeligheden kære Morten. Under gældende lov tilkommer det jo åbenbart en domstol at fortælle os hvad vi må og ikke må mene. Du vil både blæse og have mel i munden. Men i praksis betyder loven hvad domstolene siger de betyder. Dermed er der IKKE meningsfrihed i Danmark. Jeg er enig i at de iranske love er relativt ligegyldige idet det principielle er at det ikke tilkommer en domstol at fortælle Firozeeh hvad hun må mene og give udtryk for. Men når det ikke er gældende lov fordi vi har en domstols ord for at landet ikke er virkeligt frit, så bliver de relevante som dokumentation. Og det forklarer også dit spørgsmål “hvordan kan sådan en sag tabes?” Fordi der ikke er meningsfrihed i Danmark og iøvrigt i EU. Derfor. Erkend at vi ikke er “virkeligt frie.” Vi lever stadig, som gode, tæmmede, hundsede og kuede små europæere, der endnu ikke har lagt feudaltidens mentalitet helt bag os, under en almægtig statsmagts åg.

   Det er en skammens dag idag. En dag hvor Danmark fik en vaskeægte politisk fange.

    Morten - - -

    Posted: 17 september 2013 - 11:24 -

    Retten skal kun tage stilling til, hvordan det her er formuleret. Er det en påstand? Så skal den normalt bevises (undtagen, hvis den strider imod 266B). Eller er det et synspunkt? Så kan man for det første ikke kræve bevis, da man i sagens indlysende natur ikke kan kræve bevis for gyldigheden af et synspunkt.

    For det andet kan et synspunkt ikke skulle godkendes af en domstol. Som også Zenia Stampe mener at vide.

    Derfor skal der procederes på, at dette helt tydeligt er formuleret som et synspunkt.

    Jeg er helt enig i, at den kendsgerning, at Landsretten godtog anklagemyndighedens påstand om, at dette her ikke var formuleret som et synspunkt, er ganske rystende. Jeg tror som nævnt, at det er udtryk for dannelsestabet. Og dermed det, som underviserne på det juridiske fakultet advarede om var i vente for allerede tiår siden: Viden Uden Forståelse. Juristerne kan deres 266B, men deres overleverede viden om land og kultur rækker ikke til at lade dem forstå, at denne lov ikke kan fortolkes som en lov, hvis intention er at knægte bestemte meninger eller mennesker. Det vidste fortiden altid, at en lov ikke kunne være. Da retsindighed var en dyd, der gaves i arv fra menneske til menneske til at understøtte den indskolede viden.

    Dannelsestab. Viden, Der Ikke Belives Af Forståelse. Gold Viden. Gru og ynk. Sikke en nød, der hersker blandt Eliten, til mén for de undergivne.

    – – –

Santor

Posted: 16 september 2013 - 22:49 - Svar

Gearene i retsmaskineriet trænger til at blive renset og smurt, der er alt for meget grus og sand i. Det forekommer mig at dommerstanden er fuldstændig på herrens mark når de fastsætter en dom.

Udover det totalt tåbelige i at en eller anden ligegyldig overbetjent udsteder en bøde på et så tyndt grundlag, som jo var starten på forløbet, så kan det ikke passe at en anklager skal spilde rettens tid fordi nogen KUNNE føle sig gået for nært!

Prudentius

Posted: 16 september 2013 - 23:43 - Svar

Så kan Bazrafkan lære det! Hvad ligner det osse, at rende rundt og sige sandheden om islam??

Det ligner uærbødig omgang med turbanklædte mørkemænd der bortgifter små piger, stener voksne kvinder, hænger bøsser fra kraner og fængsler og tortere kristne!!

Hvis Bazrafkan ikke kan forstå, at sådanne excellencer og deres åndelige fader pædofeten står under den danske stats beskyttelse, så må hun frem med muldvarpen eller en tur i kasjotten.

Anstændighed og tolerance ER magtelitens mellemnavn! Og dem der ikke fatter det, de kan betale ved kasse 1… Sådan, Bang!

Den multikulturelle stat er streng, men retfærdig.

Skåning

Posted: 16 september 2013 - 23:54 - Svar

“Arbejdet er færdiggjort inden Svensson når at vågne af narkosen.”. Vi svenskar/skåningar som aldrig varit nedsövda då? Jag tyckte det var nog redan på mitten av 80-talet, och har inte ändrat min åsikt sedan dess, men samhället har förändrats. Vad om oss? Vi har en massiv sammanknuten medieapparat emot oss, som numera hetsar så hårt mot oss, att kanske halva befolkningen blir så hjärntvättad att de hellre säger upp bekantskap eller anställningsavtal med en, utan att vi backar för den sakens skull.

Snälla Steen. Säg inte bara att “svenskarna sover”, för det gör många av oss inte. Vi är däremot utsatta för ett förtryck som inte ligger DDR långt efter. Men vi ger oss inte. Hade Järnridån fallit utan att världen utanför kämpade med frihetskämparna i Östblocket? Naturligtvis inte.

  steen

  Posted: 17 september 2013 - 00:47 - Svar

  @ Skåning :Du har været pivvågen i de 12 år (?) jeg har kendt dig. 🙂

   Skåning

   Posted: 17 september 2013 - 01:21 - Svar

   Vill minnas att det är ca 11 år sedan, inför valet 2002. 🙂 Men jag har sagt samma sak i femton år dessförinnan. Och jag är inte ensam. Men du vet lika bra som jag att det är omöjligt att komma till tals i svenska tidningar (för jag vet att även du har försökt). Men jag tror kanske inte du har upplevt den stenhårda polariseringen som kom i samband med valet 2010. All den hatpropaganda mot SD (som jag ändå betraktar som ett ganska snällt parti) ledde till att flera av mina vänner bara sade upp bekantskapen, trots att mina åsikter inte hade förändrats ett pip på tjugo år. Den DDR-feeling jag just nu upplever i Sverige är obehaglig och ett några år gammalt fenomen. Hälften köper propagandan. Tio procent läser Samizdat-litteratur i form av avpixlat och annat. Däremellan finner du ett skikt som väljer den ena eller den andra sidan. Några har fått nog av indoktrineringen utan att ha satt sig in i detalj. Andra följer strömmen.

   2002 var du accepterad som dissident. Idag är du en fascist som ska jagas, trakasseras och stötas ut. Hur var det för Lech Walesa och Vaclav Havel? De hade det förmodligen, om inte lättare, så tydligare. Förtrycket hade ett ansikte.

    steen

    Posted: 17 september 2013 - 02:05 -

    den stenhårda polariseringen som kom i samband med valet 2010.

    Nej, kun indirekte. Der skete jo det omvendte i DK ret hurtigt efter 2001 valget- DF gled ind i almindelig politik i løbet af få år. Kan du forklare, at det er modsat i Sverige ?

Kim Rasmussen

Posted: 17 september 2013 - 00:21 - Svar

Det er tankevaekkende,at det samme juridiske apparat(eller skal vi til at kalde det et redskab…..?),der idag doemte
Firoozeh Bazrafkan for racisme,for kort tid siden lod en eksponent for denne tilbagestaaende “kultur”slippe med seks aars faengsel for voldtaegt af en ti-aarig pige.(Og for at foeje spot til skade,faar denne voldtaegtsforbryder.udsigt til taalt ophold efter udstaaet straf.)Jeg bryder mig hverken om nazismen eller kommunismen,og jeg bliver ikke kaldt racist for at yttre mig om disse ideologier i overenstemmelse med min dybeste foragt for begge…..hvordan kan der saa vaere tale om racisme,naar jeg giver udtryk for min dybeste foragt overfor den ondskabsfuldeste ideologi,der idag haerger store dele af verden?Islam er en perfid ideologi,maskeret som religion,intet andet.Hvis man ikke er overbevist om,at muslimske maend verden over baade voldtager,mishandler og slaar deres doetre ihjel,kan man blot aabne en avis,taende for tv-et eller gaa paa internettet;der vil man kunne finde eksempler paa en defekt menneskefjendsk kultur i en uendelighed.Forsaavidt
det kan kaldes Kultur?

PB

Posted: 17 september 2013 - 04:26 - Svar

Politiet opgiver sag om dødstrusler
En islam-kritisk kunstner er chokeret over politiets håndtering af en sag om dødstrusler.
Nordsjællands Politi opgiver sagen om dødstrusler sendt til den islam-kritiske kunstner Firoozeh Bazrafkan, som bor i Århus.

»Jeg er chokeret,« siger den iransk-fødte Firoozeh Bazrafkan, som i juni modtog en truende Facebook-mail fra en mand, der præsenterede sig som iraker.

I mailen henviste han til Firoozeh Bazrafkans blog på jp.dk og sammenlignede hende med en amerikansk kvinde, som han efter eget udsagn havde truet med at mishandle seksuelt, skære i stykker og kaste for hundene. I samme mail hyldede manden med et »længe leve« Iran og Hizbollah.

Afsenderen fundet

Firoozeh Bazrafkan opfattede mailen som en dødstrussel og anmeldte sagen til Østjyllands Politi, hvor jurister vurderede, at der var tale om en trussel på livet. Det lykkedes at identificere afsenderen, der bor i Nordsjælland, og sagen overgik derefter til Nordsjællands Politi.

I går modtog Firoozeh Bazrafkan et brev fra Nordsjællands Politi, hvoraf det fremgår, at sagen er opgivet.

»Begrundelsen for afgørelsen er, at videre forfølgning ikke kan ventes at føre til, at den pågældende findes skyldig til straf,« står der i brevet.

Udtalelser i grænsefeltet

Ifølge Nordsjællands Politi befinder karakteren af udtalelserne i mailen sig i grænsefeltet for det strafbare område af straffelovens § 266. Politiet konkluderer desuden, at afsenderen ikke havde til hensigt at true Firoozeh Bazrafkan med den pågældende mail.

»Danmark er et fedt land for tosser,« skrev Firoozeh Bazrafkan umiddelbart efter på sin Facebook-profil, og hun uddyber over for JP Århus:

»Østjyllands Politi har for længst fastslået, at der er tale om en dødstrussel, så hvordan kan Nordsjællands Politi lægge låg på sagen? Det er muligt, at tossen påstår, at han ikke havde til hensigt at true mig, men det kan enhver jo komme og sige bagefter. Når man skriver om at skære andre mennesker i stykker, kan der da ikke være tale om andet end trusler. Det er ufatteligt, at politiet ikke vil forfølge den slags.«

Firoozeh Bazrafkan vil nu klage over afgørelsen.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Nordsjællands Politi.

HH

Posted: 17 september 2013 - 19:54 - Svar

Med all respekt för dig Skåning – massmedia och de som skriker har bara växlat spår. Glöm inte 1968 och det som följde därefter. Jag försökte höja min röst, vilket jag naturligtvis inte skulle ha gjort. Jadå, jag hade en synnerligen god vän som jag förlorade för att jag helt enkelt inte vandrade den dåtida politiska pilgrimsleden (förlåt mig alla kristna!).

Ett tag, på den tiden, ringde det på telefonen och en röst låtsades spy. Tredje kvällen med samma påringare låtsades jag vara telefonjour: “Lenin träffas tyvärr inte för närvarande. Men försök med Kremls direkttelefon nästa gång. Lycka till!” Det tog skruv. Sen blev det tyst.

Tyvärr har svensken i gemen en oerhört stark tilltro till statliga myndigheter. Tyskarna var tidigare likadana och anledning till att vi är sådana beror på att vi är det nordiska folk som är mest genetiskt tillhörigt det tyska. Och då har vi inte ens likheten i kulturyttringar f ö! Filosofi, kompositörer, författare, konstnärer… mer finns att tillägga. Men inte ens denna kultur djupt i folkets hjärtan förhindrade en Hitler…

Vi är likadana. Nu ska här j-vlar i mig öppnas gränser! Vi bryr oss inte om ifall ni kommer lagligt eller olagligt – här i Sverige ger vi tusan i såna lagar. Vi är VÄRLDENS mest upplysta folk! Ursäkta våra skolor, men vi ska ta itu med det också. Vafalls? Kan ungarna inte läsa och skriva? Men herrejesses, vi har ju gett allihop datorer!

Den über-statliga svenska televisionen visade för något år sen en fin liten exposé från ett danskt hjörne. Jag minns inte var. Men det jag minns så väl var denne dansk som gjorde sina fiskeflugor själv där han satt i en liten sportstuga, en liten hytte vid något vattendrag där någonstans i Danmark. Det som slog mig var den rent poetiska bilden av en människa sysselsatt med någonting enkelt och substantiellt. Det påminde om Isaac Waltons “Den fulländade fiskaren”. Och sen dagen som så småningom övergick i skymning, en poetisk skymning.

Jag tänkte – så där skulle jag vilja ha mitt liv också. Jag är så oerhört trött på den tillvaro jag lever i. Dessa megafoner. Allt prat, prat, prat. Som inte har någon mening.

Meningen fann jag så här långt efteråt i det där lilla programmet. Och i den meningen fanns en tröst och förundran. Vi har faktiskt rätt att leva utan att ständigt bli utsatta för allsköns meningar, allsköns krav på att vi ska hålla med. NEJ! Jag håller j-vlar i mig inte med! Jag vill ha tyst runtom mig.

Men kommer någon och ber om ett stycke bröd så ger jag det till vilken främling som helst.

Jernhesten

Posted: 23 september 2013 - 17:16 - Svar

Så kom statistikken for uge 38.

Der kom kun 1 859 asylansøgere i sidste uge!!

Leave a Comment