20
sep
Seneste opdatering: 22/9-13 kl. 0013
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Leonard Cohen interviewet hjemme i Montreal om musikken, kærligheden, alderdommen, depressionerne, et man nok ville gå glip af, hvis man havde et dansk TV at spilde tiden på. Dejlig interviewer Jian Ghomeshi (han er ikke journalist) og det hele gennemspiller en kurve, der varer så længe som en god samtale skal: tre kvarter. Ghomashi har bla. interviewet Woody Allen, Van Morrison, Salman Rushdie, Christopher Hitchens, Brian Wilson, Paul McCartney, Joni Mitchell, Tom Waits og Neil Young. Læn dig tilbage og nyd det!

(Jeg har klippet rubrikken ud af interviewet, det kunne også have heddet “The slogans are jamming the airwawes.” Cohens prosa tangerer af og til hans lyrik. Det er forresten i afsnittet hvor han taler om politisk propaganda og ‘gender politics’, så her er lidt ‘videnskab’ fra Lunds Universitet, jeg gladeligt overlader til stærkere nerver end mine: Marginaliserade kvinnor väljer SD för att hitta sammanhang i vardagen.)

A Shooting in Nice Exposes France’s Crime Problem

By THEODORE DALRYMPLE

In France the current minister of justice, Christiane Taubira, is determined to reduce the number of law-breakers sentenced to imprisonment, despite a recent steep rise in burglaries. By no means does all of the French public approve. Many want severe and unequivocal punishment of criminals, in the absence of which they approve—with varying degrees of reluctance or enthusiasm—of victims taking the law into their own hands.

This was illustrated to perfection recently in the case of Stéphan Turk in Nice. Just over a week ago, the jeweler, of Lebanese extraction, shot dead one of the two armed robbers who had threatened him with what looked like an automatic weapon. Mr. Turk pulled the trigger as they were making their escape, having relieved him of money and jewels. Mr. Turk was subsequently arrested and charged with voluntary homicide.

A page was set up on Facebook in support of the jeweler, and within a week it had accumulated 1.6 million “likes.” There has been nothing remotely like this in France before: Evidently the case touched a very raw nerve. Some of the Facebook messages of support of Turk have been startling in their vehemence. “He should be given the Légion d’honneur,” writes one supporter. “One parasite less,” observes another. “No justice for them, just a bullet in the head. Sick of being bothered by little s—.” Also: “It’s deplorable that we should have to kill these scum ourselves.” “The only thing I reproach the jeweler with is that he didn’t get the other,” wrote another of Mr. Turk’s supporters. [..]

In other words, leniency is not necessarily generous and kind, nor is severity necessarily primitive and vicious. But the left in France characterizes those in favor of greater severity as virtually fascist; it is quite unable to see that its own policy brings about the very exasperation so manifest in the messages on Facebook. President François Hollande said that he understood the anger of people like Mr. Turk, but that there must be justice and nothing but justice. Quite right: But was it just that Asli was at liberty to commit the armed robbery that ended in his death? Wall Street Journal

Der er en fare for et retssamfund der hedder selvtægt, som man godt kan kalde drabet i Nice. Det har man lyst til at minde retsvæsen og politikere om når man ser at den tredobbelte voldtægtsmand fra Gullestrup, Ahmed Mohammed ikke udvises. Han voldtog blandt andet en tiårig pige oralt og vaginalt. Man kan ikke være sikker på, at Ahmed Mohammed skal være glad over at forblive i Danmark.

Selvtægtsdrab er ikke ualmindelige i Sverige. De fleste forekommer selvfølgelig mellem allerede kriminelle, men de begås også af almindelige borgere, der ikke længere føler ,at retsvæsnet yder dem retfærdighed. Det mest oplagte tilfælde er drabet på Jennifer Anderssons morder på hans første udgang fra fængslet. Han blev skudt ned foran en restaurant, morderen er aldrig fundet. I dag ser vi endnu et sandsynligt eksempel, stykmordet på Holger Aldal. Jeg henstiller til de ansvarlige, I leger med ilden, tving os ikke derud hvor Sverige befinder sig, det er livsfarligt, og det er ikke kun for de forbrydere, der mister livet.

DF stormer forbi Socialdemokraterne

Måling: Socialdemokraterne er nu knap tre procentpoint efter Dansk Folkeparti. S-ordfører tror på comeback. JP Klik f. større grafik.

Indspilning i fuld skærm 21-09-2013 021540


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Bjovulf

Posted: 21 september 2013 - 00:47 - Svar

Som man reder ligger man 🙂

Dansk Folkeparti stormer forbi Socialdemokraterne

Af Lisbeth Quass, Berlingske Nyhedsbureau Lørdag den 21. september 2013, 00:28
Socialdemokraterne ligger nu knap tre procentpoint efter Dansk Folkeparti, viser en ny måling.

Socialdemokraternes vælgeropbakning går tilbage fra 19,3 procent før sommeren til nu 17,5 procent i en måling fra Rambøll/Analyse Danmark. [!!!] Samtidig er Dansk Folkeparti med et forspring på knap tre procentpoint for første gang nogensinde i Rambøll/Analyse Danmarks målinger større end liste A. Det skriver Morgenavisen Jyllands-Posten.

Dansk Folkepartis formand, Kristian Thulesen Dahl (DF), er ifølge Morgenavisen Jyllands-Posten godt tilfreds med den store opbakning. Han siger imidlertid direkte, at målingen, der viser en vælgeropbakning på 20,2 procent til Dansk Folkeparti, skyder over mål.

nobody

Posted: 21 september 2013 - 01:29 - Svar

Kohen or Cohen (or Kohain; Hebrew: כֹּהֵן, “priest”, pl. כֹּהֲנִים Kohanim) is the Hebrew word for priest…

Leonard Cohen – Democracy – “It’s coming through a hole in the air,
From those nights in Tiananmen Square. It’s coming from the feel
That this ain’t exactly real, Or it’s real, but it ain’t exactly there.
From the wars against disorder, From the sirens night and day,
From the fires of the homeless, From the ashes of the gay…”: http://www.youtube.com/watch?v=VEDSRP3yNPo

Leonard Cohen – Everybody knows: http://www.youtube.com/watch?v=GUfS8LyeUyM

Leonard Cohen – The Future: http://www.youtube.com/watch?v=D97OxHZzBeQ

Leonard Cohen – Dance Me to the End of Love: http://www.youtube.com/watch?v=5_j4f0HiEh0

FÖR SVERIGE I TIDEN…

nobody

Posted: 21 september 2013 - 02:22 - Svar

Apropå förd politik.

Varför väcker de den björnen som sover, i Danmark, Sverige och övriga norden?

Kan de så kan vi?

Sabaton – Karolinens bön – “Bortom Svea rikes gränser hörs ett kall från ovan jord
Följer kristendomens regler offensivens man, soldat i Jesu namn

För fränder, fosterland och konung genom elden skall han gå
Opåverkad inför ödet möter döden för sin religiösa tro…”: http://www.youtube.com/watch?v=Fn-eSBAJIY0

Ole Burde

Posted: 21 september 2013 - 09:12 - Svar

Nogen ting går den rigtige vej , andre forværres .
Lad os sige at DF ,sammen med et hypotetisk ”andet” parti , som har adobteret en lignende ikke-politisk-korrekt agenda , får et stort , solidt og voksende flertal i folketinget nogen år ud i fremtiden .
I en sådan situation vil dette flertal selvfølgelig gå igang med at føre sin politik ud i livet , men her kommer så ” overraskelsen” : Det vil meget hurtigt blive klart at praktisk talt enhver lovgivning som virkelig kan forandre på nogetsomhelst vil blive dømt ULOVLIG af et samlet , enigt og hovedrystende juridisk system .
Hvad end man vil prøve for at begrænse indvandrigen og udvise ulovlige og eller kriminelle imigranter , vil dette blive dømt som værende i strid med et hav af mange forskellige slags jurisike ”områder” , herunder internationale konventioner , lokal dansk ”lovpraksis ” , og en stor mængde eksisterende love .
Hvis så regeringen laver en ny lov som specifikt nedlægger et af disse områder , feks de internationale konventioner , vil det juridiske system så trække sig tilbage til en ny forsvarslinje og dømme de nye love ulovlige ud fra en af de ANDRE områder af juridisk argumentation .
På denne måde vil det juriisike sytem være istand til at neutralisere ny lovgivning som ikke passer til dets egen ideologiske overbevisninger i meget MEGET lang tid , måske indtil regeringen falder .
Det er med andre ord ikke nok at besejre den Politiske Korrekthed , det er mindst lige så vigtigt at besejre den JURIDISKE KORREKTHED .
Tilfældigvis udpilles et senere kapitel i dette drama et andet sted i verden , hvilket giver en mulighed for at se den Juridiske Korrekthed for fuld udblæsning :
I Israel , hvor regringen er LANGT fra at være politisk korrekt , finder samme regering sig nu i direkte konfrontation med landets eget juridiske system .
Det var langt om længe lykkedes for regeringen at finde en måde gradvist at slippe af med store mængder af ulovlige afrikanske imigranter , de fleste fra landende omkring det røde hav .
Metoden gik kort sagt ud på at internere afrikanerne , indtil de kan hjemsendes ‘frivilligt” via et tredjeland som bliver GODT betalt for hjælpen .
Dette effektive system , som et stort flertal af Israelere er glade for , er nu blevet erklæret ulovligt at en Enig, Hovedrystende og dybt Forarget Højesteret ….
Det bliver spændende at se om den israelske regering har det MOD der skal til for ”hugge den gordisk-juridiske knude over” …
Een måde at hugge knuden over på , er at udlægge spørgsmålet til direkte folkeafstemning . Dette forekommer mig at være rigtigt også på et teoretisk nivau , hvor en principiel konfliktsituation mellem den Udøvende og den Dømmende instans må afgøres af FOLKET .
En sådan afgørelse , hvis nogen eller noget har modet at kræve den , kan ikke ”skammes ud” uden farlige konsekvenser for ”SmagsDommerne”…
Måske er det mere end Israels skæbne som hviler på Benjamin Netanyahus skuldre …

Selvtægt

Posted: 21 september 2013 - 11:46 - Svar

Om selvtægten i Nice. Den slags tilfælde vil stige, hvis de domme der falder, ikke beskytter borgerne fra nye overgreb eller opleves af dem som åbenlyst uretfærdige. Det kan man ikke forhindre på anden måde end ved at lægge strafniveauet, så det befordrer både tryghed og en oplevelse af ligevægt.

Jeg tænkte på problemet forleden, da Daily Mail omtalte mordet i fængslet på en sadistisk barnemorder, der havde torteret en 2-årig pige til døde. Hans to cellekammerater strangulerede ham en dag med et par joggingbukser.

Før barnemorderen, hvis navn var Subham Anwar, blev dræbt, havde han modtaget erstatning for et tidligere overfald, han var udsat for i fængslet. Måske var tildelingen af økonomisk kompensation til en mand, der var dømt for at have puttet en lille pige ind i en tørretumbler for sjov og brækket alle fire lemmer på hende med en jernstang, medvirkende til det senere drab? I kommentarsporet til artiklen formoder flere det.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2425391/2-prisoners-guilty-mur dering-child-killer-Subham-Anwar.html

Ole Burde

Posted: 21 september 2013 - 13:45 - Svar

Selvtægt kan blive nødvendigt , men langt bedre er det via folkeafstemninger at tvinge Smagsdommerne til at skifte perspektiv . Enten det , eller at fyre hele banden og erstatte dem med nogen andre , mere samarbejdsvillige dommere .

Torben Caroc

Posted: 23 september 2013 - 13:21 - Svar

Ville gerne give et ‘like’ til juvelereren fra Nice. Søgning i Facebook på “Stéphan Turk” Nice viste at godt nok har 194000 givet ‘likes’, men Facebook kunne alligevel ikke finde siden. Censur !
Myndighedernes undertrykkelse af ‘uheldige’ meninger begynder at ligne et lille spil som de har på Dyrehavsbakken; en spilleplade har 10 huller. Op ad et tilfældigt hul kommer pludseligt en lille mand som spilleren så skal give et gok i nøden for at få ham ned i hullet igen. Kort efter kommer en anden mand op ad et hul. Han skal selvfølgeligt også have et gok. I løbet af spillet forøges hastigheden. Det bliver efterhånden meget svært at holde pladen ren – ligesom det bliver stadig sværere for politikere at undertrykke upassende meninger. Og ligesom Kejseren fik stadig sværere ved at opretholde folks illusion om hans smukke klæder.

Leave a Comment