24
sep
Seneste opdatering: 24/9-13 kl. 1939
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Ta inn hele skjermen 24.09.2013 174312

Man kan “gå ned med stressrelaterede symptomer” og komme i en situation, “som tenderer at blive katastrofal” . Et skyddsombud på Migrationsverket skriver til “hej Anders”, som må være chefen for afståelsen af kongeriget, Anders Danielsson, om hvad han vil gøre for at ‘løse situationen’. Anders kan slet ikke løse situationen, for den vil blive værre helt af sig selv takket været Sveriges helt fænomenale rygte ude i verden og gode forhold til smuglerbranchen. Politikerne kunne, men de vil netop ikke, de vil gøre den værre endnu.

Inden alt for længe kan hele personalet være nervenedbrudt, og selvbetjening kan være indført på Migrationsverket ligesom det er på visse Systembolag, der eksperimenterer med at finde ud af om voksne svenskere kan betros selv at pille varerne ned fra hylderne. Medarbejderne må fra nervesanatoriet trøste sig med, at de har været sindssygt effektive, ingen andre europæere kan hamle op med dem. I Danmark går det bare op i snak og kaffepauser, hat og briller. I Sverige gennemfører man en idé, før den når at blive umoderne. Ergo – systemet vil kollapse. Hele brevet er her. (fra Twitter, forstør selv)

Tak og lov for demokratiet

Egypt’s Muslim Brotherhood has decided to move its media offices to London, following a Cairo court decision to proscribe the Islamist entity’s activities and any subsidiary institution related to it. The Brotherhood already maintains a London presence through which it was previously running the administrative affairs of the organisation. The London headquarters is a “research centre” headed by Ibrahim Mounir, former member of the Guidance Bureau and former Secretary General of the international organisation of the Muslim Brotherhood.

The Brotherhood has also used the London headquarters to communicate with the West, publishing a weekly journal entitled “The Brotherhood Message”, a which explains the organisation’s stances on the current events and its vision on reform. Muslim Brotherhood moves office… to London


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


kenneth

Posted: 24 september 2013 - 18:25 - Svar

På min monitor er det meget svært at læse brevet. Kan det eventuelt gøres lidt mere tydeligt?

Prudentius

Posted: 24 september 2013 - 18:33 - Svar

Tja, nu er det muslimske broderskab jo den hest Vesten har satset på i Mellemøsten. Sammen med Tyrkiet, Saudi Arabien og Qatar er de vores mest betroede partnere i udviklingen og demokratiseringen af regionen.

Jo, jo der er nogle kristne, alawier, shiaer, kurdere, sekularister osv. osv. der skal have skåret hovedet af eller fordrives først, men ellers kører projekt “The end of history and the last man” planmæssigt videre.

Yes we can!

LarsS

Posted: 24 september 2013 - 21:06 - Svar

Men noget er ved at ske, ting er ved at bryde sammen – eller er de ved at samles?

Frustationerne i teksten til “Hej Anders” viser alt om hvordan et samfund ser ud når institutionerne begynder at kollapse.

Og Svensk “presse” fryder sig samtidigt i disse minutter over deres “afsløring” om svensk politi´s register over kriminelle zigøjnerfamilier – Svensk gammelmedia er vist den eneste faggruppe blandt etniske svenskere i det gamle kongerige Svea, som synes det er fedt at kriminelle, indavlede klaner som nu har haft 500 år til at falde til i hvilket samfund somhelst de har invaderet, fortsat skal tillades at hærge rundt og bestjæle alt og alle de kommer i nærheden af, men som uha-da-da ikke må holdes øje med! – det er jo ikke inkluderende!!

Det går stærkt lige nu, rigtig stærkt!

HH

Posted: 25 september 2013 - 14:52 - Svar

Idag onsdag kunde man höra på Sveriges radios Ring P1 två röster som gav en förklaring till polisens register. Den ena rösten tillhörde en kvinna med iransk bakgrund och den andra en ädel skåning från Vellinge. Den senare personen hade själv varit vittne i en polissak där det handlat om inbrott i hus.

Kontentan av det som uppgavs var följande: det finns flera romska klaner. En del är skötsamma, andra är direkt kriminella. De skötsamma tycker inte om de kriminella. De kriminella struntar i det och fortsätter enligt gamla mönster.

Både i Sverige och andra nordiska länder har man alltid registrerat medborgarna. Det är bara att ta sig en titt i svenska kyrkoböcker. Mormonerna har lagt ned ett enormt arbete där och att hitta anförvanter långt tillbaka i tiden är ingen konst. Ett knapptryck och du har din släkt på skärmen. Jag blev själv överraskad över hur många personer som måste till för att jag skulle komma till världen och skriva detta.

Romer är och har i alla tider varit statslösa. Jag vet inte hur det är nu. Naturligtvis sågs de inte med blida ögon i det gamla samhället just för att de såg annorlunda /farliga?/ ut och gjorde konstiga saker. Det gick inte att hålla koll på dem och denna oro finns kvar.

Orkar vi med “annorlunda” människor eller vill vi helt enkelt ha någon sorts rakhet i samhället? Att svensk press nått botten kunde man se i samband med reportagen om att romer inte fick hyra bilar på mackar. Naturligtvis ansågs detta som diskriminerande – en enkel koll ansågs bevisa detta.

Dessa “dum-dum” från pressen tyckte att de gjort ett kap och belyst rasismen hos mackägarna. Men nu kommer det märkliga – man ställde aldrig en följdfråga till mackägarna! Vem som helst med förnuftet i behåll inser naturligtvis att en biluthyrare inte tjänar pengar på bilar som står stilla. Ju mer de rullar som uthyrda desto mer pengar kommer in.

Den naturliga frågan till mackägaren hade naturligtvis varit: “har ni drabbats på något sätt eftersom ni inte hyr ut till romer? Har de inte fyllt tanken efter lånet? Har plåtar försvunnit? Har bilarna skadats?”

Som var och en förstår drar man alla med zigenskt utseende över en kam, för man vet inte vem som är vem. Han som inte fyllde tanken efter lånet kanske har en bror eller någon annan i klanen som gör samma sak. Långa kjolar? Tjohej, det där kan vi nu.

Med en svensk press som för längesedan lämnat den rättframma journalistiken bakom sig och enbart består av tyckare och kåsörer ska vi inte vänta oss någonting bättre. Säkert skulle allihop vara kollaboratörer till vilken riktning som helst.

Det är inte utan att det oroar mig.

Leave a Comment