28
sep
Seneste opdatering: 28/9-13 kl. 1956
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Historie nr.2 efter Nairobi er mere end almindeligt tankevækkende. Russerne har forbudt en ny koranoveræsttelse fordi den strider imod deres ektremismelove fra 2002. Koranen er voldsomt optaget af sex og vold, men også som Firoozeh Bazrafkan har talt op – af vantro og hvilken skæbne de skal have. Ordet ‘vantro’ forekommer 347 gange (!) Forbudet mødes fra muslimsk side med trusler om – nå ja, vold. Russian Muslim clerics warn of unrest over ban of translation of Koran Hvor mange danske love strider koranen imod? Pikant tankeeksperiment for jurister som de kan lege med ind imellem 266b sagerne.

Interview med den racismedømte kunstner Firoozeh Bazrafkan

Den store bagedyst er lige slut på DR1. I sit hjem i Aarhus sidder billedkunstneren Firoozeh Bazrafkan og nyder en smøg og et enkelt glas rødvin. Roen omkring hende virker en smule paradoksal, taget i betragtning at hun dagen før blev dømt for racisme i Vestre Landsret og siden har modtaget den ene verbale tilsvining efter den anden på nettet fra folk, der er rasende over hendes kunst og ikke kan adskille den fra hende. Alene i én debat på Facebook er der på et døgn kommet over 700 kommentarer til dommen over den 31-årige kunstner. Det virker skræmmende på én, der normalt kun på sin Facebook får bulletiner om, hvad folk har spist til frokost, og hvordan det går med børnenes ballettimer…….Weekendavisen: Kompromisløs udspringer (artiklen er kun online i kortere tid)

Vilks: Danmark är ett forlorad land”

Underholdende interview om kvinder og kunst og frihed – de første 13 minutter.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Prudentius

Posted: 28 september 2013 - 12:25 - Svar

Putin-regimet har længe med held gjort det mange eurokater har våde drømme om, nemlig at benytte enorme mængder af muslimer til usselt lønnet arbejde (hvis overhovedet lønnet i nogle tilfælde) (præcis iøvrigt som Saudi Arabien og emiraterne) og samtidig holde deres islamiske tendenser på et absolut minimum.

Der er imidlertid sørget for at træerne ikke vokser ind i himlen og jeg spår derfor Putin og hans efterfølgere stadigt større besvær med at få korthuset til at blive stående. Det tjetjenske “eventyr” kan meget vel vise sig en forsmag på hvad der venter russerne i lårtykke stråler bare et par årtier ude i fremtiden.

  PFEP

  Posted: 28 september 2013 - 13:49 - Svar

  Jag tror ryssarna kan simma lugnt ett bra tag, visar de inhemska muslimer oroande tendenser, kommer nog “Björnen” att tillgripa deportationer, ett sätt att lösa problem på man kan i Ryssland sen gammalt…

   Prudentius

   Posted: 28 september 2013 - 15:42 - Svar

   Og deportation er et meget humant værktøj (og dermed at foretrække), der utvivlsomt kan benyttes med stor succes. Hvis man ellers har viljen.

   Dog kan det, efterhånden som den demografiske balance skifter, hurtigt udvikle sig til en strid om hvem det er der skal sættes på toget eller flyveren.

   Så vidt jeg husker var der for ikke så længe siden en “ny-svensk” kvinde, som offentligt gav udtryk for sit ønske om Sverige Demokraternes snarlige afrejse fra Sverige.

    Prudentius

    Posted: 28 september 2013 - 21:59 -

    “…det mange eurokrater har våde drømme om, nemlig at benytte enorme mængder af muslimer til usselt lønnet arbejde…”

    Og i det eventuelle fravær af efterspørgsel på tungindustrielle slavearbejdere, så i det mindste anvende dem, som rambuk mod de historiske nationer, der ved deres import kan splintres etnisk og kulturelt og således bedre underlægges kleptokratisk topstyring. Dertil selvfølgelig også, at knuse de eksisterende sociale systemer, der vedvarende holder lønninger og pensioner oppe på et modbydeligt højt niveau og vidner om en ækel folkelig solidaritet og organisk national kontinuitet.

    Grisse fy og Puh-bad, af med det! Godt venstrefløjen har druknet sig selv i raceneurotisk anti-racisme, så er det lettere at brænde dens positive arv af for øjnene af den.

   T. Snorrason

   Posted: 28 september 2013 - 17:51 - Svar

   PFEP, du har fuldstændig ret.
   Russerne har århundreder af erfaring med at håndtere islam, muslimske invasioner og diverse jihad-opstande.
   I Europa er erfaringerne om islams invaderende, voldelige og samfundsødelæggende væsen stort set glemt siden 1720, hvor islam med våbenmagt blev smidt af størstedelen af Sydeuropa, hvorefter tilbagetrængningen fortsatte, fortrinsvis anført af russerne.

   At russerne nu vil stække en oversættelse af Allahs “hellige” budskab, en mellemøstlig forbrydermanual formidlet telepatisk til en mand, som ville være blevet henrettet for sine forbrydelser i enhver retsstat, er ganske fornuftigt og en pæn måde at forklare “de troende” af en totalitær ideologi, at her til lands er der grænser, for hvad vi gider høre på og stå model til.

   Og hvad angår jihadister som terrorister, ja der er den russiske model den eneste farbare og korrekte. Jihadister behandles efter de vestlige krigslove som franc-tireurs (uuniformerede friskytter), det vil sige henrettes ved standret, dvs. på stedet på ordre af nærmeste befalingsmand. Russerne venter ikke på, at jihadister skyder først eller udfører en aktiv krigshandling (rules of engagement), men opsporer og henretter. Rent politi- eller gendarmeriarbejde, hvilket Vesten har overset i feks. Afghanistan og derfor fejlagtigt har sendt regulært militær ind for at ordne problemerne.
   Ligeledes bekæmper man kun symptomer, men går ikke direkte efter ondets rod.

   Det er ethvert samfunds pligt at beskytte sine borgere, og islam har i koranen erklæret krig og terror mod alle, der ikke følger islams ideologi. Denne erklærede terrorkrig gælder til alle tider, og der er kun en ting at gøre, at acceptere denne krigserklæring og handle derefter.

   Islam skal behandles, som dét det er, en kriminel og samfundsomstyrtende organisation under belejligt religiøst dække. Der er ingen grund til at anse islam som en acceptaeret religion i vestlige lande. Det er helt i orden at erklære den ulovlig, ganske simpelt på dens egne evige og “uforanderlige” totalitære skrifter med dens særlige dosis af terror, samt had og drab på andre.

   En genindførelse af aztekisk gudetro med massive menneskeofringer ville heller ikke blive accepteret som religion. Morderiske religioner skal blot udslettes, feks. som det skete for de indiske Thugger.
   Islams totalitære ideologi er der heller intet forkert i at forbyde og bekæmpe, ganske som det er gjort med feks. søsterreligionerne den totalitære nazisme og kommunisme.

   At den danske statsadvokat en gang ikke mente, at islam kan forbydes, viser blot han var idiot. Folketinget bestemmer, hvad der kan forbydes, uden hensyn til såkaldte internationale konventioner. Den slags kan ændres eller fratrædes.

   At der efter sigende er 2 milliarder muslimer er intet problem (5 milliarder fluer æder …osv), blot lad dem forblive i egne områder og ødelægge sig selv, det behøver vi ikke at blande os i. Smid islam og dens tilhængere ud af Vesten, kort og godt. Luk koranskoler, moskeer og stop tåbelig financiering af noget som alene er samfundsødelæggende.
   Mangfoldighed, rundbordssamtaler, feminint plidder og pladder, glem det.
   Den russiske vej er den eneste farbare, islam forklarer det selv.
   Kald dog en spade for en spade, vi kan roligt tage ved lære af russerne, de kender problemet på kroppen.

   EU barsler i øvrigt med lidt “feel-good” lovgivning.
   Seneste er “The European framework national statute for the promotion of tolerance”.
   I kapitel 2 forklares intentionerne med forslaget:
   “e) Take concrete action to combat intolerance, in particular with a view to eliminating racism, colour bias, ethnic discrimination, religious intolerance, totalitarian ideologies, xenophobia, anti-Semitism, anti-feminism and homophobia.”

   Hvis det ikke er en tydelig beskrivelse af islam og dens indhold, så ved jeg ikke, hvad det er!

   Desværre står der også i samme forslag, at kampagner mod mandlig omskæring kan indebære anklage for “islamofobi”. Med andre ord forvirring på højt EU-plan.
   Idiotien fortsætter:
   The following acts will be regarded as criminal offences punishable as aggravated crimes[9]:
   (i) Hate crimes (…)
   (ii) Incitement to violence against a group (…)
   (iii) Group libel as defined in Section 1(b).
   (iv) Overt approval of a totalitarian ideology, xenophobia or anti-Semitism.
   (v) Public approval or denial of the Holocaust.
   (vi) Public approval or denial of any other act of genocide the existence of which has been determined by an international criminal court or tribunal.
   “Juveniles convicted of committing crimes listed in paragraph (a) will be required to undergo a rehabilitation programme designed to instill in them a culture of tolerance.”
   I hedengangne Sovjet (og i vore dage Nordkorea og andre socialistiske paradis benytter man mere tvangsarbejds-koncentrationslejre eller en kugle i nakken, hvis man er mere “heldig”.) kunne man også blive sendt på galeanstalt, hvis man havde en afvigende mening fra partiets. Diktatoren Napoleon benyttede sig af samme fremgangsmetode, intet nyt i den slags.

   Blandet kost, men som man ser, at der faktisk intet er i vejen for at lovgive direkte mod islam, endog med henvisning til EU-bestemmelser.

    Hiawatha

    Posted: 28 september 2013 - 23:52 -

    Yes .. russerne har vist vejen frem. Tak for det!

Peter Andersen

Posted: 28 september 2013 - 15:50 - Svar

Her var da en idé til den røde regering – eller den kommende. Lad dog alle vores arbejdsløse jurister dissekerer koranen, éen gang for alle, og se om den overhovedet holder i byretten. Dert skal ikke, som Khader ellers anfører, være op til muslimerne selv at tolke eller reformerer deres egne tekster længere. Det kommer de aldrig nogen steder med, og for øvrigt er det vores liv, der står på spil. Lad os selv starte med at lave en fortolkning af dens indhold – og pille de ting ud der strider mod vores opfattelser. Det kunne starte en seriøs samfundsdebat og åbne ignoranternes øjne.

Igen føler jeg altså, at russerne kommer os i forkøbet…

  JensA

  Posted: 28 september 2013 - 18:56 - Svar

  Der er bare det problem, at hvis du ikke er muslim, vil Allah blænde dine øjne, så du ikke kan se hvad der står i Koranen (ifølge Ellen Wulff’s danske oversættelse).
  Da jeg ikke er muslim, vil jeg gerne dementere ovenstående.

   Peter Andersen

   Posted: 29 september 2013 - 00:47 - Svar

   90 procent af dem der tror på det der står i koranen kan ikke læse. Og vi andre bliver forblændet? Dvs. et evt. forbud rammer kun en lille minoritet…

Bjovulf

Posted: 28 september 2013 - 16:04 - Svar

Ja, så er det da sandelig “helt genialt”, at de naive, uvidende, virkelighedsfjerne og dybt uansvarlige svenske politikere har importeret 100.000-vis af komplet uintegrerbare muslimer, der jo netop ser omskæring som en umistelig del af deres “kultur” og religion. Det skal nok blive “underholdende” at følge …

Ombudsmand vil forbyde omskæring i Sverige

http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE6020427/ombudsmand-v il-forbyde-omskaering-i-sverige/
Børnenes ombudsmand i Sverige opfordrer til, at det bliver forbudt at omskære børn.

Europa 28.09.13 kl. 15:30

Ombudsmanden for børn i Sverige vil have indført et forbud mod omskæring af børn i landet.

Det er en praksis, skriver ombudsmand Fredrik Malmberg i et indlæg i avisen Dagens Nyheter, der strider mod drenges grundlæggende rettigheder.

– Omskæring af børn uden lægelig retfærdiggørelse eller drengens vilje er i strid med barnets menneskerettigheder, skriver han i indlægget, som han har skrevet sammen med sundhedseksperter.

– Det er en smertefuld og uafvendelig operation, som kan medføre farlige komplikationer, hedder det i indlægget.

Leave a Comment