2
okt
Seneste opdatering: 2/10-13 kl. 2204
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

In his speech to the UN General Assembly on Tuesday, Israeli prime minister Binyamin Netanyahu provided a dose of much-needed realism and clarity on the Iranian nuclear issue.Iranian cyber warfare commander shot dead in suspected assassination.

National Brotherhood Week

Oh, the Protestants hate the Catholics, And the Catholics hate the Protestants, And the Hindus hate the Muslims, And everybody hates the Jews.

I Sverige har det været foreslået at gøre Midsommer til Mångkulturens Dag. Det er stadiet inden National Brotherhood Week, som er stadiet inden den kroniske fredsproces. Kærlighedssangen følger med gratis.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Eyvind Dk

Posted: 2 oktober 2013 - 21:45 - Svar

Tak, er kun et fattigt ord, når det kommer til Tom Lerhers sange – et sandt fyrtårn.
En anden med talent af samme gigantiske størrelse er Shel Silverstein(R.I.P.).
Hold da fast hvor jeg nød dem.
Tror jeg vil bruge resten af min aften med at Youtube de herrer!

Nielsen

Posted: 3 oktober 2013 - 00:09 - Svar

Go Bibi go go
Længe leve Israel

Bjovulf

Posted: 3 oktober 2013 - 02:23 - Svar

Multi-kulti-hyggen breder sig nu for alvor i vore fængsler 🙁

Skal vi mon gætte på, at PK-overvatnissen Morten Bødskov nok ikke har tænkt sig så meget som
at løfte en finger angående denne trussel?

Fængslede muslimer skal have brev fra ekstreme islamister

http://www.bt.dk/danmark/faengslede-muslimer-skal-have-brev-fra-ekstre me-islamister

Af Simon Bendtsen, Mette Dahlgaard og Kasper Krogh (BNB) Onsdag den 2. oktober 2013, 23:13

Den danske salafist-gruppe, Kaldet til Islam, vil skrive til muslimske indsatte i danske fængsler og »påminde dem om Allah«. Gruppens leder er netop blevet meldt dræbt i Syrien, kæmpende for al-Qaeda.

Den radikale danske islamist-gruppe »Kaldet til Islam«, som var ledet af den nu dræbte 34-årige danske jihad-kriger Shiraz Tariq, vil skrive breve til muslimske indsatte bandemedlemmer i danske fængsler for at få dem til at »vende tilbage til Allah«, skriver Berlingske. [ Hmm, jeg troede ellers, at det var deres helt ubegrundende muslimske overmenneske-attituder, der var årsagen til, at de befinder sig i fængslet? 🙂 ]

»Vi har mange muslimer, som ikke helt er på det rette spor, som sidder i de danske fængsler. Derfor tænkte vi at skrive breve til disse fanger og påminde dem om Allah. Masser af tid har de til at læse, så vi tænkte, det ville være en god mulighed, hvis man udnyttede denne situation,« skriver Kaldet til Islam på gruppens Facebook-side.

….

Ifølge Politiets Efterretningstjeneste (PET) har mindst 65 [!!!!!] personer taget turen fra Danmark til Syrien for at gå i krig. Heraf er syv omkommet. De reelle tal er dog mindst dobbelt så høje [!!!!!], vurderer PET, der samtidig kalder de danske Syrien-krigere »en af de alvorligste sikkerhedstrusler i vores samfund i øjeblikket«. [!!!!!!!]

Når en ung bliver indlemmet i Kaldet til Islam, ringer alarmklokkerne hos blandt andre PET og SSP-medarbejdere i Københavns Kommune. Gruppen er nemlig kendt for at være Sharia-tro og radikaliserende. I PET advarede man i foråret eksplicit mod en mulig alliance mellem radikale islamister og de kriminelle:

»Dette kan betyde, at personer med en militant islamistisk dagsorden vil kunne trække på ressourcer fra kriminelle miljøer, herunder den adgang til våben, der er i disse miljøer.«

Hos Kriminalforsorgen vil man dog ikke umiddelbart foretage sig noget i forlængelse af Kaldet Til Islams opfordring til at skrive breve til indsatte: [ Nej, surprise, surprise – hvorfor dog vågne op til de barske realiteter bare for én gangs skyld? ]

….

Jørgen Duus

Posted: 3 oktober 2013 - 05:42 - Svar

I følge Mona Sahlin er der intet, der kan betegnes som svensk, når man altså lige ser bort fra midsommer og andre “mærkelige” ting. Men selv det, kan åbenbart være for meget, for nu vil man altså udslette den allersidste rest af noget svensk i Sverige.

Morani ya Simba

Posted: 3 oktober 2013 - 15:25 - Svar

“Netanyahu at UN: ‘Stop Iran —- or We Will’”

Endelig fornuftig tale om Iran!! Well done, Prime Minister!

Leave a Comment