9
okt
Seneste opdatering: 9/10-13 kl. 1623
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Det er svært at vide, hvad der er foregået i kulisserne. Man hører nogle falske toner ind i mellem. Det virker utænkeligt som om britiske myndigheder ikke skulle have en finger med i spillet, han ligner én, der har fået et tilbud, han ikke kunne afslå. Det siver måske ud pø om pø. Lars Hedegaard: LEDARE: ”The night they drove Tommy down”

Englands ende sanne arbetarklassledare på många årtionden, Tommy Robinson, har oskadliggjorts och man kan bara ana den press han varit utsatt för. Han har fått utstå fysiska attacker, har han gripits och fängslats gång på gång, framställts som ett avskum av en enig press och ställts inför sin egen familjs undergång. Det verkar uppenbart att han har blivit tvingat till en uppgörelse med regeringen, vilken innebär att han inte längre ska sätta sig upp emot den totalitära ideologin islam utan koncentrera sina ansträngningar till ”islamismen” – som framställs som själva antitesen till Muhammeds kärleksfulla budskap. Man undrar om vi någonsin mer kommer att se den forne Tommy Robinsons like.

Enza Ferreri: VIDEO IMAGE OF BRITAIN’S COLONISATION

If this is not the essence of colonialism I don’t know what is.

A bunch of non-British pontificating on what the core values of Britain are or should be. We have here, on a BBC programme, one of the endless series of debates on “what is Britishness” that have been part of the UK public discourse only since the arrival on these shores of vast numbers of people belonging to the ethnic, religious and geographic groups represented by most debaters in this video.

Can you imagine 60, 100, 200 years ago people having discussions on what Britishness was? Everybody knew what it was until mass, uncontrolled immigration from the Third World started and never stopped. I found this comment to the video on YouTube spot on:

“all because you non-whites have a British accent it doesn’t make u British”.

That being born and bred in this country does not provide a national identity or guarantee national loyalty, as is too often wrongly accepted, is demonstrated by an Asian man in this discussion. He openly declares that he was born and educated in Britain but nevertheless his sense of identity is precisely not having that identity, indeed he goes as far as saying that Britishness means not having an identity.

He was also very good at tying himself in (il)logical knots when he told a Hindu woman that her way of thinking was “unBritish”. How can you define what is unBritish if you haven’t defined British, since in his opinion that word is tantamount to nothing?

It’s disingenuous of ‘Professor of Poetry’ Benjamin Zephaniah to say that multiculturalism has been part of Britain since the time of the ancient Celts, Picts and Romans, although that claim is a staple of the usual pro-multi-culti argument.

What he’s referring to was not multiculturalism. That was war of different peoples against each other. The Celts were in Britain first, then they were conquered by the Romans. After the Romans eventually left, the Celts fought against the Angles and the Saxons, and finally retreated to Wales, Scotland and Cornwall. Then it was the turn of the Vikings to war with the Anglo-Saxons, and after them the Normans invaded and dominated England.

It was violence and invasion, and it was bloody.

Make no mistake. Current immigration levels and the imposition of multiculturalism are entirely new historical phenomena without any precedent not only in the history of Britain but also of Europe.

It is an experiment carried out on the skin of the indigenous populations. Like all experiments, it can very badly go wrong, and there are numerous signs everywhere that it is.

And, as the TV debate in the video above truthfully represents, the natives are marginalised voices in this experiment and the decisions made about it, while the ethnic (for now) minorities have a much greater weight. This video shows the new reality of the country: invasion and colonisation. Liberty GB


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Svend Andersen

Posted: 9 oktober 2013 - 09:37 - Svar

Interessant, at Tommy Robinson hverken tar afstand fra ‘Left-wing Extremism’ eller ‘Multiculturalism’ – og i det sidste interview endog er positiv overfor multikultur.

Two steps forward for Tommy Robinson? … for England one step closer to civil war!

Fight Islam. No Sharia. No Surrender. Reconquista.

Morani ya Simba

Posted: 9 oktober 2013 - 10:06 - Svar

Havde ikke lige tid til at høre hele interviewet. Men kommer han ind på det der er nødt til at være kernen i enhver “formålsparagraf”: at muslimsk indvandring til UK (og Europa) skal standses fuldstændigt? Han rækker hånden ud til “anti-ekstremistiske” grupper og “moderate” muslimer. Det kan være rigtigt, også for at teste hvor langt man kan nå med dem (nok ikke særligt langt). Men han siger en ting der bekymrer mig: at det største problem er islamistisk terror. Jeg tror det langt værste problem er gradvis befolkningsudskiftning. Indvandringspolitikken er center stage.

  JensH

  Posted: 9 oktober 2013 - 10:59 - Svar

  “Jeg tror det langt værste problem er gradvis befolkningsudskiftning. Indvandringspolitikken er center stage.”

  Fuldstændig enig. Demography is destiny. Men den gode Tommy Robinson er virkelig i vælten i MSM i disse dage. Selv i den ellers til tider ædruelige Daily mail får man det fulde ud af historien:

  “English Defence League leader Tommy Robinson QUITS to work for tolerance and calls his former allies ‘morons’EDL leader

  -Tommy Robinson complains that he is shunned when picking his children up from school as he quits his anti-Islamist group
  -Extremist group infamous for violent alcohol-fuelled protests nationwide
  -Co-founder Kevin Carroll also quits the right-wing group
  -Mr Robinson, 30, has been repeatedly arrested by police
  -But he says street demonstrations are no longer productive

  The founder of the far-right English Defence League dramatically quit yesterday to join forces with an anti-extremist think-tank.
  Tommy Robinson, 30, said he was shunned at his children’s school because of his ties to the nationalist group.
  His EDL co-founder, Kevin Carroll, walked out with him. The pair have stunned their former allies by joining a leading Muslim to work for greater tolerance.
  Mr Robinson said he made his decision after spending 18 weeks in jail, during which time he could ‘evaluate everything, think about everything’.”

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2449542/Tommy-Robinson-quits-l eader-EDL.html

   Prudentius

   Posted: 9 oktober 2013 - 14:32 - Svar

   Der er lidt Louis Pio over hele forløbet og Robinsons skæbne pt. Hans mod og indsats har imidlertid været enorm.

   EDL var under alle omstændigheder en løs og lettere diffus anti-islamisk protestbevægelse, men tydeligvis et aldeles faretruende monstrum for det engelske multikulti-regime. En slags usikker og anarkistisk prøveraket for indfødt anti-masseindvandrings/kolonisering/islamisering organisering og aktion.

    steen

    Posted: 9 oktober 2013 - 14:37 -

    Jeg har noget svært ved at forstå det hele. EDL var jo ikke så særlig stort, så det kunne true nogen politisk, skulle man tro. 20-30.000 personer. Måske har engelske politikere for en gangs skyld foretaget sig noget præventivt, måske frygtede de hvad EDL kunne udvikle sig til, måske at British soldiers are joining the English Defence League.

    Det hele lugter af, at nogen vil af med EDL og Tommy R – det er desværre kun symptomfjernelse. Om ikke andet er det en cadeau til TR’s helt usædvanlige karisma. Jeg kan følge ham i, at gadeaktioner i længden er ørkesløse, men resten af det han siger,. tror jeg ikke på.

    Måske vil hans familie bare have et liv, hvor de ikke er i livsfare og chikaneret af politiet hele tiden? Det ville være en ærlig sag, men hvorfor ikke sige det?

    Det er kun 6 mdr siden de to forlod Westons parti, svært at se hvad Robinson kan og vil nu.

    Prudentius

    Posted: 9 oktober 2013 - 14:47 -

    Han vil vel først og fremmest ud og væk. Og det er måske ikke helt utænkeligt med et navne-skifte og en udvandring til USA eller Canada inden så længe!? Jeg tror ikke vi skal gøre os håb om at høre meget mere til ham. Men det er selvfølgelig kun et gæt.

    Og ja, EDL manglede både massetilslutning og effektiv organisation, men har tydeligvis skræmt det engelske establishment til at skide grønne grise. Hvilket alt i alt vidner om stor svaghed og frygt.

    Morani ya Simba

    Posted: 9 oktober 2013 - 16:56 -

    Steen, jeg er enig i meget du skriver i kommentaren men ikke i

    “Jeg kan følge ham i, at gadeaktioner i længden er ørkesløse,”

    Dels har EDL jo haft ihvertfald den effekt at skræmme myndigheder i UK og skabe opmærksomhed. Men gadeprotester er faktisk noget af det mest sikre. Hvis man ignorerer om man har sympati for den konkrete sag eller ej så har gadedemonstrationer jo skabt opmærksomhed om alt muligt fra voldtægt i Indien til at vælte Ægyptens militærdiktatur og fik rystet Irans regime i 2009. Det var vel også centralt for at få væltet kommunisme i først Polen og så hele Østblokken. Hvis man kan skaffe nok folk og undgå at det udvikler sig til optøjer er det faktisk en af de vigtigste måder at lægge pres på systemet med. Venstrefløjen bruger det jo massivt, også som optøjer. Så jeg ville snarere sige at det ikke kan stå alene men er et vigtigt redskab.

    Og jeg har også svært ved at forstå TRs afgang. Indtil videre har jeg ikke nogen “teorier” jeg tror specielt på der. Det KAN være afsky for nynazister. Omvendt virker TR meget “tam” i interviewet så jeg har da også overvejet at myndighederne har lagt et jernpres på ham hvor han slipper for noget grimt til gengæld for at tale med en tidligere grundlægger af Hibz Ur Tahir (eller hvordan det nu staves). Det virker som om vi ikke har fået hele historien for den del vi har fået virker ikke komplet.

nadacomprende

Posted: 9 oktober 2013 - 15:44 - Svar

The day when he is forced to take a true stand, will arrive. Sooner or later.
More talk wont change the situation.

No surrender

JensH

Posted: 9 oktober 2013 - 15:57 - Svar

@Prudentius

“Han vil vel først og fremmest ud og væk. Og det er måske ikke helt utænkeligt med et navne-skifte og en udvandring til USA eller Canada inden så længe!?

Den tanke har også strejfet mig siden nyheden om Tommy Robinson’s afgang fra EDL kom. Det kan tænkes han via sit politiske virke har fået så meget indblik i sutiationen i UK, (herunder de rædsels-vækkende demografiske fremskrivninger for landet), at han har indset det er håbløst at kæmpe videre, og at det nu må det dreje sig om at redde ham selv og familien via udvandring til Canada, USA eller Australien. Og mht. at starte ‘en ny tilværesle langt fra Englands kyster’ har de Britiske myndigheder måske vist sig at være særdeles hjælpsomme????

norge

Posted: 9 oktober 2013 - 16:51 - Svar

Ifølge engelske aviser har han planer om å starte et politisk parti, og som politisk parti vil man ha en helt annen beskyttelse mot overgrep fra myndighetene enn en organisasjon som EDL, sånt sett er det jo et smart trekk. Men man begynner jo å lure bitelitt når dette er settingen: http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2013/10/09/article-2449542-189E932F0000 0578-760_634x422.jpg

Britta Due Andersen

Posted: 9 oktober 2013 - 18:41 - Svar

Jeg er i dårligt humør, bare ked af det – sikke en trist nyhed. Jeg har ikke engang lyst til at se de to indslag med ham, som han sidder der med sit alt for slikkede udseende.
Har læst nok gennem jeres kommentar.

EH

Posted: 9 oktober 2013 - 23:43 - Svar

Han vil væk. Har fået nok.Men jeg tilslutter mig det kor som ikke rigtig køber den med tolerancen. Bullshitt ikke sandt? Ondet forsvinder ikke men bliver formentlig i tiltagende grad betændt. “Gaden” er nu fri og kan overtages af de grupper han ikke sympatiserer med. Make no sense! Hvem siger overhovedet at det bliver på gaden den multikulturelle myndighed vil møde sine modstandere. Nogle få tusinde aktive i en gadedemonstration er ingen udfordring for en skruppelløs regering og en tilsyneladende nærmest dedikeret politistyrke. Men 20.000 – ja hvor mange tusinde fordelt på celler overalt i landet? vil være en langt større trussel. Kan udvikle sig til noget eksplosivt. Jeg tror dog ikke England er ved denne station endnu. Men ingen ved hvor lang lunten er blandt Europas befolkninger. Der er tegn på at den svinder ind. Valgprognoser i Frankrig og Holland samt UKIPS fremgang i England giver måske både EU og regeringerne i de europæiske lande lidt at tænke over. Mit gæt er at vi som svar vil se et nærmest desperat forsøg på at fremskynde den totale sammensmeltning af Europas nationale stater til en føderal stat med masser af restriktioner.. Al magt til EU domstolen og kommisærerne (lyder meget bekendt, ikke sandt?). Hele denne gigantiske centralisering forsøgt gjort spiselig med en parodi af et parlament. (Messerschmidts beskrivelse) Det spidser til. Ikke lige det tidspunkt hvor man ønsker at se lederne kvitte jobbet.

Leave a Comment