12
okt
Seneste opdatering: 12/10-13 kl. 2237
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

“Thousands of Islamist extremists in the UK see the British public as a legitimate target for attacks,” sagde MI5 chef Andrew Parker forleden. I Canada siger Former military intelligence officer Dwight Hamilton that there is a serious terror threat to Canadians.

Sidder Bødskov og PET og triller fingre og ber’ til Allah, at der ikke skal myrdes nogle danske civile eller der kommer flere svenske jihadister over broen? Vi er henvist til at gætte om det og til ‘ikke at være på det forkerte sted det forkerte tidspunkt’. At standse muslimsk indvandring fuldstændigt og genoprette ordentligt bevogtede grænser, kan man stadig ikke sige i pænt selskab. Så må man jo sige det udenfor indtil nogen en dag opfinder en sindelagsscanner ligesom Bahrain, Kuwait, Qatar, Oman, Saudi Arabien og Emiraterne nu kan scanne ‘medicinsk’ for homotilbøjeligheder. “Kun de døde har set enden på krig,” sagde general MacArthur i sin afskedstale i 1962, og nu lever vi i den omvendte tid, hvor fredsprismodtager Obama, Radikale og SF’ere er helt vilde med at bombe, og DR slet ikke kan få nok af krigsfilm. Ja, det er den omvendte verden:

Kommunistiske Brignoles vælger “højreekstremt flertal”

Den ligger nord for Toulon og Marseille i Provence-Alpes-Côte d’Azur. FRANCE 24 udtrykker sin fordømmelse:

The southern city of Brignoles has caught the French spotlight after the far right won half the votes in the first round of its local election last week. Brignoles surprised France last week by giving the far-right a 49.5 per cent landslide in the first round of its local by-elections: 40.4% of votes went to National Front candidate Laurent Lopez and 9.1% to another far-right group, Parti de France.The anti-immigration National Front led by Marine Le Pen draws much of its support from the southeast, but this city of 17,000 people still claims a Communist mayor.

“Let’s stop beating around the bush,” Antoine suggests. “Us real Brignoles people no longer recognise our home-town.” This opens the floodgates, and a torrent of complaints surges from the other men about rampant immigration, welfare handouts, crime and drugs. A communist French city flirts with the far right

Dagens skudoffer i Gøteborg

49 skudofre på godt ti måneder. Det er et offer hver 6.3 dag. Det kan blive et gigantisk rekordår i skydegalleriet Gøteborg på kun 550.000 mennesker. For 5-6 år siden var borgmester Göran Johansson (S) meget bekymret over, hvor rædselsfuld byen er blevet, det er gået i sig selv igen efter at det er blevet meget værre.

49 skjutningar, åtta döda (2013), 41 skjutningar, två döda (2012), 36 skjutningar, tre döda (2011) AB og GP

“Bare vent til svenskerne hævner sig”

“Sverige har ju inte gjort något. Lars Vilks har inte ställt till något på länge. Detta var inte riktat mot Sverige. Jag tror att det här var en markering bara att skaka om alla. Vi fortsätter,” siger konsul Nilsson til Sveriges radio. Italienere og englændere forlod Benghazi sidste år, men man man ikke skræmme en svensk diplomat med små ‘markeringer.’ De kan lade være med at bombe, eller han indkalder FN. Han holder skansen i Benghazi sammen med Tyrkiet, Malta, Sudan, Tunesien, Marokko og ‘Palæstina’.

If you’re a foreign diplomat, Benghazi should be on the list of places to open a diplomatic mission right below Mogadishu, Gaza and Hell. …Well now just wait for the Swedish retaliation to begin. First up, the IKEA store in Benghazi raises its prices. Then the number of Libyan refugees accepted into Sweden and given free everything is reduced by 1 percent. And if that doesn’t show them… Sweden will take this to the UN. Swedish Consulate Bombed in Benghazi


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


kurt Rosenstrøm

Posted: 12 oktober 2013 - 08:58 - Svar

Ja det er interessant, at der produceres film som aldrig før, hvor folk myrdes, parteres, ædes og voldtages af alle mulige psykopater. Jo værre jo bedre. Vold og mord er storsælgende, og der svælges i alle mulige perversiteter. Ikke mindst ungdommen klukker begejstret over dette udbud af højeste moralske svineri, selv om det forlængst er blevet fastslået, at vold på film smitter af på de børn der ser dem. Samtidig er der stort set ikke længere noget, der hedder forbudt for børn.

Der er derfor årsager til, at hvor mennesket træder græsset ned medfølger grusomhed og menneskelige katastrofer. Menneskeheden er objektivt set syg, for mennesket udviser en syg adfærd, og det er da heller ikke noget tilfælde, at mord og terror spreder sig i verden i takt med at befolkningerne vokser i antal overalt på kloden. Samtidig kan regeringerne i stigende grad på grund af manglende industriel udvikling ikke brødføde deres egne befolkninger, som derfor må flygte for at overleve. Samtidig bliver de rige samfund rigere og de fattige fattigere. Eller mere pracis kapitalen vokser i de rige lande.

Denne galskab kan naturligvis ikke fortsætte i mange år endnu, før vi skal se de kulturelle katastrofer udvikle sig, som huntington skrev om. Det er nemlig altid ideerne, der ligger bagved katastroferne, selvom det dybest set er drifterne, der gå amok. For i sidste instans er mennesket et rovdyr som Freud så præcis udtalte og endda, som han tilføjede, et rovdyr som kan lide at se sit medmenneske lide. Og her tænkte han på alle, uanset hvor de befandt sig på rangstigen. Og efterhånden som livsbetingelserne bliver stadig forringet i byerne hvor menneskene hober sigg sammen, bliver der flere og flere rovdyr Og løsningerne? der er ingen. Katastroferne får lov til at udvikle sig, indtil det store sammenbrud.

Og for at det ikke skal være løgn, så arbejder de europæiske politikere på at opløse de nationalstater, hvor folk i det mindste kan identificere sig med hinanden og med staten, og på den måde skabe en vis harmoni og sammehold og derved forhindre, at de værste rovdyr udvikler sig. Og politikerne opløser ikke blot sammenhængskraften i de europæiske samfundene, de inviteter også mennesker fra de steder på kloden, hvor de værste uroligheder hører til dagens orden. Om man kan kalde den adfærd for sindssyg, er et definitionsspørgsmål.

  Robin Shadowes

  Posted: 12 oktober 2013 - 17:23 - Svar

  Jag läste en undersökning nyligen om rekryter till den amerikanska polisen. Vanligt folk löste problem i en viss ordning. Man började med att tala, sedan gick till milt våld och bara till dödligt våld som sista åtgärd. Dom rekryter däremot som växt upp med first shooter-spel drog pistol direkt och sköt. Det fans dom som hade dödat mer än en gång rent av.

Jørgen Duus

Posted: 12 oktober 2013 - 20:45 - Svar

49 skudofre på godt ti måneder … Er det ikke det dobbelte af hele Danmark?

  steen

  Posted: 12 oktober 2013 - 20:48 - Svar

  @ Jørgen Duus: Noget i den stil – bare et skud fra hoften 🙂

  senere: Der tog jeg vist fejl Mindst 185 skud i 2013

greyarea

Posted: 12 oktober 2013 - 23:33 - Svar

Der er forskel på løsnede skud og så skudofre. der er i den artikel du henviser til tale om 29 skudofre så vidt jeg kan se:
“Mindst 29 skyderier
Tælles de nye skud alligevel med i regnskabet, er der ifølge tv2.dk’s optælling faldet mindst 185-194 skud i år – i forbindelse med 29 forskellige skyderier.”

HH

Posted: 13 oktober 2013 - 14:31 - Svar

Det sista stycket av Kurt Rosenström tycker jag säger allt! Vad i helskotta har hänt och händer med våra nordiska länder, våra bröder och systrar? Jag blir alldeles matt och särskilt efter att ha läst Julia Caecars bedövande inlaga.

Men mer kommer vad beträffar upplösningens och förvirringens tid. Igår kunde jag läsa i SvD, en svensk tidning som i sin ledare kunde berätta intressanta saker. Det handlar om förskolor och dagis-inrättningar där man arbetar strikt efter könsneutrala premisser. Kanske litet av en förskola till islam?

Cyklar är förbjudna. Fotbollar också. Och det heter inte pojkar och flickor/töser och drängar, utan här har man opererat bort alla slag av könsidentiteter. Till råga på allt har man i Sveriges radio haft flera program om städning i hemmet. Ja, Gud du milde! Det är inte lika uppdelat nämligen, mannen tar inte sitt ansvar! Här ska läras ut!!

Jag lever fortfarande i Hjortfots-land och beskriver min dag som en lyckad jaktdag. Jag bär hem vildsvinet jag skjutit med pil och båge och inne i hyddan sitter min glada hustru och vyssar minstingen i korgen som hänger från taket. Alla mina barn är med och jag funderar redan på om det skulle vara aktuellt med en hustru till. Jag har sett många lockande på mina jaktstigar!

Jag tillreder vildsvinet och lycklig lägger min kvinna köttet i kitteln över elden. Barnen dansar av glädje över min jaktlycka. Far är stark och mor är rar, som det heter. Det ligger litet benrester på det stampade jordgolvet, men dem föser jag undan med foten. Visst tar jag ansvar.

Så, så. Städningen är avklarad!

Konstigt att det här inte ska fungera enligt de nya rigida planerna från genusprofeterna. Men jag är MAN och min kone är KVINNA. Vi kan klä av oss nakna så ni får se skillnaden.

Dumskallar!

  Maja Dacke

  Posted: 13 oktober 2013 - 20:58 - Svar

  Ledsen, HH, men i min läsebok var det ‘Far ror, mor är rar’ – eller om det var tvärtom.

  Lycka till på nästa vildsvinsjakt!

HH

Posted: 14 oktober 2013 - 09:42 - Svar

Ja Maja, jag kanske minns fel. Det ska nog vara “Far ror”. Jag har en massa Elsa Beskow-sagor i huvudet och kan faktiskt inte glömma dem. “Hattstugan” t ex. Men i söndagens SvD hittade jag en artikel om sagans slott där Törnrosa sov i hundra år. Det ligger inte långt från Kassel och jag har, trots besök i Kassel, inte det minsta minne av detta slott.

Mest kom det i tankarna från den tid då mina barnbarn var inne i sagovärlden och vi spelade upp den där sagan som en charad. Flickebarnet fick vara Törnrosa som fick sin uppväckande puss av sin äldre bror. Allt slutade lyckligt.

Vad vore livet utan sagor! Nu Maja, ska jag gå ut på vildsvinsjakt denna soliga höstdag. Kommer du förbi ska steken stå på bordet.

kurt Rosenstrøm

Posted: 15 oktober 2013 - 02:42 - Svar

HH! hvad har vildsvinet gjort dig?

Leave a Comment