12
okt
Seneste opdatering: 13/10-13 kl. 1647
77 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Av Julia Caesar:

Copyright Julia Caesar, Snaphanen och HRS. Citera gärna delar av texten men iaktta gott bloggskick och länka till Snaphanen!

heliga_madrasser

Nittonåriga Lamia kom hem från jihadistfronten i Syrien, gravid och HIV-smittad efter att ha legat med hundratals män. Som en av islams heliga madrasser har hon ställt sin kropp till förfogande för manliga jihadisters sexuella behov och är därför garanterad en plats i paradiset som belöning. Rapporterna om sexjihad började komma i arabiska media i våras. Unga muslimska kvinnor reser frivilligt till Syrien för att serva manliga jihadister med sexuella tjänster när de kämpar för att störta Assadregimen och införa en totalitär islamistisk gudsstat byggd på sharia. Bakgrunden uppgavs vara en hemlig fatwa, Jihad al-Nikah, (sexuellt heligt krig) där den saudiske wahhabistiske imamen Sheikh Mohamad al-Arefe uppmanar muslimska kvinnor att ansluta sig till jihad genom att ställa upp på jihadisternas sexuella behov.

Jihad är enda vägen till paradiset

Fatwan bygger på att muslimska kvinnor bara kan komma till paradiset genom att delta i jihad. Den förnekades sedan av upphovsmannen Sheikh Mohamad al-Arafe när det började brännas under sandalerna. Hans argument var att “ingen psykiskt frisk person skulle stödja något sådant”. Och varför skulle han inte säga det? Om nyheten om fatwan spreds skulle det självklart skada bilden av islam. Att ljuga är tillåtet för muslimer om det gagnar islam (taqiyya och tawriya). Så hur kan någon vänta sig att al-Arafe skulle erkänna någonting?

Den förnekade fatwan fick snabbt konsekvenser. I april rapporterade tunisiska media att minst tretton unga tunisiska kvinnor hade gett sig av till Syrien för att erbjuda sex och stärka jihadisterna i kampen mot Bashar al-Assads regim.  I september kom uppgifter på den shiamuslimska nyhetssajten Shiitenews om en ny fatwa med liknande innehåll, utfärdad av den saudiske wahhabistiske imamen Nasser Bin Sulayman al Omar.

Legitimerad incest med kvinnliga släktingar

Den fatwan sträcker sig ännu längre än den tidigare. Den legitimerar incest; sex mellan jihadisterna och deras kvinnliga släktingar (“mehram” = systrar, mödrar, mostrar/fastrar med flera). Fatwan är mycket användbar genom att den övertrumfar sharialagar och ger fritt fram för jihadisterna att ha sex med sina kvinnliga släktingar om de inte kan hitta några andra att ha samlag med. Allah’s heliga krigare kan nämligen inte förväntas klara jihad utan tillgång till kvinnor.

Att fatworna uppges vara utfärdade av just saudiska imamer är ingen överraskning. I Saudiarabien härskar den mest fundamentalistiska och ultrakonservativa formen av islam, wahhabism  eller salafism, och det är väl känt att Saudiarabien ger finansiellt stöd till de fundamentalistiska jihadister som strider i norra Syrien.

“De kommer hem med graviditeter och sjukdomar”

Den 19 september tog Tunisiens inrikesminister Lotfi ben Jeddou i ett skarpt uttalande upp situationen med de tillresta sexjihadisterna:

“De har sexuella förbindelser med 20, 30, 100 stridande. Sedan kommer de hem och bär på frukterna av sina sexuella kontakter – allt från graviditeter till sjukdomar – i namn av sexuell jihad, och vi står tysta och passiva och gör ingenting.”

Arabiska media är fyllda med rapporter om sexjihad. Det är där, och i bloggar, jag har fått söka underlag till den här krönikan. I västerländska media finns knappt någon information, och i svenska media är det knäpptyst. Ämnet är nedtystat eller bedöms som ointressant. Enligt en tyst konsensus bland svenska journalister får ingenting som kan misskreditera islam eller avslöja islams perverterade syn på sexualitet komma ut till den svenska allmänheten. Svenska tittare kommer aldrig att få se en tv-intervju som den med föräldrarna till sextonåriga Rahma (se bild). De visade sig gråtande i tv, i sorg över att deras dotter hade “hjärntvättats” att ansluta sig till sexjihad.

Hennes kropp blev jihadisternas egendom

Det är den tunisiska tidningen Al Sharaouk (“Soluppgång”) som har rapporterat om 19-åriga Lamia som reste till Syrien för att ha sex med jihadisterna. Al Sharouk’s reportrar har träffat och intervjuat Lamia i hennes hem i Tunisien. Hon berättar att hon har legat med pakistanier, afghaner, libyer, tunisier, irakier, saudier och somalier.

Hennes historia börjar 2011 när hon blev religiös efter att sett ett islamiskt program. Hon tog på sig hijab och började anse att det var en synd för henne som kvinna att visa sig utomhus. Sedan blev hon övertygad om att en kvinna ska delta i jihad för att eliminera islams fiender genom att göra sin kropp tillgänglig för jihadisterna efter varje strid. Hennes kropp blev deras egendom.

“Som en deg för imamen att knåda”

I maj började rapporter om kvinnor som berättade liknande saker dyka upp. Egyptiska Masrawy sände en videointervju med en kvinna vid namn “Aisha” som sa att hon hade träffat en muslimsk kvinna som talade med henne om

“vikten av att visa fromhet genom att bära hijab och resa till Syrien för att hjälpa jihadisterna att kämpa mot och döda de “otrogna”. Kvinnan tillade att “kvinnor som dör gör det enligt Allahs vilja och blir martyrer som kommer till paradiset”.

När inbördeskriget i Syrien bröt ut 2011 var Lamia tillräckligt hjärntvättad för att känna sig som “en deg för imamen att knåda på vilket sätt han önskade”. Han sände henne först till Benghazi i Libyen, därifrån till Turkiet och sedan till Aleppo i Syrien. Där mötte hon många kvinnor och unga flickor inhysta i ett gammalt sjukhus som hade gjorts om till militärförläggning, i klartext en bordell. En man som påstod sig vara “emir” för sexförläggningen presenterade sig som Abu Ayoub och sa att han var tunisier. Men den verklige ledaren var en jemenit som ledde en grupp jihadister som kallar sig “Omar’s bataljon”. Han var den förste som tog henne.

Gravid och smittad med HIV-virus

Lamia minns inte hur många män hon har legat med. Allt hon minns är hur hon har blivit misshandlad, slagen och tvingad att göra saker som “strider mot all känsla för människovärde”. En av många tunisiska kvinnor som hon träffade dog när hon torterades för att hon försökt fly. Sedan Lamia lyckats ta sig tillbaka till Tunisien har hon varit hos en läkare och fått veta att hon är gravid i femte månaden. Hon har givetvis ingen aning om vem fadern är. Både hon och hennes ofödda barn bär på HIV-virus. Lamias deltagande i sexjihad har slutat med katastrof.

Makar och fäder tvingar iväg sina kvinnor

De flesta sexjihadister ställer upp fullkomligt frivilligt. Islam är en effektiv hjärntvätt. Kvinnorna lockas av den förväntade belöningen, att de ska komma till paradiset när de dör. Manliga martyrer lovas 72 jungfrur i paradiset. Men vilken belöning väntar kvinnliga martyrer?

Många drömmer om att gifta sig med en jihadist, en stor ära för en muslimsk kvinna. Men alla ansluter sig inte frivilligt till sexjihad. Andra kvinnor som intervjuats har berättat hur de lurades att resa, eller hur deras män (de som har fyra fruar i enlighet med koranen) tog ut skilsmässa och skickade iväg dem till sexjihad i Syrien med försäkringar om att de är garanterade att komma till paradiset efter döden. En 16-årig flicka berättade att hennes far hade beordrat henne att ha sex med mängder av jihadistiska “befriare”. En tunisisk man skilde sig från sin fru så att hon skulle kunna engagera sig i sexjihad med mujahedin, och sedan reste båda till Syrien för att bidra till striden, var och en på sitt sätt.

Stormuftin av Tunisien avsatt efter protest

Mufti: serving Syrian terrorists sexually is haram

Den 20 april höll Tunisiens Stormufti Sheikh Othman Battikh en presskonferens där han fördömde sexfatworna och trafiken med unga flickor till fronten i Syrien. Det är äktenskapsbrott och prostitution och absolut haram (förbjudet), sa Stormuftin.

 “Nu tvingar de flickor att resa till jihad i Syrien. Tretton unga flickor har skickats på sexjihad. Vad är detta? Det kallas prostitution. Det är moralisk korruption.”

Se video från hans presskonferens här. Hans protester föll inte i god jord. Två dagar senare var Stormuftin avsatt från sitt höga och heliga ämbete. Inte ens en högt uppsatt religiös auktoritet får ostraffat fläcka islams rykte.

Ett 40-tal manliga jihadister, ovisst om kvinnliga

Enligt säkerhetspolisens, Säpos, beräkningar har ett 30-tal unga män boende i Sverige och med invandrarbakgrund sedan 2006 rest för att strida med jihadistgruppen al-Shabaab i Somalia. Ännu fler, ett 40-tal, beräknas ha anslutit sig till sunnimuslimska jihadistgrupper i kriget mot Bashar al-Assads regim i Syrien. Tio män från Sverige rapporteras ha stupat i striderna i Syrien. Uppgifterna har publicerats av Per Gudmundson, ledarskribent på Svenska Dagbladet, på hans blogg.

Säpo har inte kunnat eller velat svara på min fråga om de har några indikationer på att kvinnor från Sverige har rest till Syrien för att delta i sexjihad. Pressekreteraren Fredrik Nilsson hänvisar bara till Säpos årsrapport.

“En syster med burka och AK 47 är skrattretande”

På sin blogg rapporterar Per Gudmundson att “svenska” jihadister snarast avråder kvinnor från att åka. Den nu nedsläckta Facebookkanalen Svenska Mujahedeen Fi Ash Sham publicerade den 14 december förra året ett inlägg där en jihadist skriver:

“Och wallahi ärade syster, från min tid som jag spenderat i jihad så kan jag uppriktigt säga att ifall ni tror att ni ska med på operationer och kriga, bära vapen, ladda vapen, tvätta vapen, så är det bara att kicka ut den tanken från hjärnan. Vi har inte behov av en syster som är täckt i niqab från topp till tå som ska med ut och kriga, fitnahn är för stor och bilden jag får av att se en syster i burka som springer runt i mörkret med sina bröder i Islam med en Ak-47 i handen och som tror att hon kan springa upp och ner från berg och kriga är både absurt och skrattretande. Och om ni tror att ni ska samlas i ett och tak och laga mat åt oss så behövs inte det heller, vi har många bröder här som lagar väldigt god mat ma sha Allah. Jag ser inget syfte för en syster i darul kufr att komma hit och bara sitta i ett hus hela dagen.”

Inga uppgifter om “svenska” sexjihadister

Det har tidigare rapporterats att det finns kvinnliga jihadister från Sverige i Syrien, och det cirkulerar rykten om att en irakisk kvinna med svenskt medborgarskap bedriver väpnad strid, skriver Per Gudmundson. Hon ska enligt obekräftade uppgifter vara ledare för en grupp av tio utländska kvinnliga jihadister som har bildat ett eget förband i Syrien.

“I en brittisk dokumentär har det berättats om en kvinna som rest till Syrien enkom för att kunna gifta sig med en “helig krigare”. Och i SR Ekots kartläggning av svenska jihadister har också nämnts att man hade stött på en kvinna – men inga detaljer gavs” skriver Per Gudmundson.

I sin egen research har han hittat och identifierat en svensk konvertit som rest med make och två barn till Syrien, skriver han i en artikel i Sentinel. Inga uppgifter hittills tyder på att kvinnliga islamister från Sverige deltar i sexjihad. Vilket inte innebär att det inte förekommer.

Islams förbud är förhandlingsbara

Islam är en heltäckande manual som reglerar varje aspekt av muslimers liv. Koranen innehåller regler för det mesta, från att stena otrogna kvinnor till döds till att döda homosexuella och icke-muslimer varhelst de visar sig. Sett med en “otrogens” ögon kan reglerna uppfattas som ytterst rigida, och det är också avsikten, eftersom islam gör anspråk på att besitta en högtstående moral. Men rigiditeten är en missuppfattning. Nästan alla förbud är förhandlingsbara – om det gagnar islam och utbredningen av islam att bryta mot dem. Då snickrar man helt enkelt ihop en fatwa som legitimerar de otillåtna handlingarna, precis som de fatwor som legitimerar muslimska kvinnors sexjihad i Syrien. Mycket praktiskt och ett tecken på islams oerhörda moraliska flexibilitet.

Ett litet skenäktenskap på några timmar

Det finns till exempel starka förbud i islam mot äktenskapsbrott och mot sodomi (anala samlag). Men om de förbjudna handlingarna främjar det överordnade målet jihad (“heligt” krig mot icke-muslimer) är de helt okej, och röda mattan till paradiset rullas ut med omedelbar verkan. Prostitution är också förbjudet i islam. Ändå är det ett utbrett fenomen i muslimska länder. Man fixar bara till ett litet tillfälligt skenäktenskap på några timmar så löser det sig. Den svensk-iranska filmaren Nahid Persson har i sin mångfaldigt prisbelönta film “Prostitution bakom slöjan” visat hur män i Iran ingår ett praktiskt tillfälligt “äktenskap”, välsignat av en imam, för att få sina sexuella behov stillade genom besök hos prostituerade.

“Islamofobi som kassako-industri”

raymond-ibrahimRaymond Ibrahim, journalist och författare, är en av dem som berättar om muslimska kvinnors sexjihad på sin blogg. Han är född i USA, son till egyptisk-koptiska invandrare och har väckt stor internationell uppmärksamhet med sin bok “Crucified again. Exposing Islam’s New War on Christians”,  om förföljelsen och folkmordet på kristna i den muslimska världen. Jag skrev om boken i förra krönikan, “Den tysta förintelsen”. På ett amerikanskt muslimskt nätforum kallas han bland annat “det senaste exemplet på “Islamofobi som kassako-industrin” – en tydlig illustration till att det är omöjligt att framföra besvärande fakta om islam utan att diagnostiseras med “islamofobi”.

Prostitution anses vara legitim jihad

Raymond Ibrahim skriver:

“Muslimska kvinnor som prostituerar sig anses i det här fallet utöva legitim jihad när de gör uppoffringar – av sin kyskhet och värdighet – för att hjälpa uppenbarligen sexuellt frustrerade jihadister att fokusera på kriget. Prostitution är det också för att de lovas betalning – om än i livet efter detta. Koranen säger att “Allah har makten över de troendes väsen (deras kroppar) och deras ägodelar; i gengäld tillhör paradiset dem: de kämpar för Hans sak och dräper och blir dräpta.” (Yusuf Ali trans. 9:111).

“Faktum är” skriver Raymond Ibrahim “att nyheter om att muslimska flickor i hijab prostituerar sig oreflekterat kan avfärdas som lögn – men muslimska imamer utfärdar regelbundet fatwor som tillåter förbjudna och bisarra saker. Det som räknas är om de bidrar till jihads mål, att sprida islam.”

“Kalsongbombaren” tränade med sodomi

bomberTill islams heliga madrasser kan också räknas den så kallade “Kalsongbombaren” Abdullah Hassan al-Asiri, i en saudisk al-Qaidamedlem som gömde sprängmedel i ändtarmen för att mörda den saudiske prinsen Muhammad bin Nayef i ett självmordsattentat.

Den 27 augusti 2009 utlöste han sin bomb utanför bin Nayef’s hem och sprängde sig själv till döds men lyckades bara skada bin Nayef lindrigt. Abdullah Hassan al-Asiri’s äldre bror hade tryckt in en laddning på ett halvt kilo sprängmedel i broderns ändtarm, en innovativ och dittills okänd metod att rusta sig för självmordsattentat utan att bli upptäckt i förväg. Det är bland andra “kalsongbombaren” vi kan tacka för att vi blir kroppsundersökta i flygplatsernas säkerhetskontroller.

Sodomi förbjudet, men ändamålet helgar medlen

Hur var det möjligt? Abdullah al-Khallaf, värd för den shiitiska pratshowen “The morals of the Prophets, Peace Be Upon Them” som sänds via den brittiskbaserade satellitkanalen Fadak, avslöjade knepet i sin pratshow: al-Asiri’s jihadistkumpaner hade haft anala samlag med honom för att utvidga hans ändtarm så att den skulle rymma så mycket sprängmedel som möjligt. Sodomi är naturligtvis förbjudet i koranen. Men ändamålet (jihad) helgar medlen.

Pratshowsvärden al-Khallaf läste i tv upp den fatwa som rättfärdigar sådana handlingar. Efter att Allah prisats säger fatwan:

“I princip är sodomi förbjudet. Dock kommer jihad först, för det är islams höjdpunkt, och om islams höjdpunkt bara kan uppnås genom sodomi är det ingenting fel med det. Den övergripande regeln om islamisk rättsvetenskap statuerar att “nödvändigheten gör det förbjudna tillåtet”. Och om obligatoriska mål bara kan uppnås genom att utföra det förbjudna blir det obligatoriskt att utföra det förbjudna, och det finns ingen större plikt än jihad.”

“Efter sodomi måste du be Allah om förlåtelse”

Dock finns enligt samma fatwa noggranna villkor för att bedriva sodomi som ett led i jihad:

“Efter att han har utsatt dig för sodomi måste du be Allah om förlåtelse och prisa honom ännu mer. Och du kan vara säker, min son, på att Allah kommer att belöna jihadister på Domens dag i enlighet med deras avsikter, och din avsikt, med Allahs vilja, är islams seger, och vi ber att Allah accepterar ditt offer.”

“Det verkligt skämmande är att de här personerna är beredda att gå så långt att de stoppar sprängmedel i sin ändtarm för att döda oss.”

(Citat från ett engelskspråkigt nätforum motsvarande Flashback.)

Kvinnor får amma vuxna män

Vidare i islams perversioner: enligt en fatwa är det tillåtet för muslimska kvinnor att “amma” okända muslimska män med syfte att “göra dem till sina söner”. Fatwan utfärdades 2007 av doktor Izzat Atiya, egyptisk imam och chef för hadithavdelningen vid Al Azharuniversitetet i Kairo – den muslimska världens mest prestigefyllda universitet.

När han konfronterades med uppgifterna om fatwan erkände han och påstod att den var förenlig med islamsk rättsvetenskap (usul al-fiqh). Enligt BBC  sa Atiya:

“Om en kvinna ammar en manlig kollega vid sitt bröst minst fem gånger kommer de att etablera familjeband. En kvinna kan ta av sig slöjan och visa sitt hår för den hon har ammat.”

Uppenbara motsägelser i islam

“Två viktiga punkter framgår här” skriver Raymond Ibrahim. http://www.raymondibrahim.com/from-the-arab-world/sex-jihad-and-wester n-disbelief/ “Först av allt: jihad är islams höjdpunkt, för det gör islam överordnat. Och för det andra: nödvändigheten gör det förbjudna tillåtet. Alltså, eftersom den högsta prioriteten är att göra islam överordnat genom jihad blir allting som annars fördöms i islam tillåtet. Det enda som betyder något är intentionerna.”

Här finns orsaken till att det är så många uppenbara motsägelser i islam, menar Raymond Ibrahim. Några exempel:

• Muslimska kvinnor måste täcka sig i tygmassor från topp till tå – men får prostituera sig om det gagnar jihad.

• Äktenskapsbrott och prostitution är förbjudet, men ett skenäktenskap på ett par timmar är tillåtet för muslimska mäns besök hos prostituerade.

• Att ljuga är förbjudet – men tillåtet om det stärker islam.

• Självmord är förbjudet – men tillåtet i jihad. Då kallas det “martyrskap”.

• Avsiktligt dödande av kvinnor och barn är förbjudet – men tillåtet under jihadistattacker, som i shoppinggallerian Westgate i Nairobi den 21 september (omkring 70 dödsoffer) och i självmordsattacken mot All Saints Church i Peshawar i Pakistan dagen därpå (78 döda, minst 120 skadade).

• Sodomi är förbjudet – men tillåtet om det är ett led i att mörda “otrogna” och avfällingar från islam.

• Homosexualitet är förbjuden och belagd med dödsstraff. Men islams könsapartheid som hindrar män och kvinnor från att umgås naturligt med varandra har som konsekvens en icke officiellt erkänd subkultur där muslimska män kan ha sex med andra män, och/eller med djur.

Afghanska “lekpojkar”, fritt villebråd för vuxna män

I Afghanistan finns en månghundraårig tradition där vuxna män utnyttjar och förgriper sig sexuellt på så kallade lekpojkar, bacha bazi.

Det handlar om pojkar från femårsåldern och uppåt som har sålts av sina egna familjer till krigsherrar och andra välbeställda män. Det är inte ovanligt att höga polisbefäl finns bland förövarna. Pojkarnas uppgift och enda sättet för dem att överleva är att underhålla, behaga och dansa för sina herrar och finna sig i att vara offer för deras pedofila böjelser. För att ge associationer till kvinnor är de dansande pojkarna klädda i glittriga kvinnokläder, ofta sminkade och utrustade med bjällror runt handlederna, upplärda att dansa suggestivt och förföriskt.

Jag vill avråda läsare som inte har starka nerver från att se de två filmer jag lägger ut med afghanska lekpojkar. Den ena filmen kan ses här.  En pojke i de lägre tonåren, klädd i glittrig klänning och handbjällror, dansar för en publik av uppenbart sexuellt upphetsade vuxna män. I den andra filmen virvlar en liten pojke i rosa klänning över golvet som en uppskruvad marionett. Han ser ut att vara 5-6 år. En liten leksak för vuxna mäns perversa lustar.

Västs demonstrativa arrogans

Av människor som säger sig handla i islams namn kan man som de här exemplen visar vänta sig vad som helst: våld, massmord, hyckleri, dubbelmoral, lögner, pedofili och andra sexuella perversioner. I Väst vägrar många fortfarande att tro på att sexfatwor existerar, eller att barn regelmässigt utnyttjas sexuellt utan en chans till hjälp eller flykt. Uppgifterna avfärdas som skämt eller bluff, trots att det finns mängder av bevis på motsatsen: från en tunisisk minister som officiellt varnar för konsekvenserna av sexjihad, till mängder av arabiska videos och rapporter om kvinnor som talar om sina erfarenheter av sexjihad och filmer där små livegna afghanska lekpojkar tvingas dansa för vuxna sexförbrytare.

“Få saker visar mer demonstrativt den arrogans som sprider sig bland Västs så kallade “progressiva” än denna oförmåga att tro på uppenbara vittnesmål” skriver Raymond Ibrahim.

“Det är ironiskt, för medan “fördomsfulla” konservativa tar uppgifterna på allvar slår liberaler – som brukar berömma sig för “respekt för andra kulturer” – ifrån sig alla nyheter som motsäger deras skeva världsuppfattning som “bluff”, eftersom de tror att varenda människa i hela världen delar deras värderingar. Om detta inte är en etnocentrisk position – och en utpräglat farlig sådan – vad är det i så fall?”

De kan aldrig rättfärdiga sin undfallenhet

Detta är den ideologi och kultur som Europas och i synnerhet Sveriges politiker släpper in och pådyvlar sina befolkningar. Fakta om islams sjuka så kallade “moral” och perversa syn på sexualitet är ingenting som journalisterna och de politiska makthavarna i Väst vill befatta sig med. Vad media berättar har ingenting med sanningen att göra, det handlar om den bild av verkligheten som journalisterna har bestämt sig för ska gälla. Vad värre är: de har inget som helst intresse av att skaffa sig kunskaper om islam och dra några slutsatser av vad de får veta. De värjer sig mot den insikt som för alla borde vara uppenbar: islam är en våldsideologi med en sjuk människosyn – i synnerhet synen på kvinnor – och en pervers syn på sexualitet.

Vi som lever i åsiktsförtryckets, falskhetens och taskspeleriets tid bör noggrant besinna innebörden i den propaganda som makteliten inklusive media dagligen utsätter oss för: att alla kulturer och religioner är lika bra. Att alla människor är likadana och lika mycket värda. En sak kommer den pladdrande eliten aldrig att lyckas med. De kan aldrig någonsin rättfärdiga sin passivitet och sin undfallenhet för islam genom att påstå att de ingenting visste. Tack vare Internet och bloggar sipprar den obehagliga informationen ut, och den kommer att fortsätta gnaga på makteliten tills deras lögner faller i bitar.

Av Julia Caesar

Tidligere kronikker af samme forfatter

Nuri Kino: Sveriges regering måste ta avstånd från extremismen i Syrien


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?