18
okt
Seneste opdatering: 19/10-13 kl. 0212
23 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Richard Jomshof og Kent Ekeroth i Riksdagsdebat i går. Ekeroth er i modsætning til Jomshof en aggressiv hardhitter med et stænk af fanatisme, der ikke lige er min kop the, men opgøret med svensk multikultur bliver ikke nogens kop the, og det er ikke Ekeroths skyld. Alene at høre denne debat i Riksdagen, er en demokratisk revolution.

Et pseudodemokrati tåler ikke sandhed

Mikael Jalving interviewer Vavra Suk fra avisen Nye Tider, der netop har fået statsstøtte. Suk er nationaldemokrat, et lille udbryderparti fra Sverigedemokraterne. Det er dem Jalving ikke må tale med for den svenske publicistklub. Det har vakt opstandelse i MSM, at deres avis får pressestøtte. Om Vavra Suk har ‘sandheden’, ved jeg ikke. Lyt til dem der søger den, frygt dem der har fundet den. To korte klip:

»Mediernes reaktioner er overdrevne. De forsøger at få det til at se ud som om, at “mange” protesterer over os, men det er blot en lille klike i medieeliten, som er skræmte. Skræmte med god grund. De har løjet for befolkningen i årevis, og nu er der pludselig nogen, som fortæller sandheden. Hvordan skal de gamle medier dog klare sig i den konkurrence? Folk i almindelighed har allerede opdaget, at noget er helt galt i svensk presse.

Sammenlignet med journalister i andre europæiske lande nyder svenske journalister den laveste tillid og troværdighed.« »Læser man den europæiske dagspresse som f. eks. Le Monde og Die Welt, finder man mange kritiske artikler om Sveriges mislykkede integration, om den etniske baggrund for optøjerne i Husby uden for Stockholm forrige år osv. Jyllands Posten, ikke online

The Norwegian Connection

Hassan Abdi Dhuhulowkan ikke navngives i Norge, men det kan han udenfor. Han står til en bekymringssamtale, hvis han kommer ‘hjem’.

The man being investigated by Norwegian police over the attack on Kenya’s Westgate shopping centre is Hassan Abdi Dhuhulow, BBC Newsnight has learned.The 23-year-old Norwegian citizen of Somali origin is suspected of helping to plan and carry out the attack.BBC Newsnight has spoken to a relative of his in Norway who said he left the town of Larvik for Somalia in 2009. GOV, Norwegian suspected of being Kenya mall attacker named


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


nadacomprende

Posted: 18 oktober 2013 - 15:10 - Svar

Brainwashed, of course. One can´t therefore put any responsibilities upon him.
He should therefore be seen as a victim himself.

  Marit

  Posted: 18 oktober 2013 - 20:49 - Svar

  Norske PK-MSM rapporterer så og si ingen ting om denne sjokkerende informasjonen om to (!) somaliske terrorister som utfoldet sin dødbringende tro i Nairobi, medbringende norske pass. Det passer ikke inn i “journalistenes” multikulturelle eventyr å fortelle det norske folk sannheten.

  Norge er nå en skam for hele verden. Landet som årlig utdeler Nobels Fredspris, er opphav til grusom terror.
  Takket være en naiv masseinnvandringspolitikk.

   odd. s.

   Posted: 19 oktober 2013 - 19:13 - Svar

   Rolig nu, Marit.

   Idioterne kunne lige så godt være ‘danske’, ‘svenske’, ‘tyske’ eller hvilke som helst ‘europæere’.

   At de (måske) er norske statsborgere er kun en tilfældighed, men man kunne ønske sig at norske medier ville rapportere, så norske vælgere vidste hvilke såkaldte ‘mennesker’ der får norsk statsborgerskab!

   P.S. Jeg skammer mig bestemt ikke over at være norsk statsborger, men jeg kan godt skamme mig over skandinavisk indvandringspolitik. 😉

Bjovulf

Posted: 18 oktober 2013 - 15:47 - Svar

Ha, god kommentar til Jalvings interview med Vavra Suk 🙂

http://www.jyllands-posten.dk/protected/premium/kommentar/fredagsforho er/ECE6119491/et-pseudodemokrati-taler-ikke-sandhed/

Et pseudodemokrati tåler ikke sandhed

Charles Andersen · Topkommentator · BA i Historie

“Man burde måske overveje at sende en slags Radio free Sweden til naboerne hinsidan?”
Besvar · 3 · Synes ikke godt om længere · Følg opslag · for 7 timer siden

  steen

  Posted: 18 oktober 2013 - 15:59 - Svar

  ja, jeg har hentet den. “Pseudodemokrati”, det er jeg glad for, at der står i Jyllands Posten. Jeg plejede at sige ‘teaterdemokrati’, men det kan komme ud på ét

  Ludvig

  Posted: 19 oktober 2013 - 12:12 - Svar

  Jag vet inte något om Charles Andersen, men hans förslag om ett Radio Free Sweden är fantastiskt godt!
  Det vore, som det heter, en nåd att stilla bedja om, för alla oss i Sverige som försmäktar under den totala likriktning som SR-SvT bjuder på ( med ett undantag: journalisten Janne Josefsson i programmet Uppdrag granskning).

  Personligen fantiserar jag ibland om att uppsöka Danmarks ambassad i Stockholm och begära politisk asyl.

Victor

Posted: 18 oktober 2013 - 20:17 - Svar

“Hassan Abdi Dhuhulowkan ikke navngives i Norge, men det kan han udenfor.”.

Lad nu være – det kan han også i Norge:

http://www.dagbladet.no/2013/10/18/nyheter/innenriks/utenriks/westgate  /terror/29859537/

http://www.tv2.no/nyheter/innenriks/krim/pst-styrket-mistanke-mot-nord mann-23-4140297.html

Bjovulf

Posted: 18 oktober 2013 - 21:25 - Svar

Kan man tvinge mennesker til at tage en kultur til sig?

Tja, man kan jo så undre sig over, at folk med denne indstilling overhovedet ønsker at bo i en vestlig kultur
og et demokrati, som de belært af deres imamer så åbenlyst foragter og hader så inderligt – en indstilling
de endda helt uhæmmet videregiver til deres uopdragne børn, der derfor alt for ofte helt uden for pædagogisk rækkevidde – , og at de så slet ikke kan få nok af at importere endnu flere uintegrerbare familiemedlemmer i stor stil – på danskernes dyre regning.

http://www.b.dk/scene/kan-man-tvinge-mennesker-til-at-tage-en-kultur-t il-sig

Kan man tvinge mennesker til at tage en kultur til sig?

Af Anne Nørkjær Bang
18. oktober 2013, 17:00

Kan man lære et andet menneske at elske demokratiet, mens man holder dem en pistol for panden? Kan man tvinge mennesker til at tage frisindede, vestlige værdier til sig, uden selv at blive en del af det man prøver at bekæmpe?

Erling

Posted: 18 oktober 2013 - 23:54 - Svar

Ekeroth er en aggressiv hardhitter, ikke lige min kop the, men opgøret med svensk multikultur bliver ikke nogens kop the

Revolutionen er ikke et teselskab.

Prudentius

Posted: 19 oktober 2013 - 00:23 - Svar

Mit svensk er dårligt, men hooooold da kæft nogen klunkeløse hønisser Ekeroth er oppe imod!

Jesus Kristus min herre Gud, og det er dette slæng af savlende idioter der har kørt et af verdens bedste samfund i sænk.

Og de har INGEN skam i livet over hvad de har gjort og gør.

Men jeg kan jo desværre ikke sige den danske politiker-scene er meget bedre…

  Robin Shadowes

  Posted: 19 oktober 2013 - 00:37 - Svar

  Kent Ekeroth låter nästan rasande. Även Björn Söder hade några sanningens ord att säga denna politiskt korrekta församling. Alla tre gjorde bra ifrån sig. De flesta talar med så långsam malande montona röster att man nästan att dom blivit zombies. Sedan å andra sidan kommer det inte vara lätta att erkänna för sig själva att man de facto är lands- och folkförrädare. Det kommer dom inte begripa förrän hela korthuset rasat samman.

   Prudentius

   Posted: 19 oktober 2013 - 01:02 - Svar

   Ja, “zombies” er en god beskrivelse. Det er en hel kultur af falske filosofiske og moralske præmisser der ramler sammen med det multikulturelle projekt. Der er ild i alle de hellige humanitære køer. Vores politikere kan kun kigge træt og tomt ud af gluggerne, mens de savler-mumler “tolerance” om og om igen, og slæber på fødderne på vejen mod deres idealers undergang.

   Hvad skal de stille op uden en fallit euro-zone, fesen menneskerettigheds-universalisme og non-stop masseindvandring?? De aner det ikke, de ved ikke hvordan man regerer et land uden.

   Et pinligt, latterligt og ynkeligt syn!

  PisseNisse i Hökarängen

  Posted: 19 oktober 2013 - 06:20 - Svar

  Debatt i riksdagen? Jag trodde ett tag att jag hamnat i “politisk afton på bygdegården” när jag hörde på sjupartiets bondkomedianska laguppställning. Ekeroth är förvisso inte diplomatisk, men jag tror det inte skadar med en bad cop som polockar fram det “bästa” ur den samlingen. Alla kan eller bör inte vara good cops / cool cats.

  Det var god komik att se & höra om Siv Holmas trauma och hur hon trots att hon blivit så diskriminerad och förföljd av svenskarna ändå lyckats inhösta det finaste förtroendeuppdraget och bli en del av svenskarnas högsta beslutande organ (inte utan en och annan rejäl gratislunch på de hemska svenska skattebetalarnas bekostnad, förefaller det).

  Peter Andersen

  Posted: 19 oktober 2013 - 16:17 - Svar

  Det er jo simpelthen en børnehave, i ordets bogstaveligste forstand. Det må de sgu da selv kunne se!
  Når man kan sige og gøre som dette “7-kløver” kan det kun skyldes, at man er virkelig presset.
  Hvis enkelte af dem har bare den mindste smule integritet, bør de sgu have svært ved at se selv sig i spejlet.

Jörgen

Posted: 19 oktober 2013 - 13:03 - Svar

Vrede kan vara en alldeles utomordentlig drivkraft för en författare eller talare så länge man inte låter vreden grumla omdömet eller formuleringarna bli avtrubbade. Lyssna bara på Pat Condell. Kent skulle lära sig ett och annat av honom, däribland även ledigheten i framförandet. Det tror jag Kent om att kunna, så lycka till!

HH

Posted: 19 oktober 2013 - 14:05 - Svar

´For fanden´, för att nu använda en internordisk mening, ´for fanden´ – jag gillar det uttrycket. Inte för starkt. Inte för svagt. Uppriktigt sagt börjar jag, nej jag är faktiskt ´fed up´ med skitsnacket som man hör varje dag i vår radio. Just det, en FRI och SVENSK radio! I tankarna kom en avlägsen tid när Radio Nord startade och kvinnan som gjorde det hamnade i fängelse! Britt Wadner var namnet på denna modiga människa. Till min häpnad var det straffbart enligt svensk lag att öppna en radiokanal. Men ett tryckalster kan man och får man starta. Herreduminskapare!

Det som säger allt är väl historien om den norrman, ja somalier, som var uppvuxen i Norge och sen började skjuta ihjäl människor i Kenya. Alltså, man börjar fundera: ligger det i generna hos detta folk? Han har fått sin uppfostran i ett demokratiskt och öppet land som givit honom allt – alla föreställningar om alla människors värdighet och män och kvinnors likhet inför lag och ordning. Och väl vuxen, med allt detta bakom sig, sticker han iväg till Kenya och skjuter ihjäl helt oskyldiga människor! Den mest skakande bilden är mannen som håller om sin gravida hustru där bägge ligger döende på golvet… Jag har tamejfan inte ord för detta!

Vad blir kontentan av allt detta? TA INTE HIT FLER! De här människorna är helt enkelt obotliga. Och trots oborstade preludier kan jag inte se någon annan fortsättning än att Le Pen och SD och flera andra vettiga partier i Europa samlas i dess parlament och gör slut på galenskaperna. Det är inte VI som skapat dessa mördarbataljoner i Afrika, det är afrikanerna SJÄLVA! VI ska inte vara mottagare av dessa människor som varken har mål eller mening med sina liv, det får de komma underfund med själva.

Vi ger dem skolgång, BETALD skolgång – vem hade en sådan uppväxt? – mat för dagen och en bädd att sova i. Värme och skydd. De svarar med uppbrända skolor – här saknar jag ord igen! – brända bilar (människors kapital!), stenkastning mot räddningspersonal, våldtäkter, stölder och allmänt röveri. Jag säger – NOG NU! Och iväg med er, j-vla otacksamma individer!

  odd. s.

  Posted: 19 oktober 2013 - 19:50 - Svar

  “Det som säger allt är väl historien om den norrman, ja somalier, som var uppvuxen i Norge och sen började skjuta ihjäl människor i Kenya. Alltså, man börjar fundera: ligger det i generna hos detta folk? “…

  For det første: ‘Detta folk’ bliver opdraget i troen på at de er alle andre mennesker overlegne, for det står skrevet i deres krigsmanual (koranen).

  For det andet: Ja, jeg er sikker på at deres opførsel også er en del af deres gener (fætter/kusine ægteskaber, flerkoneri (som beviseligt fører til pædofili og indavl) samt anden indavl), deres opdragelse, (mangel på) kultur og ikke mindst; deres håbløse religion, som også går i arv (d.v.s. Islam sidder helt sikkert også i deres gener.)! 😀

   Marit

   Posted: 20 oktober 2013 - 00:26 - Svar

   Den “norske” terroristen, “nordmannen” , fra Somalia, kom til Norge som 9-åring. Ferdig “programmert”.

  PisseNisse i Hökarängen

  Posted: 19 oktober 2013 - 20:16 - Svar

  Bara ett litet påpekande, HH.

  Britt Wadner startade inte Radio Nord (men väl R. Syd)

  Radio Nord startades av Jack Kotschack och upphörde innan (kommunikationsminister) Olof Palmes repressiva lag gjorde dem olagliga. I juridisk mening var alltså Radio Nord aldrig olaglig, ens i Sverige.

Bente

Posted: 19 oktober 2013 - 16:46 - Svar

Vedrørende Ekeroth, så forstår jeg godt, at han bliver mere og mere “arg”.

Vedr. Ekeroth, så bliver han holdt op imod immigranter fra Finland, som har tilpasset sig gennem 200 år og folk, der er kommet til Sverige fra Centraleuropa, og som er flygtet fra kommunistiske overgreb. Det er ikke – som han siger – det , det drejer sig om. Man forstår hans irritation over disse talere.

Han taler om lavkulti MUSLIMER (og Romaer), som ikke vil eller kan tilpasse sig det svenske samfund, – men det kan selv en SD ikke sige, åbenbart.

Skåning

Posted: 20 oktober 2013 - 00:45 - Svar

Kent Ekeroth ja. Jag anser att det han säger behövs sägas. Någon i partiet måste vara en motpol till svärmorsdrömmen Jimmie Åkesson. I sak har han inte fel. Frågan är om han är rätt person att göra det. Kan ibland tycka att han är lite väl svart-vit. Det hade kanske varit bättre om han åtminstone erkände att vi har nationella minoriteter att bevara, och att minoriteter alltid kommer att finnas, men att vi aldrig kommer att acceptera den moderna tidens invällnings rätt att “behålla sin kultur”. Det är ingen mänsklig rättighet att bevara sitt om man flyttar till Sverige, uppger sig vara flykting och får permanent uppehälle.

HH

Posted: 20 oktober 2013 - 13:15 - Svar

Tack Pisse-Nisse (rolig pseudonym!) för påpekandet och redan namnet borde fått mig att begripa. Naturligtvis var det Radio Syd, för fanken!

Hur är det i Hökarängen? Inga brända bilar? Tänker jag på min forna tid i Sthlm minns jag särskilt Karl Gerhards framträdande på Bagarmossens Barnensdag. Han ställde naturligtvis upp ideellt. Man han stod där finklädd och med hög hatt på scenen och drog sina klassiker. När han avslutat första omgången sa han i mikrofonen med sin vackra, djupa röst: “Vill ni höra meeer?” JAAA! dånade svaret från publiken. Han körde en omgång till. Jesses vilken publikkontakt!

Faktiskt sitter allt det här fastklistrat i minnet av en estradör som förstod sig på sin publik och gav av sitt hjärta för en god sak. Tack, säger jag!

Ja, Palme ja… att en så begåvad person kunde hamna så fel. Svårast hade jag för hans sarkasmer. Särskilt mot Fälldin. Men han fick ju ett svar som hette duga.

Jag avslutar, med tanke på vårt lands orimligheter, med Hedlund i Rådoms tänkvärda ord som vi ALLTID kan ta till, samtidigt som vi slår handen eftertryckligt i bordet: DET KOMMER ATT FALLA TILLBAAAKA PÅ BÖNDERNA SJÄLVA! Observera att konsonanterna ska vara tjocka och norrländskt utpräglade.

Leave a Comment