19
okt
Seneste opdatering: 20/10-13 kl. 0352
35 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

cepos 19.10.2013 148

Berlingske Tidendes forside idag. Det lover jo ikke godt for blodblandingen og den mangfoldige genpulje. Jeg ved ikke, hvad der går af nydelighedsavisen, men jeg hører i dag at socialdemokraten Anne Knudsen ikke længere er chefredaktør. Den almindelige danskers vurdering af ægteskaber med muslimer, må være mere erfaringsbaseret end induceret af journalister. Jeg ville selv fraråde mit afkom i maleriske vendinger, jeg har set for mange komme til skade og endda miste livet, men jeg er ikke så hyklerisk og forvirret i hovedet, at jeg samtidigt stemmer på partier, der er ansvarlige for en multikultur, der ikke havde nogen demokratisk basis. De er ude af betragtning i al fremtid. Nu glæder jeg mig til den dag, hvor disse respektable mennesker opdager, at et kryds på stemmesedlen eksisterer for at kunne flyttes og fyre hidtil foretrukne politikere. De bekymrer sig om deres børn, men ikke om deres land. Det er åbenbart på for højt et abstraktionsniveau. Finske nyheder på svensk har gengivet undersøgelsen, svensk MSM naturligvis ikke.

Halvdelen af ikke-muslimske danskere er imod, at deres børn stifter familie med muslimer, viser en undersøgelse. De frygter især, at døtrene bliver undertrykt og børnebørnene omskåret, vurderer ekspert. Danskere er dog generelt imod svigerbørn, der har en anden baggrund end deres egen, lyder forklaringen. Forestil dig, at din søn eller datter kommer hjem og introducerer dig for sin kæreste, og at denne kæreste bekender sig til islam. Hvad vil du mene om det? Og hvad vil du mene, hvis de to valgte at få børn sammen? Helt ærligt?

Selv om man betragter sig selv som en tolerant person, der måske endda hylder multikulturalisme og diversitet, er der tilsyneladende klare grænser for, hvor tæt integrationen må komme på ens eget liv – grænsen lader til at gå ved familien. I hvert fald viser en TNS Gallup-undersøgelse, at hele 49 procent vil være imod, at deres børn stifter familie med en partner, der bekender sig til islam. Kun otte procent ville være »positive« eller »meget positive« over for dette. Nej tak til muslimske sviger- og børnebørn, Många danskar ställer sig negativa till tanken på muslimer som svärsöner eller barnbarn.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Prudentius

Posted: 19 oktober 2013 - 17:17 - Svar

“Frygten bunder i manglende kendskab til “det fremmede”, mener ekspert.”

Jamen det var da herligt, at eksperten mener det. Jeg troede at eksperter vidste noget og kunne demonstrere denne viden med saglig faktuel argumentation.

Indfødte europæere vil selvfølgelig altid være taberne i en multikulturalistisk “analyse” af virkeligheden. Vi er på forhånd stemplet som problemet, som de irrationelt frygtsomme og som omvandrende fordomsfyldte nederdrægtigheder, der i lutter racistisk ondskab og total uvidenhed bare ikke vil beriges af vores fremsynede eliter og islams prægtige stråleglans.

Kunne et stadigt mere indgående kendskab til nogen eller noget, bare en gang imellem, afføde voksende mishag, ja direkte afsky??

Jeg tror det.

  odd. s.

  Posted: 19 oktober 2013 - 18:11 - Svar

  Ja, ja. Hvad skal vi med såkaldte ‘eksperter’ der aldrig har boet i nærheden af ‘fremmede’?

  Mit ældste barnebarn (ud af fire) er en pige på 7 år, så jeg er allerede begyndt at lære hende lidt om islam og især muslimske drenge. Jeg skal nok gøre mit for at jeg aldrig får et muslimsk ‘sviger-barnebarn’!

  M.h.t. at “Frygten bunder i manglende kendskab til det fremmede”, som ‘eksperten’ påstår, så har jeg boet sammenlagt 17-18 år i tre forskellige ghettoer. Så det handler ikke om ‘frygten for det fremmede’ men om en SUND SKEPSIS over for islam og muslimske drenge/mænd i særdeleshed!

Morten Dreyer

Posted: 19 oktober 2013 - 17:44 - Svar

Er A Knudsen rent faktisk gået, eller er det mere i en overført betydning?

LarsS

Posted: 19 oktober 2013 - 17:49 - Svar

Min ældste datter er 18 år.

Hendes bedste veninde er røget ind i en forelskelse med en muslimsk gut og ind i himlen, om det har skabt problemer!
Veninden er nu under restriktive “gå i byen” regler. Hun må kun være sammen med andre af samme køn og skal løbende melde tilbage via mobil, hvor hun er, hvem hun er sammen med og hvornår hun returnerer til fangevogteren.

Han vil ikke vise hende frem for sin egen familie, men kun være hos hende (Hun bor hjemme hos mor og far – akademikere.)

Min datter er rystet, hun er ved at miste sin bedste veninde og spørger mig konstant hvad hun skal gøre!

Mit svar til min datter:

“Vær der, lad hende vide du er der og at du altid vil være der for hende. En dag får hun rigtig meget brug for dig og det bliver inden længe. Og så pust dig så op som den moderne kvinde du nu er blevet, værdsæt hvad de forrige generationer har kæmpet for og bibragt dig og din generation. Glem alt om de idioter som ønsker at ødelægge alt det det vores forfædre byggede op”

Heldigvis har jeg en klog og selvstændig tænkende datter, hun smiler under vores samtaler, nikker, griner højlydt og ved godt hvor hunden ligger begravet!

  odd. s.

  Posted: 19 oktober 2013 - 18:44 - Svar

  Hor er din datters venindes forældre?

  Du skrev godt nok at de er akademikere, men alligevel.

  Kan forældrene ikke regne ud at datteren bliver dybt ulykkelig når hun en gang finder ud af at hun bare er ‘lovligt tidsfordriv’ for den unge herremand?

  Kan forældrene slet ikke forstå at deres datter kun bliver (mis)brugt indtil den ‘kære beriger’ skal giftes med en af sine egne?

  …Og så kan de ‘rettænkende’ i Danmark ikke forstå at vi IKKE vil have den slags ind i vores familier…

  Kors!

   LarsS

   Posted: 19 oktober 2013 - 22:16 - Svar

   Odd. S.

   Min datters venindes forældre er sikkert ganske klar over hvilken skæbne deres datter er havnet i, men som så mange andre tør de ikke udtrykke deres holdninger, de er korrekt opdraget af det politisk korrekte etablissement.

   Jeg er da rystet over svagheden hos de tosser, men helt ærligt så har jeg har efterhånden set så mange tåber, der pudser, plejer og passer deres egen politiske korrekthed op i en langt højere sfære end deres aller nærmeste nogensinde kommer i nærheden af.

   Så jeg har for en periode opgivet at frelse mine vanvittige omgivelser, jeg har indtaget betragterens position og venter nu kun på eksplosionen, fornuftens frigivelse – så er jeg der til gengæld, kan jeg love dig!

Ole Burde

Posted: 19 oktober 2013 - 19:06 - Svar

Måske er det også nødvendigt ved samme lejlighed at stille et lidt andet spørgsmål :
En EX-Muslim i familien ?
Tag feks Ayan Hirsi Ali . Hun er smuk , intelligent , modig og karakterstærk . Personligt ville jeg ikke have noget imod , at en af mine sønner giftede sig med en lidt yngre version af det tema . Når kvinden har frasagt sig Islaam , er børnene automatisk udmeldt .
Tænk på hvor mange penge man ku’ spare i solkrem !

  Angela

  Posted: 19 oktober 2013 - 21:04 - Svar

  Är det ironi eller ett skämt om inte är det nog bäst att du sätter dig in i frågan ordentligt? Att leka med elden är farligt. Jag hoppas att ingen tar din kommentar på allvar.

  Här kan man läsa lite om vad “avfälling” eller apostasi är för något. http://sv.wikipedia.org/wiki/Apostasi

Victor

Posted: 19 oktober 2013 - 19:35 - Svar

Kender en familie, hvis datter mødte en fyr – og konverterede til Islam. De smed hende ud på hoved og røv og har, vist, ikke set hende siden.

  Nielsen

  Posted: 20 oktober 2013 - 18:20 - Svar

  Synd for hende og familien. Skadedyret skulle aldrig have haft adgang til Danmark.

Padrino

Posted: 19 oktober 2013 - 20:34 - Svar

Og så ikke et ord om de 99% af muslimerne som ikke ønsker at deres børn gifter sig med en vantro…

Angela

Posted: 19 oktober 2013 - 21:31 - Svar

Etablissemanget gör ofta gällande att bara extremister vill ha Sharia-lagar. Institutet Pew redovisar aktuella siffror i en undersökning från den 2 maj 2013 att

78% av muslimer i Afghanistan stöder dödsstraff för att lämna islam
64% av muslimer i Egypten
64% av muslimer i Pakistan

Jag kan påminna om Rushdie som fick en fatwa och mordet på den pakistanske ministern för blasfemi.

Man kan läsa om undersökningen bl a i Washington Post och The Economist. Länken nedan visar en tydlig bild av undersökningen.

http://www.exponerat.info/78-av-muslimerna-stoder-dodsstraff-for-att-l amna-islam/

  T. Snorrason

  Posted: 19 oktober 2013 - 22:37 - Svar

  Oprigtigt talt:
  Hvad rager det os i Vesten, hvad muslimer mener, hvad sharialove siger osv.
  Hvis de – i deres lande – vil have sharia og alt det u-lands uvæsen, så dem om det.
  Men diverse trusler om drab på frafaldne, som lever i Vest, skal straffes på den ene eller anden vis, gerne med udvisning.
  Vil muslimer leve og bo i Vest, så må de følge vestlige landes love, ganske som koranen iøvrigt foreskriver.
  Enhver aftale eller “dom” efter sharia bør kunne erklæres ugyldige i en vestlig domstol, såfremt sagen forelægges der efterfølgende.
  Der er ingen grund til at “vise forståelse”, islam er ødelæggende for et sundt og velfungerende samfund, hvilket tydeligt ses af alle de “failed states”, som er muslimsk styret.
  Islam er ondskabens evangelium, så enkelt er det.

   Angela

   Posted: 20 oktober 2013 - 09:20 - Svar

   Problemet är att även om de “bor i väst” så uppfattar de att de bor i sitt territorium (religionens) och i det territoriet så är det deras religiösa lagar som gäller och inga andra. Därför är det viktigt att se hur man vill bestraffa andra muslimer som lämnar religionen. Vi i väst delar upp efter folk och land. Muslimer delar inte upp efter religion. De känner inga landsgränser på det sättet vi gör. Deras gränser följer religionen oavsett var de bor. Därför blir det aldrig enkelt hur gärna vi än vill tro det eftersom vi inte har förstått att religion bryter landsgränser. Är du muslim så är du muslim oavsett var du bor. Därför slår fatwor över nationsgränser och de som drabbas går aldrig fria vilket land de än är i som befolkas av muslimer.

    T. Snorrason

    Posted: 20 oktober 2013 - 10:14 -

    Fuldstændig korrekt, men det ændrer ikke, at vore landes love skal overholdes og sharia ingen gyldighed har over dem.
    Gør muslimer ikke det, ja kan de straffes og gerne udvises.
    Enhver dødstrussel, fatwah osv bør medføre straf.

ny kommentator

Posted: 19 oktober 2013 - 21:34 - Svar

Når jeg ser denne slags “meningsmålinger”… Mangler der altid den anden “vinkel”… HVOR MANGE (danske) MUSLIMER… Ønsker kristne som deres sviger/børnebørn…?

Første gang jeg stiftede kendskab til denne slags målinger, var for ca. 4 år siden, hvor Berlingeren berettede at 18% af danske unge og 68% af muslimske unge.. Havde antisemitiske fordomme…. Videregivet blev i DR og andre medier, kun tallet på de 18% Altså de danske unges antisematisme… Ikke den MASSIVE muslimske Antisemitisme…

Den virkelige historie idag, ville være de 99% muslimske forældre der ikke ønsker at deres sviger/børnebørn bliver KRISTNE… MEN DET ER ÅBENBART IKKE EN NYHED DER ER VÆRD AT BRINGE TIL TORVS….

Dansk bosatte/indfødte muslimer der “uproblematisk” gifter sig med kristne… tror jeg kan tælles på en hånd….. Modbevis mig gerne… 🙂

  Angela

  Posted: 19 oktober 2013 - 21:50 - Svar

  Du har helt rätt. Jag känner faktiskt till några fall och då har det rört sig om asyl. Att ta sig in i landet och få fotfäste. Muslimerna har påstått sig vara sekulära muslimer medan sedan verkligheten visat något helt annat. Svårt att göra sig av med något man är uppfostrad i. Socialiserad till. Eller också var det missvisande från början.

Angela

Posted: 19 oktober 2013 - 21:42 - Svar

http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/hadelselagar-maste-avskaffas-nu_6 079977.svd

http://www.dagen.se/nyheter/evangeliska-alliansen-pakistan-maste-andra -hadelselagar/

Här några länkar om blasfemi som jag tycker är viktigt att lägga till debatten. Hur ser det ut i världen och vad säger FN? Religioner som islam har inga landsgränser. Muslimer är mer solidariska till sin religion än till landet de bor i.

Skåning

Posted: 20 oktober 2013 - 01:31 - Svar

Men detta är ju en fullständigt naturlig MOT-reaktion. Svenskar eller danskar har i allmänhet ingenting emot etnisk blandning, men om motparten (alltså muslimer eller andra klankulturer) anser att våra söner inte är fullgoda för deras döttrar, så varför skulle vi acceptera deras söner som pojkvänner till våra döttrar? Denna dubbelmoral kommer i alla fall aldrig jag acceptera. Själv sitter jag i den underliga sitsen att jag har barn med en liberal “muslimsk” kvinna (från islams periferi), och jag kommer alltid att acceptera om mitt barn skapar förhållande med en genuint liberal muslim. Men jag kommer aldrig att acceptera att min dotter blir en leksak åt muslimer som sedan gifter sig med en ärbar oskuld från hemlandet. Dessa killar kommer att få känna på mitt basebolltrå, ärligt talat.

Så visst. Jag kan acceptera kvinnliga muslimer i min släkt, så länge deras familj inte ställer krav på konvertering och omskärelse. Jag kan till och med acceptera manliga muslimer i min släkt, men ENBART om dessa accepterar samma spelregler med en fiktiv son och deras döttrar. Annars kan de dra åt helsefyr, och ska inte pilla på min kvinnliga avkomma. Och detta har blivit allvar för mig.

Erik Balle Povlsen

Posted: 20 oktober 2013 - 01:53 - Svar

Min storesøster mødte en ægypter, i KBH, omtrent i lidt over begyndelsen af 70`erne. De blev gift, ved ikke engang hvordan, fik dem også et barn, en dreng. Manden var økonom af uddannelse og havde efter sigende en ret velhavende familie i Cairo samt brødre bosiddende i Canada og USA. I det hele taget syntes han som en sympatisk verdensmand. De flyttede til Jylland; til Silkeborg, til min mor på Mors for til sidst at flytte til Ålborg. Min mor blev vist aldrig helt vild med ham. Vi andre søskende forsøgte, ville det bedste, hjalp alt vi kunne, besøgte dem, flyttede for dem. Måske hans arbejdsløshed spillede ind; de flyttede ned til familien i Cairo. Jeg er ret overbevist om at min søster har haft psykiske problemer inden da, men dette gjorde det absolut ikke bedre. Hun har i sjældne øjeblikke fortalt mig hvad der foregik. Hun var ganske enkelt fange. En fange som kun måtte gå ud med svigermoren eller et andet nært familiemedlem. Sønnen skulle læse i koranen, og kunne han ikke lektien hev faren ham ind på et værelse og piskede ham, altimens min søster stod udenfor og hørte på skrigene fra sønnen. Det blev hende i længden for meget, og det lykkedes hende at slippe væk med sønnen, finde fly til Spanien så vidt jeg forstår og derfra videre til Danmark. Hun har kun efter indtagelse af et pænt kvantum alkohol villet tale om det. Sønnen er i dag (igen igen) indlagt på psykiatrisk i Risskov, og han vil kun kaldes sit arabiske navn og ikke sit danske. En ulykkelig situation, og vi må prøve at reparere så godt vi kan. Jeg er glad for min søster, hvor gal hun end synes at være. Og endnu mere gal på hende, fordi hun har bragt sig selv og sin søn i en så forfærdelig pine.

Venligst Erik.

  LarsS

  Posted: 20 oktober 2013 - 18:07 - Svar

  Det var en intim og hjerteskærende beretning.

Bjovulf

Posted: 20 oktober 2013 - 02:40 - Svar

Akkari: Islamistiske friskoler bremser integrationen

Havde de prøvet – eller rettere vovet – at undersøge den modsatte problemstilling,
så ville de have fået en 90-95 % Nej, hvis man ellers kan overføre resultaterne fra
tilsvarende undersøgelser i andre lande til danske forhold – og det er der næppe
grund til at formode, at man ikke kan – i hvert fald i de store træk.

Sandsynligvis på grund af de nedenfor nævnte forhold – blandt meget andet …
Hvorfor er det så ikke et problem? 😉

Akkari: Islamistiske friskoler bremser integrationen

Af Lisbeth Quass, Berlingske Nyhedsbureau
20. oktober 2013, 01:20

Staten bør ikke poste millioner af skattekroner i muslimske friskoler, der sætter islam over alt andet, mener socialordfører i Københavns Kommune Lars Aslan Rasmussen og den tidligere islamiske prædikant Ahmed Akkari. [!!!]

»Der er i de seneste år sket en kraftig stigning i antallet af forældre, der vælger at sætte deres børn i en sådan friskole. En udvikling, der på alle måder er bekymrende. Dels ser disse skoler islam og ikke de danske dannelsesidealer som det vigtigste [!!!], og mange af skolerne repræsenterer en stærkt reaktionær tolkning af islam [!!!!!],« skriver de to i debatindlægget.

Her påpeger de desuden, »at mange af disse børn i forvejen bor i boligområder, hvor mange har samme baggrund som dem selv«. Derfor betyder valget af en muslimsk friskole, at børnene »stort set ikke kommer i kontakt med det danske samfund,« skriver de og fortsætter:

»Tværtimod kan deres islamiske skolegang betyde, at de kommer til at vende sig endnu mere mod det samfund, de skal være en del af«.[!!!!!]

….

  Bjovulf

  Posted: 20 oktober 2013 - 15:47 - Svar

  LA vil holde øje med muslimske friskoler

  Af Rasmus Boserup, Berlingske Nyhedsbureau
  Søndag den 20. oktober 2013, 12:23

  http://www.bt.dk/politik/la-vil-holde-oeje-med-muslimske-friskoler

  Man bør overveje et skærpet tilsyn med muslimske friskoler og teste eleverne for forståelse for samfund, demokrati og almen dannelse, mener LAs integrationsordfører efter opråb fra Ahmed Akkari og Lars Aslan Rasmussen.

  Flere muslimske friskoler er reelt islamistiske friskoler, som sætter islam over alt andet [!!!], skriver Lars Aslan Rasmussen, medlem af Københavns Borgerrepræsentation (S), og tidligere islam-prædikant, Ahmed Akkari, i et fælles debatindlæg i Politiken, hvor de kritiserer, at staten poster millioner af tilskudskroner i skolerne. Integrationsordfører Merete Riisager (LA) deler de to debattørers bekymring.

Bjovulf

Posted: 20 oktober 2013 - 06:16 - Svar

Mariams forbudte kærlighed

http://www.b.dk/nationalt/mariams-forbudte-kaerlighed

Af Ulla Gunge og Therese Rekling

19. oktober 2013, 20:00

Det er ikke kun ikke-muslimer, der frabeder sig blandede ægteskaber. Modstanden går også den anden vej, og mange muslimske familier ser nødig en »dansk« svigersøn eller svigerdatter. Misbilligelsen får unge muslimer til at skjule deres danske kærester, som Mariam gjorde i halvandet år.

….

»Jeg har altid været overbevist om, at det ikke kunne lade sig gøre at være sammen med en, der ikke var muslim. [!!!] Men i begyndelsen tænkte jeg bare, at jeg ville give det en chance. Jeg må jo bare prøve. Jeg mister ikke noget, hvis jeg bare kan skjule det.«

»Vi har bare været ude. Vi har aldrig været hjemme sammen. Det har ikke været en mulighed. Vi kunne tage på nogle cafeer nogle steder, hvor vi ikke kunne risikere at blive set af mine brødre eller mine venner, som gik på samme skole,« fortæller Mariam.

Havde forældrene – og ikke mindst hendes brødre – kendt til Mariams kæreste, var det »gået helt galt«. [!!!!!]

»Jeg kommer fra en åben familie, som ikke er aggressiv. [ Øh, nå? 😀 ] Altså, mine brødre kan godt være lidt aggressive [!!!], når det handler om den slags. Men jeg kommer ikke fra en familie, hvor de ville dræbe ham eller mig eller skabe alt mulig ballade,« siger Mariam. [ Nå, pyha … 😉 ]

Poul Højlund

Posted: 20 oktober 2013 - 08:57 - Svar

Uden “blandede ægteskaber” er integration ikke en mulighed. Og Islam ønsker ikke integration, derimod dominans.

“Islam er som en ensrettet vej uden afkørsler. Har man først begivet sig ad den vej, er der ingen mulighed for at vende om, ingen mulighed for at reformere eller frasige sig troen, ingen mulighed for at søge andre løsninger og sandheder end de, der er foreskrevet i Shari’ahs evigt gyldige og uforanderlige love. Systemet er selvbekræftende og fuldstændigt lukket om sig selv. Islam er skabt af Muhammed med den hensigt, at det skal vare evigt og gælde alt.” (Fra en kronik i JP, februar 2006)

Jeg forstår 100 % den overvældende modstand hos danske forældre mod “blandede ægteskaber”. Hold fast i den.

  Angela

  Posted: 20 oktober 2013 - 09:31 - Svar

  Kan bara instämma. Mer teori förändrar och genererar ny kunskap. Tro har inte den förmågan. Mera tro genererar bara djupare tro och blir till fanatism.

  Tim Pallis

  Posted: 20 oktober 2013 - 10:10 - Svar

  Din analyse er perfekt, det er den korteste og bedste jeg har læst i lang tid. Forøvrigt mangler der en vigtig oplysning i denne tråd, som har at gøre med islams misogyni. Det er tilladt muslimske familier at få en dansk svigerdatter, selv om hun ikke konverterer, men det er absolut forbudt at få en dansk svigersøn uden at han konverterer.

HH

Posted: 20 oktober 2013 - 19:06 - Svar

Det var en mycket gripande historia som Erik B-P lät oss ta del av. Stackars kvinna! Räcker det inte med missämjan som kan inträffa bland vanliga danskar och svenskar när det gäller familjeförhållanden`? Jag tänker inte bara på min egen enklare historia, men det jag sen hört av vänner… Nu talar jag alltså om precis helt vanliga etniska svenskar.

Men som ett bud på posten kom raderna i Anatole Frances “Under almen”, där en filosof av facket samtalar med en abbé. Abbén skräder inte orden när han säger “Inget land klarar av mångfald. För att få enighet måste man utesluta mångfald.” Och det är rätt. Våra nordiska länder har lyckats trots sina respektive utgångspunkter. Vi har varit eniga – och detta har givit oss styrkan. Visst bör vi vara generösa och hjälpa – men i vilken grad? Hur mycket? Hur länge?

Vad jag än ser av världen – jag hoppas ni såg den gripande franska filmen i lördags på svensk TV som handlade om ett antal munkar som hjälpte den fattiga ortsbefolkningen nära Atlasbergen i Algeriet. Och den klara död de mötte i sin godhet. Talande!
Alltså, vad jag än ser av världen är särskilt Afrikas länder, fångade i våld, hat, korruption och avskyvärda religioner. Afrika borde resa sig självt. Vi kan inte ta emot allihop. De har en egen kontinent att ta ansvar för.

Gör det!

Charles Nielsen

Posted: 21 oktober 2013 - 00:44 - Svar

Dette har jeg taget et opgør med mine børn for længe siden.

Tøsen var i pupertetsalderen, hun kunne og ville det hele, og dermed selv bestemme hvem hun ville komme sammen med osv osv.
Jo Jo der var lagt i ovnen til aftensmaden, så vi var der alle fire.
Jeg følte, at det var NU det skulle skrides til handling, Og der blev handlet:

Hvis du kommer hjem med en Muslimsk abebat kommer du ud af mit Matrikel og det omgående. Mutter blandede sig: Det skulle jeg ikke bestemme, prøv og se sagde jeg. Sønnen holdt kæft.
Det bliver som jeg har sagt. og så var baladen overstået, kun noget surmuleri krogene.

Siden da, Hader jeg Islam og Muslimer mere og mere.

Charles Nielsen

Posted: 21 oktober 2013 - 22:21 - Svar

Et Nyt Chok:

Teenagepiger er rejst til Syrien i krig
Forældre vidste intet, men gennem en e-mail forklarede pigerne, at de ville hjælpe muslimer i Syrien.

Forældrene til to norske teenagepiger frygter, at deres døtre på henholdsvis 16 og 19 år er rejst til Syrien for at hjælpe muslimer i borgerkrigen. Det skriver den norske nyhedsside vg.nett.

Vi har fået information om, at pigerne er rejst til Tyrkiet. Observationer viser, at de opholder sig ved grænsen til Syrien, men vi ved ikke, om de er kommet ind i landet
Nina Karstensen Bjørlo Kriminalchef i Asker og Bærum politidistrikt Familien, der bor lige udenfor Oslo, tror, at de to piger rejste lige inden weekenden. Om torsdagen var det meningen, at den 19-årige var på besøg hos en veninde, og at den 16-årige var i skole.

Men de to piger kom ikke hjem om eftermiddagen, og de har nu været meldt savnet siden fredag den 18. oktober.

Advaret via mailSenere om torsdagen sendte pigerne en besked til familien, hvori de bad dem om at tjekke farens e-mail.

Her lå der et afskedsbrev i indbakken.

“Det er nu sådan, at muslimerne bliver angrebet fra alle sider, og vi må gøre noget. Vi vil så gerne hjælpe muslimerne, og den eneste måde, vi virkelig kan hjælpe dem, er ved at være hos dem i deres lidelser og glæder. Det er ikke længere nok blot at sidde derhjemme og sende penge. Med tanke herpå har vi besluttet os for at rejse til Syrien for at hjælpe med alt, vi kan,” stod der blandt i e-mailen i følge vg.nett.
———————————–
Havde det været mine tøser, havde de været afskrevet.
Hvad angår deres forældre, havde deres opdragelse af disse tøser været for slap.
Og nu lider de under det, som de selv har været skyld I.
Jeg ynker den ikke.

  Marit

  Posted: 21 oktober 2013 - 23:57 - Svar

  Jeg vil henvise til Julia Caesars artikkel her for et par uker siden om dette “jihadmadrass-temaet”.

  Disse stakkars, forkvaklede pikene vil med stor sannsynlighet ende opp som sex-slaver i Syria.
  De blir omtalt i alle SMS i Norge, og etterlyst over Interpol.
  Men her viser den norske dobbeltmoralen sin sanne karakter. Ca 100 gutter og unge menn er reist for å delta i jihad. DET er visst helt OK. Siden ingen etterlyser dem, eller bekymrer seg for deres skjebne.
  Hvor er det blitt av den overordnede likestillingsideologien ? Er ikke alle like mye verdt likevel ?

   Hr. Naturli'

   Posted: 22 oktober 2013 - 23:51 - Svar

   “Er ikke alle like mye verdt likevel ?”

   Nej, selvfølgelig ikke. Selv de mest ekstreme politisk korrekte idioter fatter udemærket godt, at et par norske jenter er mere værd end 100 muslimske jihadpsykopater.

   Marit

   Posted: 23 oktober 2013 - 00:37 - Svar

   Anonymous & Hr. Naturli :

   Beklager SÅ mye !

   Det jeg skrev over her var meget misvisende ! Det kom ikke frem at de to pikene som har reist fra Norge til jihad i Syria, er somaliske. Eller “norsk-somaliske” som det heter på nytale. DET er en ganske vesentlig forskjell. Igjen, beklager feilen…

Leave a Comment