22
okt
Seneste opdatering: 23/10-13 kl. 0158
26 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

For omring 50 år siden kom en lille halv million jøder fra Nordafrika til Frankrig. I dag har Nordarfrika indhentet dem i Frankrig, og de samme jøder skal flygte igen. Man regner med at antallet jøder i Frankrig allerede er faldet fra 655,000 til 480,000.

This migration starts within France, as a mere change of locations. In Greater Paris, middle-class Jewish families are deserting neighborhoods that have been engulfed by more recent immigrants from Africa and the Near East. These new immigrant populations have proven prone to violence, and as radical Muslims, many entertain negative views about Jews and Judaism. Harassment, arson, and assault are frequent. There have been several murders. Even the liberal-minded Imam Hassan Chalghoumi of Drancy, who advocates friendly relations with Christians and Jews, was threatened and assaulted.

“I did not leave Morocco for France to be confronted by Morocco again in France,” a Casablanca-born Jewish physician confided to me. He is selling his apartment in an increasingly Muslim-populated area of southeastern Paris to move to the local “Promised Land,” the West End of Paris. This area consists of the 16th and 17th districts, as well as the adjacent boroughs of Levallois, Puteaux, Neuilly, and Boulogne. These places are more expensive. But they are still solidly white and Christian, and thus, under the present conditions, deemed to be safer.

So French Jews are looking beyond the West End. Registration with the Jewish Agency for emigration to Israel is soaring. Students are enrolling in Israeli or American universities. Families are buying apartments in Israel, or houses in Florida. Young professionals are looking for opportunities in the Israeli Silicon Valley, in London, even in Shanghai.Exodus: Migration of Jews Out of France Begins, Will they head to Israel, or North America?

En ud af fem europæiske jøder lever i frygt

Ifølge en ny undersøgelse undgår 22 procent af Europas jøder at besøge jødiske steder. Jøder er bange for at vise deres religion i det offentlige rum, fordi de frygter at blive udsat for antisemitiske overfald. Sådan er virkeligheden i Europa, her 75 år efter at jødeforfølgelserne tog fart i Nazityskland.

I Sverige svarede hele 49 procent af de 800 adspurgte, at frygten for antisemitisme afholder dem fra at bære den religiøse hovedbeklædning. I Frankrig valgte omkring 40 procent af de adspurgte helt at lade de religiøse symboler blive hjemme, mens tallet i Belgien lå på 36 procent.

Ifølge undersøgelsen mener 91 procent af de adspurgte fra Ungarn, at antisemitismen er vokset i løbet af de seneste fem år. Også i Frankrig, Belgien og Sverige har over 80 procent mærket en negativ udvikling i samfundets tilgang til jødiske grupper.

Der er samtidig en tendens til ikke at anmelde de overfald, der begås med antisemitiske motiver. Flere end 75 procent af alle de adspurgte fortæller, at de ikke indberetter den chikane, de oplever som religiøst begrundet, til politiet. Helt op til 67 procent mener, at indberetning af overfaldsepisoder enten ikke er ”besværet værd”, eller at det alligevel ikke gør nogen nytte. KrD

Løvfaldstoner: “Den strenge hvide sol” *

cepos 19.10.2013 004

Selvom det er sommerlige 18 grader, kommer solen ikke højere op end 23 grader over horisonten midt på dagen. *Frank Jæger, Kirsten og Vejen fra Gurre, findes desværre ikke med Erik Grip, men Tom Frederiksen og brødrene Olafsson er den næstbedste. (klik f. helskærm)

cepos 19.10.2013 005cepos 19.10.2013 002


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


T. Snorrason

Posted: 23 oktober 2013 - 03:28 - Svar

Tja, jødernes situation i Sverige og Europa hjælpes nok ikke af Barbara Spectre og hendes ligesindede?

barbara spectre on multiculturalism in europe
http://www.youtube.com/watch?v=5QU7IoDoVX4

Jøderne har vel læst lidt Torah og Bibel:
Multikulturalisme er beskrevet gennem det Gamle Testamentes beretning om Babelstårnet, så resultatet er jo gammelkendt.
Og fra Det Ny Testamente:
Galaterne – Kapitel 6, vers 7: Far ikke vild! Gud lader sig ikke spotte. Hvad et menneske sår, skal det også høste.

  Hans Und

  Posted: 23 oktober 2013 - 08:56 - Svar

  “almindelige” jøder, kan med nogen ret anklages for det samme som mange af os andre “almindelige”; nemlig at have ladet stå til for længe, overfor en lille pludrende klasse

Ludvig

Posted: 23 oktober 2013 - 11:43 - Svar

@ Steen

Ville bara meddela att en moderat toppolitiker anklagas för sexuellt ofredande och DN lyckas skriva en hel artikel om saken utan att nämna hans partitillhörighet. han kallas genomgående “riksdagsledamoten”.
Propagandaminister Goebbels hade jublat.

PS: Vet inget annat sätt att lämna en blänkare.
Mycket vänliga hälsningar

Jacques d'Biann

Posted: 23 oktober 2013 - 13:23 - Svar

Her har vi et strålende eksempel på hvorledes multikulturalistiske zionister igennem den politik de selv er tilhængere af – og gør alt hvad de kan for at trække ned over hovedet på de europæiske nationalstater med uhæmmede mængder af WWII offerrolle manipulation – driver jøderne i europa rundt med via islam. Det er præcis som med den stavbærende hyrde og fåreflokken:

Meningen er, at alle jøderne skal ende i Israel som den sidste grønne plet for dem på planeten og dermed realiseres Zion. Disse mennesker er skingrende sindssyge.

Zionisterne er i DEN grad vores skjulte fjende, for vi kan uden videre øjeblinken ofres på Abrahams alter i deres egen dagsordens højhellige navn med islam som kniven. De er pisseligeglade med os.

Jeg afskyer islam som pesten, men fandeme nej om jeg vil stå skulder-ved-skulder med menneskeofrende zionister udrustet med et ligeså herrefolksblæst menneskesyn som supremacistiske muslimer og som godt nok er meget få, men som til gengæld er LANGT mere magt- og indflydelsesrige og som i dén grad misbruger dette forhold under en skjult dagsorden der holdes kørende ved udspekuleret WWII-baseret offerrollespekulation når de antastes bare det mindste for deres fremfærd overfor os.

Hvordan kan det iøvrigt være, at ærkezionister som Barbara Lerner Spectre for Israels vedkommende ikke er tilhænger at en flygtninge- indvandrer politik som den hun selv prædker overfor vesten? Er det ikke underligt for folk? Israel er i dén grad en racistisk stat hvor man officielt kortlægger borgerne genetisk og tilbyder dem særprivilegier og livslang ret til særophold hvis man er “genetisk kvalificeret” som en af guds udvalgte.

Det er ultramanipulerende professionelle hyklere vi har med at gøre og man tager grueligt fejl, hvis man tror, de vil europa det bedste med deres dagsorden, no way!

  T. Snorrason

  Posted: 23 oktober 2013 - 15:44 - Svar

  Jeg ville godt se, hvorledes man ved dna kan finde ud af om den pågældende er jøde!!!!!!
  Jødedom er som islam religioner, ganske som socialisme og nazisme, og den slags findes der ikke dna for.

   Jacques d'Biann

   Posted: 23 oktober 2013 - 19:21 - Svar

   Jamen, så værsgo’ da!

   http://www.igenea.com/en/jews

    T. Snorrason

    Posted: 24 oktober 2013 - 00:49 -

    Som der står på sitet: “The Jewish People, however, is not entirely genetically seperable. So no test can give you an unambiguous proof. Nevertheless a genealogical DNA test can confirm a jewish origin.”
    Og som der også står: jøder ofte gifter sig med jøder. Med andre ord, blot en pengemaskine for noget enhver i forvejen ved.
    Hvad med de etiopiske jøder?
    De synes at være faldet ud af dette “videnskabelige” projekt.
    I øvrigt har alle mennesker – også jøder – overvældende mange gener identiske med grise?
    Det synes overset i dette projekt om finde sine forfædre!
    Og hvad med semitiske gener, dem må jøder vel også dele med mange i mellemøsten?
    Med andre ord, her definerer man svaret man søger.
    Jødedom er en religion, og religion har ikke gener.
    Med andre ord er undersøgelsen og dokumentationen værdiløs.

    Peter Buch

    Posted: 24 oktober 2013 - 01:32 -

    Jeg henviser til tidligere kommentarer om gener, hvor der nævnes at de eneste der er virkelig udenfor den store gryde er sydamerikanske indianere:
    http://snaphanen.dk/2011/10/24/djemila-benhabib-jeg-holder-ikke-min-mu nd/

  Prudentius

  Posted: 23 oktober 2013 - 16:18 - Svar

  “Meningen er, at alle jøderne skal ende i Israel…”

  Du har en forbavsende god indsigt i den “skjulte fjendes” hemmelige planer Jacques! Er du selv “zionist”?? Dobbeltagent?? 🙂 🙂

  Alvorligt talt, så bliver man nu hurtigt lidt lang i nosserne af den her “zionisme”-snak.

  Hvem har muliggjort masseindvandringen og implementeret multikulturalismen som statsideologi herhjemme?? Og vi taler ikke alle mulige små fnidrende intellektuelle eller små dumme “røde” journalister, men store, rigtig store fisk! Så store fisk at de har gjort det i fuldt dagslys og uden at skjule sig! Hvem??

  Venstre og Socialdemokratiet!

  Tadaaaa!!! De to største partier i landet! Fyldt med grissekødselskende uomskårne bønder og arbejdere. Og bag dem hele fagbevægelsen og storkapitalen! I taktfuld trampen på rad og række, som med en vilje. Liberale og demokratiske socialister hånd i hånd.

  Der har du din “skjulte” fjende!

   Jacques d'Biann

   Posted: 23 oktober 2013 - 19:31 - Svar

   Prudentius

   Du er jo dum? De nationalstatslige politiske eliter er alle underlagt et supranationalt oligarkvælde der igennem magten over nationalstaternes økonomier (centralbank kartellet) reelt styrer disses sundhestilstand og dernmed eksistentielle vilkår og dermed kan afpresse sig selv og deres dagsorden igennem ved at true med at lukke for kreditvilligheden i banksystemet, hæve rentesatserne og dreje på inflation- deflations knappen i ulydige stater. Hvem styrer primært dette globale centralbank kartel? Det gør superzionisterne i Rothschild klanen, såmænd! De har også betalt for Knesset og bestemt det’s design.

   Nationalsstatstlig højre- venstre politk er ikke en skid andet end del-og-hersk, kun idioter tror stadig på dets gyldighed. Du er måske en af de sidst tilbageværende der ikke har fattet, at der altid blive rettet ind efter overnationalt forlangende og “retningslinjer” uanset hvilken side der sidder på regeringsmagten???

    Prudentius

    Posted: 23 oktober 2013 - 21:02 -

    Jeg glad for der er et “?” efter jeg “jo” er dum.

    Er Vestens erhvervs/finans/bank-scene en del af ligningen? Utvivlsomt! Er de store etablerede partier usundt ens? Ja, da de forlængst er afgået ved døden som politiske arme på brede folkelige bevægelser, og istedet er blevet karrieremaskiner for en klasse af professionelle politikere.

    Er toppen af den vestlige erhvervs/financielle/politiske magtpyramide eksklusiv jødisk og styret eksklusivt af en jødisk etno-imperialisme ved navn “zionismen”, der halvskjult bag kulisserne styrer Vesten og via Vesten det meste af verden??

    Det forekommer mig lovligt reduktionistisk og let gennemskueligt, og derfor mistænkeligt. Det slår mig foreksempel, at EU-toppen er meget lidt Israel-begejstret generelt, og plejer interesser jeg har svært ved at forstå som særligt pro-jødiske.

    I USA er der bestemt en stærk Israel-lobby, men dens indflydelse forekommer mig at være et godt stykke fra sand hegemoni.

    Er Israel eller diasporaens jøder så syndefri uskyldigheder, hævet over intriger eller politisk og socialt hykleri, renset for etnisk egeninteresse?? Nej, det har jeg også svært ved at forestille mig. De er jo mennesker.

    Boethius

    Posted: 24 oktober 2013 - 07:58 -

    Jeg er meget enig med dig, Jaques. Generelt bekymrer det mig, at så mange, ikke kun politikere, har så svært ved at erkende den virkelighed, der står lige foran dem. Angående finansvældet må man være meget blind, hvis ikke man kan se jødernes grådighed som grund til den “finans-” og “bankkrise”, som har varet siden 2008. Lehmann Brothers, et jødisk finanshus, fik korthuset til at vælte. I 1992 lykkedes det superspekulanten og jøden George Soros at tvinge Bank of England i knæ for egen vindings skyld – han er verdens 46. rigeste mand – med voldsomme økonomiske konsekvenser for den menige englænder.

    Man skal da også være meget blind for ikke at se jødernes andel i vor tids multietniske og globaliserede misere. Man opregner ofte fire forklaringer på globaliseringsvæksten: 1) At transportomkostningerne falder eksponentielt (muliggør global værdikæde), 2) informationsteknologi udvisker grænser (lettere udveksling af kommunikation, lettere pengeoverførsler), 3) verdenshandlen liberaliseres (nedbryder gamle toldbarrierer), 4) den samlede viden om eksport og globale markeder er vokset.
    Helle Thorning Schmidts mand, Stephen Kinnock, arbejder hver eneste dag nede i World Economic Forum i Schweiz for at fremme alle fire faktorer.

    Dette er økonomiske forklaringer, og tager vi Google, Amazon og Facebook som eksempler, står her jøder bag alle tre. Angående finans står jødiske huse bag store dele, omend også Kina (et statskapitalistisk militærdiktatur) rører voldsomt på sig. Jødernes ejer Hollywood og understøtter den økonomiske globalisering med en mental globalisering og ensretning. Her hyldes homoideologi, ekstrem vold og sex, ekstrem materialisme, nedbrydelse af alle autoriteter og alle etniske og kulturelle skel (“Sex and the City” kan vist regnes for klimaks med en jødinde i hovedrollen) – mens man dog selv sætter skel mellem sin egen Hollywood-propaganda og alle andres.

    Og man kunne blive ved. Naturligvis er der mange elementer, der peger i andre retninger, men ingen kan betvivle den generelle trend.

Ole Burde

Posted: 23 oktober 2013 - 15:30 - Svar

Barbara Specter er gak i låget , det kan der ikke være megen tvivl om . Hun kalder tilsyneladende sig selv for ”Zionist” , men har aldrig haft nogen berøring med Nationen Israel , og hun tilhører en religiøs klike som aldrig kunne finde på at sende deres børn i den israelske hær .
Hun hader åbenbart ”Svenskere” på en måde som minder forbavsende om den måde feks Jaques d’Biann hader ”Zionister”…
”It takes two to Tango” …. !

  Jonny

  Posted: 23 oktober 2013 - 23:18 - Svar

  “Barbara Specter er gak i låget , det kan der ikke være megen tvivl om . Hun kalder tilsyneladende sig selv for ”Zionist” , men har aldrig haft nogen berøring med Nationen Israel

  Hur menar du nu?

  Philip Spectre was born in Buffalo, New York, and educated at Columbia College (BA) and The Jewish Theological Seminary of America (Master of Hebrew Letters, Rabbinical Ordination, and Doctor of Theology Honorus Causa). He is married to Barbara Lerner Spectre, director of Paideia. They have three wonderful children and six fantastic grandchildren all living in Israel. In 1967 Phil and Barbara made aliya to Israel. There he served in Ashkelon as rabbi for 15 years. The congregation Netzach Israel became the largest in the city and boasted a day camp of 250 children. In 1982 the Masorti movement elected him as Executive Director. Seventeen years later he retired from that position and subsequently served in Stockholm as the rabbi of the Great Synagogue, a post which he held for seven years. He now enjoys retirement and divides his time between Stockholm and Israel.

  h t t p://limmud.se/?page_id=618

  Jonny

  Posted: 23 oktober 2013 - 23:42 - Svar

  Barbara Lerner Spectres inställning är mer regel än undantag bland etniska aktivister i diasporan. Vad “almindelige jøder” tycker och tänker framgår sällan, eftersom de, precis som vanliga svenskar och danskar, sällan kommer till tals i offentligheten.

  För att ta ett annat exempel så belyser Eugene Girin – själv av judiskt ursprung, kan tilläggas – det Australien-judiska etablissemangets syn på det numera hårdnande politiska klimatet i invandringsfrågor i Australien.

  “I cannot stomach voting for a government that treats other human beings in this way. A line has been crossed. Rudd’s policy, like that of [Tony] Abbott’s, is brutal. It relies on abusing the human rights of one group of refugees to deter another group.” wailed Josh Bornstein, a prominent Jewish attorney and major Labor supporter.

  “Down this path lie vulnerable refugees fleeing persecution and, while deserving of our empathy, they are instead left degraded and dehumanized. As a person of Jewish faith, I have long understood what racism does to people.” sobbed Mark Leibler, the chairman of Australia’s pro-Israel lobbying group “Australia/Israel & Jewish Affairs Council”.

  Why [are] the same Jewish leftists who wring their hands and go into hysterics about the policies of gentile leaders either silent about or openly sympathetic to [Netanyahu’s] policies? Why can Israel adopt admirably strict measures against mass immigration, but predominantly gentile western societies have to swing open their doors and allow their nations to be flooded by Third World invaders?

  h t t p://www.chroniclesmagazine.org/2013/09/10/australia-the-evil-hypocrisy -of-the-jewish-establishment/

PBr

Posted: 23 oktober 2013 - 15:44 - Svar

Ole Burde

Posted: 23 oktober 2013 - 18:22 - Svar

Franske jøder har udviklet en ny form for ”Exodos” . Forholdsvist få af dem (2-4 tusind om året) er ‘rigtig” emigreret til Israel og blevet israelske statsborgere , men et LANGT større antal har etableret en slags økonomisk base i israel .
De fleste har købt en lejlighed som ofte står tom , parat til øjeblikeligt at blive deres nye hjem . I mellemtiden bruges den ofte kun til ”feriebesøg ” , hvilket for mange franskmænd lader til være mindst et par måneder om året !
Dette er forøvrigt irriterende for andre israelere , fordi alle de tomme lejligheder har presset boligpriserene op .
Mange har også etableret sig i forretningslivet som parthavere i butikker , restauranter og andre turisme-relaterede områder.
Måske kan man sige at de fleste af dem er blevet ca 10% israelere …

Jacques d'Biann

Posted: 23 oktober 2013 - 20:04 - Svar

Læs om det supranationale centralbankkartel der sidder med magten over stort set alle verdens nationale økonomier og se så hvem der styrer dette kartel. Dette netværks egen personlige historiker igennem tyve år – som havde direkte adgang til deres private- og stadig hemmeligholdte organisationsarkiver i to af årene – skrev bogen “Tragedy and Hope” om sine opdagelser i deres arkiv. Jeg citerer forfatteren, Georgetown-historikeren Carrol Quigley:

“In 1891, [Cecile] Rhodes organized a secret society with members in a “Circle of Initiates” and an outer circle known as the “Association of Helpers” later organized as the Round Table organization. In 1909-1913, they organized semi-secret groups known as Round Table Groups in the chief British dependencies and the United States. In 1919, they founded the Royal Institute of International Affairs. Similar Institutes of International Affairs were established in the chief British dominions and the United States where it is known as the Council on Foreign Relations. After 1925, the Institute of Pacific Relations was set up in twelve Pacific area countries. They were constantly harping on the lessons to be learned from the failure of the American Revolution and the success of the Canadian federation of 1867 and hoped to federate the various parts of the empire and then confederate the whole with the United Kingdom. …

There does exist and has existed for a generation, an international Anglophile network which operates to some extent in the way the Radical Right believes the Communists act. In fact, this network, which we may identify as the Round Table Groups, has no aversion to cooperating with the Communists, or any other groups, and frequently does so. I know of the operations of this network because I have studied it for twenty years and was permitted for two years, in the early 1960s, to examine its papers and secret records. I have no aversion to it or to most of its aims and have, for much of my life, been close to it and to many of its instruments. I have objected, both in the past and recently, to a few of its policies but in general my chief difference of opinion is that it wishes to remain unknown, and I believe its role in history is significant enough to be known.

The powers of financial capitalism had another far-reaching aim, nothing less than to create a world system of financial control in private hands able to dominate the political system of each country and the economy of the world as a whole. This system was to be controlled in a feudalist fashion by the central banks of the world acting in concert, by secret agreements arrived at in frequent meetings and conferences. The apex of the systems was to be the Bank for International Settlements in Basel, Switzerland, a private bank owned and controlled by the world’s central banks which were themselves private corporations. Each central bank sought to dominate its government by its ability to control Treasury loans, to manipulate foreign exchanges, to influence the level of economic activity in the country, and to influence cooperative politicians by subsequent economic rewards in the business world.”

De ledende kræfter i dette supranationale kartel er oversået med europæiske royale og deres zionistiske centralbankører og de kan smadre alle nationale økonomier til total bankerot ved at lukke for kreditvilligheden i landets banksystem, skrue renten i vejret og dreje på inflations- deflations knappen for at sabotere selve valutaen. De kan med andre ord kværke den private sektor ihjel i en hver ulydig stat og samtidig skrue renteniveauet op, så statens låneudgifter eksploderer og samtidig angribe selve valutaen. Hvem bestemmer så???

Carrol Quigley var ingen konspirationsdiletteant og heller ingen løgner.

  Peter Buch

  Posted: 23 oktober 2013 - 21:03 - Svar

  Hvem bestemmer?

  Jeg bor til leje. Jeg synes dog jeg bestemmer. Noget.
  Jeg formoder, jeg kunne tage til Alperne og bo fra imorgen hos gamle venner, droppe familje, venner, job, lejligheden og køkkenhaven her.

  Målet er stadig først 100 dages fødevareforsyninger, senere måske endnu mere bæredygtigt baseret liv med flere dages forsyninger i glas og beholdere egenproducret fra haven, ejendomsskat eksisterer ikke, eller er minimal i området, renovationsskat eksisterer ikke. Vand findes, have ligeså. Indkomstskat i Italien…
  Et solkraftanlæg findes og en minivindmølle kunne opsættes til belysning og små maskiners forbrug. Skal benzin med videre til bilen og motorsaven, og andet der ikke findes frit tilgængeligt og gratis i området, betales må der selvfølgelig skaffes penge til det.

  Hvem bestemmer? Jeg synes, jeg bestemmer om jeg vil tage afsted eller ej. I det nære perspektiv er det ene væsentligst. For mig.

Peter Buch

Posted: 23 oktober 2013 - 21:07 - Svar

Hvor er min kommentar til Jacques?

Peter Buch

Posted: 23 oktober 2013 - 21:08 - Svar

OBS: Der er et minuts tid forsinkelse på kommentarerne (his de altså ikke hænger i filteret) Altså, vent lidt

*Steen

Ole Burde

Posted: 24 oktober 2013 - 18:27 - Svar

Hvad er farligst , en Pseudo-religion eller en rigtig religion ?
Hvad er farligst , Zenia Stampe eller Barbara Spectre ?
Hvad er farligtst , den politiske korrektheds blinde tilbedelse af ”mennskerettigheder” eller en ældgammel religions urokkelige tro på ”det udvalgte folks ” ret til bruge ethvert udspekuleret trick ?
Hvis bare man kunne slippe af med begge dele … men uheldigvis er der god grund til at tro , at en ”klassisk” religion giver IMUNITET mod den livsfarlige Pseudo-Religion . En Virus som har lært at leve i symbiose med befolknigen , er med til at give imunitetet mod dens vilde ,dødsensfarlige fætter ….
Måske var det ikke så smart at tæppe-bombe indre mission tilbage i 1890’erne .

  Peter Buch

  Posted: 24 oktober 2013 - 22:04 - Svar

  Hvordan definerer vi religion, en pseudo-religion og en rigtig en?

  Kulturministeriet søger ny departementschef.
  Beskæftigelsesministeriet søger to direktører, tre vicedirektører og en afdelingschef .
  Aktuelt i Danmark.

  Stampe er vel farligst da hun direkte har mulighed for påvirkning af Danmarks loves indhold mere end Spectre har.

  Som strejfet i kommentarer for den lærde indadlæsende læser er det for mig at se væsentligere, at være i besiddelse af midler til overlevelse end hele problematikken om religion.

  Territoriers beherskelse er spørgsmålet om der er midler til overlevelse, for individ som for samfund. Samt hvilke mål der søges opfyldt med de midler der er til rådighed. Der er så flere perspektiver, og befolkningsdele der søger det ene eller andet fremmet henholdsvis svækket. At nogle individer, og grupper og handlinger straks, eller i overskuelig fremtid må karakteriseres som mere eller mindre selvmorderiske er nok noget der ikke bør udelades.

  At lade eksempelvis store finanser have stor indflydelse er noget vi selv som små har en vis indflydelse på. Vi kan som jeg leve godt i det små, eksempelvis ikke have gæld af betydning, eller være for afhængige af meget andet end os selv henholsvis nogle store på nogen som helst måde.

  Som tidligere nævnt er det navnlig småbørn der synes interesserede i at stå på egne ben, senere er dette ofte glemt hos de fleste.

Peter Buch

Posted: 25 oktober 2013 - 05:47 - Svar
Leave a Comment