30
okt
Seneste opdatering: 30/10-13 kl. 1251
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

af Torben Snarup Hansen, historiker, lektor emer.

cepos 19.10.2013 081En kultur virker ved efterligning, assimilering og etablering af sædvaner, idealer og normer. Denne kendsgerning erkendes ikke altid, og det gælder i høj grad embedsmænd, akademikere og politikere, der i dramatisk målestok mangler viden om ikke-vestlige kulturer – i modsætning til f.eks. sømænd.

Disse uvidende lærere, socialrådgivere, redaktører og parlamentarikere tror, at alle kulturer passer sammen. De tror endvidere, at hvis der opstår problemer med immigranter, er årsagen dels dumme danskere, dels for få kvadratmeter boligareal eller for få penge, overført fra kommunen.

Dette er en vigtig årsag (men ikke den eneste) til, at det statsligt/kommunale bureaukrati gennem tre årtier stadig ikke fatter, hvad der sker, når forkerte indvandrere gives adgang til forsikringsselskabet Danmark. Det samme gælder de fleste andre vestlige velfærdsstater.

Læreren tager en skoleklasse med i zoologisk have. Der kommer en meddelelse: Lågen til løveburet står desværre åben! Det korrekte ordvalg giver læreren mulighed for at tage forholdsregler, der redder elevernes liv. Den indvandringspolitik, Vestens magthavere fører, er 1) at åbne rovdyrburet og 2) at meddele, at det er lukket, og at der ikke er nogen fare.

Grov kriminalitet, skyderier og utallige tilfælde af chikane, trusler og tølperadfærd er nu blevet hverdagskost i de vestlige velfærdsstater som en konsekvens af de herskende klassers naive immigrationspolitik. Hvorfor kan et såkaldt “videnssamfund” ikke foretage de nødvendige justeringer og undgå denne elendighed og vold, som forårsages af fejlplacerede immigranter?

Efter Anden Verdenskrigs afslutning i 1945 udviste Vestens herskende klasser i vidt omfang mådehold og rettidig omhu. Velstand, sikkerhed og stabilitet befordrede en gavnlig afpolitisering af samfundet (i modsætning til de totalitære massebevægelsers vanvid), og i flere stater forekom korruption stort set ikke.

Men de mange års fred og velstand har sløvet borgernes – samfundets – forståelse af at udvise rettidig omhu. De bemærkede ikke en orm, der gnavede sig ind i de statslige institutioner og efterhånden underminerede frihed, sikkerhed og velstand. Ormen – ormene – hed Gramsci, Lukacs, Adorno, Horkheimer og Marcuse. De var pionerer i en idéhistorisk kolbøtte: Frem til det 20. århundrede var næsten alt intellektuelt arbejde nært forbundet med et krav om frigørelse. Dette ændrede kommunismen (og i mindre grad nazismen, hvor der ikke blev tænkt ret meget).

Siden da har humaniora og samfundsfag, seminarer, skoler, medier og kirkelige organisationer været domineret af tyranniske ideologier som heterofobi, islamofili og klimareligion. Sproget og dermed undervisning og forskning blev hermed alvorligt kvæstet. Kritik blev afløst af politisk korrekt retorik og ensretning og foragt for faglig kundskab bredte sig.

Dette er baggrunden for, at beslutningstagerne i stat og kommune hverken kan eller vil meddele læreren og skolebørnene i zoologisk have, at lågen til rovdyrburet står åben. De – embedsmænd og politikere – har selv åbnet den, og nu vil de ikke indse, hvilke konsekvenser, dette fører til.

I Københavns gader bliver bøsser og jøder tæsket af arabiske imperialister. Hver dag foretages et røverisk overfald, og muslimske kvinder er i flertal på flere af krisecentrene, mens muslimske mænd er kraftigt overrepræsenteret i fængslerne. Dette kan ikke skjules, men alligevel forsøger en borgmester at redigere denne ubehagelige kendsgerning, og både politiledelsen og de fleste medier følger trop. Noget lignende foregår i andre lande. Frankrig og Sverige hærges af langt voldsommere ulykker med en tsunami af mord, voldtægt og røverier, men fortielse, fortrængning og censur af immigrationskritikere er langt værre end i Danmark.

Det handler ikke om “enkeltstående tilfælde” – heller ikke i Danmark. Det er krig. Dagens Nyheter rapporterede d. 25. marts 2006:

“När vi är ute på stan och rånar så krigar vi, vi krigar mot svenskarna”.

Denne krig slutter ikke næste år. Den er før-westfalsk i den betydning, at den ikke primært føres og organiseres af statslige myndigheder. Den føres af bander og klaner, der udtrykker deres målsætning med et religiøst ordvalg. De – det gælder også f.eks. tyrkiske og pakistanske krigere – promoverer en arabisk herrefolksmentalitet og aggressivitet.

Hvordan reagerer ikke-muslimerne? Stort set slår de ikke fra sig. En periode svarede USA verbalt igen med at erklære “krig mod terror”. Formuleringen var lige så absurd som f.eks. “krig mod bomber” eller “krig mod knive”. Hvem bruger bomber og knive? Hvem er fjenden? Er der krig uden fjender? Det mener USA’s nuværende præsident, som formelt har afsluttet “krigen mod terror” og forbudt USA’s efterretningstjenester at anvende “islam” som søgeparameter.

Fjenden er arabisk imperialisme, og i Danmark – hvor der er højere til loftet end i Sverige – foranlediges politikere indimellem til at erkende dette faktum. “Gå ad helvede til!” sagde SF’eren Villy Søvndal om nogle imamer, og senere tog Venstre-parlamentarikeren Inger Støjberg bladet fra munden og sendte følgende opfordring til islamistiske agitatorer: “Fis hjem til jeres taberlande!”

Det ser ud til, at Villy Søvndals bagland – med alle socialrådgiverne – ikke satte pris på hans spontane reaktion. Støjbergs melding har derimod stærkere klangbund i Venstre. Ved hun, at Danmark og Vesten er i krig? Tager hun sine egne ord alvorligt? I hvert fald blev de ikke skudt ned af partifællerne.

Men hermed blev der til vælgerne indirekte udstedt et løfte, som vil blive husket, når bilagene fra Lars Løkkes rejser er glemt. Det skal de arabiske imperialister nok sørge for!


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Breidablikk

Posted: 30 oktober 2013 - 01:35 - Svar

“Feilplasserede immigranter” Så enkelt kan det sies! Dette kan aldri gå bra! Vi trenger en internasjonal “Marshallplan” der alle mulige immigranter, uansett religion og etnisitet, får hjelp – hvis nødvendig med tvang – til å dra hjem til sine opprinnelsesland (sekundært: naboland, hjemkontinenter), til sine forfedres graver. Det trengs kun vilje!

Peter Andersen

Posted: 30 oktober 2013 - 01:41 - Svar

Så enkelt kan det i virkeligheden siges. Men der går nok en rum tid inden vi kommer så langt med den frie debat. Torben Snarup Hansen har simpelthen fat i hele essensen hér. Arabisk imperialisme.

Det som Muhammed, islam og alt det andet er direkte afledt af, og som på den mest barbariske vis har spredt sig ud over store dele af både Afrika og Asien. Der er i virkeligheden ikke tale om islamisering men snarere arabisering. Den går i al sin gru ud på, at gennemtvinge sin magt og lægge et samfund fuldstændig øde. Hvad det egentligt kommer af må guderne vide, men fænomenet har vel nærmest bibelske dimensioner.

Tag lige et kig på hvad der egentligt sker i flere afrikanske lande netop nu. Her er vi vidner til en “full-scale” arabisering, som blandt andet er årsag til denne masse-tilstrømning af flygtninge til Europa samt brutale angreb på kristne og andre ikke-konverterede.

Det er nøjagtigt det samme som har fundet sted, alle andre steder hvor arabiseringen kom tromlende ind. Islam er kun dets redskab. Bliv muslim og tag et arabisk navn – så slipper du måske for, at vi plager dig mere! En nødvendig udgang for mange…

kurt Rosenstrøm

Posted: 30 oktober 2013 - 05:24 - Svar

En lektor og endda en historiker og så en flot afsløring af den syge udvikling.

T. Snorrason

Posted: 30 oktober 2013 - 06:34 - Svar

Nok mere interessant end hvad hr. Snarup mener, var Putins tale forleden sammenholdt med, hvad der så ud til at være en muslimsk terrorhandling i Peking.
Putins tale var en direkte advarsel til islam (formuleret som islamisk fundamentalisme), en opfordring til Europa om at vågne op, og forsvare sin kristne arv, “som Rusland altid har forsvaret sin ortodokse tro”.
Næppe tomme ord, idet Rusland altid har opfattet sig som den romerske kirkes rette arvtager.
Under kommunismen blev islam holdt i kort snor, men er vågnet op igen i de tidligere USSR stater, ganske som i Nordafrika og nu under invasionen af Vesteuropa.
Ikke usandsynligt, at Rusland bliver bannerfører for den uundgåelige væbnede kamp, som er på vej. Ikke mindst når Obama er væk, forhåbentlig sammen med det amerikanske demokratiske parti, som synes stærkt infiltreret af det islamiske broderskab, godt støttet af og bestukket med Petrodollars.
Tyrkiet, der nu vil bygge 12 atomkraftværker og købe kinesisk raketteknologi er nok også noget at tage med i betragtning.
Bliver der handlet realpolitisk, vil Holocaust være at betragte som en søndagsudflugt.

  steen

  Posted: 30 oktober 2013 - 07:38 - Svar

  du mener denne?

  var ved at blogge den, andet stof kom i vejen, meget plads har jeg ikke – og jeg så den andre steder rundt omkring.

  Det er ganske mærkeligt at måtte holde med en despot som Putin om dette og f.eks. Syrien, hvor man må sige at en fhv KGB officer er en bedre uddanelse til storpolitik, end en advokat i Chichago. Obama gjorde sig til grin og ydmygede USA, det klarede han næsten uden Putins hjælp
  Rusland har dog sine egne, meget store problemer med I-slam

  Ikke alene udgør etniske muslimer godt 21-23 millioner af Ruslands totale befolkning på 144 millioner, eller 15 procent, men deres andel vokser hurtigt. De alkoholismeplagede, etniske russere siges at have en europæisk fødselsrate og en afrikansk dødsrate, idet førstnævnte ligger på lige godt 1,4 per kvinde og sidstnævnte på 60 år for mænd. I Moskva får etniske kristne kvinder 1,1 barn.

  Muslimsk Rusland? af Daniel Pipes

   T. Snorrason

   Posted: 30 oktober 2013 - 13:54 - Svar

   Den med demografien, at vi er nødt til at få ikke-vestlig indvandring, for at de vestlige samfund til at “overleve”, er rent nonsens.
   Om galt skal være, kan må sætte “præmier” på fødslen af hvide børn, ganske som Prøjsen og Frankrig gjorde af interne militære årsager efter værnepligtens “opfindelse”.
   Ligeledes kan meget ordnes ved ny teknologi og mindre djøffisering og unødig og ligegyldig offentlig administration.
   Japan klarer sig uden at “mangle” unyttige sociale klienter fra de varme lande, lige som islam ikke er velkomment der. Nok helt bevidst.
   Rusland har tidligere været kontrolleret af islam, indtil de under Ivan Grozny (i vor oversættelse Ivan den Grusomme) begyndte at gøre sig fri og derefter besætte de muslimske nabolande et efter et.
   Så længe USSR var til, hørte man ikke om Jihad og muslimsk ballade og muslimske drømme om kalifatet, det er først kommet frem efter USA er eneste supermagt, som kan optræde som verdenspoliti. Og USAs rolle er forbi, det sørger økonomien for, ganske som for både det Vest- og Østromerske rige, men teknologisk er det stadigt ledende, ikke mindst militært.
   Politikeres rolle er at lede samfund, så de klarer sig bedst muligt i konkurrence med andre, ikke at ødelægge egne samfund økonomisk, som det er tendensen for socialister, jo længere ude på venstrefløjen der er ideologisk, hvilket oftest de er af den såkaldt intellektuelle type.
   Og historien viser klart, hvor socialistiske systemer ender, fallit og i skraldespanden, selv med nok så megen kontrol- og politistat.
   Islam, som reelt er et politisk system under dække af religion, forsøger nu, hvor kommunismen ikke truer, at erobre de rigere vestlige lande via immigration, da man ikke har militær magt dertil.
   Man udnytter Vestens menneskerettighedsdoktriner for at sætte egne i stedet og indføre islamisk diktatur og udplyndring, ganske som systemet fungerede, indtil islam teknologisk var underlegent Vesten og deres øvrige naboer.
   Vesten skal lige komme sig over efterveerne af den megen holocaustsnak, før det aktivt igen begynder med at bremse islams fremtrængen, for selv den dummeste politiker kan se, at islam alene fører til deres samfunds økonomiske ruin.
   Økonomi vinder hver gang og at tage hånd om islams nuværende olieressourcer er ikke det store militære problem, mere et politisk.
   Man vil nok kalde det religionskrig frem en ideologisk, for mig ingen alarm, et voldeligt opgør kommer.
   Historien gentager sig som bekendt, menneskets natur ændrer sig ikke.
   Måske Putin skulle lade sig udråbe til Czar og starte korstoget for Moder Ruslands befrielse.
   Rusland har som bekendt opfattet sig som Sveriges arvtager efter den Westphalske Fred (efter 30 årskrigen) og garant for ro og orden i Europa.

  kurt Rosenstrøm

  Posted: 30 oktober 2013 - 10:34 - Svar

  “Ikke usandsynligt, at Rusland bliver bannerfører for den uundgåelige væbnede kamp, som er på vej” .Det tror jeg er rigtigt. Som jeg da også skriver i min bog Humanismens elendighed, er der baggrunde for en sådan kamp. For Europas politikere vil ikke forsvare sig.

  “Ifølge universitetsprofessor og forskningsassistent Paul Goble, der nu bor i Estland og har arbejdet for den amerikanske regering som ekspert i minoriteter i Sovjetunionen i 25 år, er der muslimsk majoritet i Rusland inden for 30 år, fordi der sker, hvad han kalder en enorm demografisk forandring i Rusland. En forandring, der vil få en stor betydning for dette lands relationer med Vesten. Den Russiske Føderation vil efter Gobles mening i vores livstid blive til et muhamedansk land, hvis det beholder sine nuværende grænser:
  ”I 1991 var der omkring 300 moskeer i Rusland. I dag er der mindst 8.000. Halvdelen af dem blev bygget med penge der blev doneret fra lande som Tyrkiet, Iran, og Saudi-Arabien. Antallet af russere der tager på pilgrimsfærd til Mekka hvert år er steget fra 40 i 1991 til 13,5000 sidste år.” Samtidig siger han, Islams voksende indflydelse i Rusland har ført til stigende diskrimination.”

Tim Pallis

Posted: 30 oktober 2013 - 08:55 - Svar

Tak Torben for at stille skarpt på den arabiske imperialisme. Fra Atlanterhavet til Stillehavet er sunni-islam arabisk imperialisme, selvom der er mange forskellige kulturer. Islamismen er ikke af ny dato, som nogle vil have.

Det begyndte med, at man afhelleniserede Mutazilitterne i slutningen af 800-tallet. Det var Asharitterne, og Hanbalisterne, som lukkede porten til ijtihad og Al-Ghazali boltede den. Den mentalitet, der derved skabtes gav den arabiske imperialisme, som var begyndt allerede i 600-tallet, en islamisk teologisk legitimitet, som er blevet moderniseret i og med Said Qutb’s særlige islamisme. Det er godt, at Putin tør sige det han siger, når nu Obama ikke kan på grund af hans forhold til Det muslimske Broderskab.

Robert R

Posted: 30 oktober 2013 - 09:33 - Svar

Et utroligt stærkt indlæg.
Vi ser statistikkerne blive dårligere og dårligere og vi ser ghettoerne vokser, flere og flere danskere trænges ud og tilbage i ghettoerne er kun indvanderene og de danskere som ikke kan flytte. Det er så de mindst resourcestærke danskere, der skal klare den integration, som er dømt til at mislykkes.

Jeg forstå simpelthen ikke, at man forsøger at fremstille det multietniske samfund som godt og noget vi må tilstræbe. Jeg forstår heller ikke at man forfalsker statistikkerne og bevist tolker dem fejlagtigt for at få det til at se ud som om integrationen er på rette vej.

Fra udlandet hovedsageligt fra Sverige, Storbritanien og Frankrig har vi efterhånden massive vidnesbyrd, om at integration er umuligt. Allerede Charles De Gaulle sagde i 1959 at de der tror integration er muligt har hjerner som kolibrier.

Winston Churchill sagde at der ikke findes stærkere bagstræberisk magt i verden end den muslimske religion, så vi kan ikke påstå at vi ikke er blevet advaret.

Det multietniskesamfund bliver i højere og højere grad det muslimske samfund og det er danske intellektuelles eksperiment med Danmark og danskerne, som med tiden og den nådesløse demograf, vil afsløre det enorme intellektuelle svigt Danmark er udsat for. Der findes et suicidalt selvhad blandt danske intellektuelle, som hvis vi ikke passer på vil få vores del af verden til at kollapse. Fuldstændigt som den gotiske folkevandring gjorde det af med Romerriget i en grad at ingen til sidst savnede det og de nye magthavere end ikke gad henrette den sidst romerske kejser.

barfbag

Posted: 30 oktober 2013 - 11:45 - Svar

Gramsci, Adorno, Marcuse. Og en af deres forgængere, filosoffen Immanuel Kant, 22.4.1724-12.2.1804, tysker, pietist (Königsberg, Østpreussen – i dag Kaliningrad – som han aldrig var borte fra) og hans læremester, Christian Wolff, matematiker, filosof, 1679-1754, som også med sine filosofier står bag manglen på selvstændig, frigjort tænkning på læreanstalter i dag. Læs Edward Cline: Running Out My Guns. (Patrick Henry Press).

Gunnar Biering

Posted: 30 oktober 2013 - 12:06 - Svar

Utrolig godt formuleret.

De direkte ansvarlige er de nævnte herrer og deres fæller – de kaldes også 68’ere, Frankfurterskolen o.l. Men de endeligt ansvarlige er vælgerflertallene i hele Vesten, der har ladet alt dette ske.

Modsat i Østen! Ikke blot Rusland, men også de asiatiske lande har holdt fornuften fangen.

Torben Snarup Hansen

Posted: 31 oktober 2013 - 11:12 - Svar

Forleden var der rabaldermøde med Akkari i Gellerup. Der blev råbt TAKBIR og ALLAH-U-AKBAR. Det er politiske paroler, som kan oversættes til: “Vi erobrer de vantros lande” og “vi adlyder ikke de vantros regeringer”. Præcis det samme budskab høres i Malmø, Antwerpen, Luton, Marseille og Paris’ forstæder. Hvornår begynder de folkevalgte at interessere sig for fænomenet.

Så er det i øvrigt ligegyldigt, hvilket resultat kommunalvalget bringer.

Gå på nettet og læs om Gunnar Heinsohns forskning!

Morani ya Simba

Posted: 31 oktober 2013 - 19:05 - Svar

Det her er en virkeligt flot kronik. Men lad mig fortsætte rovdyrs-analogien lidt. For det er ikke løveburet men ulvegården der står åben. Og ulvene tror nu at de er ulve blandt får. Det er de også. Men tiderne kan skifte og mens de stadig er ulve vil de en dag ikke længere være blandt får. Men blandt løver. Og det er en meget ensidig situation, for dem der har glemt deres skolebogs-zoologi 🙂

Leave a Comment