31
okt
Seneste opdatering: 2/11-13 kl. 1303
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

douglas murray III 050-1

Mennesker med den mest rudimentære indsigt i islam og europæisk demografi, f.eks. engelsk, fransk eller svensk – lad os eksemplificere dem ved svenske meningsdannere en bloc – har i årevis påstået, at f.eks. danskerne, Fjordman, Hedegaard, Bruce Bawer, Dansk Folkeparti, Geert Wilders, blogs som denne eller utallige andre, “er besatte af islam.” Denne overfladiske vurdering hviler blandt meget andet forkert på, at islam er en religion ligesom andre religioner, men først og fremmest ignorerer den det faktum, som Douglas Murray slår fast i begyndelsen af sin meget lange artikel, nemlig at:

The future of Islam and the future of the West are now inextricably linked. If disentangling them was ever possible it is almost certainly not now. What happens to Islam will affect what happens to Europe

Ordet ‘besat’ er malplaceret om at være optaget af sit lands og sine børns fremtid. Vi ville gerne have undgået situationen, men det tog er altså kørt. Enhver illusion om at vikle os ud af det skæbnefælleskab med islam som lige så ubekymrede, fatalistiske, afmægtige politikere har viklet os ind i i en generation, er derfor drømmeri og ønsketænkning, nu handler det om damage control. Det bla. i det lys man sikkert skal se “den nye Tommy Robinson.” Jeg har plukket med hård hånd i Murrays Are we losing the war for the soul of Islam?

As the proportion of Muslims rises in Britain and across the West, extremists are increasingly dominant. What is to be done? [..]

I have also travelled across Europe, and must admit that it can be terrifying to see the way in which the unsolved problems which Islam brings with it are dangerously simmering. Every European country is now experiencing this in the same ways. From the streets of Scandinavia to the outskirts of Paris, the northern cities of England to the East End of London, we have a set of societies in our midst about which even the use of the word “integration” must be regarded as some cosmic joke.

It is possible, in the years ahead, that Islam will become something it has not been in 1,400 years. But it is unlikely. If Islam continues its backward direction or even if the current grip of the Islamic conservatives remains, Muslims in the West are going to continue to feel an increasing and deeply painful pull on their identities.

In that situation Europe could go in a number of directions. Setting aside alarmist predictions of civil strife, it seems far more likely to me that what we will see developing in our societies will be people leading neighbouring but parallel existences and inhabiting increasingly different cultures under the roof of a splintered country.[..]

The best we may be able to hope for is the right to pursue the type of British lives that our ancestors lived. You can see this, in rural and other communities in Britain where the concerns of the global battle for Islam, even when they are in a nearby town, appear to be thousands of miles away.

There will, of course, be those who can do nothing about this — born into poorer backgrounds and unable to pick or choose who their neighbours are. These people will continue to live on the faultlines of the problem. As the recent history of the English Defence League may have shown, any non-Muslim, grassroots yet non-racist resistance to Islamic extremism may well be impossible. Perhaps such people will accept that fact and accept their lot. Perhaps they will not.

As I said at the outset, in the battle for the soul of Islam the extremists tend to win. There may be nothing we can do to stop this. And while the moderates and progressives will still deserve our good wishes and help where we can give it — and we should certainly wish them luck — we must also accept at least the possibility that they might lose.

There was a time when this loss would just have been a loss within Islam. At one stage I hoped that the West might insulate itself from the repercussions of this loss. But I now think that hope was wild-eyed in its optimism. If Islam falls over the cliff it will do so in our embrace. Too late to disentangle ourselves, if it falls backwards here, it is now inconceivable that we will not all go over the cliff together.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


T. Snorrason

Posted: 1 november 2013 - 00:27 - Svar

Det drejer sig overhovedet ikke om “vi har tabt kampen om islams sjæl”, det drejer sig, om vi overhovedet vil have islam og sharia ind i vore samfund.
Hvis vi vil have vore samfund ændret til fattig ulande, så ja.
Hvis ikke, så nej.

Prudentius

Posted: 1 november 2013 - 00:33 - Svar

“The best we may be able to hope for is the right to pursue the type of British lives that our ancestors lived.”

Jeg kan nu godt komme på lidt bedre fremtidsscenarier end disse krummer fra Sultanens bord. Vi skal tage udfordringen fra islam op, ikke håbe på et skrøbeligt konstrueret status quo i kalifatets skygge.

Om end jeg er hyper-pessimist i forhold til de regerende vestlige magteliters evner til at undgå en global nedsmeltning med islam som flydende-dampende kerne, så er jeg meget optimistisk i forhold til Vestens mulighed for at overleve og sejre i det uundgåeligt kommende opgør.

Islam både kan og skal besejres. Og vi har virkelig muligheden for at udrette denne heltedåd. Tro det eller lad være.

Den globale islamiske vækkelse buldrer og brager derudaf, stadig mere drukken i blod og oppustet af selvtillid. Jihad-speederen er i bund og kursen mod kalifatet sat, der er ingen plan B, men til gengæld et fatalt point of no return.

Det er knald eller fald, ligesom med Adolf og hans lystige svende. Det er hele verden i en mundfuld eller intet. Det bliver for hver dag mere tydeligt.

Netop fordi vi ikke undslipper pædofetens dårlige ånde, ligemeget hvordan vi vender og drejer os, er det afgørende at vi beslutter os for at kæmpe når tidspunktet kommer.

Og det gør det.

Skåning

Posted: 1 november 2013 - 01:24 - Svar

Snaphanen är förvisso en ö av intellektuell hederlighet och en “debatt” på en nivå som saknar motstycke i Norden. Men är det något som kan göra mig lite tröttsam så är det detta med den extrema pessimismen som utgångspunkt från alla som kommer till tals i huvudinlägg. Det ska vara så mainstream och det ska diskuteras så mycket om problemet, men den enda slutsatsen är att allt ändå är kört. Det är därför jag motsatte mig jublet över Tommy Robinsson “going mainstream”. Vilken nytta kommer han att göra som representant för UKIP, om du spår rätt Steen? Jo, det kommer att babblas och babblas vidare, men ingenting kommer att hända. EDL tog debatten till gatorna, utan att någonsin vara de som inledde våldsutbrott. Kanske någon “fringe nazi” klottrade något på någon moské, men vad fasen är det jämfört med YouTube-halshuggningen av Lee Rigby? Eller 5/11-bombningarna, eller den avvärjda terrorattacken mot EDL osv?

Vad är det egentligen som säger att vi inte kan återupprepa 1492 års religiösa folkfördrivning i Spanien efter Reconquistan? Visst, anpassat till dagens situation. Men om någon ägnar sig åt att turnera till stridshärder i Syrien och vill komma tillbaks, så ska vederbörande utvisas på livstid. Om någon ens uppvisar anti-demokratiska teokratiskt underbyggda åsikter om vårt samhällssystem så skicka hem vederbörande. Vill inte mottagarlandet ta emot sina medborgare så är det Safe Havens i Sibirien eller luftlandsättningar som gäller. Hatbrott mot landets ursprungsbefolkning -> Utvisning enligt tidigare nämnda metoder. Kopplingar till terrorstater: Ut! Ortodox islam är lika välkommen i Europa som nazismen var 1945. Denazification. Under tiden bygger vi en mur runt Europa genom vilken ingen passerar, och de som gör det skickas tomhänta hem, 100 000 kr fattigare. Vi kan hjälpa med nödhjälp, men framför allt preventivmedel och steriliseringar, samt utbildningar för kvinnor. Om talibanerna motsätter sig så låt dem. Hit kommer de inte i alla fall. Vi borde avsäga oss flyktingkonventionen, sluta behandla asylsökanden från utanför Europa och jaga varenda jävel som befinner sig här illegalt så att hen kan skickas hem.

Är det ingen av er som tror på dessa lösningar? Eller ni säger bara att “det går åt helvete i alla fall”?

  steen

  Posted: 1 november 2013 - 01:39 - Svar

  @ Skåning: Det er rigtigt, at Murray er pessismistisk, og mere i denne end han plejer at være. Den er atypisk for ham. Han opstiller tre scenarier for islams udvikling, og det mest posisitive, tror han ikke selv på. Jeg skal ikke gøre mig klogere på dem end ham. Jeg synes denne artikel er interessant, fordi den er anderledes og ambitiøs. Han har bevæget sig siden han talte i København for to år siden. Han er f.eks. mere positiv over for Robinson og EDL s rolle, end han var dengang.

  https://www.youtube.com/watch?v=sX-gqRWe5Sw

  2) Han siger, at vores skæbne nu er tæt forbundet med islams. Det er svært at benægte, hvis du ser det afsnit i artiklen, hvor han beskæftiger sig med muslimsk demografi i Storbrittanien. Han siger, at hvis islam går ned i fundamentalisme og ikke kan ændres, ryger vi selv med.

  3) Jeg kan ikke afvise en fordrivelse af muslimer fra Europa, en del andre forfattere har nævnt det gennem årene, senest den ret nye hollandske bog nedenfor* Det er spekulativt, og det bliver i al fald ikke i den nærmeste fremtid eller i min levetid (Tænker man i de baner, er det antallet unge mænd på hver side, man skal huske at tælle)

  4) Jeg ved såmænd ikke hvor meget jeg kan mene om så store emner hver dag, ofte lægger jeg ting frem til bedømmelse jeg gerne vil høre andres mening om. Jeg er tvivler, nogle ville forbavses over, hvor mange ting jeg ikke magter at mene noget om. Måske et tegn på, at jeg efter ti år er ved at være pensionsmoden ?

  5) Tommy Robinson: Om ham ved jeg kun fra venner, der ved mere end jeg, at “der er en taktik bag ved , og at man ikke skal skue ham på hårene”. Hvilken taktik ved jeg ikke, men ud fra hvad han siger, lyder det som om han nu mener, at det er vigtigt at vinde så mange muslimer over på demokratiets side, som muligt. Og at EDL altså var blevet kontraproduktivt. Det er bare et gæt.

  ******************************************************

  under 5 dollars på Amazon

  The Great Cleansing” by Pieter Ten Hoopen.*

  http://www.amazon.com/Great-Cleansing-Expulsion-Muslims-Europe-ebook/d p/B0083BJY9G

  Synopsis: In 2020 the world was rocked by what came to be known as ‘The Great Cleansing’: the mass expulsion of Muslims out of Europe after the blowing up of the Eiffel Tower and other signal events – beginning with the criminals, then those deemed unintegrated. Ten years later we look back at the events through a series of short, often highly charged, interviews with Muslims expelled to their countries of origin, integrated Muslims allowed to stay after taking an oath on the Submission Declaration, and original Europeans in their newly ‘cleansed’ continent.

  Emotions run high on both sides. Rage, shame, and hurt are mixed with satisfaction, pride and delight. While the characters are imaginary, their stories sound shockingly real. This, one realizes, may well happen – in a not too distant future.

  The Great Cleansing hits the nerve on so many points that it can’t help being controversial. We meet politicians who designed the legal framework, and those who despise it. People who helped Muslim neighbours go underground, and those who prayed to see them expelled. Marksmen who spread terror by their random shootings of Muslims, and European seekers won over by Islam. Analysts who deplore the Koran, and preachers in hiding. Engineers who developed the nanochips with which deportees were injected to prevent return, and numerous deportees.

  The Europeans are interviewed all across Europe, the Muslims mostly in the Economic Upliftment Zones, as their newly subsidized countries came to be called, some of them in refugee camps, most in the towns where they had to rebuild their lives – with help from the European Federation that replaced the exploded European Union in 2017. Together the ninety-nine interviews provide a cristalline, brilliant-cut vision of ‘the greatest upheaval in the 21st century’.

  The Great Cleansing shows us a future that some will regard with horror, sinful to even imagine, and that others can’t wait to see become reality, or are busy preparing. Going beyond simple warning or advocacy, it alerts us to what is happening in the world today, and shows the forces at work that shape our future. It compels us to make moral and political choices, and think clearly about where we stand ourselves, and what this means for our own future.

   Skåning

   Posted: 1 november 2013 - 17:49 - Svar

   För det första. Du är inte alls i pensionsåldern. Hade jag bara varit förvisad till bloggarna/gnällplanken Avpixlat/Fria Tider/Exponerat, så hade det varit djupt olyckligt (inget illa om dessa sajter, bara det att de har en sorts karaktär av rullande nyhetsinlägg om allt som berör invandringen, vilka alltid följs av 500 kommentarer (undantaget krönikörerna)). Enbart Snaphanen tar upp det som händer bakom ytan och intellektuella frågetecken kring den politiska utvecklingen i Världen (men Sverige och Danmark i synnerhet). Dessutom varvas det med lite vackra bilder från platser i regionen och kulturnyheter i verklig bemärkelse. En oslagbar kombination och ett vattenhål jag inte hade klarat mig utan. Mitt gnäll var inte menat så.

   Angående eventuell “cleansing”/folkfördrivning så vill jag starkt betona att jag inte på något sätt är för en lösning som bygger på att alla muslimer ska ut, där muslimer är någon som har en muslimsk far osv, enligt islamsk egendefinition. Det hade för övrigt inneburit att min egen dotter hade blivit av med sin andra förälder. Nej, jag menar snarare att alla som av religiösa skäl inte kan anses lojala till det västerländska samhället, ska ut med huvudet före. Ungefär i stil med “the denazification process” i Tyskland efter kriget, med den skillnaden att “nassarna” i det här fallet har ett land att återvända till. Murray förutspår att vi har förlorat kampen om islams själ. Då får vi se till att vinna den med de medel som krävs, för de muslimer som ska vara kvar i Europa. Det är mitt svar. Inte att hitta zoner där vi kan fortsätta leva som förr, under nåder.

   Det första stegen i den processen är att EU-parlamentsvalet chockar hela det politiska etablissemanget. Därefter att Obama försvinner som amerikansk president och ersätts av en republikan som förstår sin omvärld och sin fiende. Men det är minst lika viktigt att alla som förstår vad som håller på att hända inte blir “mainstream” och bara pratar om problemet utan att något händer. Det är allvar NU.

    steen

    Posted: 1 november 2013 - 20:08 -

    @ Skåning: Jeg har aldrig frygtet at nævne borgerkrigsscenariet. At ignoranter og idyllikere vil have det til, at det ikke er en advarsel, men et ønske, kan jeg ikke tage mig af. Hvem har ikke været udsat for det? Fjordman ikke mindst.

    Når det forstås sådan , er det naturligvis de skyldige i diktatet om masseindvandringen, der vil afværge en forrædderanklage i god tid, inden deres projekt gør det åbenbart, at de har forrådt os. Der er tit en grund til, at gøre sig dummere end man er.

    Hvor i verden har islam i minoritet eller grænseland ikke først til væbnede seperatisbevægelser? Mindenao, Thailand, Rusland, Balkan, Afrika……..det er en fuldstændig rimelig og legitim frygt, at det også vil ske i Europa, i sær når man ser hvordan muslimske enkeltindivider opfører sig nede på gadeplan. Der mangler ikke personer, der vil kriges imod os, sprøg en polis eller en dommer.

    Jeg vil tro, vi har tisusinder muslimer i Danmark, som ud fra rimelige kriterier burde smides ud og fratages evt. statsborgerskab. Om det nogensinde sker, tvivler jeg stærkt på. Jeg ville stemme på ethvert parti, der ville gøre det så tidligt, så det ikke skal foregå under krigslignende tilstande. Rent præventivt, for det villle fortælle resten af islam, hvordan vi vil have det, og som f.eks. Singapore viser, viser islam sig ikke fra den bedste side under dialog, men under diktat og trusler om magtanvendelse.

    Mon Murrays tiltagende pessimisme skyldes, at han indser at tiden for forebyggelse er ved at rinde ud ?

    Tak, du er alt for venlig. Nu tænkte jeg mest på, hvor længe én man kan skrive en blog om næsten samme emne, uden at føle det som en gentagelse. Ellers holder jeg nok ti år til. Helst ville jeg have noget som Document men det er ikke lykkedes mig at skaffe personerne. Jeg hænger altså på denne, og da er der kun en vej ud, hvis jeg vil holde niveauet og ikke gentage mig selv: Sjældnere opdateringer + selvfølgelig de artikler folk er så venlige at sende.

    Skåning

    Posted: 2 november 2013 - 01:02 -

    Vi er enige, Steen. Jag önskar verkligen inte någon konflikt. Inbördeskrig är hemska saker. Jag varnar för det och förespråkar en politik som kan avvärja det så fredligt som möjligt, men med de metoder som krävs. Kanske är det en generationsfråga. Jag är ännu medelålders. Jag har icke-vuxna barn. Jag måste tänka på vilket samhälle de får leva i. Men jag vägrar att bli uppgiven.

kurt Rosenstrøm

Posted: 1 november 2013 - 08:47 - Svar

Pladderbetragtninger fra den pludrende klasse. Islam skal ud af Europa, og så er det ikke mere at tale om.

HH

Posted: 1 november 2013 - 11:45 - Svar

Viktig plats, viktigt historiskt datum, viktig person; Europas räddare: Poitiers, 732 e Kr, Karl Martell!

Torben Snarup Hansen

Posted: 1 november 2013 - 14:44 - Svar

… Eller ni säger bara att “det går åt helvete i alla fall”?

Nogle gør. Andre mener noget andet. Undertegnede hæfter sig især på følgende to kendsgerninger:

1) Islam er en hallucination, en dominanstradition, en beherskelsesteknik med tilførende mentalitet og nogle helligskrifter, og de muslimer, der åbent henviser til andre begrundelser end Allahs vilje, kommer til kort. Netop her fremviser islam en strukturel svaghed, som altid medfører politisk implosion. Altid! De sidste 1400 har vist, at resultatet altid bliver et blodigt kaos. Altid – også nu. Ægyptens militær har ganske vist smidt fundamentalisterne på porten, men det samme skete i Tyrkiet under Kemal Atatürk, og i dag er fundamentalister i gang med at overtage det tyrkiske statsapparat i en manøvre, som på én gang er “top-down” og “bottom up”. Netop denne strategi prøvede det ægyptiske Broderskab, og det vil med sikkerhed prøve at gentage øvelsen.

2) De sidste fire årtiers afsindige immigrationspolitik har skabt en situation, hvor de vestlige velfærdsstater kan sammenlignes med en malkeko, der holder liv i en tåbelig snylter, som permanent håner, ydmyger, piner og sparker sin værtsorganisme. Snylteren risikerer en dag, at ofrene forener sig og reagerer voldsomt. Når dette endnu ikke er sket, skyldes det mangel på koordinering og ledelse af utallige lokale, spredte protester og forsøg på forsvar. Denne svaghed skyldes bl.a. den herskende tjenesteadels ødelæggelse af sproget og af mange bånd, der udgør civilsamfundet. Eksempel: “kriminalitetstruet” og “udsat” henviser ikke til ofrene for voldsforbrydelser og andre overgreb, men til udøverne. Dette er statens holdning. Tilsvarende afstår den fra at straffe disse kriminelle. Den er ikke mere beskytter af den oprindelige befolkning.

Kan samfundet forsvare sig mod dem, der formelt besidder autoriteten? Oprindeligt var staten indrettet på at klare denne opgave, som den nu er løbet fra – i Sveriges og Englands tilfælde som konsekvens af en bevidst og åbent erklæret målsætning. Spørgsmålet er derfor: Kan staten udskiftes med en ny mekanisme, der beskytter borgerne? Eller kan den reformeres med de parlamentariske procedurer?

T. Snorrason

Posted: 2 november 2013 - 02:30 - Svar

Feb 8, 2013 Russia Putin urges Interior Ministry to crack down on extremist
http://www.youtube.com/watch?v=7aSk_EPt57g

Leave a Comment