4
nov
Seneste opdatering: 5/11-13 kl. 2158
25 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

margaret mollen sandenSudaneseren kaldes i alle svenske medier kaldet “en 30-årig”. Den dræbte svensker kan de godt identificere som Brahim Khouya, 53. Det virker kalkuleret og begrænset psykotisk, at drabsmanden venter til en ung mand står af, og derefter går løs på to ældre og en ung kvinde, der er de eneste tilbage i bussen. Motivet er da også snarere, at Den bussdrapssiktede skulle sendes ut av landet i dag han skulle til Spanien iflg. Dublinaftalen. Nu får han sit ønske om et længere ophold i Norge opfyldt ved at afslutte tre sagesløse menneskers ophold på denne arme jord, heriblandt den kun 19-årige norske kvinde Margaret Molland Sanden. (foto) Hun havde været i Rom og set Colosseum, hun kunne lide Bob Dylan og heste. Dette har de sluppet løs på os. En omgjengelig og nydelig jente

Trip­pel­draps­man­nen på Vald­res­eks­pres­sen kom­mer fra Sør-Sudan, og var bosatt i Øvre Årdal, mel­der NRK. Poli­tiet bekref­ter det offisielt:

De drepte på bus­sen mel­lom Årdal og Tyin var en kvinne på 19 år og to menn i 50-årene. Poli­tiet fikk mel­ding fra AMK-sentralen om hen­del­sen klok­ken 17.35 man­dag etter­mid­dag. Vakt­ha­vende politi­pa­trulje i områ­det ble vars­let 17.38. Patrul­jen kjørte umid­del­bar utryk­ning i ret­ning åste­det, som var 89 km unna. Klok­ken 18.43 ble mis­tenkte over­man­net av brann­ve­se­net. Poli­tiet ankom 18.49 og tok kon­troll på mis­tenkte, som var bevæp­net med kniv. Den antatte gjer­nings­man­nen er født i 1982 og opp­rin­ne­lig fra Sør-Sudan. Han er bosatt i Øvre Årdal. Man­nen ble sendt til Hauke­land syke­hus med kuttskader.

De døde om bord i bus­sen er en kvinne på 19 år, en mann­lig svensk pas­sa­sjer og en mann­lig bussjå­før. Begge men­nene er i 50-årene. Det var ikke andre enn de drepte og gjer­nings­man­nen om bord i bus­sen. Kripos bistår Sogn og Fjor­dane i etter­forsk­nin­gen av drapene. Bus­sen til­hø­rer Jotun­hei­men og Vald­res­ru­ten Bil­sel­skap og kjørte på fyl­kes­vei 53 mel­lom Tyin og Årdal. Det er opp­ret­tet pårø­rende­sen­ter på sam­funns­hu­set på Årdals­tan­gen. Et kom­mu­nalt krise­team og poli­tiet er på plass. Nye opplysninger om ugjerningsmannen. (31-åringen fra Sør-Sudan som er siktet for trippeltdrapet på Valdresbussen, var bosatt i Årdal mottak. – Busskapringen: Jente (19), svensk mann og bussjåfør drept. Den pågrepne busskapreren er en 31 år gammel mann fra Sør-Sudan.)

Asyllejren i Årdal åbnede i august imod en samlet kommunestyrelses vilje. Fylkesmannen omgjorde kommunens beslutning.I 2003 dræbte en etiopier en buschauffør på Valdresexpressen. 29. SEPTEMBER 2004 var ni mennesker en hårsbredde fra døden i luftrummet over Bodø, da en 34 år gammel asylsøger angreb piloterne med en økse. 3. AUGUST 2004 angreb en somalier sporvognspassagerer i Oslo og dræbte en 40 årig mand. Lørdag nat dræbte en sindsforvirret, kendt kriminel congoleser – af svenske medier kaldet “33-åringen” – en 15-årig dreng og en 56-årig kvinde i Ljungsbro i Sverige. Blot en meget lille række skæbner i det, nogle allerede opfatter som politikernes stedfortræderkrig mod deres egne folk. Har de turdet tænke så langt? Skal man virkelig gøre det for dem?

Får nordmændene som de har fortjent?

I lørdagens Dagbladet ble det publisert en kronikk som, i alle fall om en støtter seg til sosiale medier, fikk en lite positiv mottakelse. Kronikken, signert Elin Ruhlin Gjuvsland og Arild Opheim, begge som journalist og forfatter, har tittelen «Ransbølge som fortjent». Kronikørene tar utgangspunkt i sin egen erfaring som ransoffer:

«Vi får som fortjent på grunn av den innvandringspolitikken Norge og Europa fører. Fordi den er for streng».

To utenlandske menn brøt seg inn kjøkkenvinduet midt på natta og holdt oss fanget i to timer, nakne og bakbundne i senga, mens de tvang til seg bankkort og koder og truet med å drepe oss. Den ene raneren ble pågrepet samme morgen, og vi fikk tilbake tjuvegodset. Trygghetsfølelsen de hadde frarøvet oss, var det verre med. Redselen for en utrygg hverdag blir igjen aktualisert med alle ranene som skjer i Oslo denne høsten. Blir dette normalen?

Vi fikk som fortjent. Det sa i hvert fall en av dem, mens vi lå der kneblet med hodet i puta og ranerne over oss. Han hadde tydeligvis et behov for å forklare hvorfor de ranet oss. De var ikke onde mennesker, sa han. Bare i en fortvilet situasjon. De skulle ønske de kunne få bo og jobbe og leve et normalt liv i Norge. Men asylsøknaden hadde blitt avslått. Nå hadde de ikke annet valg enn å rane oss for å skaffe penger til å komme seg hjem. Jo, da. Det høres ut som rettferdiggjøring av egne feilvalg. Uansett hvor fortvilet situasjonen er, kan det ikke unnskylde å rane andre. Men vi vart nysgjerrige nok til å prøve å finne ut av ranernes historie. Til å dra til den ene ranerens hjemsted og møte lærerinna hans. Og til å møte raneren selv i fengsel.

Grensene på kartet er tross alt tilfeldige streker stadig flyttet på gjennom hele historia. Så hvilken rett har vi til å nekte folk å krysse strekene vi har tegnet rundt oss? Uansett. Det er ransbølga, og frykten for at det ikke bare er en bølge, som opptar folk nå. Vi vil være trygge i vårt eget land, vår egen by. Da må kriminaliteten bekjempes. Og den mest effektive metoden er å bekjempe behovet for å begå kriminalitet. Ved å hjelpe drømmerne — ulovlige innvandrere — som står hjelpeløse på gata i Europa. Og ved å ikke gi menneskesmuglerne business gjennom en restriktiv innvandringspolitikk. Ellers vil vi bare fortsette å få som fortjent. Ja, vi får som fortjent

De to journalister lavede i oktober en radiodokumentar om røveriet på NRK, min. 44:03. Jeg hørte et kvarter og fik et ildebefindende.

Australien til flygtningesmuglere: Your business-model is over

Australian Prime Minister Kevin Rudd has banned all illegal boat refugees from ever settling in the country. Mr Rudd announced on Friday that all new unauthorised asylum-seekers will be sent to Papua New Guinea under a regional resettlement deal, declaring future boat refugees will have ‘no chance’ of staying in Australia as refugees.

The tough move is designed to prevent people smugglers exploiting refugees and taking vast sums of money putting them on leaky wooden boats with false promises that they will be able to make Australia their home. In a blunt message to the people traffickers, Mr Rudd said: ‘Your business model is over.

‘If they are found to be genuine refugees they will be resettled in Papua New Guinea – an emerging economy with a strong future, a robust democracy which is also a signatory to the United Nations refugees convention.’If they are found not to be genuine refugees they may be repatriated to their country of origin or be sent to a safe third country other than Australia.’

‘These are nothing but false hopes,’ said Mr Rudd, who added that Australia would continue to take ‘large numbers’ of genuine asylum-seekers through its refugee resettlement programme. Australia bans all illegal boat refugees from ever settling in the country and warns that all new unauthorised asylum-seekers will be sent to Papua New Guinea


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


intetnavntak_22

Posted: 5 november 2013 - 04:06 - Svar

Norskstaligisk: “Ikke mange dagene etter at Expressen og Aftonbladet klager på norsk sensur under Skavland, så sensurerer de altså selv…”
Taget fra og andre interessante kommentarer relateret til busdrabene:
https://www.flashback.org/t2252152p15

Det overrasker mig at debatten om indvandring og de skandinaviske landes rolle ikke er et interessant emne at bringe op. Både efter denne mord tragedie men også generelt. Njov det er rigtigt at vi først fandt ud af hvem der var død til lidt efter ulykken men hvor mange nordisk næsten identiske medborgere skal vi miste, på grund af de største idioter i nordens historie nogensinde(i 2000 år) vil censurere og importere så mange mennesker fra den 1 samme kultur at man ikke engang kan kalde det multikultur; Snarere dobbelt kultur, mennesker som tænker det polar modsatte af hvad vi gør. Multikulturen virker i USA fordi landet var uden identitet da de kom og fordi de til dags dato stadigt tager så mange mennesker ind i landet at heller ingen kan nå at efterlade en identitet, i modsætning til Sverige.

Det er måske lidt perfektionistisk af mig at tænke sådan her men det er trods alt forskellen, imellem 1 verdens lande og 3 verdens lande. At formå de bringer sandheden og ikke andet end sandheden (når medierne ser at indvandrer er overrepræsenteret i statistikkerne)

Den eneste forklaring jeg har er at Sverige har ligget isoleret i så lang tid at de er blevet for svage til at sige fra, fra for alt der kommer udefra som normalt var Dansk/Norsk/Finsk/Islandske-studerende ect ect.

(i forlængelse) Alle mennesker overalt på jorden vil blive ved med at have mere og mere istedet for at være glad for det de har; Ironisk fordi Sverige havde alt der realistisk var mugligt uden at prøve at forme den nordiske union.

Hans Und

Posted: 5 november 2013 - 04:17 - Svar

Alle de Nordmænd der lider den skæbne Elin Ruhlin Gjuvsland og Arild Opheim har beredt for dem får ikke som fortjent.

At de selv falder i den grav de har gravet for andre er helt sikkert velfortjent. Dog kunne jeg ønske det var dem selv eller nær familie/venner med samme vanvittige holdninger, der havde været på bussen.

Erik

Posted: 5 november 2013 - 10:10 - Svar

Enda en gal neger med kniv

…Valdresekspressen 2003
-gal somalier knivdreper sjåføren.
er nå i Norge på humanitært grunnlag, da hans psykiatriske medisiner er ikke er å oppdrive i Somalia.
…trikkedrapet i Oslo i 2004
-gal somalier med kniv, 1 drept, 5 hårdt skadet
er nå i Norge på humanitært grunnlag da psykiatri medisiner etc etc
…Valdresekspressen 2013
-gal sudaneser med kniv. 3 drept
blir vei Norge på humanitært grunnlag da psykiatri medisiner et etc

  Robin Shadowes

  Posted: 5 november 2013 - 18:06 - Svar

  Jag blev blockerad på Farceblock bara för att ha kallat dom två olika mördarna för galna negrer. Säkert var det någon från Expo eller AFA som anmälde mig på ren djävulskap. Men jag tänker härmed göra en smärre pudel. Jag ångrar att jag kallade negrerna för galna. För att räknas som galen måste man tillhöra Homo Sapien Sapiens.

Prudentius

Posted: 5 november 2013 - 11:59 - Svar

Får nordmændene som fortjent? Får europæerne som fortjent?

Ja, det vil jeg mene.

Så længe der ikke er noget indfødt aktivt demokratisk flertal imod masseindvandringen-multikulturen, så høster vi fortsat den ulideligt bitre frugt, som de her drab er.

De indvandrede befolkninger medbringer helt enorme mængder af kulturelt og etnisk had. Det ved vi fordi de udtrykker det utvetydigt i ord og i gerning.

Alligevel er indfødt racisme, fortsat den eneste bekymring alt for mange indfødte har. Anti-racismens psykose er desværre alt andet end begrænset.

Er man, som vi europæere er, blevet for høj i hatten til at varetage bare de mest basale egen-interesser, så bør man ikke klynke når naturen, som et rasende bæst der lugter svaghed, flår og stamper en ihjel.

Men vi gør det alligevel, for det er såre menneskeligt. Vi vil både begå selvmord og overleve. Dog kunne man synes det var på tide at flertallet omsider lærte lektien. Hvor meget den ellers måtte ridse og grisse deres fromhed og latterlige idealer.

For den stadigt voksende bunke af dræbte er nemlig udleveret til døden af det store flertal, som tolerere masseindvandringen og multikulturalismen.

Tilhørte de dræbte selv dette flertal? Måske.

Masseindvandringen og multikulturen vil blive ved og ved og ved, med at producere det samme: Voldtagne, mishandlede og dræbte indfødte europæere.

  Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead

  Posted: 5 november 2013 - 12:30 - Svar

  Ja, men reaktionen hade nog kommit för länge sedan om det inte hade varit för att “våra egna” eliter hela tiden aktivt hade bekämpat minsta motståndsyttring. Det har inte varit lätt för gemene man att släppa auktoritetstron och tron på att de flesta människor egentligen vill väl, men denna tro på den goda viljan har utnyttjats på grymmast tänkbara sätt, och nu börjar det sakta gå upp för fler och fler att “Den Generösa Flyktingpolitiken” egentligen är ett pågående terrordåd i slow-motion, som aktivt planeras och understöds av Baader-Meinhof-ligans politisk-kulturella gren.

   steen

   Posted: 5 november 2013 - 12:41 - Svar

   – Lukk og sentraliser asylmottakene. Nå! Det krever Fremskrittspartiets Per Sandberg – og så var det ‘nazisme’ sidste gang FRP foreslog det

   Bergfast

   Posted: 5 november 2013 - 18:52 - Svar

   Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead sa.:. ….”Det har inte varit lätt för gemene man att släppa auktoritetstron och tron på att de flesta människor egentligen vill väl”….

   Men, denna TRO, är dock en verklighet?…

   De FLESTA människor vill faktiskt VÄL?…
   OM… de enbart och endast och enbart får klart, (och deklarerat?), för sig vad detta VÄL, verkligen innebär?…

   OM de flesta människor verkligen i praktiken vill VÄL, ,( där VÄL är definierat av en för tillfälligt dominerande ideologi, eller av en för tillfälligt dominerande makt(?), där då en majoritet av befolkningar får uttalade DIREKTIV om vad detta VÄL innebär (?), dvs. = att vara mot ”rasism” , = att INTE protestera mot invandringens storlek, = vilket betyder att vara MED- arbetare till vad den för tillfälligt DOMINERAN E eliten ställer upp för krav?),… så medför det att en MAJORITET vill verkligen vara just GODA och just MED- arbetare till denna för tillfälligt dominerande ideologiska GODHET?….

   De flesta vill helt enkelt medfölja i föreställningen om GODHET, genom att just INTE protestera mot storleken på invandringen, (och därmed automatiskt RISKERA ATT framstå som – ONDA människor – ?, (dvs. att riskera att framstå som människor som kan riskera att kunna definieras som varande potentiellt ”främlingsfientliga och rasistiska” människor – ?) ?…

Farbror Pelle

Posted: 5 november 2013 - 15:48 - Svar

Men vad skall vi vanliga medborgare göra då? Det är i stort sett omöjligt att få politikerna att förstå att invandringspolitiken som förs just nu, oavsett om vi talar om Norge, Danmark eller Sverige är totalt felaktig. Jag vågar påstå att de flesta svenskar i nuläget antingen är kritiska emot eller tycker att den nuvarande stora invandringen som sker till Sverige är helt fel, men politikerna har liksom inte förstått detta, de kan helt enkelt inte förstå kritiken.
Politikerna har som jag ser det helt förlorat verklighetsförankringen, och vägrar även att lyssna på de signaler som sänds till dem från tjänstemännen i Migrationsverket, Polisen, osv. Det enda som de lyssnar på är vad som sägs i massmedia, och hur det fungerar där kan bara sammanfattas med ett enda ord: KATASTROF! Massmedia har reducerats till att vara en megafon för makten, där ingen som helst avvikelse från vad som anses vara “politiskt korrekt” tillåts, och därmed även all form av kritik av invandringspolitiken.
Jag tror att de flesta nordbor är hjärtligt trötta på multi-kulti-HBTQ-diskussionen. Vad vanligt folk vill ha är ordning och reda, tyst och lugn. Man skall kunna känna sig trygg i sitt hem och när man rör sig ute på gator och torg, oavsett kön, ålder, utseende och grad av onykterhet. Man SKALL kunna gå hem från krogen, oavsett om man är man eller kvinna, utan att bli antastad, rånad eller våldtagen alternativt nedslagen, och detta även om man behöver passera Stadsparkens mörker på vägen hem.
Sedan behövs en fungerande skola som ger ungdomarna en god utbildning, en fungerande sjukvård som ger adekvat vård i livets alla lägen, och sist men inte minst ett rättsystem som står i överensstämmelse med den allmänna rättsuppfattningen.
Alltså: SLUTA UPP GENAST med att dalta med de kriminella! Har man begått ett brott, så skall det finnas ett straff som stor i förhållande till det man gjort. Punkt.

  Utflyttad svensk

  Posted: 7 november 2013 - 00:29 - Svar

  Farbror Pelle.
  Tror att du har fel i att svenskarna tycker att invandringen är fel. Har sagt till flera vänner i Sverige att denna vansinniga invandring kommer att bli stora problem för Sverige framöver. Men det vägrar dem att inse. Dem tycker att vi skall hjälpa människor som har det svårt. Sverige är ett rikt land och vi har gott om plats. Så länge dem kan titta på sina favorit program på tv så är allting bra. Ett mer hjärntvättat och indoktrinerat folk finns nog inte.

HH

Posted: 5 november 2013 - 16:05 - Svar

Herregud! När ska det här ta slut? När jag ser bilden på denna unga norska kvinna och ser hennes egentliga framtid i all sin ungdom är jag faktiskt färdig att börja gråta.

Vad ska vi göra? Ska vi skriva ihop en medborgerlig lista med krav på regeringens avgång? Kan man det? Det är de facto inte regeringen som bestämmer invandringens storlek så mycket vet jag, utan migrationsverket och deras nissar. Eller är det möjligen riksdagen?
Ni som kan bättre än jag – om svar anhålles!

  Anonym

  Posted: 5 november 2013 - 18:11 - Svar

  “Ska vi skriva ihop en medborgerlig lista med krav på regeringens avgång? Kan man det?”

  Nej, det ville kun virke hvis du havde langt over majoriteten af Sveriges vælgere. Med lokal militære underskrifter kan du søge ud til militæret uden om regeringen og lave et statskup; Hvis du skal bruge eventuel loyalitet i befolkningen kan du starte med lokal politiet, byg et taktisk frontkort og se hvor stor befolkningsgruppe du har, hvis du har både politi og militær så kan det betegnes som et demokratisk statskup. Problemet er bare du kan ryge i fængsel.

  Der er stortset ikke noget militær tilbage, de har lige nedlagt det mest af den svenske flåde og hæren er privatiseret så Det er mugligt.

mb

Posted: 5 november 2013 - 16:46 - Svar

Ikke at det ændrer noget, men svenskeren i bussen var også indvandrer. Brahim Khouya fra Göteborg.

Britta Due Andersen

Posted: 5 november 2013 - 17:10 - Svar

Ja, at det er den restriktive udlændingepolitik, der er skyldige i den illegale masseindvandring, er nu den forklaring, der gives af de gode.
Det er virkelig grotesk og modbevises med Sverige som bedste eksempel.

En legal mulighed for indvandring mener de gode derfor sætter en stopper for bagmændenes virksomhed.
Tror de naive virkelighed, at folk lader være med at tage herop, fordi nogle få af deres landsmænd får et “greencard”?
Kun en 100 % effektiv “mur” kan ændre situationen.

Morani ya Simba

Posted: 5 november 2013 - 19:23 - Svar

“…drabsmanden venter til en ung mand står af, og derefter går løs på to ældre og en ung kvinde, der er de eneste tilbage i bussen.”

Øhh, var det dødsstraffens genindførsel vi kom fra? Jeg personligt foretrækker long-drop hængninger men er åben for andre forslag…

  Farbror Pelle

  Posted: 6 november 2013 - 15:30 - Svar

  Nej, skall vi återinföra dödsstraffet så är det halshuggning som är mest effektivt. Före avrättningen av Anders Ander avrättades alla dödsdömda i Sverige med handbila (yxa, alltså), men med just Anders Ander infördes en ny fidus, nämligen guilliotinen.
  Så, i Sverige har vi hittills avrättat en dödsdömd med just guilliotin, som i mitt tycke är det mest effektiva och snabbaste sättet att avliva en dödsdömd. Det blir liksom inte särskilt mycket klabbande, drar man i snöret så smäller det och det hela går på mindre än 15 sekunder från det att vederbörande spänns fast tills att bilan gjort sitt verk.
  Allra helst skulle jag se att man skaffade en begagnad sk. fallbila från Tyskland, som har några stycken kvar – i forna DDR användes alltså fallbilan ända fram till mitten av -70-talet.
  Skillnaden mellan guilliotin och fallbila (den tyska varianten) är att stora delar av konstruktionen är gjord i metall, jämfört med guilliotinen som är mestadels av trä, vilket kan medföra att bilan fastnar på vägen ned. Det gör INTE fallbilan.

   Morani ya Simba

   Posted: 6 november 2013 - 20:57 - Svar

   Jeg foretrækker stadig hængning over halshugning men egenligt kommer det vel ud på et. Jeg er mere interesseret i mekanismer der kan forhindre uskyldigt dømtes henretninger…

    Prudentius

    Posted: 7 november 2013 - 00:51 -

    Men den går ikke Morani, hvor der handles der spildes!

    Dødsstraf som værktøj mod multikulturens sammenbrud er som at pisse på en smeltende reaktor. Pisset fordamper og du dør af strålesyge.

    Du får ikke krigende etniske grupper til at begrave øksen, bare fordi du hænger et par mental-patienter her og der.

    Du er dybest set ude i endnu et latterligt integrationstiltag der skal sanere den multietniske-multikulturelle mødding. De ædle vilde skal i din model ikke længere møde terapeutisk “rummelighed”, men streng mandig “retfærdighed”.

    Så kan de nemlig lære det og blive små artige borgere med rene negle og gode karakterer. Selvom deres IQ skraber bunden af bassinet.

    De vil skide på din symptombehandlende “retfærdighed” Morani og bekrige dig morgen, middag og aften alligevel!

    Come on, dyk lidt dybere end det her overfladiske nonsens.

Jernhesten

Posted: 5 november 2013 - 19:49 - Svar

Et ungt liv går tabt, pga forræderiske norske politikere.

En ung kvinde som bare skulle med bussen. Hun vidste sandsynligvis ikke at det politisk korrekte og officielle Norge mener det er helt i orden at potensielt tikkende bomber skal have lov til at gå frit rundt i samfundet.

Ole Burde

Posted: 5 november 2013 - 20:29 - Svar

Artiklen on australien er fra den 19. juli , hvor Kevin Rudd stadigvæk var premierminister . Idag er det Tony Abott som holder rattet Down Under , og der er en god chance for at han rent faktisk vil GØRE det , som Rudd lige før et truende valg SAGDE han ville gøre efter valget …
Hvad er det der er så specielt ved australiere ? Efter min erfatring er deres ubeherskede trang til at gøre grin med alt og alle , includderende den politiske korrektheds tabuer .

Gertrud Galster

Posted: 5 november 2013 - 22:23 - Svar

Hun hed Margret. En sød ung jente. 19 år og halalslagtet. “dræbt af politikere”. Ja, det kan man sige. Politikere, som før deres valg, sagde, at de vilde “ta’ ansvar!”

Det frie uafhængige Norge, hvad blev der af det? Politikerne drev det ind i EU-saue-flokken, og EU lagde ikke kortene på bordet og forklarede, hvem
og hvorfor. At det drejede sig om betingelserne for at sikre sig olie til industrien. De glemte at gøre rede for deres aftale med de arabiske stater, at alle kunde søge arbejde i EU, og at indvandrere skulde få det lige så godt som Europeerne og at EU skulde fremme arabisk kultur i EU. Aftalen kaldtes “Den europeisk arabiske Dialog” og var efter oliekrise og nogle års forhandlinger indgået i Damascus i 1978 og benævntes “EF Bull. 5-1976, EF Bull. 12-1978”. Det var begyndelsen. Siden er der kommet meget andet til.

Fyllingsnes

Posted: 6 november 2013 - 13:58 - Svar

For noen år siden gikk en somalier berserk på trikken i Oslo og drepte en nordmann og skadet flere andre. I en by med mange innvandrere, er det betenkelig at samtlige av ofrene var etniske nordmenn. I forkant hadde somalieren kjøpt seg en kniv og ventet på rette anledning til å bruke den.

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=137648

ny kommentator

Posted: 6 november 2013 - 17:38 - Svar

19 år… Smuk og med fremtiden foran sig, med hvad et indebærer af rutsjeture…. NU… endnu et offer i rækken af døde i PK’hedens navn… Mon ikke Stoltenberg og company har flere døde på samvittigheden end Breivik….? Men Stoltenberg og co., er jo ligeglade… De har et projekt…. IMPORTER FLERE MORDERE… Og skyld skylden på nordmennene…

Leave a Comment