14
nov
Seneste opdatering: 18/9-14 kl. 0510
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

China, Cuba, Russia and Saudi Arabia on Tuesday won three-year seats on the Geneva-based Human Rights Council, the United Nations’ top rights body, despite concerns about abuses and restrictions on freedoms in all four nations. China, Cuba, Russia, Saudi elected to top U.N. rights body

Der bliver vendt op og ned på magten i Frankrig

Præsident Francois Hollande får nu en negativ bedømmelse af 75% af franskmændene. For en måned siden var det ”kun” 71%. Denne rekord i upopularitet blev offentliggjort i magasinet Le Point i sidste uge. Den positive andel i meningsmålingen er faldet til 21%, eller et tab på 3 procentpoint fra begyndelsen af oktober til begyndelsen af november.

Samtidig stormer Marine Le Pen, lederen af det indvandringskritiske parti Front National, frem i målingerne. Front National står til at få 24 % og er dermed det største parti, når man måler partiernes styrke ved det forestående valg til EU-parlamentet. Partiet står også stærkere end nogensinde op til det kommende lokalvalg. Og Marine Le Pen er den leder i oppositionen som vælgerne har mest tillid til. DKA

Det kan selvfølgelig være klogt at afholde sig fra samarbejder, hvor man kan komme til at hæfte for andres fejltagelser, men jeg forstår ikke Dansk Folkeparti – i al fald med de begrundelser Morten Messerschmidt og Søren Espersen giver for ikke at ville være med i Europas nye alliance. Søren Espersen er alvorligt fejlinformeret, skriver Uhrskov ganske rigtigt. I svensk radio siger Messerschmidt noget tåget og urigtigt om Wilders og Le Pen, f.eks. hvad angår Israel i svensk radio i dag. Hvad tænker DF i virkeligheden på? Jeg ved det ikke, jeg er ikke medlem af et parti, jeg har aldrig været det, jeg er heller ikke spindoktor, selvom jeg måske ville egne mig. Pia Kjærsgaard havde et glimrende forhold til Geert Wilders i København i 2010 (fotograferet her og her) SD kritiseras för samarbete med Nationella Fronten. Dansk Folkeparti: “Jag tycker att det är oklokt” Hvis UKIP slutter sig til European Alliance for Freedom, ligner det en fejltagelse. De der kan se dansk TV, kan se Morten Uhrskov og René Karpantschof om samme emne i DR 2 Dagen kl. cirka 17.30. Jeg håber nogen You Tuber det. Uhrskov var effektiv og velforberedt, Karpantschof var, som han selv sagde, ‘ikke helt opdateret på Front National’. Marine Le Pen blev formand 16. januar 2011.

Indspilning i fuld skærm 14-11-2013 173743


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Eyvind Dk

Posted: 14 november 2013 - 01:53 - Svar

Hvor absurd kan det blive?

steen

Posted: 14 november 2013 - 02:01 - Svar

Nyd nogle af de andre: Angola, Libyan Arab Jamahiriya, Mauritania and Uganda.

Russerne, som er de enste folk har kritiseret for nylig, er de rene engle. Mauretanien praktiserer fortsat slaveri (!)

Man kan jo ikke sige “menneskerettighed” uden at dø af grin. 🙁

  Eyvind Dk

  Posted: 14 november 2013 - 02:13 - Svar

  Jeg mener, at det er en skandale, at man ikke har sat Nord Korea til at være formand for hele lortet!

JensH

Posted: 14 november 2013 - 12:37 - Svar

Ak ja, hvis blot saglig Pol Pot var stadig i live, så kunne han have blevet æres-formand for FN’s Mennsekerettighedsråd.

Ole Burde

Posted: 14 november 2013 - 17:54 - Svar

Jeg tror rolig man kan sige at problemerne med at forene ”højrefløjen” , som Morten Uhrskov beskriver det, er det vigtigste som sker i politik i denne periode . DF lider tilsyneladende af Angst-neuroser , man frygter at blive ”smittet” af LePen-Wilders samarbejdet og dermed måske miste sin dyrbare Stuerenhed…. Trist .
Imodsætning til mange andre politiske problemer har dette problem imidlertidigt en LØSNING : Marine Lepenn kan løse problemet ved at tage på en ferietur til Israel og sørge for at blive fortograferet de rigtige steder , og sige de rigtige ting.
Det bedste ville være , hvis hun blev inviteret til at tale i det isralske parlament ( Knesset) , men den går nok ikke … endnu !
Efter et sådant besæøg , ville det blive lidt for langt ude , selv for vensterfløjen , at bleve ved med at bruge ‘antisemitiske som smæde -ord.

Britta

Posted: 14 november 2013 - 19:09 - Svar

Ja Ole Burde jeg har lige hørt Søren Espersen i P1, det er det med forholdet til jøderne. jeg kender ikke meget til Frankrig, men hvis det er den gamle sætning fra far Le Penn om, at jødeudryddelserne under 2. verdenskrig kun var en parentes i historien, så synes jeg, man må komme over det, Altså datteren må bedømmes på sine ord og gerninger.

  Intetnavntak_22

  Posted: 15 november 2013 - 02:00 - Svar

  Godt skrevet Britta.

  Tror det er det fundamentale spørgsmål DF er bekymret om er:

  1. Skal vi tage stilling til Israel/muslimerne konflikten, ja/nej?
  2. Hvis ja – holder vi med Israel eller muslimerne?

  For hvad min prioriterings rækkefølge er værd efter at svare på spørgsmål nr 1:
  1. Nej. (begrundelse: De ligger meget langt væk)
  2. Israel. (begrundelse: De minder mere om os?)

Tornuggleman

Posted: 15 november 2013 - 18:40 - Svar

Samma med S D :s Jimmie eller brittiska Nigel (UKIP)

Farage har ju i intervju (You Tube) i brittisk TV även förklarat varför man avstår till samarbete med Le Pen.

Men vi blir ändå bara fler o fler…

Leave a Comment