15
nov
Seneste opdatering: 15/11-13 kl. 2302
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Religiøse ekstremister marcherer på Nørrebro: Shia-muslimer i Ashura-optog, 14. november 2013. Sydsvenskan fejrer den tilsvarende begivenhed i Malmø ‘mod undertrykkelse og terror.’ Jeg noterer mig blot, at optoget nu holdes på Nørrebro, og ikke tillades at komme ind i Københavns centrum. KGB’s nyttige idiot Jakob Holdt skal altså cykle et par kilometer fra sin racerene, kridhvide, radikale ghetto, for at fotografere multikulturen, men motion er godt for prædikanter i hans alder. Før 1991 var han nyttig, siden har han bare været Politikens idiot, hvor publikum trods alt er begrænset i forhold til Sovjet og betaler mindre. Der er flere fotos her, hvor man også kan læse shiiternes egen udlægning af deres magtdemonstration.

Ekstremisternes ulige journalisttække

Men verdensbilledet skulle gerne være afbalanceret og tilstræbt objektivt, når det gælder danskernes egen skatteyderfinansierede public service-station, Danmarks Radio. Det er dog ingenlunde tilfældet.Tværtimod er DR den absolutte topscorer, når det gælder skævvridning i omtalen af ekstremisme. Hele 73,14 procent af DR’s omtaler af ekstremisme handlede om højreekstremisme og kun 13,33 procent om venstreekstremisme.“

Som veletableret, højrerabiat ekstremist er det vældigt smigrende med interessen. Man bliver lige så kendt som Dovne Robert og Allan Simonsen, særligt i Danmarks Radio, hvis det er det man ønsker. PET deler så vidt vides ikke interessen. Til gengæld er det meget tilfredsstillende, at man næsten aldrig ser eller hører DR, og ikke er med til at financiere til det. Bare tænk på den tidligere popmusiker og Guardian-Poltiken leverandør Jakob Illeborg, og du mister lysten til at betale til DR’s indskrænkede, forudindtagede horsisont.

DR bør ikke afskaffes først og fremmest fordi det er politisk skævvredent og har været det i fyrre år, det var faktisk både rødt og godt engang, de to ting udelukker ikke hinanden, men fordi det for det meste er for ringe sammenlignet med de informationer, man kan få andetsteds. Sammenlignet med en hvilken som helst tysk nyhedsudsendelse, er TV avisen underlødig og provinsiel, og her skal SVT være glad for, at jeg ikke indrager dem i sammenligningen.

Public service er en god idé, der er gået amok i jouralistisk indavl ligesom EU. Hvilke gode idéer er ikke gået amok? Se på svensk jämställdhet, en ideologisk øvelse der fræser gennem de pludrende klasser, mens titusinder af svenske kvinder, der ikke har ansættelse som genusproffesorer, er proletariserede af kun at kunne finde deltidsjob. (Omtale af ekstremisme i danske medier i årene 2003-2013: en kvantitativ analyse, pdf; Dataark) Undersøgelse om mediedækningen af højre/venstreekstremisme: Virkeligheden afspejles ikke i medierne

Ikke flere muslimske rådhuse, tak

Många muslimska bönelokaler runt om i Sverige är överfulla vid fredagsbönen och vid högtider, men när det ska byggas nya moskéer för att avhjälpa trångboddheten väcker det ofta motstånd. Bara under det senaste året har röster höjts mot mosképlaner i Uppsala, Luleå, Borås, Norrköping, Östersund, Skärholmen i Stockholm, Karlstad, Umeå, Tuve i Göteborg, Eslöv och Borlänge, visar den genomgång som SR:s Människor och tro har gjort.Mosképlaner väcker motstånd

Hverken kvinden, der vil flytte for ikke at blive nabo, Sveriges Radio eller den indkaldte professor, sociologen Klas Borell, der stiller islamofobidiagnosen, kommer ind på de virkelige grunde til at modsætte sig moskebyggeri, eller hvorfor moskeer ikke på nogen måde kan sammenlignes med kirker eller synagoger. De anlægger ‘kulturcentre’, det vil sige kaserner, ambassader, alternative rådhuse, fremskudte politisk-juridiske poster, centre for ‘Assasins’ og militære brohoveder, fredagsbønner Uppsala skal bæve for osv. videre uden at ane, hvad de gør.

Hør en professor, der i modsætning til Klas Borell, ved hvad han taler om, for dine politikere og akademikere gider ikke sætte sig ind i det. De vil i ‘dialog’ med de erobrere, det har påført os. Det kan ikke afhjælpes. Jeg er mere til Mohamed Sifaouis model, og jeg bekæmper politikere og akademikere, der af uvidenhed og pligtforsømmelse gavner dem: “Jeg taler ikke med ekstremister, jeg bekæmper dem”. Hør Sam Solomon, What is a Mosque?

Henrik Gade Jensen: Særlove skyldes rettighedsdyrkelsen

Så gennemførte folketinget en ny særlov. Den konkrete situation har alles sympati. Ingen i gode gamle Danmark kan forstå, at en 7 års pige skal udvises af Danmark. Det kan jeg heller ikke. Lignende sager har der været mange af gennem årene. Børn og unge, der taler så godt som flydende dansk, og har boet her i Danmark det meste af deres liv, sendes ud af landet.

Resultatet er ofte blevet særlove. Særlove er stort problem i en retsstat, fordi det lugter langt væk af singulær lovgivning, hvor loven konstrueres for at tage hånd om et konkret tilfælde, i dette tilfælde 7-årige Im. Og så lades andre tilfælde, som måske ikke får samme mediebevågenhed, i stikken. Red Barnet har da også erklæret særloven “hyklerisk”, og det er præcist sagt. Det er alle særlove pr. definition.

Årsagen til disse absurde tilstande skyldes en fejlagtig opfattelse af, at man kan designe gode og humanitære love. Det var ambitionen og visionen i 1983-loven. Der blev hurtigt skabt en ret omfattende konsensus om det forargelige i, at justitsministeren og fremmedpolitiet på egen hånd kunne vogte dørene ind og ud af Danmark. Sædvaneret blev lagt for had. Tværtimod skulle der være klare rettigheder, som hvis disse rettigheder var indfriede, skulle porten åbnes. Samtidigt – og mest kontroversielt – blev der indført omvendt bevisbyrde, så de danske myndigheder skulle holde porten (og velfærdskassen) åben, med mindre de kunne bevise, at dem der bankede på ikke var forfulgte mennesker.

Vi kan alle i teorien blive enige om, at ”den rigtige flygtning” skal have asyl. Problemet er, at ”den rigtige flygtning” ikke kan indkredses og fanges af paragraffer. Lige så snart ”flygtningen” er retligt defineret, melder der sig rigtigt mange kandidater, der opfylder betingelserne, og selvom intuitionen og den sunde fornuft taler et andet sprog, tvinges man til at give asyl eller opholdstilladelse, fordi loven skal følges. Og det skal den. Og når absurditeten bliver for åbenlys, skrides til en særlov som i tilfældet med 7-årige Im.

Da virkeligheden som oftest er ret kontrær overfor menneskers forsøg på at forudsige den og dermed for at tage højde for alle fremtidige tilfælde, har det resulteret i alle disse særlove, fordi nye tilfælde ikke passede ind i det gode skema, som var udtænkt. Voldsforbrydere får opholdstilladelse, mens integrationsivrige nydanskere udvises. Men det gode design, som eksempelvis udlændingeloven af 1983, var jo ikke godt, men et udslag af politikeres og juristers egenmægtige forsøg på at være gode og selvretfærdige og underkende virkelighedens kontrære og syndige natur. Det er hykleri, som Red Barnet sagde om særloven for lille Im. Folketinget burde helt skrotte udlændingelovens principper fra 1983 og lade afgørelser om asyl og opholdstilladelse overgå til konkrete vurderinger i hvert enkelt tilfælde og gerne på samme vis som ved tildeling af statsborgerskab. Jyllands Posten


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


JensH

Posted: 15 november 2013 - 12:12 - Svar

Hehehe, den massive udbygning af muslimske kaserner (aka Moskeer) i Sverige kan ikke rigitg følge med den hastigt voksende ‘efterspørgsel’ som følge af politikernes vanvittige ‘åben ladeport’ politik. Man skuklle ellers tro Sverige havde erfaringen med den slags (hastige) masse-byggerier, jvf. million-programmet i årenen 1964-75. Men det program med at bygge en million nye moderne lejligheder kkørte selvfølgelig også over hele 11 år, hvilket er en tidsramme Sverige slet ikke har når det kommer til behovet for nye moskeer, så mon ikke den Svenska Kyrka kommer til at måtte lægge lokaler til Sveriges nye hoved-religion???

Nils

Posted: 15 november 2013 - 12:21 - Svar

Angående islam så tror jeg egentlig efterhånden nærmest jeg er imod.

  kurt Rosenstrøm

  Posted: 16 november 2013 - 05:31 - Svar

  Jeg kan godt lide en mand, der tager tingene alvorligt. Det er også derfor, jeg melder mig ind i Det Radikale Venstre. Et parti som elsker hele verden.

barfbag

Posted: 15 november 2013 - 19:08 - Svar

Emil OW Kirkegaard

Posted: 15 november 2013 - 20:26 - Svar

barfbag

Posted: 15 november 2013 - 21:10 - Svar

Off Topic. EU bliver mere og mere som USSR (Sovjetunionen): “A Model National Statute for the Promotion of Tolerance” er et forslag til en rammeaftale, som er godkendt af Organisationen af Islamiske Lande (OIC), og er endnu et udtryk for den Totalitære Europæiske Tolerance, som er anti.vestlig og kun vendt mod majoritetsbefolkningerne i EU (anti-racist er et kodeord for anti-hvid og anti-vestlig): http://gatesofvienna.net/2013/11/a-boot-of-tolerance-stamping-on-a-hum an-face-forever/

Boethius

Posted: 15 november 2013 - 22:57 - Svar

Jeg så Uhrskov i debat med Karpantchov på DR2. Her sagde Uhrskov, at han ikke gik ind for hjemsendelser af de fremmede. Det standpunkt kan jo undre, når man ser tusindvis af folkefremmede skrighalse som disse på deres mystiske Ashura-march – midt i Danmarks hovedstad. http://www.imhussain.com/view243.html

  steen

  Posted: 15 november 2013 - 23:07 - Svar

  @ Boethius: Det er tricky/knepigt.

  På den ene siden havde masseindvandringen og udlændingeloven aldrig noget folkeligt flertal i meningsmålinger fra 1983 til 2001 – og har det stadig ikke iflg. professor Gunnar Viby Mogensen i august 2012.

  På den anden side var dem der drev den igennem folkevalgte. Det er en ulykkelig situation, der ikke er Uhrskovs skyld. Man kan ikke gå ind for etnisk udrensning, hvor berettiget den end synes overfor de ikke-demokrater, der har påtvunget os udlændingeloven af 1983

  Ingen vil dog i dag diskutere masseindvandringens demokratiske legitimitet, og det forstår jeg så godt.

  Føler efterkommerene sig tvunget til etnisk udrensning, hvad der ikke kan udelukkes, har vi ingen indflydelse på det. De skal takke Nyrup, Holger K, Jelved og Gammeltoft Hansen for den kattepine. Disse må tage højde for, at en nutid eller umiddelbar eftertid vil betragte dem som forbrydere. Det er heller ikke mit problem, da jeg regner med at være død til den tid. Jeg dokumenterer dem bare deres bedrevidenhed og antidemokratiske handlinger.

  Jeg har valgt det mellemstandpunkt, at kritisere de folkevalgte, og frasige mig etvhert ansvar for, hvad de har gjort. Løsnigsforslag til multikulturen kommer ikke fra mig, deres diktat over for befolkningen hæfter jeg ikke for. De har valgt mig fra, og jeg vælger dem fra, jeg kan kun stemme på partier, der ikke var fedtet ind i loven af 1983. De mente, de var en elite. Vi får se.

  Men det følger da af min tankerække, at disse muslimer er i Danmark uden nogen tungtvejende legitimitet i mine øjne. Naturligvis. Hvis nogen vil genvurdere deres ret til at være her, vil jeg stemme på dem. Alt i alt forsømmer jeg aldrig nogen anledning til at håbe på, at masseindvandringens problemer kan løses ad demokratisk vej. Jeg har dog også mine tvivl. Alle der har børn, burde være mere bekymret, end jeg er.

  Som jeg skrev, ingen politiker vil tage denne legitimitet op, de vil lade dine efterkommere arve hovedpinen, og den lader til at vokse for hvert år der går. Jo mere den vokser, desto mindre vil de diskutere dens oprindelse.

   kurt Rosenstrøm

   Posted: 16 november 2013 - 05:44 - Svar

   Jeg er historielærer fra Folkeskolen, fordi jeg altid har interesseret mig for historiens bevægelser. Jeg læste sociologi 5 år på UNI og psykologi på Danmarks lærerhøjskole, fordi menneske og samfund interesserer mig. Jeg har skrevet 3 kronikker for 20 år siden, hvor jeg stort set forudsagde udviklingen i dag. Og det er derfor min klareste analyse, at der stort set intet er at gøre ved udviklingen.

   Uvidenhed, naivitet og dumhed er for omfattende til at ændre udviklingens gang. Byerne – ikke mindst i Islams skygge – vil bryde sammen og åbne op for den rene anarki. Der vil ske en social nedsmeltning, der siger spar to til alt.

   Hvornår er ikke til at forudse, men selv en så simpel ting som forståelsen for, at Nationalstaterne og sammenhængskraften er nødvendigt for at borgerne kan identifisere sig med staten og hinanden er stort set forsvundet i snakken om multikulturen. Og det på trods af at det er selve meningen med tilværelsen, da det er livsnødvendigt med en sådan identifikation. Man må identificere sig med sine medborgere og staten, hvis ikke følelser og tanker skal flipper ud i det rene nonsens som fx Enhedslisten er ekspert i.
   Morale: Aben skulle været blevet i træerne.

   Anonym

   Posted: 16 november 2013 - 06:41 - Svar

   Man skal holde op med at bruge udtrykket “etnisk udrensning” i tide og utide.
   Etnisk udrensning er, når man udrydder en race.
   Politiske systemer og religioner er ikke racer – og begge er fuldt legitime at bekæmpe og bekrige på mest effektive måde.
   Kampen mod Nazityskland var ikke en etnisk udrensning af 10 millioner tyskere, men regulær krig mod et politisk system repræsenteret ved en stat.
   At bekæmpe terrorisme er ikke etnisk udryddelse, men bekæmpelse af forbrydelser mod civilbefolkninger. Arbejdet er politiarbejde ved brug af paramilitært politi såsom det franske gendarmeri, de italienske Caraninieri osv.
   Problemet med islam er, at man accepterer fænomenet som en religion, og ikke som det er, en samfundsskadelig person- og røverkult,
   http://www.youtube.com/watch?v=JkZFUEDkwdc
   en dræberkult som de indiske thugger.
   Islam ønsker åbenlyst at ødelægge Vestens samfund (og iøvrigt alle ikke-islamiske samfund), og tror man ikke på diverse imamers åbenlyse krigserklæringer, kan man blot læse deres “Grønspættebog”, det “hellige skrift” koranen.
   Selvfølgelig kommer der et opgør mellem de to samfundssystemer, ikke mindst når det muslimske element når de bekendte 10% af et samfund. I de små ser vi det allerede i de lokale “ghettoer”, reelt autonome områder, som vil brede sig som det muslimske element vokser og balkanisering følger.
   Islam har en indbygget samfundsødelæggende natur, ganske som kommunismen og andre totalitære systemer.
   Automatisk gør islam lande til fattige failed states uden teknologi, var det ikke fordi de kan sælge råstoffer, som de ikke selv kan finde ud af at udnytte.
   Der er intet i vejen for at forbyde kulten, ikke anerkende den som religion, lukke diverse moskeer, dialogcentre – alene ordet – , lukke koranskoler for mindreårige, vil voksne lære om islams herligheder og vederstyggeligheder, kan de gå på aftenskole.
   Og de der ikke vil følge sådanne love, må forlade landet.
   Ganske som man i muslimske lande ønsker ikke-muslimer ud af vagten, kan Vesten gøre med muslimer.
   Det er ikke “etnisk udrensning”, men fjernelsen af et uønsket samfundsskadeligt element, hvilket er enhver valgt politikers opgave, at gavne sit samfund.

   Og så lidt genbrug fra Uriasposten” http://www.uriasposten.net/archives/52864#comments

   “Der findes ingen politisk løsning på islamisering, så lad os tale pænt og håbe det bedste… ”

   Selvfølgelig findes der en politisk løsning, det findes for alle problemer, og ovennævnte løsning er en utopi, islam kan ikke ændres til det bedre, men er uforanderlig.
   Derfor er løsningen også givet på forhånd, islam skal ud af de vestlige samfund.
   Om man så kan lide den valgte løsning, er et personligt, politisk problem.

   Europa og dets velfærdsstater kan ikke økonomisk og socialt overleve tilstrømningen af økonomiske, uintegrerbare “flygtninge”, som ikke kan eller vil bidrage positivt til landenes økonomier.
   Sverige og Norge er et glimrende eksempler på det. Begge lande vil, Sverige først med sin uhæmmede import af flygtninge fra Mellemøsten og Afrika, blive så økonomisk svækkede, at de ikke længere kan betale nogen form for “velfærd” eller bare opretholde en retsstat. Begge lande ender som u-lande, med endog etniske og religiøse kampe som følge af den uhomogene befolkningssammensætning. Ren balkanisering i højere potens.

   I stedet for blot at vride hænder, bør man se på lande som har haft problemer med islam som naboer og indbyggere og de løsninger, der har været anvendt der.
   Det vil sige lande som Rusland, Bugarien osv. Alle de lande har historisk smertelige og blodige erindringer om naboskabet.
   I Vesteuropa synes den historiske erindring fra 1500-1700 at være forsvundet, men den sidste større islamiske invasion af Vesteuropa blev stoppet og kastet tilbage, da en datidig “Nato”-hær under polsk ledelse (også danske tropper blev sendt, men nåede ikke frem før afgørelsen var faldet) ophævede belejringen af Wien 1689. Derefter smed østrigske og bayerske tropper muslimerne ud fra en stor del af de tidligere muslimsk besatte områder. Problemet blev ikke endelig løst, hvilket ses i de stadige frihedskampe og krige i området, Grækenland 1821, Balkankrigene og senest Jugoslaviens opløsning efter Tito.
   Nu foregår der en bevidst islamisk invasion med endemålet islamisering af Europa, der lægges ikke skjul på målet fra muslimsk side, ikke med våben, men via udnyttelse af vestlige love, finansiering fra Mellemøsten osv.
   En stor virkning har Holocaustsyndromet i Europa haft, for at der ikke for længst er skredet ind over for islam i Europa. Her skal man lige huske, at islam i sit “hellige” og uforanderlige skrift selv arbejder for en total udryddelse af jødedommen og den tilhængere. Og gerne Kristendommen med, som man ser overalt i de muslimske lande

   Der er ingen anden vej, end at indse at islam ikke er en religion, men politisk personkult forklædt som religion.
   http://www.youtube.com/watch?v=JkZFUEDkwdc
   Dødskulten ødelægger ethvert samfund, bringer kun nød og elendighed, hvilket tydeligt ses i vore dages islamiske lande. Havde disse lande ikke råstoffer at sælge af, ville de alle være rene u-lande. Ganske imponerende at islam har kunnet ødelægge landene så meget, at vor de i historisk tid havde høje kulturer med høj teknologisk og teoretisk viden, så er de i dag ikke i stand til at brødføde deres befolkninger. Islamisk videnskab er der ingen grund til at beskæftige sig med, den kan højest opnå en Lysenkopris.

   Rusland synes i vore dage at vise vejen, medens USA under Clintonfamilien og nu Obama, synes at gå islams veje – evt. af økonomiske årsager.

   From Jihad Watch –
   http://www.jihadwatch.org/2013/11/putin-signs-law-requiring-terrorists -relatives-to-pay-for-damages.html

   Putin signs law requiring terrorists’ relatives to pay for damages
   This law indicates that Putin is intent on cracking down on jihad terrorists and eradicating their presence in Russia. It is unjust, of course, in that the families of terrorists may not have any involvement in the terrorist activities, and may not approve of them — although jihad families are common. If this law results in their taking action against their jihadi relatives to prevent them from acting, then it will have achieved its desired result. That, however, is unlikely in light of the deep ideological commitment that motivates the jihadis.
   “Putin signs law requiring terrorists’ relatives to pay for damages,” from RT, November 3 (thanks to iOwnTheworld):
   Russian President Vladimir Putin has signed into law a bill that forces relatives of terrorists to pay for damages caused by their attacks. It also boosts penalties for launching, participating, or financing militant or terrorist groups.
   Under the law, all damages – including moral damage – should be compensated “at the expense of the means of the person committing the terrorist act and also at the expense of the means of his [or her] family, relatives and close people.”
   The term “close people” refers to those whose lives, health, and well-being are valued by the terrorist, due to the terrorist’s personal relationships with the individuals.
   The law also stipulates that there should be “sufficient reasons” to believe that they received money, valuables, and other property as a result of terrorist activities, or that they generate income from such property.
   Moreover, a special mechanism is being created to check the lawfulness of the property of terrorists’ relatives, meaning that the FSB will be given the right to demand such information.
   If relatives and close acquaintances of suspected militants fail to provide documents proving their rightful acquisition, the law allows for the seizure of such property.
   There is now a limitation of action under this law, which means it could be implemented regardless of the remoteness of a crime.
   Harsher punishments for terror activities introduced
   The maximum penalty for taking part in trainings with an aim of earning out terrorist activities, as well as participation in terrorist networks, is currently 10 years in prison and a fine of up to 500,000 rubles (US$15,700). Individuals convicted of organizing a terrorist network can receive 20 years in prison and be ordered to pay a fine of up to one million rubles ($30,800).
   Penalties have also been increased for launching, leading, or financing militant groups, with a maximum jail term of up to 10 years (previously up to seven years).
   Participation in such groups, including those based abroad, is punishable by up to six years in jail. Until Sunday, the crime was punishable by a maximum of three years in prison, and the law only referred to Russia-based networks….

   Der er intet i vejen for at betragte islam som en skadelig politisk dødskult (blot at læse koranen er bevis nok) og forbyde den, forbyde koranskoler for mindreårige, forbyde sharia og erklære alle afsagte shariadomme ugyldige, hvis en muslim indbringer en sådan dom for lokal vestlig domstol. Splitte alle de såkaldte ghettoer, som reelt er forsøg på at oprette autonome områder med eget retssystem osv.
   Rulle islam tilbage.
   Smide enhver ud, som ikke vil følge og leve efter de vestlige landes egne love.

   Hvad med de, der har modtaget statsborgerskab. Fratag det, når man ikke kan eller vil acceptere landets love, er man ikke borger og bør forlade landet.
   Vil landene, hvorfra de muslimske “flygtninge” kommer, ikke modtage udviste, så kan der sikkert findes en finansiel løsning med betaling pr. hoved med en afrikansk, muslimsk stat. Hjem til Ummahen.

   Man kan lige så godt se i øjnene, at de islamiske lande og Vesten på længere sigt kommer i åben krig, ikke mindst som a-våben spreder sig.
   Man bør fjerne et fjendtligt element fra Europa inden.
   Venter man, til der er åben krig mellem islam og vesten, så bliver holocaust en ren sommerudflugt i sammenligning.

   At vrøvl og ballade allerede er forudset af feks. Schweiz, hvor deres hær allerede træner i sådanne scenarioer.

    Hans Und

    Posted: 17 november 2013 - 12:00 -

    For nogen er tanken om at sende muhammedanerne “hjem” absurd, etnisk udrensning, håbløs osv.

    Mht det absurde, så en lille analogi. Roger Scruton diskutere et sted familiemoral/sexualmoral og hvad kan og ikke kan lovgivningsmæssigt. Med analsex som eksempel, kommer han frem til, at et eventuelt forbud og strafbelægning ikke er absurd. Men “man” bør lade være, men det er ikke af f.eks. moralske grunde, men bl.a. fordi staten ikke bør blande sig i noget der kun vedkommer de involverede.

    Mht etnisk udrensning, så er det efter min mening,irelevant. 1) islam er ikke en race, faktisk er vist alle racer repræsenteret i islam. De skal alle sammen sendes hjem, uanset om de kaukasere, semitter, negere eller andet.
    2) Den saglige begrundelse er ikke at muhammedanere bekeder sig til en bestemt religion, islam, men at islam som politisk system udgør en trussel

    Håbløst? så sent som midt i 80erne motiverede Bulgarien 300.000 tyrkere til at rejse hjem.

    Desuden, etnisk udrensning har en lugt af massemord, uanset at begrebet egentligt ikke/nødvendigvis kan forstås på den måde. Masseflytning er nok bedre.

   Boethius

   Posted: 16 november 2013 - 08:06 - Svar

   Hej Steen. Jeg er helt enig med dit syn på sagen, som rammer hovedet på sømmet. Multikulturens ulykke for Danmark og det danske folks overlevelsesevne i relation til samme multikulturs manglende legitimitet. Som regel er det jo skadevolder, der har ansvaret for at rette skaden op. I dette tilfælde er skaden uoprettelig ad de demokratiske veje, som vi har været vant til i Danmark.

   Blandt andet Ashura-marchen viser os, hvilke uhyre kræfter den danske stat og det danskefolk er oppe imod. Det er der ingen politikere, der tør sætte sig op imod.

   Men jeg vil som dansk ikke leve i multikulturens ufrihed. Der vil komme et opgør. Jeg vil ikke finde mig i at være i mindretal i mit eget land. Vi er “géneration identitaire” – for ti år siden troede jeg, at nogen ville stoppe dette vanvid og rulle det tilbage, mens det endnu kunne lade sig gøre. Det skete ikke. Men det danske folk vil rejse sig mod dette vanvid.

   Boethius

   Posted: 16 november 2013 - 08:53 - Svar

   I Frankrig forbereder bevægelsen “Génération Identitaire” deres unge landsmænd til fysisk modstand og sammenhold mod “racailles” og “bandes haineuses” – mod bøller og hadefulde bander. “Géneration Idetitaire” har, hvad der ligner et omvendt “v” som logo: dette “^” er i virkeligheden et græsk “lambda”, et “l”, forbogstavet i Lakedaimon, spartanernes hovedby. Alle med et minimalt kenskab til oldgræsk historie kender spartanernes heroiske indsats mod perserne ved slaget ved Termopylæ (de 300 under ledelse af kong Leonidas).

   Franske Génération Identitaire gør op med og gør modstand mod de bander, der, som alle ved, for størstedelen er indvandrere.

   De unge franskmænd har hidtil været isolerede og frygtsomme, fordi de ikke var forberedte, ikke var indstillede på solidaritet, ikke var indstillet på at give igen. Génération Identitaire vil bryde denne isolation og vise deunge, at de kan og bør forsvare sig, og at de vil få bøllerne til at forstå, at deres løbepas er udløbet. Géneration Identitaire siger i tredje peson pluralis om sig selv til de unge franske: “De er jeres bande, slut jer til din klan – når du møder en bølle, er du ikke alene!”

   Jeg bliver altid forbitret, når jeg på YouTube ser videoer af indfødte unge norske, danske, tyske eller svenske, som bare lader sig tæve af de fremmede. Hvis de nu slog igen, skulder ved skulder, ryg mod ryg, ville de fremmedes voldsvæsen hurtigt få en ende!

   “Face aux bandes haineuses, les jeunes Français et Françaises sont trop souvent isolés, apeurés. Parce qu’on ne les a pas préparés, parce qu’on ne leur a pas enseigné la solidarité, parce qu’on ne leur a pas appris à faire face. Nous voulons rompre cet isolement, montrer aux jeunes qu’ils peuvent et doivent se défendre, et faire comprendre à la racaille que la récréation est terminée. Ce sera tout le sens de la campagne « Génération anti-racailles » que nous lançons aujourd’hui. Initiations sportives, diffusion de plaquettes sur les gestes à adopter face à une agression, mais aussi opération de sécurisation et intervention auprès des services de l’Éducation Nationale ; autant d’actions et d’initiatives que nous allons mettre en place dans les semaines et mois à venir. Ils ont leur bande, rejoins ton clan – face à la racaille tu n’es plus seul ! – See more at: http://www.generation-identitaire.com/#sthash.mUQNMQTz.dpuf

Bjovulf

Posted: 15 november 2013 - 23:22 - Svar

Dansk-folkeparti-fjerner-vittighed-fra-hjemmeside

http://jyllands-posten.dk/politik/ECE6244584/dansk-folkeparti-fjerner- vittighed-fra-hjemmeside/ 😀

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:fSuEOzHOrp8J:www. danskfolkeparti.dk/ASYL-FERIE_i_DANMARK+&cd=1&hl=da&ct=clnk&gl=dk

Hmm, hvori består fejlen egentlig?
Er det da ikke nøjagtigt, hvad der foregår på almindelige danskeres bekostning? 😉

HH

Posted: 16 november 2013 - 13:10 - Svar

I dagens, läs lördagens, Svenska Dagblad har en så kallad utrikesanalytiker vid namn Therese Larsson en spalt. Rubriken lyder “Återigen visar rasismen sitt fula tryne i Europa”. Det Larsson skriver är ingen analys, det mäktar hon inte med, men en beskrivning av läget i “Festung Europa”.

Jag tycker det är en ren oförskämdhet att jämföra dagens behandling av invandrare med den tragedi som drabbade Tysklands judar i samband med den s k kristallnatten. Det är inte rasism det handlar om idag, det handlar om hur mycket OLIKHET som vi klarar av! Jag hade tänkt skriva till Larsson och påpeka en viktig sak: både hon och jag skulle kunna bosätta oss var som helst i Europa och bli bemötta – efter ett tag – som fransmän, tyskar, engelsmän o s v. Vi ser ut som européer, vi har gått i nästan likadana skolor, vi är alfabeter, vi kan Greklands/Hellas historia med filosofer och tänkare, liksom Romerska rikets uppgång och fall. VI HAR EN LIKHET VI EUROPÉER i vårt ursprung. Det är inte så enkelt som att ta sig från en kontinent till en annan. Det är inte vägen det handlar om, utan LIKHETERNA, det införstådda kitt vi lever med.

Precis som alla andra européer har jag förståelse för världens problem. Det är bara det att vi helt enkelt inte mäktar med att lösa detta med fri väg till dukat bord. Sorry! Men jag förstår alltför väl flyktingens desperation.

Däremot förstår jag inte de styrandes förmåga till självanalys. Samt vår egen regerings vacklande demokratiska hållning. Den skrämmer mig verkligen!

  steen

  Posted: 16 november 2013 - 14:28 - Svar

  jeg kan desværre (heldigvis) ikke finde den.

  fula tryne = Ca. 65.400 resultater (0,16 sekunder) 🙂 at hun orker

HH

Posted: 16 november 2013 - 15:11 - Svar

Bäste Steen: som du skriver, lyckligtvis, och faktiskt är Larssons kria ingenting man saknar. Svenska Dagbladet heter tidningen annars. Det jag hela tiden sitter och väntar på är en insiktsfull röst, en intelligent röst, som kan bena ut problemen. Som jag skrev menar jag helt enkelt att alltihop är så mycket mer komplicerat. Alla är vi människor, inte tu tal om annat, och vare sig vi är dansk eller svensk har vi i denna mänskliga existens någonting gemensamt (tillsammans med andra européer) utöver att vara människor. Jag finner det obegripligt att man inte ska kunna lyfta allt detta, denna problematiska integration, till en saklig nivå där svårigheterna beskrivs och undersöks.

Nej, till min besvikelse lyfter Therese Larsson inte likt en Daedalus!

steen

Posted: 16 november 2013 - 15:23 - Svar

jeg kender jo SvD. Det hænder, der sker noget i avisen, ikke mindst da Per Ahlmark og Maurijo Rojas stadig skrev, for ti år siden skete der dette, men der er langt mellem snapsene (nubbar)

http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/vad-kostar-invandringen_61728.svd

Ellers er den som andre – 76 faste kolumnister ! Man får jo den mistanke, at de gerne vil være fri for, hvad folk udefra evt. måtte mene

http://www.svd.se/opinion/kolumnister/

barfbag

Posted: 16 november 2013 - 17:47 - Svar

Diana West (http://www.dianawest.net) sagde i indledningen af en tale, at hun ikke brugte udtrykket ‘radical Islam’ , radikal – eller yderligtgående – islam, ligesom hun heller ikke brugte udtrykket ‘radical communism’, men bare sagde islam hhv. kommunisme, idet de to ideologier – og de er ideologier, ikke racer – er to alen af samme stykke: de stræber efter verdensherredømmet, de er mao. supremacistiske og ikke-demokratiske. Kort sagt: islam er islam – kommunisme er kommunisme.

Britta Due Andersen

Posted: 17 november 2013 - 09:44 - Svar

Undskyld men der er vel ingen ved deres fulde fem, der tror, at vi kan sende muslimerne hjem?
Jeg ved godt, at der er læsere, der skriver det, men har altid tænkt på det som andet end et vredet (hjælpeløst) udsagn.

For ca. 15 år siden havde jeg en drøm om, at jeg vågnede op og så var de alle væk! Så meget gik det mig på. Jeg græd over det forfærdelige og de uafvendelige skader, der bare aldrig kan ændres.

Men vi har altså demokrati og hæfter for politikernes gerninger og må leve med “papirdanskerne”.
Kom til yderområderne, eksempelvis Bornholm, her er det næsten som at leve i et dansk land.

  Peter Andersen

  Posted: 17 november 2013 - 11:29 - Svar

  Lad os se hvad fremtiden bringer. Danmark er gudskelov ikke så hårdt ramt som så mange andre. Vores øjne skal nok hvile på Holland, Frankrig og England.
  Når EU bryder sammen må vi nok tage mange ting op til fornyet overvejelse…

Leave a Comment