17
nov
Seneste opdatering: 18/11-13 kl. 0016
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

firoo

Billedkunstner og blogger og tidligere medlem af Trykkefrihedsselskabets bestyrelse – Firoozeh Bazrafkan – blev 16. september 2013 i Vestre Landsret i Aarhus kendt skyldig i at have overtrådt den såkaldte racismeparagraf i forbindelse med et blogindlæg hos Jyllands-Posten, hvor Bazrafkan i en længere periode var blogger med fokus på kunst, islam og Iran. Landsretten idømte kunstneren fem dagbøder á 1000 kroner eller en forvandlingsstraf på fem dages fængsel, hvis Bazrafkan ikke betaler dagbøderne.

Firoozeh Bazrafkan har netop fået afslag på at anke landsrettens dom til Højesteret. Både procesbevillingsnævnet og statsadvokaten var ifølge kunstneren imod at lade hende anke til Højesteret. Derfor vælger Firoozeh Bazrafkan forvandlingsstraffen og dermed en tur i fængsel. Firoozeh Bazrafkan skriver på sin Facebook profil: “Det betyder – jeg vælger 5 dage bag tremmer. Nu er det op til vores politikere at tage ansvar. Fjern 266b.”“Kunstner vælger fængsel efter racismedom

‘I will never, ever forgive Labour for their immigration policies’

Roger Daltrey, the lead singer of The Who, says he will never forgive Labour for their mass immigration policies as he says they “destroyed the jobs of my mates”. The musician, who once supported the party, says that they have let down his generation by allowing an influx of workers which resulted in jobs being undercut because of “stupid thinking on Europe”. It is the immigrants who get wrongly blamed for the problems, Daltrey says, when actually it was a political mistake which caused them.

“I will never, ever forgive the Labour party for allowing this mass immigration with no demands put on what people should be paid when they come to this country. I will never forgive them for destroying the jobs of my mates, because they allowed their jobs to be undercut with stupid thinking on Europe, letting them all in, so they can live 10 to a room, working for Polish wages,” he told the Sunday Times magazine. Roger Daltrey: ‘I will never forgive Labour for their immigration policies’

Ængstelighed: Journalist eller politisk aktivist

SVT Agenda i aftes fra minut 9.25 om svenske journalisters politiske neuroser. Det er altsammen hørt før, og hvad vedkommer statsbetalte journalisters politiske forestillinger andre mennesker? De er lige så uvedkommende som Wierneroverklassens drømme og betroelser til Sigmund Freud. Henrik Arnstad på billedet er virkelig et psykologisk tilfælde. Han mener, Siv Jensen er fascist (!) Sverigedemokraterne er det næststørste parti blandt LO medlemmer. Hele det svenske journalistforbund må på lykkepiller. Deres seere og læsere har allerede været på dem længe. Det er tungt at komme igennem selvbefamlingen, det må være tungere at skulle betale til det.

Indspilning i fuld skærm 17-11-2013 224547


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Anders

Posted: 17 november 2013 - 21:42 - Svar

Landsretten er dybt utroværdig, til grin og fjende af det frie ord!
Firoozeh er til gengæld en ægte heltinde!
Må de 5 dage føles som 5 minutter.

Morten - - -

Posted: 17 november 2013 - 21:51 - Svar

Zenia Stampe står personligt inde for, at 266B ikke kan anvendes på denne måde. Hun er derfor den nærmeste politiker til at reagere umiddelbart.

Hvis denne sag har efterladt Firoozeh med gæld, vil jeg bede om, at kontonummeret, man kunne indsende støttebeløb til, bliver offentliggjort på ny, for Firoozeh har jo handlet på vegne af os alle. Nu står det lysende klart, hvad dette er for en paragraf.

Sagen mod Firoozeh skønnes ikke engang principiel nok til at skulle vurderes af Højesteret … Hold da op!

– – –

Prudentius

Posted: 17 november 2013 - 22:22 - Svar

Hele det racisme-cirkus er så dybt godnat. Men jeg er selvfølgelig klar over at 266B er et værktøj, som den multikulturelle/anti-racistiske stat meget nødigt vil undvære. Da den fungerer som både hammer og helligt banner.

Endnu mere grotesk bliver det hele imidlertid, når den selvsamme fromme multikulti-stat, tillader had og voldsmanualen Koranen, der prædiker hellig krig og implementeringen af en konkurrerende totalitær teokratisk stat.

Men logik og moralsk stringens har selvfølgelig aldrig været multikulturalismens stærke side.

Peter Andersen

Posted: 17 november 2013 - 23:48 - Svar

“Det betyder – jeg vælger 5 dage bag tremmer. Nu er det op til vores politikere at tage ansvar. Fjern 266b.”

En iransk-født kvindelig kunstner, som taler imod patriakalsk undertrykkelse og religiøst vanvid – ryger i fængsel!!!

Det er jo sindsygt!

Hvor må den dumme venstrefløj efterhånden skamme sig! Bunken af moralske opgør vi skal have med dem er blevet enorm! De må hellere snart begynde at gemme sig…

    kurt Rosenstrøm

    Posted: 18 november 2013 - 03:06 - Svar

    “En iransk-født kvindelig kunstner, som taler imod patriakalsk undertrykkelse og religiøst vanvid – ryger i fængsel!!! Det er jo sindsygt!”

    Ja det er i sandhed både sindssygt og deprimerende. Al ære og moralsk støtte til Firoozeh Bazrafkan. Men hele samfundsudviklingen er så deprimerende forudsigelig sindssyg, at man simpelthen ikke troede var muligt i et demokratisk europæisk land. Allerede i 1992 skrev jeg en kronik i politiken, der stor set forklarer udviklingen. ( Rascismen tyranni-findes på nettet). Ikke fordi jeg læser i kaffegrums men fordi det var udtryk for sund fornuft at forstå og tænke sådanne. I dag over 20 år senere fortsætter de tonegivende europæiske politiker og intellektuelle tosser den katastrofale udvikling mod år nul. Fuldstændig uvidende om den grav de er ved at grave.

    I de sidste 30 år har vi været vidne til et systematisk traditionsnedbrud, idet der er sket en forskydning fra samfund til individ. Mennesket bliver sat i centrum, det nationale foragtes og den sociale udvikling ignoreres. Men der er heldigvis mennesker, der har set langt dybere ind i det nationale og i det menneskelige.

    Således peger den nu afdøde biolog og filosofiprofessor Konrad Lorenz i sin bog -Bagsiden af spejlet – på de katastrofale følger af den alt for hurtige nedbrydning af forældrenes kultur. For at kunne overleve som menneske, siger Lorenz, må man derfor forstå sig selv som en del af den sammenhæng, man befinder sig i. Uden en sådan sammenhæng er man ganske enkelt ikke et menneske.
    Lorenz mener, at kan mennesket ikke identificere sig med det traditionsgivne, har det ingen rigtig identitetsbevidsthed. Han er da heller ikke i tvivl om, at den vestlige kultur er i fare for at gå til grunde, fordi der finder en total nedbrydning sted. Udødelige visdomsord.

T. Snorrason

Posted: 17 november 2013 - 23:48 - Svar

Jeg finder Mortens anmodning om opgivelse af kontonummer til indbetaling af støtte til Firoo helt korrekt, såfremt hun har brug for lidt finansiel hjælp.
Så bring venligst kontonummer.
Alene det, at Firoo tager fængselsturen er en happening i sig selv og jeg håber hendes nyvundne erfaringer på statens regning vil give sig udslag i en eller anden kunstnerisk form.
Fra personer, som har nydt statens opvartning til kr. 800,- pr. dag, ja overvågning koster, ved jeg, at de fleste kommer ud med en noget anden opfattelse af samfundet, lov og orden osv. end det vist er meningen med et fængselsophold.
Faktisk er deres opfattelse, at indvånerne i spældet er ærligere og hæderligere end det samfund og dets tjenere, som sendte dem ind.
Ikke at de mente sig forkert dømt efter lovene, men at lovene og dets tjenere egentlig var værre end forbryderne og de fleste af deres gerninger.
Firoo’s, nærmest week-end ophold, vil dog næppe blive andet end en happening for begge parter, alligevel glæder jeg mig allerede til hendes kunstneriske opfattelse af opholdet.
Så please: kontonummer, så man kan støtte: “Firoo goes to jail!”

Santor

Posted: 18 november 2013 - 00:16 - Svar

Hvis hun kan modtage besøg i de 5 dage kunne man vel også lave en lille happening ud af det 🙂

Gad vide hvor mange gæster en fange må modtage pr. dag?

Kim Rasmussen

Posted: 18 november 2013 - 10:10 - Svar

“Blind justice” synes at faa en ny mening i Danmark…..

Angela

Posted: 18 november 2013 - 14:28 - Svar

Hur politisk skall en fackförening vara? Får en fackförening vara politisk utan att bryta mot grundlagen? En fackförening menar de flesta löntagare är en arbetstagarorganisation som sluter samman arbetstagare från en viss yrkeskår (yrkesförbundsprincipen) eller arbetsplats (industriförbundsprincipen) för att företräda löntagarnas intressen gentemot arbetsgivare. Detta kan bland annat innebära förhandling om löner, regler på arbetet, klagomålsprocedurer, regler angående anställning, avskedande och gynnande av arbetare, fördelar, arbetsmiljö och arbetsförhållanden.Det är också den allmänna definitionen av fackförening. Det känns inte relevant och ger obehagskänslor när fackföreningar lägger sig i medlemmarnas politiska hemvist och uttalar sig om vilka partier medlemmarna får sympatisera med eller ej. Det har t o m hänt att facket uteslutit medlemmar som tillhört “fel” parti. Fackföreningarna skall vara opolitiska. Medlemmarna vill inte veta vad fackföreningen anser om politik eller vill att de undersöker medlemmarnas politiska hemvist. De skall inte uttala sig om det. Så fort man uttalar sig så är det en påtryckning av något slag. En ryggdunk eller käftsmäll. Politiken tillhör medborgarnas privatliv och är en demokratisk fråga. Facket har inget med det att göra.

I en demokrati råder valhemlighet. Den får inte efterfrågas på något sätt. Och det gör den uppenbarligen här när Agenda tar upp utan att ens se problemet och LO beklagar sig över medlemmarnas politiska hemvist och har fräckheten att med medlemmarnas pengar försöka omvända dem. Att inte ens förstå att det är problematiskt att genom uppfostringskampanjer på jobben och genom uttalanden i nyhetsmedia påbjuda vilket parti de anställda bör tillhöra. Det är alltså både brott mot valhemligheten och implicit hot och tvång. Tillhör du inte de “rätta” partierna som facket anser blir du utesluten eller kallas till ett fackligt uppfostringsprogram.

Mer märkligt blir det när Agenda i samma program tar upp samma sak från Kina. Även om man i Sverige inte ännu isolerar de fackliga icke-politiskt korrekta fångarna i interneringsläger. Men det kanske kommer. Oftast är det så att man ser problemen i andra länder och där är de “problem” medan man inte ser dem, inte vill se dem, i Sverige eller västvärlden. I väst har de med konsulters hjälp förvandlats till “utmaningar”. För att folk inte skall ifrågasätta det diktatoriska. Eller ens se det. Och mot utmaningar kan ju knappast folk klaga. DET är OBEHAGLIGT och en mycket farlig väg vi är inne på. Detta borde Agenda ta upp. Det är viktigt. Men nej Agenda spelar bara på i de styrandes lunk – blinda och döva för vad som pågår.

Fackförbunden förväntas hantera arbetsfrågor och partierna politiken. Det känns ytterst obehagligt att fackföreningar anser att de skall driva kampanjer mot det ena eller andra partiet. Implicit säger det att har du ett visst yrke måste du rösta på ett visst parti. Då är inte valen fria längre. Det är inga FRIA VAL. Redan här påverkar man på ett sofistikerat sätt och styr medborgarnas tankar.

Många tar sig rätten att företräda medborgarna. Är det inte rena lobbyorganisationer så är det enskilda personer, alla med ett egenintresse. Rena charlataner eller privatorganisationer som EXPO som vill ge skenet av att de är en myndighet. SVT och SR legitimerar detta bedrägliga sken. Public service måste hålla sig god för det. Det är rena diktaturfasoner och handlar inte om demokrati. Henrik Arnstad har inte ens en adekvat utbildning och ändå anlitas han som om han vore expert. SVT kunde lika gärna plockat Sven eller Agda ifrån gatan.

    Bergfast

    Posted: 19 november 2013 - 00:43 - Svar

    Det ligger mycket i vad Angela säger….

    Men .- Agda – ? (Fniss, skratt..)

Marit

Posted: 18 november 2013 - 22:25 - Svar

Er det helt tilfeldig at Henrik Arnstad, på flere bilder, til forveksling ligner på Anders Behring Breiviks “tvillingbror” ?

    Anders

    Posted: 18 november 2013 - 23:12 - Svar

    Jeg tror såmænd bare at han har suttet på en citron, for at virke mere overbevisende.

Leave a Comment