29
nov
Seneste opdatering: 30/11-13 kl. 1428
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Vent på Tarek Fatah midt i. Lee Rigby trial: Killing ‘cowardly and callous’, court hears, ‘I did it for God. I wish the bullets had killed me’: Suspect ‘thanked’ police for shooting him after Lee Rigby’s death. Dramatic final seconds of Lee Rigby’s life. Begge jihadister benægter al skyld og alle anklager.

Voldtægt af mænd i Sverige

Man kunne tro, at når nu voldtægt af svenske kvinder er så relativt tabuiseret under et statsfeministisk regime, så ville de tage lidt lettere på voldtægt af mænd, men det er ingenlunde tilfældet. Det er noget af det sværeste at trænge ned i, selvom der som man ser forekommer ikke så helt få, og man kan nok roligt regne med, at mørketallet er større end for kvindernes vedkommende. Området er underrapporteret, som man kan læse i Män som våldtäktsoffer. I den aktuelle sag skulle der tolkes på – surprise – arabisk. Jeg mindes om min tid som sexchikane offer i Beirut i 1969:

En bosatt i Nässjö åtalas nu vid Eksjö tingsrätt misstänkt för att på olika sätt ha våldtagit en man tidigare i höstas. Mannen har suttit häktad sedan mitten av september. Den 40-årige mannen åtalas för att analt och oralt ha våldtagit en man i början av september. Enligt åklagaren ska 40-åringen, som för tillfället är bosatt i Nässjö, ha hållit fast brottsoffret och tilltvingat sig sexuellt umgänge. Rättegången kommer att tolkas till arabiska för den åtalades skull. Åklagaren vill också att tingsrätten ordnar fram ett yttrande från Migrationsverket eftersom det kan bli aktuellt med yrkande om utvisning. Våldtäkt mot man – nu åtalas Nässjöbo

Indspilning i fuld skærm 29-11-2013 163245

Angiversamfundet fungerer endnu

Åh, sikken lettelse. I multikulturen taler vi stadig med hinanden gennem advokater. Sossen har tidligere ment, at “Ayaan Hirsi Ali »misbruger ytringsfriheden til at fremme islamofobi i Vesten.” Men logikken er god nok, skal Firoozeh og Hedegaard anklages for 266b, skal Hassan også.

»Perkerne konkurrerer nærmest om, hvem der kan begå mest socialt bedrageri.«Det er udtalelser som denne til Jyllands-Posten, der nu bringer den unge digter Yahya Hassan en politianmeldelse på halsen. Bag anmeldelsen står den aarhusianske socialrådgiver og debattør Mohamed Suleban, der mener, at digteren gentagne gange har gjort sig skyldig i at overtræde straffelovens paragraf 266b, den såkaldte racismeparagraf.

»Yahya Hassan har fremsat en række kommentarer, der meget ekstreme og forhånende og nedværdigende over for bestemte gruppe af borgere i samfundet,« siger Mohamed Suleban, der mener, at det er udtryk for hykleri, når »kultureliten og politikerne« hylder Hassan for hans digte, der udstiller en hård barndom i Gellerupparkens indvandrermiljø. »Han bruger racistiske skældsord som »dumme perker« og siger, at alle borgere med muslimsk baggrund i Gellerup og Vollsmose arbejder sort, snyder og stjæler. Hvis Pia Kjærsgaard eller Lars Hedegaard sagde det samme, ville det hurtigt blive stemplet som racisme og meldt til politiet,« siger debattøren. Yahya Hassan politianmeldt for racisme

Why Is Islam Associated With Violence?

Douglas Murray on BBC Scotland discussing why Islam is so often associated with violence. He appears for the first half of the discussion and then again at 18:26.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Morani ya Simba

Posted: 30 november 2013 - 16:17 - Svar

De to halshuggere burde hænges (og om måske 10 år tror jeg også UK lov giver mulighed for det).

Douglas Murray er mig lidt vag i mælet. Islam forbindes med vold fordi det prædiker vold og totalitær underkastelse. Det er vi nødt til at sige (og sidde klar med de relevante koranvers og argumenter for hvorfor/hvornår det er bestemt at de gælder mere end de “bløde” koranvers). Islam er en voldsreligion/-ideologi. Det skal siges åbent.

kurt Rosenstrøm

Posted: 1 december 2013 - 01:56 - Svar

“De to halshuggere burde hænges.” Selvfølgelig. Tager man kynisk et andet menneskes liv, har man mistet rettten til sit eget. Det er der ikke noget inhumant eller uciviliseret i. Om det hjælper på retstilstanden er sådan set ligegyldigt. Mennesket er, som Freud sagde, et rovdyr mod medmennesket og næstekærlighed har intet med sagen at gøre.

Nielsen

Posted: 1 december 2013 - 16:37 - Svar

Death begins after islam.

Roni

Posted: 2 december 2013 - 11:48 - Svar

Western and Northern Europe are subjected to the latest development of mass psychology called SOCIAL ENGINEERING. This new type of psychology encompass mass brainwashing and disinformation. Recently it had come to light that in France media polls were falsified in order to make the results more pro-Islam http://islamversuseurope.blogspot.nl/2013/11/france-muslim-admits-fals ifying-media.html
Head of Italian State Broadcasting admits using fiction to push multicultural Propaganda http://islamversuseurope.blogspot.nl/2013/11/head-of-italian-state-bro adcasting.html#comment-form

The everyday use in Western and Northern Europe of Social Engineering is bringing as much as possible multiculturalism on TV and movies: coloured news readers, leading rolls in TV-movies and bringing the Third World in a positive light: even by using fiction and falsifying facts. Multiculturalists are busy to shape our opinion at their favour; even if reality had become an everlasting nightmare. In Sweden and Norway the political-correct policy makers had achieved by Social Engineering substantial results. The population of both countries had become zombies. Reading about the rape wave in Sweden you start as a normal human being asking yourself staff like: What is more deviating from the normal: the beast-like behaviour of imported primates from the Third World, who nor apes but still non human-beings or the zombie-like behaviour of the indigenous.

Leave a Comment