2
dec
Seneste opdatering: 2/12-13 kl. 2022
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

MEP and Telegraph-columnist Daniel Hannan on Freedom and The Nightmare of the European Project. Daniel Hannan Explains Why the English-Speaking World Is the Most Committed to Individual Liberty, november 22,2013

Julemarked på Højbro Plads

Klik f.helskærm

December 1 2013 098December 1 2013 135

Very Bad Santa versus Zaha Hadid and Al Wakrah Stadium

very bad santa


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


LarsS

Posted: 3 december 2013 - 04:35 - Svar

Han er fænomenal god, ham Hannan.

En stor fornøjelse at lytte og se dette foredrag, som med historiens vingesus giver et fantastisk billede af nutidens geopolitiske situation og et overraskende positivt syn på fremtiden.

Det sidste er befriende og forløsende, et så vidende og intelligent menneske som Hannan er bestemt værd at lytte til.

P

Posted: 3 december 2013 - 08:38 - Svar

Kan kun tilslutte mig, Valgte at bruge den lille time, han taler, – og blev rigeligt belønnet. Anbefales!

Morani ya Simba

Posted: 3 december 2013 - 14:32 - Svar

Hannan rammer lige ned i mit Anglofile hjerte. Pga barndom i USA opfatter jeg mig selv som “native English-speaker” og jokede under studiet ofte med at jeg var “the smallest entity of the Anglosphere” haha. Det er godt at Danmark klart er det skandinaviske land der LANGT står den engelsk-talende verden nærmest, både historisk (vikinge-kolonier i England; England er næsten en stat grundlagt af Frankrig og Danmark), politisk (det er ikke tilfældigt at Sverige nærmest er USAs modstander på verdensscenen, Norge er noget lunkent og Danmark, omen lunkent, er klart den mest beslutsomme allierede for både USA og Israel.) og kulturelt (den gamle om at Sverige er Skandinaviens Tyskland og Danmark Skandinaviens England; med store mørke skove i Sverige og Tyskland (og historisk i særdeles i det gamle Østpreussen) og med grønne bakker og marker i Danmark og England og det tætte bånd til havet, er der endda geografisk belæg for dette).

Naturligvis ville Søvndahl og andre fjolser hjertensgerne gøre uoprettelig skade på Danmark’s position i flokken af Vestlige nationer ved at flytte os så langt fra USA og Israel som muligt. Dette er en strategisk fejl. Disse, historisk stærke bånd, er nogle af Danmark’s stærkeste kort. Fordi affektionen for Danmark er ægte i USA og meget stor i Israel (hvor redningsaktionen for jøder i 1943 aldrig er blevet glemt). Og det er gode venner at have. Modsat Rusland, Arabien, et kastreret Tyskland (og før det blev kastreret en langt værre “ven”…), og uberegnelige, usikre Frankrig.

Leave a Comment