4
dec
Seneste opdatering: 4/12-13 kl. 1923
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Indspilning i fuld skærm 04-12-2013 121832

Pressekonference i Teheran. Forleden udkom 5. udgave af Kvinde kend din krop i typisk, provinsiel navlepillerstil.

Uhrskov: Sveriges kurs mod bunden

Sverige har besluttet sig for at bryde sammen. Sveriges indvandringspolitik er af en anden verden, og konsekvenserne udebliver da heller ikke. Den seneste PISA-undersøgelse er netop blevet offentliggjort. Den viser, at svenske grundskoler siden år 2000 er faldet konstant i læsning, i 2003, i 2006, i 2009 og særligt denne gang i 2012. (side 93) Der er nedgang i alle de tre discipliner, som måles i PISA. Nedgang i læsning, nedgang i naturvidenskab og nedgang i matematik, som denne gang var i fokus. (side 5) [..]

Der er med al sandsynlighed tale om en kombination af to årsager. Den ene hedder, at antallet af private skoler i Sverige (som ikke er målt her i PISA) er vokset voldsomt de seneste 20 år. Det er helt rimeligt at tro, at det i gennemsnit er de bedst begavede børn, der i kraft af deres forældre har fjernet sig fra det offentlige skolevæsen i Sverige. Det kan de have gjort af en række grunde, men man er naiv, hvis man tror, at den etniske, kulturelle og religiøse forandring af Sverige ikke spiller nogen rolle.

Resultatet bliver naturligvis, at Sverige bliver et stadig mere polariseret samfund, hvor den velstillede middelklasse hytter sig og sine, mens en vis herre kan tage de etniske svenskere, som lades tilbage i en stadig mere multietnisk skole.

Den anden årsag til den svenske grundskoles deroute skyldes selvsagt Sveriges vanvittige udlændingepolitik, som for alvor begynder at kræve sin pris. Når man lader alverden komme til sig fra stater, der er mere eller mindre fejlslagne, må det nødvendigvis få følelige konsekvenser. Det kan man forvisse sig om ved at læse PISA-undersøgelsen fra 2009. Her kan man finde, at ikke-vestlige efterkommere i 30 procent af tilfældene reelt ikke kunne læse efter endt skolegang. For svenske unge lå tallet på 14 procent. (side 34) Jyllands Posten

Sverige har et problem: Stor indvandring fra lav-intelligenslande. Professor Helmuth Nyborg forklarer.

New threaths against “pig” Geert Wilders

Researchers from the Israeli/American Security and Intelligence Company (ITRR) intercepted a new threat on an internet forum for Jihadists, directed toward PVV-leader Geert Wilders. The message is a call to murder Wilders in an attack with explosives.The writer of the message calls Wilders a “pig” and a “coward.” The message was posted in a response to Wilders’ recent call to add a text to the flag of Saudi Arabia, that reads: ‘The Islam is a lie, Mohammed is a criminal, the Koran is poison.’ NL Times


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead

Posted: 4 december 2013 - 13:27 - Svar

Frihetens försvarare inleder äntligen en motoffensiv mot Baader-Meinhof-ligans politisk-kulturella gren:

“Earlier this year Andrew Parker, the MI5 director general, warned in a speech that revealing details about the work of GCHQ, the government listening post, was a “gift to terrorists”.

And last month Sir John Sawers, the MI6 chief, said terrorists were “rubbing their hands with glee” at the Snowden disclosures. He said: “What I can tell you is that the leaks from Snowden have been very damaging, they have put our operations at risk. Al-Qaeda is lapping it up.”

A Cabinet Office spokesman said: “Nothing we’ve heard today from Alan Rusbridger changes the facts or the Government’s position.

“The Guardian’s publication and non-secure storage of secret documents has had a damaging effect on our national security capabilities.” ”

http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/crime/10492749/Guardian-journal ists-could-face-criminal-charges-over-Edward-Snowden-leaks.html

I alla västländer uppstod i våras och somras en talrik och intensiv hyllningskör där spionen Edward Snowden betecknades som en “visselblåsare” som “avslöjade USAs massövervakning av allmänheten”. Efter hand har det krupit fram att det istället främst är våra västliga underrättelsetjänsters olika system för att avslöja terroristers och fientliga spionorganisationers konspirationer som har avslöjats för våra gemensamma fiender.

Tillvägagångssättet känns mycket väl igen från tidigare “sensationella avslöjanden” om “inhemska spionorganisationers åsiktsregistrering riktad mot sina egna medborgare” sedan flera decennier tillbaka, inte minst i Sverige: Många konsekventa vinklingar små bildar snart en störtflod av desinformation, och makten över verklighetsbeskrivningen i medierna utnyttjas därigenom för att tillfoga våra egna försvarsorganisationer och våra samhällen maximal skada och samtidigt rensa ut “borgerliga element” och få in sina egna soldater på nyckelpositioner.

Det är hög tid att gå till proaktivt självförsvar genom massiva konsumentbojkotter och annonsbojkotter mot de medieorganisationer som har publicerat hyllningar av Snowdens dåd och genom att rikta ljuset på de personer som bidrog till att gynna västvärldens fiender genom att stå bland de främsta i hyllningskören – såväl journalister och andra opinionsbildare som politiker.

Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead

Posted: 4 december 2013 - 13:57 - Svar

För att förtydliga ovanstående vill jag åter betona att skiljelinjen inte går “strax till vänster” om något särskilt parti, helt enkelt på grund av att hela vårt system är infiltrerat av mörkrets banérförare. Skiljelinjen går alltså inte mellan partier, utan rätt igenom de flesta partier. Genom att aktivt infiltrera de flesta partier uppnår man att få alla normalt funtade människor förvirrade av att få höra i förlängningen antidemokratiska och landsförrädiska budskap från vad de trodde var ett normalt parti, och att i sin ilska falla ut mot hela partier och angripa t.ex. “sossarna” för den systematiska förödelsen av landet och på så vis få dessa att sluta leden, trots att det är en liten avantgardistisk elit, med i verkligheten helt andra lojaliteter, som har orsakat ilskan genom olika åtgärder och utspel i partiets namn.

Det hindrar förstås inte att vi lätt kan konstatera att vissa partier har varit mer utsatta för infiltrationen än andra. Graden av infiltration yttrar sig bland annat i vilken sorts skandaler som leder till att en hög företrädare får lämna partiet, och om denne tillhörde den goda eller den onda sidan.

http://avpixlat.info/2013/12/03/s-samarbete-med-islamiska-forbundet-ba kom-petning/

Bjovulf

Posted: 4 december 2013 - 14:16 - Svar

SD kraftigt framåt – S och M tappar 😉

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article17959144.ab

Sverigedemokraterna når en ny rekordnivå i den stora mätningen från Statistiska Centralbyrån.

Partiet går fram med 1,6 procentenheter och får stöd av 9,3 procent.

– SD brukar ligga lågt i SCB-mätningen [!!!], så de har störst anledning att vara glada i dag, säger den S-märkta statsvetaren Ulf Bjereld vid Göteborgs universitet.

….

  Bjovulf

  Posted: 4 december 2013 - 14:20 - Svar

  “säger den S-märkta [?] statsvetaren Ulf Bjereld”

  Finns det nån svensk här, som skulla kunna förklara för os okunniga dansker, vad detta betyder? 😀
  Er han anställd af S eller hur?

Zack

Posted: 4 december 2013 - 18:23 - Svar

Hi. I don’t mind that you linked to our story about Geert Wilders. I welcome it. Thank you for doing so. However, please refrain from simply copy-and-pasting the majority of the contents of our stories. If you leave the story up on your site, I will assume you want to purchase reprint rights, in which case I am more than happy to send you an invoice. Should you not wish to be billed at our regular reprint rates, please shorten the copied content to just a sentence or two and send some traffic our way. We work hard and spend money to produce these stories. If we are not able to break even on them, then we will have to shut the website down. You can email me at zack@nltimes.nl to discuss the matter.

Thanks for your time,

Zack Newmark
Managing Editor

  steen

  Posted: 4 december 2013 - 22:30 - Svar

  Naturally. I have quoted a smaller par of the article. *S

Zack

Posted: 4 december 2013 - 22:40 - Svar

Thanks very much! I appreciate it. -Z

Leave a Comment