9
dec
Seneste opdatering: 11/12-13 kl. 0053
26 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Manifestation mot DN – Wolodarski “sympatiserar” – Det hele begyndte med, at professor Arnstberg og journalist Gunnar Sandelin efter en måneds forhandlinger fik en stilfærdig og saglig annonce i Dagens Nyheter for deres bog Invandring och mörkläggning, en saklig rapport fra en förryckt tid. Det var selvfølgelig en ren alibibeslutning fra redaktør Wolodarskis side, i dag er det hverdag igen og avisen vil nægte en hvilken som helst kronik eller annonce optagelse – business as usual. Wolodarski kan ikke snyde nogen til at tro, at DN ikke er et censurerende propagandaorgan for multikulturen, hvor mange har DN ikke lukket munden på inden det skrækkelige internet underminerede deres ytringsmonopol? I dag skal han brændes, men i morgen er han glemt:(Klik billeder for helskærm)

Indspilning i fuld skærm 09-12-2013 154941Indspilning i fuld skærm 09-12-2013 155445

Redaktøren satte imidlertid gang i Twitterhønsenes standende brigade af debattyranner, de svenske, overvejende kvindelige multikulturalister i de snakkende klasser, der er vant til at have bukserne på og shame enhver politisk debat til i moralisme og politisk religiøsitet. Når folk holder op med at tro på Gud, begynder de at tro på Helle Klein , Alexandra Pascalidou, Lena Sundström og Elisabeth Olsson Wallin, den fejge fotograf, der lever i det meget kristelige Sverige af 50’erne og har så travlt med Jesus, men ikke kunne drømme om at træde ind i nutiden og røre ved Muhammed. Der skal dæleme ikke være nogen debat i Sverige, som baserer sig på fakta og fornuft. Mikael Jalving har vittigt beskrevet det hele i Jyllands Posten i dag i Et land af skygger og spøgelser.

Mens jeg var ude og passe mine daglige gøremål, fik jeg så en mail om næste geled af Twitterhønsenes aktioner i Sverige i dag, fodtussernes og gadeterroristernes. Nu skal der brændes hekse, aviser og bøger, men Sverige vil ankomme til virkelighenden frivilligt eller uvilligt, og visst vill det göra ont när knoppar brister. Vielgrescheri, Bedsteforældre for hyl, Ingen racister i vore gader og bongotrommer. Burn baby, burn.

Alle hønsene m/k har så ondt i rumpetten, at de ikke kan lægge æg i dag af lutter ophidselse. Helle Kleins skriverkarl Mattias Irving er så venlig at opmærksomme yours sincerly og et foto jeg har taget. Skide godt, hans skinhellighed, vi har kun det sjov, der kommer fra det svenske matriarkat og deres kastratsangere. Jeg bliver i særlig godt humør af at blive set gennem Expo og Segloras briller, ellers er det ærlig talt for kedeligt et syn at spejle sig. Det har intet med politik at gøre, og alt med magt, religion og følelser at gøre.

Sådan har nordmændene det jo også med Sverige i øjeblikket. Egentlig har vi ondt af svenskerne, men ikke nok til at afstå fra at more os af den grund, og i morgen er det som sagt atter hverdag, og Helle Klein kan lægge guldæg igen i “skärningspunkten mellan det existentiella o samhälleliga”, og Wolodarski kan renvaske svensk debat som normalt i hele opløbet til valgkampen. Hans alsidighedsalibi er hjemme, tror han, og imens bare vokser Sverigedemokraterne.

Vist gør det ondt, høns, men ikke en brøkdel så ondt som på hundredetusindvis af svenske voldsofre for multikulturen. Disse apologeter for bortgivelse af land har ikke et folkeflertal bag sig, de er et døende segments hyleri, mennesker der ikke kan se et anduvende, politisk nederlag i øjnene med værdighed.

Det svenske folk har lidt. I vil komme til at lide en dag, hyl eller ej. Et delt folk betyder dem og jer og der er ingen selvklar grund til, at Helle Klein , Alexandra Pascalidou, Lena Sundström, Elisabeth Olsson Wallin og Mattias Irvings standpunkter vil vise sig gratis i længden efterhånden som Sverige forfalder. Vrede over hvad der er sket, og hvad der kommer til at ske, er min bestående følelse over for disse modbydelige forræddere. I ventetiden kan man more sig lidt efter fattig evne.

(Se også Karl-Olov Arnstberg, “Jag är förbannad för att man inte får säga sanningen i Sverige”, När fakta blir rasism, Aftenposten : Leserstorm mot innvandringskritisk annonse i svensk avis, Dispatch LEDARE: Hitler hade varit stolt över ”anti-rasisterna” og Helle Klein interviewet i Ekot. En enkelt hæderlig socialdemokrat, Widar Andersson, går op imod strømmnen: När fakta blir rasism )

Indspilning i fuld skærm 09-12-2013 161737Indspilning i fuld skærm 09-12-2013 161818

Glædelig jul, Malmø

Fra Uwe Max Jensen

uwe 1 Skomakaregatan, Malmö

uwe 2 Södra Förstadsgatan2, Malmö

uwe 3 Södra Förstadsgatan, Malmö


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Poul Højlund

Posted: 9 december 2013 - 16:47 - Svar

Hvis de ikke var fordi, at det var sandt, måtte man tro, at det var løgn!

Hvordan er svenskerne dog havnet der? Jeg ved godt, at det kan forklares med det ene og det andet i svensk historie, men det er dog utroligt, at det kan gå så ravruskende galt. Der er ikke psykologbrikse nok i verden til at behandle en så enorm kollektiv fortrængning. Trist for hr. og fru svensker.

  steen

  Posted: 9 december 2013 - 17:04 - Svar

  @ Poul: Det må du nok sige. Selv begrænser jeg mig for det meste til blot at beskrive og dokumentere. Ligesom at fotografere. Det er egentlig rigeligt. Jeg er mest meningsmaskine i indskudte sætninger.

Santor

Posted: 9 december 2013 - 17:17 - Svar

Ord konstruktionen “Selvmords Svensker” trænger sig på!

Tænk engang at vinde en Darwin Award uden at være afgået ved døden 🙂

Peter Andersen

Posted: 9 december 2013 - 17:49 - Svar

De er jo helt til grin derovre!
Men mange af de infantile twitter-kegler har jo selv fremmedklingende navne og må vel næsten formodes at komme med disse udfald af ren provokation. De går helt over gevind nu og det ender med at blive pinligt!

Svend Andersen

Posted: 9 december 2013 - 18:03 - Svar

Hvis det ikke var så afsindigt morsomt, ville det rent faktisk være lidt sørgerligt.

  Jernhesten

  Posted: 9 december 2013 - 18:45 - Svar

  Jeg syntes faktisk at det er sørgeligt. Ja endog meget sørgeligt at en eller 2 generationer af politikere har besluttet sig for at afskaffe Sverige og for massiv støtte til selvmordskursen af journalister og andre som opfatter sig selv som en del af eliten.

  De skader som allerede er sket bliver vanvittig svære at rette op på igen, og jeg er da heller ikke i tvivl om at fremtidens historikere kommer til at beskæftige sig indgående med problemstillingen: Hvordan kunne det dog ske? Fandtes der da slet ingen fornuftige mennesker i Sverige?

   Svend Andersen

   Posted: 9 december 2013 - 21:49 - Svar

   Min replik var sådan set udelukkende rettet mod elitens panikaktige reaktioner. Jeg undrer mig over, hvilket trin på kubler-ross skalaen de befinder sig.

   Med hensyn til konsekvenserne af elitens gerninger, altså den generelle situation i Sverige, har jeg svært ved at finde et passende ord for dette forræderi. Tilstanden ‘sørgerligt’ er forlængst passeret – ‘langsomt folkemord ‘ vil nok være det, der kommer nærmest nu.

   Min søster og hendes familie bor i sverige. De har stort set afbrudt kontakten med min familie og jeg; de mener at jeg er racist, selv om jeg lever i et langt og lykkeligt ægteskab med en indonesisk kvinde. Virkelighedsfornægtelsen er total, og rationelle facts og argumenter preller af på dem som vand på en gås. Der er så humoren tilbage, mest for at gøre afskeden lettere.

Nils

Posted: 9 december 2013 - 18:34 - Svar

Arnstberg, hedder harn, og ikke – OMG! – Arnstad.

Skåning

Posted: 9 december 2013 - 19:00 - Svar

Bokbål i Sverige 2013. Och de ser inte ironin själva…

Men snälla ni västansundska vänner. Sluta att tala om att “svenskarna” har blivit galna. Det är de som ges utrymme i media och styr opinionsbildningen som är flågalna och naturligtvis får de sitt halvsponsrade lämmeltåg bakom sig. Men den vanlige svensken (om det nu finns någon sådan) är inte så här dum i huvudet. Oinformerad möjligen, men ingen multikulti-fanatiker.

  steen

  Posted: 9 december 2013 - 19:21 - Svar

  jeg tror de fleste ved det, men de glemmer at skrive det.

   Skåning

   Posted: 9 december 2013 - 22:33 - Svar

   Okej, jag ska inte vara lika “lättkrängt” som offerkoftorna, men ni får gärna skriva “svenska eliten” istället för “svenskarna”, och gärna även skilja oss skåningar från svenskar. 🙂

  Kim Rasmussen

  Posted: 9 december 2013 - 21:43 - Svar

  Kaere Skaaning.Saalaenge de “vanlige “svenskere fortsat tillader,at medierne giver galningene plads til at
  styre opinionen,findes der kun een vej for Sverige: Afgrunden. Det er midt inderlige haab,at de muligvis uinformerede,men
  langtfra dumme,og ikke multikulturelle svenskere maatte finde sammen,og endeligt udvikle nogle nosser og
  taget til genmaele,i skrift og tale,og om noedvendigt ogsaa fysiskt.Det er op til dig og ligesindede at bremse op for ,og om
  muligt forhindre katastrofen,i er paa vej ud i.

   Skåning

   Posted: 9 december 2013 - 22:47 - Svar

   Bäste Kim. Avgrunden är redan här. Sverige som välfärdssamhälle är redan kört och har varit det i 20 år. Den sista paniken är bara dödsryckningar. Detta är jag högst medveten om. Men jag förstår inte riktigt vad du menar att jag/vi ska göra. När du ser att en bokannons genererar krigsrubriker, så måste du inse vilket kompakt motstånd vi står inför. Jag har i 25 år försökt informera min omgivning om detta. Hälften håller med mig och därför har vi nu ett SD som sannolikt får kring 15% i nästa val, men vad hjälper det när en kompakt elit har beslutat sig för att frysa ut dem till varje pris. Den andra hälften av vänskapskretsen orkar inte riktigt engagera sig och är lite halvt oinformerade. Tycker till och med att jag är lite jobbig.

   Vad mer menar du att man som individ ska göra? Bilda någon slags milis? Inte någon särskilt bra idé. Jag skriver numera direkt öppet under eget namn i många kanaler, för att visa att någon måste göra något, men varje forum du skriver sanningen på möts med personangrepp och osakliga argument. Har du något förslag på hur vi ska agera?

    Utlandssvensk

    Posted: 9 december 2013 - 23:27 -

    Precis som du, Skåning, har jag länge argumenterat emot den förda immigrationspolitiken. 25 år stämmer ganska bra även i mitt fall, även om man fick något års paus efter Lucia beslutet.

    Men är det kört. Totalt kört. Man om man nu inte vill bilda milis återstår endast att flytta alternativt acceptera att man sjunker med skeppet. Alla får göra sitt eget val………..

    Utlandssvensk

    Posted: 9 december 2013 - 23:33 -

    Oj, det blev lite fel i sista stycket. Så här ska det stå:

    Men nu är det kört. Totalt kört. Men om man nu inte vill bilda milis återstår endast att flytta alternativt acceptera att man sjunker med skeppet. Alla får göra sitt eget val……

  Angela

  Posted: 10 december 2013 - 00:00 - Svar

  Jag håller fullkomligt med Skåning om att “svenskarna” inte har blivit galna. De har däremot drabbats av helgalna dårar. Precis som danskarna och andra folk i väst. I youtube -avsnittet ovan är det utlänningar som hävdar rättigheter som de inte har. Men som de itutats att de har. Så egentligen är de lika lurade som alla andra folk. Och lika mycket brickor i samma spel. Vare sig svenskarna eller andra folk i EU är herrar i sitt eget hus. Utan styrs av utländska intressen sedan EU-inträdet. Och det gör övriga EU-medlemmar också och alla länder i väst. Sjukan heter globalisering. Och den sjukan drivs av en psykopatisk sekt.

  Svenskarna har aldrig tillfrågats och definitivt inte initierat vare sig mångkultur eller invandring. Det har kuppats igenom. Folk har mer eller mindre ställts inför fullbordat faktum.

  Svenska folket är mycket kunnigt och intelligent . Det kunde jag nyss konstatera i kommentarerna under ett inlägg i Avpixlat som ett svar på en f d riksdagsmans, Helena Riviére, okunnighet om politik. Det är anmärkningsvärt att ha suttit i riksdagen under så många år utan att ha begripit vad man gör där och varför man är vald. Men det visste kommentatorerna och kunde ge svar på tal.

  Allas lika värde är inte detsamma som rättigheter. Man kan inte komma till ett annat land och kräva andras rättigheter. Det är rena rama krigshandlingar. Rättigheter är det ett folk tillsammans i sitt land kämpat sig till och betalat för inte bara med blod svett och tårar utan också med sin hälsa och ekonomi och har ingenting med begreppet folks lika värde att göra. Ett folks rättigheter är det som är ett folks historia och kultur. Och det tillhör bara det folket. De rättigheterna kan inga andra folk göra anspråk på. Det är det folkets genuina rättigheter. Man kan inte ta någon annans historia. Det är lika absurt som att tro att man kan bemästra sig någon annans livshistoria. “Vilket spännande liv du måste ha haft . Det skall jag ha. För mitt liv har varit så tråkigt”. Det är ju rent ut sagt barnsligt. Man kan inte byta liv med varandra på det sättet ,som att byta jackor. Ett liv upplevs och kan inte bytas. Det som har varit har varit. Och det är likadant med ett lands historia. Den kan inte göras ogjord. Den är.

  Gör man andras rättigheter till sina då bryter man grovt mot och inkräktar på just det som är “allas lika värde”. Lars rättigheter som svensk är hans lika värde som han har rätt att ha och det värdet har ingen rätt att lägga beslag på. För då har vi frångått “allas lika värde”.

  Jag tror knappast Per Andreas att de skulle kunna besvara din fråga eller koppla ihop det med vad de gör och säger för det är de för dumma för. Intelligens är bl a att kunna jämföra rätt saker med varandra. Och det kan de ju inte.

Per Andreas

Posted: 9 december 2013 - 19:52 - Svar

Som Heinrich Heine sagde: Der, hvor man brænder bøger, ender man til sidst med at brænde mennesker. Kan nogle huske, hvem det var, der i 30’erne brændte bøger?

  Nils

  Posted: 9 december 2013 - 21:25 - Svar

  I dag er trenden blevet at springe det med bøgerne over og gå direkte til menneskene, apropos ANC og deres nyskabende halssmykker. Ingen bøger gik så vidt jeg ved til ved den lejlighed.

  Hvis man er imod visse former for kunst eller andre skriftlige udsagn, hvorfor skulle det så ikke være legitimt at sætte en tændstik til skidtet som en kunstnerisk eller politisk manifestation? Medmindre selvfølgelig man stjæler bøgerne eller futter hele byen af i overdreven ildhu.

Fjeld Ape

Posted: 9 december 2013 - 22:45 - Svar

“Der man brenner bøker, vil man til slutt brenne mennesker”.
“Where they burn books, at the end they also burn people.”
“Dort wo man Bücher verbrennt, verbrennt man auch am Ende Menschen.”

Heinrich Heine

LarsS

Posted: 9 december 2013 - 23:01 - Svar

Lettere omskrevet fra en kilde jeg desværre ikke kan finde tilbage til:

“Sweden is a magical place, full of people just waiting to be offended by something”

Det hele går sikkert fuldstændig amok på sergels torg, den dag svensk PK media opdager, at titlen som Miss Univers hvert evig eneste år siden starten, udelukkende er tildelt en fra vores egen klode – jeg tør slet ikke tænke tanken på, hvor racistisk det vil blive opfattet!

Verden bliver mere og mere morbid morsom!

Quote; Hunter S. Thompson.

“The news business is a cruel and shallow money trench, a long plastic hallway where thieves and pimps run free, and good men die like dogs. There’s also a negative side.”

Ludvig

Posted: 9 december 2013 - 23:01 - Svar

Tack Steen
för att du så outtröttligt redovisar den svenska galenskapen. Visst är det så att det vi ser här är en engångsuppvisning från Wolodarskis sida som ska ge honom ett alibi. Han släpper igenom en annons(!!!) med enkla fakta som strider mot det svenska PK-tabuet; och detta tydligen efter svåra inre diskussioner på redaktionen: stackars eländiga dibarns-journalister på DN, hur vågade de?
En enda ynka motröst får alltså höras en gång och sedan är det fritt fram för tusen artiklar från de enstämmiga PK-pennorna. Så gör de alla. Arnstbergs medförfattare Sandelin fick in en uppmärksammad klartext i Svenskan för några år sedan, och något senare – hör och häpna – till och med i Göteborgs.Posten, innan allt återgick till ordningen.

Håller med Skåningen om att svensken i gemen inte är multikulturfanatisk M E N :han finner sig i det som överheten ställt till med,hon fogar sig, och de tiger. Denna påtagliga svenska ryggradslöshet leder – som Kim Rasmussen skriver – rakt ner i Afgrunden.

ny kommentator

Posted: 10 december 2013 - 06:50 - Svar

Hvorfor er i almen svenskere bange for disse..? 20 styks personer….??? Så vidt jeg kan se er der 5 bøsser, 5-10 venstrefløjser drenge og 10-15 kvindelige negere og muslimer og hvide gymnasieelever…. Hvordan kan voksne svenskere pakke deres fuldberettigede “kritik og spørgsmål” tilbage vedr indvandringen til jeres eget land… PGA af 25 ynkelige gymnasieelever (og lidt journalister)….???? Steen griner og jeg griner med ham….. I er i sandhed et mærkeligt folk….

Boethius

Posted: 10 december 2013 - 08:37 - Svar

Er det ikke mærkeligt: Den centrale aktør i sagen om bogannoncen er jøden Peter Wolodarski, og Helle Klein, der ganske vist er præst i den svenske kirke, er også af jødisk slægt.

  Ludvig

  Posted: 10 december 2013 - 16:00 - Svar

  När Peter Wolodarski först framträdde på den publicistiska arenan väckte han mycket beundran. “Så ung och så begåvad” var ett utbrett omdöme.
  Han var “bright” helt enkelt – en sällsynthet i det begynnande 2000-talets journalistiska Sverige. Hur har det kunnat gå så illa för honom sedan dess? Han har ju förvandlat landets största morgontidning till en rabiat förintare av intellektuell anständighet i invandringsfrågan. Wolodarski har, trots sin stora begåvning och intelligens, gjort sig själv intellektuellt oanständig som den svenska invandringspolitikens främste mediala apologet; en springpojke åt Alliansens och De röd-grönas förljugenhet.

  Återigen, hur har det kunnat gå så illa? Vad spelar hans bakgrund för roll? Fadern kom hit undan antisemitiska stämningar i 60-talets Polen.
  Har det knäckt till i skallen på Peter W. så att han tror att minoriteter (muslimerna är ju fortfarande en sådan i Sverige) alltid är de förföljda som ska försvaras med vilka orena vapen som helst?; i detta fall genom att DN:s läsare förvägras de siffror och andra fakta som skulle klargöra det svenska katastrofläget på invandringsfronten?

  Eller är det helt enkelt så att Wolodarski, som vanlig enkel fegis, valt att hejdlöst följa med åt det håll den svenska PK-vinden blåser?
  I vilket fall så är resultatet att Peter Wolodarski kan nämnas samtidigt med Helle Klein, denna rabiat anti- intellektuella person. Det hade varit en omöjlighet när han var ny i karriären.

  Man undrar, har DN:s ägare ingen självbevarelsedrift?

Anton Berg

Posted: 10 december 2013 - 16:50 - Svar

Enig med ny kommentator. Organiser jer. Udnyt de øde Svenske skove til møder og aktiviteter. Tænk jer om.

Leave a Comment