11
dec
Seneste opdatering: 12/12-13 kl. 2101
23 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Indspilning i fuld skærm 12-12-2013 030019

som Simon Spies så rigtigt sagde. Arnstberg og Sandelins bog er nr. 4 på Bokustoppen og midlertidigt udsolgt. Den kan stadig købes som E-bog.

Julegaven til svenske dissidenter

Ja, den er nærmest til alle de svenske dissidenter, der nu befinder sig i venstreradikale Researchgruppen og Expressens kartotek for lovlige men sjældent velpolerede ytringer. Göran Fröjdh, på Aftonbladet i 25 år, skrev den fornuftige artikel Expressen och våldsvänstern skapar eget åsiktsregister, men han har af uransagelige grunde slettet den igen. Den kan dog læses på linket alligevel. Men for fremtiden, svenske dissidenter, ikke-IT-nørder og kommentatorer på svenske blogs:

safeplugNogle af os er dovne. Vi gider ikke rigtigt nørde med at installere og aktivere TOR på vores puttere, blot for at få opskriften på klejner, sprød svær eller ris a la mande. Dermed svigter vi de stakkels stampister, som alt for let får opskrifter, de ikke kan bruge alligevel. De fortærer jo hverken klejner, sprød svær eller nisseøl. Og politifolkene i PET risikerer at måtte spænde livremmen et par huller ud, hvilket ikke er sundt. Men her kommer teknologien – som sædvanlig – os dovendiderikker til hjælp:

Formedelst ca. 300 kr. kan man købe den lille dims, som ses på billedet. Den hedder Safeplug og kræver kuns at man pløkker den ind i sin router med et ethernet-kabel. se videre på Julegaven til dissidenten

“I forfølger folk, skiderikker” (skitstövlar)

Kun 4% af svenskerne har stor tillid til journalisttanden. Det fatter man jo slet ikke. Svenske medier skulder ved skulder med militante venstreradikale: “… avpixlar anonyma skribenter” Resrarchgruppens ansvarlige udgiver og partner med Expressen er Martin Fredriksson Född 1980-04-07 i Västervik Flerfaldigt brottsdömd militant vänsterradikal AFA aktivist, och ”journalist”. Men man kan roligt spare på adrenalinet, det bliver meget, meget værre.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


PisseNisse i Hökarängen

Posted: 11 december 2013 - 21:50 - Svar

Hahaha..Jim Olsson for president!!

Riktigt, riktigt kul att se när stasi-expressen stöter på patrull.

Erling

Posted: 12 december 2013 - 00:10 - Svar

Maerkelig dims. En TOR-klient koster nul kroner, den kraever ikke installation, det er sandsynligvis det letteste program du nogensinde har brugt og fylder kun et par megabytes, browser inklusive.

Ulempen er at det er opfundet af NSA, der ogsaa ejer hovedparten af alle TOR-routere i verden.

  norge

  Posted: 12 december 2013 - 00:53 - Svar

  Ulempen med Tor er at det går veldig tregt. NSA klarer i veldig liten grad å spore de som bruker Tor direkte, ifølge dokumentene til Snowden.

   Erling

   Posted: 12 december 2013 - 01:30 - Svar

   Det ville gaa ligesaa langsomt med den boks. Uanset hvad der er indeni, skal signalet jo gennem TOR-netvaerket.

   Erling

   Posted: 12 december 2013 - 01:34 - Svar

   Og vil du hellere stole paa een eller anden ukendt hardwareproducent, end du vil stole paa en TOR-klient du har downloadet?

Charles Nielsen

Posted: 12 december 2013 - 01:22 - Svar

Link til Safeplug: https://pogoplug.com/safeplug

intetnavntak_22

Posted: 12 december 2013 - 01:51 - Svar

læste en artikel der påstår NSA gemmer krypterede filer, i længere tid end normale u-kompressede filer. Hvis det er rigtigt så er kompressede filer mere usikre end sikre fra f.eks. NSA, medmindre du administrerer et datacenter.
Læste for nyligt, ved ikke om det var samme site, der påstår NSA er til stede i spil. Som WorldOfWarcraft hvor folk kan gemme sig i stil med IRC eller andre netværk.

Der er ikke nogen nem løsning for at holde folk væk fra ens data. Den bedste løsning ville være på statsplan, tro til hinanden.

Jeg har forresten også kommenteret på nogle af de hjemmesider som ham i video’en, jeg brugt falsk info og såvidt jeg kan se i deres register har de filtreret mig fra.

Har kommenteret her med rigtig info, hvis vi har et system som underminerer i Danmark i stil med Sverige. Så gør jeg fuldt ud oprør så det vil gøre vikingerne stolte og nazisterne misundelige. Indtil da er jeg ikke bange. Er ung så kan stadigt nå at se det i min levetid hvis Danmarks historien ikke tager meget fejl. Det er vigtigt at sammenligne os med alle andre lande og spørge os selv hvor godt det går, ikke altid hvor godt det kunne have blevet.

Jeg har ikke lyst til at lave en ny E-mail hver gang jeg vil kommentere eller registrere på noget, så hvis nogen fra mit eget land vil misbruge min personlige data er det fint med mig, hvis de gør det til en hobby imod mine landsmænd så “give them nothing, but take from them everything”

å meget magt er der i internettet.

Erling

Posted: 12 december 2013 - 01:55 - Svar

OT
Jeg bemaerker at man har gjort Holger og konen til udenrigsminister. Jeg er mere tilboejlig til at le end til at graede.

Skåning

Posted: 12 december 2013 - 03:36 - Svar

Kan man inte få en enda seriös länk till var man kan köpa den där boxen och få den fraktad till Skåne?

  Voldposten

  Posted: 12 december 2013 - 09:30 - Svar

  Desværre. For tiden eksporterer Pogoplug ikke, men muligvis om kort tid. Man kan så enten få venner i USA til at købe og sende den, eller selv installere TOR på sin computer. Bemærk, at min artikel var rettet til de dovne – altså dem, der ville købe boxen – men nu ser det ud til, at det alligevel er nemmere selv at installere TOR. Det er ikke svært.

Zenith

Posted: 12 december 2013 - 03:50 - Svar

Må se mig enig med Erling. Kan absolut ikke se nogen fordel overhovedet ved at smide penge efter en sådan boks. I bedste fald er den ikke bedre end blot at benytte TOR på vanlig vis, i værste tilfælde videresender den data om dig og det, du foretager dig. Problemet er, at det ikke er open-source og at det dertil koster penge. Så jeg ville holde mig langt fra den.

Læs evt. here, hvad den kendte kryptologi-ekspert Bruce Schneier skriver om den: (‘en god idé, men…)

https://www.schneier.com/blog/archives/2013/11/tor_appliance.html

Bjovulf

Posted: 12 december 2013 - 04:00 - Svar

Kundrecensioner / Anbefalinger fra kunder:

http://www.bokus.com/bok/9789198004229/invandring-och-morklaggning-en- saklig-rapport-fran-en-forryckt-tid/

Det finns 31 recensioner av Invandring och mörkläggning : en saklig rapport från en förryckt tid.
Sätt betyg och recensera.

Jag anser att Arnstberg och Sandelin har visat på ett…
mia davidsson, 18 maj 2013

Jag anser att Arnstberg och Sandelin har visat på ett stort mod genom att våga ge ut denna bok som är så angelägen. Det behövs flera röster. Berömvärt är att alla källor noggrant redovisats. Synd att boken i princip lämnats utan kommentarer i dagspressen. Ämnet är uppenbarligen tabu och får inte ens tas upp till seriös diskussion.

10 av 10 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.
Var den här recensionen till hjälp? Ja | Nej

Tyvärr är vi svenskar inte vana att få verkligheten…
Lars Öberg, 14 maj 2013

Tyvärr är vi svenskar inte vana att få verkligheten belyst då det gäller migrationsfrågor. Desto mer angelägen är denna sakliga rapport av Karl-Olov Arnstberg och Gunnar Sandelin. De avlivar kraftfullt myten om Mångkulturens Oomtvistliga Förträfflighet.
Det går inte att matematiskt bevisa något i frågor som migrationspolitik men i ett samhällsvetenskapligt / humanistiskt perspektiv har författarna förtjänstfullt visat bortom allt rimligt tvivel att våra grindvakter – merparten politiker och journalister och många andra i etablissemanget med karriärfrossa – systematiskt vilseleder svenska folket och verkar för en migrationspolitik som kanske bara kan sluta med förskräckelse. Här handlar det väldigt lite om tyckande och väldigt mycket om fakta.
Boken rekommenderas på det varmaste till alla som inte räds ett stort mått sanning om invandringen och dess konsekvenser.

9 av 9 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp? Ja | Nej
Boken borde vara en larmklocka men tyvärr, som…
Karl Lennart Andersson, 27 maj 2013

Boken borde vara en larmklocka men tyvärr, som påpekades av författarna, kommer den inte att bli det.
Eventuella tvivel därom dog efter vad som skedde den gångna veckan.
Man får en saklig och bred beskrivning av vad nuvarande invandringspolitik innebär och för oss som delar de farhågor författarna ger uttryck för är den av stort värde hur vi som individer ska möta en mörk framtid. Jag känner mig som en hotad urinnevånare i mitt fädernesland.

8 av 9 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.
Var den här recensionen till hjälp? Ja | Nej

….

Frank Lund

Posted: 12 december 2013 - 12:12 - Svar

Den gadget er ikke sikker.

Kun Tor i en VM er sikker.

Brug hellere Whonix.

National Man

Posted: 12 december 2013 - 12:20 - Svar

Browser altid gennem Tor+VPN.

Vi ved ikke om PET eller NSA kan hitte IP’ere på alle der poster på nationale sider, så altid brug Tor+VPN som forsvar.

I øvrigt er det en fordel at bruge Tor til at skrive i debatter, fordi man så ikke behøver at frygte noget hvis man overtræder § 266 b.

Her i Sverige, hvor jeg desværre arbejder er loven om hets mot folkgrupp meget streng.

Læs artiklen:

“Polisen kan få ut Twitter-information från”

Ser ud til at svenske twitter brugere skal til at passe på.

  intetnavntak_22

  Posted: 12 december 2013 - 16:46 - Svar

  De tapper data direkte fra internetkablerne, der er ingen måder overhoved at undgå NSA og FRA eller PET på.

   Voldposten

   Posted: 12 december 2013 - 17:16 - Svar

   I så fald skal de tappe fra det kabel, der går mellem din router og din computer. Har du PET siddende bag skrivebordet? – Ellers er det det rene sludder.

    intetnavntak_22

    Posted: 12 december 2013 - 17:55 -

    Alt der går igennem en ISP i Danmark og Sverige går igennem stats kabler og derfor igennem NSA.

    Dataen fra manden i videoen overfor er taget fra en disqus database.

    NSA sidder faktisk på Thulebasen hvis du ikke har fulgt de seneste afsløringer.

Nielsen

Posted: 12 december 2013 - 17:00 - Svar

Fornøjeligt ud over det sædvanlige, at høre Jim Olssons mening om journaliststanden. Den kan man gå og være glad over ind til et stykke ind i næste uge, og måske endda helt frem til jul.

Leave a Comment