13
dec
Seneste opdatering: 13/12-13 kl. 1732
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Some Muslims want to force male and female university students to be seperated in universities, treating them as some kind of religious place – which they are not. Journalist Yasmin Alibhai Brown has a go at Omar Ali, who represents the Federation Of Student Islamic Societies.

Analysis carried out by anti-extremist group Student Rights found that over a 12-month period, 46 university events explicitly promoted separate seating for men and women or female-only events.

Female students and campaigners yesterday told the Mail they had been incensed when they arrived at events to find they had to sit separately. A report produced this week by Student Rights found that out of 180 visits by Islamic speakers to UK universities over a 12 month period, 46 lectures at 21 institutions have insisted on segregated audiences. Women were, in most cases, forced to enter the room from a separate door and to sit at the back. Some lectures barred women totally, making them watch proceedings from another room via a television feed.

Allowing university speakers to segregate genders is outrageous. New guidelines suggest universities could allow gender segregation.- Furious Gove says it’s a disgrace to segregate students and accuses university bosses of ‘pandering to extremism’.Education Secretary: it is ‘a disgrace’ for Universities UK to support policy.Students demonstrate against ‘gender apartheid’ as Universities UK refuses to ban the separation of sexes during visits by speakers.

The divide: Separate ways in for the different sexes at a Leicester university debate


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


ny kommentator

Posted: 13 december 2013 - 08:20 - Svar

@ Segregation in UK Universities
Det bliver bedre og bedre… Forleden så jeg et debatpanel på Lorry diskutere den nye DF borgmesters tiltag, til at stoppe Muslimsk kvindebadning i kbh’s svømmehaller…. Åååååh det betyder da ikke noget… Hvorfor kan vi ikke bare være storsindede og give muslimske kvinder muligheden for at kunne komme i svømmehallen….. PK eliten og cafelatte befolkningen fatter intet… Det eksempel fra UK som du bringer her Steen… DET BURDE VÆRE PÅ FORSIDEN af alle MSM… Men det er jo bare England…. SÅDAN gør vi ikke i danmark… Jeg siger BARE VENT… det kommer også til en by nær dig…. TILLYKKE til PK folket… GAD vide hvornår 10’øren falder….?????? Moske når der sidder 20% islamister i Folketinget…..???????

  Bjovulf

  Posted: 13 december 2013 - 10:37 - Svar

  Der var også noget om det i Deadline på DR2 i forbindelse med udnævnelsen af den ny DF-borgmester
  i sidste uge og hans planer om at stoppe særhensyn til muslimer og forståelsen for deres mange krav. Den tilsyneladende tomhjernede KVINDELIGE studievært, Anja Bo kunne slet ikke fatte, at det med den adskilte svømning ( pga. muslimske (mænds) særkrav ) overhovedet var noget reelt problem ( Tja, det har nu heller aldrig været noget reelt problem, FØR muslimer ankom til Danmark i store mængder og begyndte at kræve alting indrettet efter deres åndsformørkede religion, Anja ), og mente endda meget bestemt – endda gentaget flere gange – , at de allerfleste danske kvinder nok også hellere end gerne så den form for adskillelse indført overalt i de danske svømmehaller så hurtigt som muligt, og det da overhovedet ikke havde noget med dansk kultur at gøre, om der er fælles svømmetider for mænd og kvinder. Altså med andre ord at der slet ikke er noget at være bekymret over mht. en trussel imod dansk kultur og danske værdier, og at det – som sædvanlig på DR – nok bare igen-igen er det småracistiske, fremmedfjendske og provinsielle DF, der overdriver, er lukket over for andre spændende kulturer og derfor forsøger at piske en stemning op imod de stakkels forfulgtem, fredsommelige og naturligvis altid helt uskyldige muslimer.

  Man troede næsten ikke sine egne ører, og DF-borgmesteren måbede da også noget over disse meget personlige udmeldinger fra Deadline-værten – , men han var hurtig til at vende situationen til sin fordel, da han jo udmærket ved, hvad mindst 90 % af den (almindelige) danske befolkning mener om den sag.

  Hvornår fanden er det blevet kutyme på DR, at studieværterne i stedet for at stille rimelige, kritiske og undertiden endog fornuftige spørgsmål til en ny borgmester med en anderledes tilgang til tingene – i modsærning til forgængernes følgagtige og ofte ligefrem islam-leflende stil – nu ligefrem er begyndt at
  komme med stærkt personlige indlæg, der forsvarer ekstreme islamisters synspunkter på disse områder, og
  så endda forsøger at bilde os ind, at de hidtige forhold på området slet ikke har noget med danske normer og sædvaner – altså netop dansk kultur – at gøre?

  Se selv her – man tror næsten, det er løgn, men der er altså længe til 1. april 😉

  (Ny) Kultur- og Fritidsborgmester (fra DF) – Til kamp for de danske værder
  DR2 Deadline – 04. dec. 2013

  http://www.dr.dk/tv/se/deadline/deadline-458#!/24:26

  Bemærk også det belærende og noget nedladende tonefald – især når DF og deres “skumle” hensigter nævnes – samt den løftede og gestikulerende kuglepen, hver gang noget ikke rigtigt passer ind i Anja Bos
  temmelig indskrænkede verdensbillede.

   ny kommentator

   Posted: 13 december 2013 - 14:33 - Svar

   Jeg har haft mange kvindelige kollegaer som Anja Bo… De vil hellere sidde til bords med Hitz Butahrir end de vil sidde til bords med en DF’er… Anja Bo er en nyttig idiot for Sharia… Og hendes slags er der rigtig mange af… Deres uendelige naivitet er med til at blåstemple yderlig gående Islamiske særkrav, kvindeundertrykkelse, rascisme og det der er værre…. Hun kommer aldrig til at fatte en brik og hun kommer aldrig til at kritisere fx Anne Mee og hendes deltagelse med sammenrend af Islamister og udelukkelse af jøder fra mangfoldighedsfestivaler mm…
   JEG BETALER IKKE LICENS… Og kan kun opfordre andre til at melde licensen fra…

    Zenith

    Posted: 13 december 2013 - 17:04 -

    Ja, Anja Bo er forfærdelig subjektiv (som jeg *næsten* er sikker på må være radigal), hvis ikke i ord, så i kropssprog, tone, og hvad hun ellers kan finde på. Men hende Nynne, med den pæne, demonstrativt placerede ørering, er ikke meget bedre – hun oser til gengæld aggressiv feminisme/Enhedslisten. I det hele taget en “sjov” lille legeplads, de har sig der. Vil slet ikke komme ind på Breum, Krasnik og Holm. Faktisk synes jeg i det hele taget, at DR2 er blevet markant mere politiserende og subjektiv de sidste par år – det ses også på de emner, de tager op til det nye format med 20-25 min. lange diskussioner, til hvilke der meget ofte er inviteret journalister fra Politiken og Information – emner, som ofte berører de samme områder, navnlig integration og kønskamp.
    Jeg savner andre vinkler på tingene, som f.eks. da man for nylig inviterede Søren Krarup ind hos Jersild, tror jeg det var, til at fortælle om masseindvandring, dog naturligvis ikke uden sædvanlig Jersildsk utålmodighed og sarkasme.
    Men altså hele DR2 forholder jeg mig meget kritisk til som kanal. Emne-, programvalg og det samme indspiste, mangeårige hold af journalister (især på Deadline) skæmmer altså dets objektivitet og det fremstår som en statisk meningsbastion, hvor anderledestænkende skal have det svært.

Santor

Posted: 13 december 2013 - 08:50 - Svar

Snigende islam. Man kan kun opfordre alle til at forlade enhver debat der bare ligner et religiøst optog!

I øvrigt fatter jeg ikke hvorfor en mand som Professor Krauss Lawrence‬ gider at debattere med en tosse som Hamza.

Odd S.

Posted: 13 december 2013 - 15:39 - Svar

Det er det samme hver eneste gang…

Giv muslimer en lillefinger, og de river din arm af i skulderhøjde!

Britta Due Andersen

Posted: 13 december 2013 - 19:57 - Svar

Ja, indlægget er et godt indspark til al Mandela-halløjet og viser tydeligt, at problemerne altid tager andre former, hvorfor de gode mennesker ikke kan genkende ondskaben.

Western

Posted: 14 december 2013 - 01:34 - Svar

Selvfølgelig vil muslimerne adskille mænd og kvinder.

Deres religion giver jo deres mænd ret til at begå voldtægter, og så længe det kun går ud over de vantro aber og svin, har Allahs soldater altid ret.

Leave a Comment