15
dec
Seneste opdatering: 15/12-13 kl. 2350
30 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Expressen ligger nu inde med 29 millioner onlinekommentarer og har registreret over 6000 navne. Det er mange, der skal gå i julen og bæve for, hvem der nu skal af med hæder, arbejde og måske familie, så sandt som splittelsen over indvandringen går lige ned imellem familiemedlemmer, men hvorfor skulle det ikke netop være meningen med registreringen, at jage folk til tavshed med angst: I will cast terror into the hearts of those who disbelieve. Therefore strike off their heads and strike off every fingertip of them, som der står i Koranen. Redaktør Thomas Mattsson og svensk presse i det hele taget navigerer i farlige farvande. Marika Formgren er fritstående lederskribent og skriver i Expressens “skampanj” blandt andet:

Det tidningen Expressen har ägnat sig åt den senaste veckan är vidrigt och vedervärdigt. När skampanjen (kampanjjournalistik som syftar till att spika fast medborgare vid skampåle kallas lämpligen för skampanj) började i måndags var det kommunpolitiskt aktiva Sverigedemokrater som konfronterades med rasistiska kommentarer de skrivit på nätet i skydd av anonymitet. [..]

Kamp för det goda eller överlevnadsstrategi? Thomas Mattsson, Expressens chefredaktör, skriver högtravande att “masspridning av kanske brottslig främlingsfientlighet är en politisk gärning som blir samhällsfarlig och som därför förtjänar att blottläggas. Journalistiken ska bidra till den renhållningen av det offentliga rummet”. Bortsett från Mattssons pinsamma tystnad om samhällsfarligheten i en våldsvänster som åsiktsregistrerar sina politiska motståndare, är det tveksamt om Expressens syfte med skampanjen verkligen är att “bidra till renhållningen av det offentliga rummet”. Med tanke på att Expressen (liksom nästan alla andra svenska dagstidningar) går uruselt, medan sajter som Avpixlat, Fria tider och liknande drar allt fler läsare, kanske huvudsyftet egentligen är att lägga krokben för konkurrenterna? Jag tror nämligen att Mattsson inte som sina företrädare ser Aftonbladet som den stora konkurrenten, utan att han i stället känner sig hotad av Avpixlat och liknande sajter.

Då blir en skampanj mot personer som skriver kommentarer på dessa sajter ett effektivt vapen. Färre vågar kommentera, vilket i sig minskar sajternas attraktivitet, men framförallt är det nog många rädda medborgare som inte ens vågar gå in och läsa på sajterna efter skampanjen. Kan våldsvänstern identifiera kommentatorer så kanske de kan identifiera passiva besökare, och hamnar man i våldsvänsterns åsiktsregister och på Expressens skamlöp så kan man bli av med jobbet och det sociala nätverket. Så tror jag att många resonerar, och så tror jag att Mattsson hoppas att de ska resonera. Men det är rätt fult att låtsas vara ljusets riddare när man egentligen bara vill skrämma bort potentiella kunder från konkurrenterna.

Se også: Svensk MSM, nu med baseballbat: “Tiden är förbi då man utan konsekvenser kan sprida hat på nätet.” og Robert Aschberg söker upp näthatare i Trolljägarna.

Et delt folk

Rent kaos og Weimar i Stockholm, og i Sverige har man jo rigtige nazister at krydre den giftige sovs med. Man kan studere dem her på Nordfront med weltanschauung og det hele, hvis man lyster. Sverigedemokrater er i åresvis blevet angrebet på denne måde, men det rydder ikke tilnærmelsesvist forsiden som historien fra i dag.

Den svenske ingeniørkunst synes at gå ud på, at skabe et land hvor alle går til angreb på alle, ligesom hvis man betragter internettet grafisk fremstillet, meget mere fintforgrenet end på Balkan, hvor det var et overskueligt antal grupper, der ville gå løs på hinanden. Det går desværre rigtig godt med det. Vi er bagud i Danmark, men vi gør fremskridt. Tobbe skriver om mediernes dobbeltstandard i Expressen om sina gator. (Nazistattack mot demonstration. Boendeprotest efter nazistvåg.)


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Tobbes Medieblogg

Posted: 15 december 2013 - 21:40 - Svar

Och allt mer delat blir det, i synnerhet efter att medierna nu bestämt sig för att tillsammans med våldsvänstern kartlägga och söka upp oliktänkande i deras hem.

Utlandssvensk

Posted: 15 december 2013 - 22:06 - Svar

@Tobbe,

Ja, vad vi bevittnar nu kan väl närmast kallas för en radikal polarisering och innebär sannolikt ett förstadie till åtminstonde civila oroligheter eller möjligen inbördeskrig. Personligen tror jag tyvärr, baserat på 25 års aktivt deltagande i svensk immigrationsdebatt, att tiden snart är ute för allt hopp om en demokratisk och fredlig lösning.

Min gissning är en “samlingsregering mot rasism och främligsfientlighet” som innefattar både S och M efter valet 2014. Livet som dissident kommer då att bli flera resor värre än nu men det kommer också att innebära att en del av de nationellt sinnade kommer att ge upp hoppet om demokratiska lösningar och istället ta till våld. Regimen kommer att svara stenhårt och det kommer sen att eskalera snabbt.

2014 lär bli det sista demokratiska valet i nationalstaten Sverige……………….

  Tobbes Medieblogg

  Posted: 15 december 2013 - 22:25 - Svar

  Japp, i Sverige har vi spännande tider framför oss…

Angela

Posted: 15 december 2013 - 23:05 - Svar

Tipsar om Fria Tider : http://www.friatider.se/asiktsregistreringen-hade-gett-fangelse-i-usa

Läs de mycket informativa och intressanta kommentarerna.

Kim Rasmussen

Posted: 16 december 2013 - 11:41 - Svar

Godt gaaet , Expressen , den nye udgave af joedestjernen er hermed lanceret.Samtidigt er det lykkedes at
eliminere den sidste smule journalistisk integritet. “Ex-pressen” var vel en passende betegnelse for den svenske
version af “Der Stürmer” .Jeg har sagt det andetsteds,og gentager det gerne her: Der er laengere mellem
aerlige journalister end der er mellem aerlige ludere;det gaelder, om noget, for Sverige.

kurt Rosenstrøm

Posted: 16 december 2013 - 12:12 - Svar

Bortset fra alt hvad der skives, så er det stadigvæk utroligt, at voksne uddannede mennesker ikke kan se, hvad der sker i Europa. De må dog kunne forstå, at man ikke ustraffet på længere sigt kan åbne op for kulturer, der skaber undertrykkelse,fattigdom og indbyrdes krig. Og her taler vi om Islam.

Jeg er kun forhenværende skolelærer og jeg kan forudsige med stor sikkerhed, at indvandringen, vil skabe mere fattigdom, mere had, samtidig med at den sociale orden nedsmelter med vold, kriminalitet og drab. Det hele er en stor drejebog om, hvordan man skaber borgerkrig, krig og kaos. Pressens tilstand, EU, FN og humanismen er de instanser, der er de styrende elementer. Og der er INTET der kan stoppe den store kulturelle nedsmeltning i Europa før det er for sent.

Indvandring af mennesker fra Afrika og Mellemøsten i stort antal, med hvad der betyder for børnefødsler, muslimske erobringer af bydele og hele byer, sociale opstande, vold, bandekrig, muslimsk terror og indbyrdes krig og økonomisk sammenbrud. Det er det, der venter. Og det går stærkt. Og imens sidder politikerne og de intellektuelle tosser stadigvæk og ikke fatter en brik af, at det er den katastrofale humanisme, der er gået amok, der fører Europa i ulykke. Om 75 år vil den tids journalister skrive, at det var multikulturen der forårsagede Europas kulturelle sammenbrud.

Torben Snarup Hansen

Posted: 16 december 2013 - 14:07 - Svar

@ Kurt.
” … at man ikke ustraffet på længere sigt kan åbne op for kulturer, der skaber undertrykkelse, fattigdom og indbyrdes krig. Og her taler vi om Islam.”

Hvis du har været lærer, må du da have mødt mange personer med den opfattelse, at immigranter og flygtninge er OFRE, og at deres problemer her i landet skyldes dumme og racistiske danskere. ???

Et offer bærer intet ansvar for nogetsomhelst. Sådan er holdningen – især blandt journalister, digtere og journalister. Derfor sker der ikke noget fra lovgivernes side. Islam har skabt Dansk Folkeparti, men de andre partier vinder ikke noget ved at tale rent ud om “kulturberigernes” vold og ballade.

  kurt Rosenstrøm

  Posted: 16 december 2013 - 14:59 - Svar

  Da jeg var lærer, har jeg kun mødt en muslim, og det var i 1970, og der var der hverken ofre og racister. Da jeg forlod lærerfaget var det for at studere på universitetet, hvor jeg på på bordet havde skrevet: Glistrupfan. Så spar din sarkasme.

Torben Snarup Hansen

Posted: 16 december 2013 - 16:25 - Svar

Sarkasme ???????

Jeg ytrede ingen formodning om evt. muslimer, du måtte have mødt. Det drejer sig om dine kolleger! På lærerværelset hedder menighedsmagasinet Politiken AVISEN. Kan du slet ikke følge mig?

kurt Rosenstrøm

Posted: 16 december 2013 - 16:50 - Svar

Gider ikke følge dig, bryder mig ikke om din stil. Sorry.

  LarsS

  Posted: 16 december 2013 - 20:17 - Svar

  Kære Hr. Rosenstrøm

  Hvorfor er De så arrogant?

  De slår voldsomt ned på enhver, som vover at stille spørgsmål til eller kommenterer på Deres indlæg.

  Med mindre de er enig i bekræftende kommentarer, naturligvis!

  De agerer præcis på samme måde, som De klandrer Deres politiske og etiske modstandere for at gøre!

  De gør dem selv svag, Hr. Rosenstrøm!

  De magter ikke at anvende argumentation og logisk ræsonnement i en vigtig debat, men foretrækker at hive skraldespanden frem og bruge den som et værktøj – usselt!

  “Læs side 9 pigen i EB og lad os voksne tale i fred” (eller deromkring), skrev De til en debattør her på siden, forleden!

  Hr. Rosenstrøm, De er en af disse ulideligt, selvoptagne og uudholdelige mennesker, som tror den endegyldige sandhed kun hersker i Deres eget, lille bitte Univers!

  Håber ikke jeg på nogen måde har fornærmet Dem, det er er blot mit umiddelbare indtryk af Dem, som jeg tillader mig at sætte ord på.

  Måske har jeg taget fejl, men jeg tror det næppe – De virker som sagt umådelig arrogant og oveni endda ulidelig indskrænket!

  De venligste hilsener

   Peter Buch

   Posted: 16 december 2013 - 20:51 - Svar

   Som jeg tolker sagerne benyttede hr. Rosenstrøm i en periode alias machiavelli i kommentarer.
   Det var næppe et tilfældigt valg.

   http://en.wikipedia.org/wiki/Niccolò_Machiavelli
   Machiavelli believed that public and private morality had to be understood as two different things in order to rule well. As a result, a ruler must be concerned not only with reputation, but also must be positively willing to act immorally at the right times. As a political scientist, Machiavelli emphasized the occasional need for the methodical exercise of brute force or deceit.

   At det er bedre, eller optimalt andre udtrykker deres beundring og bedømmer evner er nok ikke Kurts valg.
   http://www.uriasposten.net/archives/53719#comment-2029755
   40

   …Jeg var jo godt begavet og havde ordene i min magt..,

   http://www.uriasposten.net/archives/30147
   kommentar 13 -citatudsnit:
   …Jeg afviste altid at undervise i regning i de højere klassetrin i Folkeskolen, fordi jeg fik ondt i hovedet…

    LarsS

    Posted: 16 december 2013 - 21:06 -

    Interessant og godt set, Peter!

    Igen bliver man bekræftet i mødet med en fremmed, en der falder udenfor – Rosenstrøm er ikke en jeg ønsker at dele værdier med!

    kurt Rosenstrøm

    Posted: 17 december 2013 - 02:39 -

    “Jeg var jo godt begavet og havde ordene i min magt”. ha! ja jeg formulerede mig lidt forkert i indlægget, for det var faktisk pigens ord, for at få mig til at melde mig ind.

   Peter Buch

   Posted: 16 december 2013 - 21:15 - Svar

   Jeg tror ikke, der mellem størstedelen af kommentatorer er så stor forskel på værdierne som sådan. Det er mere vinklingen, tilgangen, perspektiveringen, og prioriteringerne der mere deler os, og gør stillingtagen og massiv støtte til diverse svær.

   Anonym

   Posted: 17 december 2013 - 01:44 - Svar

   “Hr. Rosenstrøm, De er en af disse ulideligt, selvoptagne og uudholdelige mennesker, som tror den endegyldige sandhed kun hersker i Deres eget, lille bitte Univers!

   “De magter ikke at anvende argumentation og logisk ræsonnement i en vigtig debat, men foretrækker at hive skraldespanden frem og bruge den som et værktøj – usselt! ”

   Det var ellers en ordentlig skraldespand. Ulidelig og selvoptagen i mit lille univers. Jeg syntes ellers mit univers er stort. “Læs side 9 pigen i EB og lad os voksne tale i fred” (eller deromkring), skrev De til en debattør her på siden, forleden!

   Jeg er skam ikke selvoptagen men svarer tilbage i samme ånd. Når jeg skrev det med ekstrabladet, var det skam fordi vor ven skrev, at han beskyldte mig for citatfusk og kaldte mit indlæg for ubegavet, og så er der ingen grund til at fortsætte den diskussion. læs mandens stil fra starten. Hvem vil kommentere det? Manden har ikke læst mit indlæg og beskylder mig for at dyrke Gud og lignende vås. Han ligger stilen fra starten, derfor var det med ekstrabladet for at afslutte diskussionen. Men skrapt var det, det erkender jeg.

   Der var ikke noget citatfusk eller ubegavet ved det jeg skrev, specielt ikke når jeg har brugt måneder og år på at forstå den psykologiske side af kulturprocessen. Vi er kun mennesker. Og jeg citerede ikke fra nogen bog.

   Og det er ikke ubegavet at skrive at jeg ikke kan lide mandes stil. Og stil har ikke noget med sanheds-siden at gøre. Og det var ikke kun i denne forbindelse. Og sådan kan vi blive ved, men ingen er fuldkommen som min gamle far sagde. Men selvoptaget og arrogant,-den var ny. ” “De magter ikke at anvende argumentation og logisk ræsonnement i en vigtig debat.” Den var også ny. Men som min gamle mor sagde: “Det er fra fulde folk man skal høre sandheden”. Nu håber jeg ikke du tror, jeg tror du drikker, men det er blot et ordsprog og udtryk for min manglende argumentation og logiske ræsonnement.
   Iøvrigt så går det godt for pigerne ved VM i håndbold. Kan du have det godt Lars. Men du får ingen julegave.

   Men iøvrigt var det forkert, det jeg skrev til Torben Snarup Hansen. Undskyld Hansen. Er jeg tilgivet lidt?

LarsS

Posted: 16 december 2013 - 21:29 - Svar

Du har nok ret, vi er alle lidt ens, men tror vi er forskellige!

Quote; Colin Wilson.

“The average man is a conformist, accepting miseries and disasters with the stoicism of a cow standing in the rain.”

🙂 🙂

Peter Buch

Posted: 16 december 2013 - 22:01 - Svar

Our ambition should be to rule ourselves, the true kingdom for each one of us; and true progress is to know more, and be more, and to do more.

Oscar Wilde

Read more at http://www.brainyquote.com/quotes/quotes/o/oscarwilde117772.html#w1fEg MI3ruSWIXzb.99

kurt Rosenstrøm

Posted: 17 december 2013 - 02:03 - Svar

Jeg er ked af det Lars. Jeg har skrevet et langt svar for at forklare-ikke mindst det med Ektrabladet – men jeg kom til at slettet det hele igen og orker ikke at skrive igen. Dog vil jeg erkende, at mit svar til Torben Snarup Hansen var lidt overilet. Men jeg har problemer med skattevæsenet og er lidt pirlig for tiden. Ps. jeg er sikker på, du godt kan lide mine værdier. De er nok ligesom dine. Men “ulidelig selvoptagen”-den var ny!.

Peter Buch

Posted: 17 december 2013 - 04:14 - Svar

Var hr. Rosenstrøm begavet ville han da have problemer med af alle- skattevæsenet? Eller skrevet materiale?

Svar ja, kryds her….
Svar nej, kryds der….
Naturligvis, alle, selv bare lidt begavede, har det sådan, kryds—-
De bagavede ER skattevæsenet, hr. Rosenstrøm er ikke egnet til udsættelse for skat, eller kopiering af skrevne ord, problematikken kan ikke benyttes i hans tilfælde;;;;
Kurt Rosenstrøm eksisterer slet ikke, han er en troll skabt af tre fremmelige børn med et vist niveau af teknisk viden…
Andre forslag…?

Peter Buch

Posted: 17 december 2013 - 04:20 - Svar

begavede ikke bagavede..
-Godnat

kurt Rosenstrøm

Posted: 17 december 2013 - 05:00 - Svar

Ja hr Buch,s retorik er ikke af denne verden. Andre forslag?

  Peter Buch

  Posted: 17 december 2013 - 09:31 - Svar

  Tak for det!

  Jeg forsøger i det just lagte andet skrevne, at udvide den sidst nævnte mulighed i kommentaren fra 17/12 kl. 04:14 med de tre nævnte drenge og koble det med en virkelig begivenhed, det er nu svært at hamle op med hr. Rosenstrøm, så det blev ganske kort.

  Sidder hr. Rosenstrøm på en bar under sydens palmer skal der også være nyt at more sig over herhjemme fra!
  Kryds ja…
  Kryds nej….
  Hr. Rosenstrøm er en dødbider og har slet ikke fortjent omtale, eller for den sags skyld noget at more sig over…kryds her og der…
  Kurt er for klog til de fleste og ved nærmere bekendtskab og indsigt rigtig sjov, uden ham er stedet her sygt… kryds her… og der….

Peter Buch

Posted: 17 december 2013 - 09:06 - Svar

Skatteproblematikken, skolelæreren der får hovedpine over matematik, gamle mor og far, den barmfagre kvinde er alle som en fantasifulde – undvigemanøvrer.

Dele, computerdele der blev stjålet på DTU er en del af eksperimentet- hr. Rosenstrøm, en kunstig intelligens. Jeg mener har nogen set eller talt med herren?
Kryds ja…
Kryds nej…
Måske, men jeg kender ham jo egentlig ikke…

Natten mellem søndag og mandag den 26. marts brød tre hætteklædte gerningsmænd ind på DTU. De slap ind med ufrivillig hjælp fra en studerende på DTU, der havde arbejdet sent. På vej ud af bygningen er den studerende uforvarende kommet til at lukke en af de tre formodede gerningsmænd ind i bygningen, formentligt fordi den studerende antog, at det var en person, der havde et legitimt ærinde, da gerningsmanden på det tidspunkt ikke bar hætte.
Den hætteløse gerningsmand er samtidigt et af de vigtigste spor, som politiet har at gå efter, da han er blevet fanget på en overvågningsvideo.
Efter den formodede gerningsmand har fået adgang til bygningen, har han hjulpet sine medsammensvorne ind på området. Derefter har de fået adgang til supercomputerrummet ved at knuse glasset, som udgør rummet, med et brækjern. Herefter har de åbnet supercomputeren af typen Sunfire E25K og fjernet 18 CPU-boards fra computerenskabinet. Hele operationen har taget omkrng 30 min., mens selve tømningen af computerkabinettet har varet 6-7 min…
-let redigeret tekst fra oprindelig artikel om sagen.

kurt Rosenstrøm

Posted: 17 december 2013 - 10:35 - Svar

Så så rolig Peter buch, vi er vel åndelige venner. Tak det nu ikke så tungt. Stor hilsen her fra. Dine analyser, er der ingen der vel undvære. Tak for hjælpen, og det mener jeg.

  Peter Buch

  Posted: 17 december 2013 - 10:49 - Svar

  Kurt
  Det er andre, der tager det tungt. De er ikke dig eller mig, og det vil vi nok også seriøst have os frabedt!
  Venlig hilsen-
  Peter

Torben Snarup Hansen

Posted: 17 december 2013 - 17:02 - Svar

@ Kurt.

Nul surhed herfra. Schwamm drüber! “Wer immer strebend sich bemüht, den können wir erlösen”.

  kurt Rosenstrøm

  Posted: 18 december 2013 - 02:09 - Svar

  Yes those who aspire pays the price.

Leave a Comment