17
dec
Seneste opdatering: 19/9-16 kl. 1849
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

December 14 2013 064

Almindingen, Bornholm, 15.12. Den er Europas tungeste landdyr, 300-920 kg.

Annoncen Dagens Nyheter ikke ville have

ISTÄLLET FÖR MÖRKLÄGGNING KOMMER HÄR SVAR PÅ TAL, PDF. Fores och Svenskt Näringsliv indrykkede en annonce i Dagens Nyheter, som Tino Sanandaji pillede fra hinanden i blogindlægget Fores och Svenskt Näringslivs oärliga i DN-annons. Sverigedemokraterne ville også gerne replicere på den, men turde redaktør Wolodarski alligevel ikke give lov til, hans alsidighedalibi inden valget 2014 er i hus, så nu må man se den på nettet. (klik for større billede)

Bemærk Sveriges helt ubetydelige eksport til de lande, der lader deres borgere invadere Sverige i stort tal. Det svarer til Danmarks ubetydelige eksport til de muslimske lande, som danske kunstnere og ligesindede var så knuste over i 2006. 2 procent, hvoraf halvdelen til Tyrkiet! Der er ingen muslimske lande, som kan ramme os på eksporten. De er lige så irrelevante økonomisk som kulturelt. De er en del af ‘verdenssamfundet’ fordi de er folkerige, råber højt og stiller til besvær, ellers er de uden betydning, ikke mindst når de nu snart ikke længere spiller nogen rolle via olien. Når de nu heller ikke vil hjælpes, bør man undlade at invadere dem, det er også en af de erkendelser, der ramme Syriens civilbefolkning i disse år. Sherin Khankan drømte forleden i P 1 om, at nogen vil gribe ind, men hun er af en anden verden. Vi kunne jo kalde den P 1.

Indspilning i fuld skærm 17-12-2013 213356Indspilning i fuld skærm 17-12-2013 213954


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?