30
dec
Seneste opdatering: 31/12-13 kl. 1650
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Tobbe: Marine Le Pen om sina europeiska ambitioner En fortsættelse af dette interview.

Bruce Bawers hyldest til Docment.no

The brightest light in the Norwegian media firmament – and one of the brightest, for that matter, in the European media generally – is the independent news and opinion website document.no, which celebrated its tenth anniversary this year. Founded by journalist Hans Rustad, it’s a consistently excellent site, addressing Islam, immigration, and related issues with thoroughgoing intelligence and responsibility. (Indeed, one can only wish that the country’s major newspapers were half as serious, and half as well written, as the typical piece on document.no.) Not unimportantly, it’s also an elegant site, which features reproductions of great paintings and recordings of classical music – the point presumably being to remind us exactly what we’re talking about when we talk about preserving our civilization in the face of barbarism.

The success of document.no has baffled and rankled Norway’s mainstream media, which have repeatedly depicted it as radical and Islamophobic. After the July 2011 atrocities in Oslo and Utøya, many prominent leftists took the opportunity to link document.no to the murderer, Anders Behring Breivik, who’d been an avid reader of the site and had posted a number of comments on it before carrying out the actions that would make him world-famous. Se videre på Frontpage Mag<


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Crass Børsting

Posted: 30 december 2013 - 14:56 - Svar

Marine, you’re a winner!

Peter Andersen

Posted: 30 december 2013 - 15:27 - Svar

Åh, hvor jeg dog glæder mig til at den dame får magt som hun har agt!
Og så må DF se at få fingeren ud og tone rent flag! Det lyder jo unægtelig som om hendes program er lige efter deres hoveder!
Hvorfor skal de så lurepasse så meget? Er de bange for at danskerne bliver skræmt væk af sådanne toner?
Jeg tror snarere man skal begynde at reklamerer for denne kommende blok, så folk kan se de absolut ikke står alene længere!

FN bliver størst i Frankrig, PVV bliver størst i Holland og både Lega Nord, FPÖ og SD får mellem 15 og 20% respektive. Dertil kommer UKIP, Vlaams Belang og alle mulige andre “EU-modstandere”. Desuden er både Norge og Finland drejet skarpt til højre, så der er såmænd ikke så meget at frygte mere…

  intetnavntak_22

  Posted: 30 december 2013 - 18:22 - Svar

  “Hvorfor skal de så lurepasse så meget? Er de bange for at danskerne bliver skræmt væk af sådanne toner?”

  Nej, FN og DF selvom der er tydelige skarpe toner, burde ikke være decideret bange for hinanden. Det der er tale om her er at DF og FN måske har samme tankegang, men de har 180 graders vidt forskellige fremgangsmetoder. f.eks.–

  FN har en religiøs tonegang, DF har ingen religiøse tonegange, så vidt jeg forstår men elsker den ‘kulturelle’ side af religion.

  FN siger de ikke går ind for fri abort, det tror jeg SverigeDemokraterna gør (ikke nødvendigvis DF) Lad der for guds skyld ikke komme flere (sorte) babyer til verden som ingen vil tage sig af.

  Og så er der det der med bøsser, på grund af FN’s religiøse udsprung må man jo antage de ikke er så vilde med dem. Det er okay så lang tid det bare er på det ‘amerikanske’ stadie. Der er dog ingen grund til unødige love, så snart bøsserne finder ud af at det giver os andre mere at vælge imellem tror jeg nok de skal komme rundt (og det er ikke ment på en ond måde)

   Peter Andersen

   Posted: 31 december 2013 - 02:24 - Svar

   Jamen, det er som jeg siger – hvorfor skal DF lurepasse så meget!
   Der er intet af det du siger om FN som kommer til at skade DF. FN kender godt deres fløje. Det har Marine fuldstændig styr på. Hun har målrettet partiet i samme grad som DF og vil, naturligvis, ikke lade gamle intolerante fraktioner ødelægge hendes muligheder mere.
   Hvorfor tror du ellers de er Frankrigs største?

  Nils

  Posted: 31 december 2013 - 09:43 - Svar

  Jeg kan til nød tage en dyb indånding og stemme på ET “højreorienteret” “nationalistisk” parti nemlig Dansk Folkeparti, men aldrig på TI.

  Som jeg skrev i den tidligere tråd om dette emne, så er der ingen politiske gevinster at tage hjem ved at etablere en eller anden form for fælles platform eller fælles minefelt at tumle kortløst rundt i.

  Nu kan jeg kun referere til mig selv igen og min egen fornemmelse for politik, men det fælles europæiske er jo netop det, jeg er imod, så fælleseuropæisk nationalisme har heller ingen videre appel til sådan nogle som mig.

  Hvis jeg var fælleseuropæisk nationalist burde jeg jo stemme på Kejser Barroso og Præsident Rumprøv, om miraklet skulle indtræffe, at de ville bøje sig ned fra deres troner og modtage min stemme.

  Frankring er en anden slags land end Danmark, og derfor har deres nationalisme nogle andre former. Der går en direkte linje fra De Gaulles “gloire” og til Le Pen – en lidt for højspændt chauvinisme, som ikke lige er min bourgogne.

Britta Due Andersen

Posted: 31 december 2013 - 10:05 - Svar

Jeg tror heller ikke på et (mere vidtgående) samarbejde mellem de forskellige nationale partier.
MEN vi må kunne forlange, at man respekterer hinandens forskelligheder og ikke rakker hinanden ned på baggrund mediernes vrangbillede. Og også at man aflægger hinanden høflighedsbesøg og hører, hvordan det i virkeligheden forholder sig.

  Peter Andersen

  Posted: 31 december 2013 - 13:43 - Svar

  Så vidt jeg forstår det, handler et evt. samarbejde først og fremmest om, at blokerer for mere centralisering og suverænitets afgivelse.
  Efterfølgende må meningen jo være, at give magten tilbage til de enkelte lande.

  Men helt rigtigt! Der kan da sagtens gå “lort” i den med et andet hold også. Sådan er vilkåret jo…

Leave a Comment