30
dec
Seneste opdatering: 30/12-13 kl. 1359
23 kommentarer - Tryk for at kommentere!

A suicide bombing in the Russian city of Volgograd has killed at least 15 passengers on a trolley bus. The explosion comes a day after a terrorist attack in the city which killed 17 people and injured scores of others.At least 10 people have been injured by the blast on Monday morning.

The explosion was set off by a suicide bomber, spokesman for the Russian Investigative Committee, Vladimir Markin, confirmed.Images from the scene showed a burned-out vehicle reduced to its metal carcass and dead bodies scattered around. The bus was near one of the city markets when the explosion happened. The site has been cordoned off, with traffic diverted to other streets. Trolley bus blast in Volgograd kills at least 15 in terrorist attack, Volgograd trolley bus blast: LIVE UPDATES

Hvorfor bevæbner folk sig?

”Vi finder væsentligt flere pebersprays end normalt, og det er den eneste forklaring, der er på den samlede stigning af våbenovertrædelser. Det er ret overraskende,” siger Kristian Harlev Sørensen, leder af specialpatruljen ved Østjyllands Politi.Han forklarer, at de mange dåser peberspray bliver fundet i både nattelivet og ved ransagninger i folks hjem. Pebersprays beslaglægges i stor stil

Spørgsmålet ‘hvorfor’ bliver ikke stillet i artiklen, men fra mine samtaler med politifolk, er det ikke nogen gåde for dem, hvorfor de antræffer bevæbnede, ellers lovlydige borgere. Det er fordi bla. den førte udlændingepolitik har gjort det nødvendigt, et vildt indtag af personer fra voldskulturer. Se fredelige danskere blive terroriseret af indvandrere bare den seneste uge her, her og her.

Politikerne kan lovgive alt det de vil, folk vil foretrække deres sikkerhed fremfor at overholde love, der bringer dem i fare. En tilstand, hvor kun kriminelle er bevæbnede, er ikke holdbar i længden. For 30 år siden var et gade- eller hjemmerøveri fuldstændigt utænkeligt, men se idag. Det har politikerne skabt. Jeg er helhjertet tilhænger af, at folk bevæbner sig som forholdene kræver, og ikke som hjernedøde politikere kræver. Man kunne udstyre Lars Hedegaard med et lovligt skydevåben og spare en hel PET mand. Han vil næppe røve en bank. Deres krav til os er, at vi skal være værgeløse. Det er et enormt tilbageskridt, at være nødt til at være bevæbnet, men det er dog bedre end at blive et offer for politikernes indtag af voldskriminelle. Her er en som greb fat om sin egen skæbne, trodsede loven og reddede livet:

Stefan, en 21-årig studerende der tidligere boede i Herlev, er glad for, at han trodsede loven og havde peberspray i lommen, da han sidste år blev overfaldet af to mænd med kniv. – Jeg tror, at peberspray reddede mit liv. Han svingede vildt med kniven, ind til jeg sprøjtede ham i øjnene, siger den unge mand til Ekstra Bladet. 21-årige Stefan: Peberspray reddede mit liv

Agnete Selsing skriver i dag i Frit fra skrumpeleveren

Måske er de røde ved at komme ind i den grimme virkelighed, hvor vi andre bor. Der, hvor det har konsekvenser for faktiske mennesker, hvis man lader forbrydere slippe for straf. Hvor en voldtægt er lige så slem, hvis den bliver begået af en udlænding, som hvis gerningsmanden er hvid. Hvor det bliver stadigt mere tydeligt, at åbne grænser giver mere vold, utryghed og almen forråelse. Og selv om venstrefløjen elsker forråede miljøer (de er mere autentiske), er det måske alligevel ikke så spændende, når de afstumpede og meningsløse overfald, knivstikkerier og voldtægter kan begynde at ramme én selv. Og ens børn. Hvilket sker. Volden er eksploderet i Danmark, og den rammer alle – dog mest dem, der har sværest ved at forsvare sig. Og vi har venstrefløjen at takke for den udvikling.

I Sverige har man skabt en situation, hvor 25 % af kvinderne mellem 16 og 79 år føler sig utrygge udendørs, og 11 procent overhovedet ikke forlader hjemmet efter mørkets frembrud. En svensk feminisme, der havde noget med virkeligheden at gøre, ville i stedet for alt det verdensfjerne ævl man ser, gå ud på at give samtlige kvinder i Sverige en peberspray. Det ville spare i tusindvis af voldtægter, masser af lidelse og millioner af kroner i et hug, men svensk politik handler som bekendt om kønne ideer, ikke om virkeligheden, og til orientering for Selsing, der måske ikke kender Sverige så godt, er alle partier der venstreorienterede og feministiske. For dem er selvforsvar værre end voldtægt.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Lightmann

Posted: 30 december 2013 - 06:43 - Svar

Russerne har nok at se til : h t t p://www.reuters.com/article/2013/12/05/us-syria-crisis-russia-idUSBRE9 B40GZ20131205

Machiavelli

Posted: 30 december 2013 - 07:34 - Svar

Orientering. Også i Rusland er Islam en pest, og det ser alvorligt ud, hvis landet ikke gør noget.

“Ifølge universitetsprofessor og forskningsassistent Paul Goble, der nu bor i Estland og har arbejdet for den amerikanske regering som ekspert i minoriteter i Sovjetunionen i 25 år, er der muslimsk majoritet i Rusland inden for 30 år, fordi der sker, hvad han kalder en enorm demografisk forandring i Rusland. En forandring, der vil få en stor betydning for dette lands relationer med Vesten. Den Russiske Føderation vil efter Gobles mening i vores livstid blive til et muhamedansk land, hvis det beholder sine nuværende grænser:
”I 1991 var der omkring 300 moskeer i Rusland. I dag er der mindst 8.000. Halvdelen af dem blev bygget med penge der blev doneret fra lande som Tyrkiet, Iran, og Saudi-Arabien. Antallet af russere der tager på pilgrimsfærd til Mekka hvert år er steget fra 40 i 1991 til 13,5000 sidste år.” Samtidig siger han, Islams voksende indflydelse i Rusland har ført til stigende diskrimination.” ( Humanismens elendighed).

  Angela

  Posted: 30 december 2013 - 09:39 - Svar

  Ja, Machiavelli det är förskräckligt! Och väst måste hjälpa Ryssland i stället för att djävlas!

Angela

Posted: 30 december 2013 - 09:14 - Svar

Det är förskräckligt. Bush hade rätt om skurkstater! För en gångs skull hade P1 Morgon två bra inslag där man talade klarspråk om Turkiet och om attentatet i Ryssland. Hans Bruun terrorexpert intervjudes om terrorattentatet i Ryssland. En man med alla hjärnceller i behåll och som vågar sjunga ut. Det är SÅDANA människor som väst behöver som ledare. Och inte en massa barnsliga fjantar och fjantor. Idag har vi bara en bara sillmjölkar – odugliga barnrumpor utan kunskap, livserfarenhet och med napparna i munnen. . Hela Sveriges riksdag och regering är full av dem för att inte tala om medierna och kulturen – det övriga etablissemanget. Här behövs det stake, livserfarenhet, kunskap. MOGNA människor som VÅGAR säga ifrån i stället för att våpa sig. Och för Guds skull nu vill vi inte höra Pascalidou mer i SR. Ta bort människan , och Jovan och den där skrikan Zimmerman! Bra Hernek! Fortsätt så med riktiga människor som kan något!

OM jag vore ledare nu lyfte jag luren till Putin och frågade vilken hjälp han behövde mot gangstrarna. Jag hade tagit kontakt med samtliga ledare i väst, utlyst krismöte tillsammans med Putin och erbjudit ALL HJÄLP vi kan ställa upp med underrättelseorganisationer, soldater och poliser helt förbehållslöst och UTAN baktankar. Jag litar på att demokratiska väst står för det!

OS skall genomföras och dessa banditer och skurkstater sättas på plats. Jag vill inte se en massa barnsligt drägg med regnbågsfärgade naglar, femengrupper eller Pussy Riots som i sin enfald och barnslighet spelar gangstrarna i händerna. Ni skulle överhuvudtaget inte få komma på några OS eller andra idrottsevanemang utan stanna hos mamma och pappa tills ni är så mogna vuxna människor att ni kan ta tummen ur munnen och napparna.

Som jag visade igår är väst i händerna på världens skurkar. Vi måste ha ledare som kan ta sådana skurkar i öronen och visa var skåpet skall stå.

Nu först alla medier en stor skylt med: Väst tillsammans med Ryssland för OS mot världens banditer och skurkar. Inga fler fjantigna barnrumpor med målade naglar!

  Peter Andersen

  Posted: 30 december 2013 - 09:39 - Svar

  Jeg tror nu nok at russerne skal tage hånd om de modbydelige islamiske svin. De har stadig maskuline mænd derovre. Det er straks meget værre her i vest, hvor vi nu har hyldet de kvindelige værdier i over en menneskealder.
  Det kommer vi alle til slemt at fortryde!

   Angela

   Posted: 30 december 2013 - 09:43 - Svar

   Det finns duktiga, modiga kvinnor också. Vi behöver karlakarlar och rejäla fruntimmer! Det väst behöver är VUXNA människor. I väst har barnrumporna tagit över och ett s k “syskonsamhälle” skapats . Nu får det bli slut på det innan väst går under med folk och allt.

    Angela

    Posted: 30 december 2013 - 09:44 -

    Och framför allt UT med sådana skurkar och gubbstruttar som Soros. Lämna EU och FN.

   Angela

   Posted: 31 december 2013 - 11:56 - Svar

   Nu hittade jag din kommentar. 🙂 “Det er straks meget værre her i vest, hvor vi nu har hyldet de kvindelige værdier i over en menneskealder” Tyckte inte jag svarade dig så bra. Det har hängt över mig att jag måste hinna titta på det igen.

   Jag tycker inte om de definitioner som makten lanserar och som vi slentrianmässigt använder oss av kanske för att de blivit definierade och det är lättast att använda sig av det människor känner till när det skall gå fort i debatten. Jag reagerar mot “kvinnliga värderingar”. Det är infantilisering och fördumning som styr världen. Inga kvinnliga värderingar. Systematiskt tystar makteliterna folk som kritiserar deras “konstruerade verklighet” och deras pågående dekonstruering av människor och samhällen.

    Peter Andersen

    Posted: 31 december 2013 - 14:08 -

    Kvindelige værdier er naturligvis ikke negative som sådan. Det ville da være dejligt hvis resten af verden delte de samme værdier som vi gør. Men det gør den ikke! Og det er her mange af problemerne opstår. Indvandrerknægtene får altså ikke indpodet kvindelige værdier når de kommer hjem fra skole – tværtimod.
    Men står vi overfor en machokultur som den muslimske, forfalder vi jo let til underkastelse, infantilisering og overfladisk beteende. Der skal både pisk og gulerod til, men pisken mangler vi! Der er nød til at være balance i tingene, ellers løber det af sporet, som i f.eks. Sverige eller England, hvor vi i udpræget grad ser denne infantilisering og hvor mænd helst skal være TV-kokke eller politisk korrekte stand-uppere – smurt ind i selvbruner og lyserøde skjorter! Det er altså for langt ude for mig…

   Angela

   Posted: 3 januar 2014 - 10:26 - Svar

   Men Obama lyfte luren och välkomnade samarbete med underrättelseorganisationer. 🙂 Du gav mig en intressant länk tidigare om FN. Kan inte hitta den. Har du den tillgänglig?

    Angela

    Posted: 3 januar 2014 - 11:00 -

    Jag hittade det nu. Tack för den. Och vad skall vi med journalister till om de skall följa särintressens manualer när de beskriver verkligheten , kan man undra? Är inte journalister fria att tänka, känna, tycka vad de vill och beskriva det har de ingen funktion att fylla. Då är de inte den tredje statsmakten som skall granska makthavarna. Då har vi ett samhälle, värre än så om det blir globalt, där den starkes rätt vinner.

    Lika förfärligt är det med den globala lagstiftningen baserat i känslor. Hatbrott är ett exempel. Finns inga hatbrott. Man har rätt att hata hur mycket man vill och och vem man vill. Det kan aldrig vara brottsligt. Hat är en känsla och därmed ingår det i det radarsystem för individens överlevnad som alla människor har och skall ha och vad som är hat för dig behöver inte vara det för någon annan. Det är helt naturligt att hata. Man kan endast lagföra handlingar, vad någon gjort, inte känslor eller tankar då är vi ute på mycket farliga vägar. Såg att Australien rivit upp någon känslobaserad internationell lagstiftning och det hedrar dem även om förklaringen till varför dem gjorde det haltade. Hur man kan lagstifta om sådant är obegripligt. Hur kan det komma sig att idiotin får slå ut allt sunt förnuft? Hur kan dessa idioter ha fått sådan makt att alla gör som de säger? Det samma gamla vanliga med jasägare fast det nu blivit globalt i stället för lokalt? Ja-sägare är farliga!

Nils

Posted: 30 december 2013 - 10:17 - Svar

Man aner ikke, hvem der kan stå bag, oplyser Danmarks Radio, men der er mistanke om, at det kan være de samme, dog menes hermed næppe selve selvmordsbomberne, så et eller andet stort findes i baggrunden.

I går kl. 21 i DR-timenyhederne dukkede i øvrigt historien op om en “bølge af overgreb mod muslimer efter Lee Rigby”, som mange vil mindes. Ikke så superaktuel, kan man sige og desuden en ren og skær løgnehistorie, fabrikeret af organisationen Tell Mama, der nu mister sin offentlige støtte. Der bliver tænkt over tingene på DR; de lyver ikke bare løs.

Så I aften skal vi nok også lige have et lille eventyr at falde i søvn på.

steen

Posted: 30 december 2013 - 10:32 - Svar

ikke det?

Volgograd trolley bus blast by male suicide bomber, equivalent appx 4 kg TNT

http://rt.com/news/volgograd-bus-blast-updates-958/

Peter Andersen

Posted: 30 december 2013 - 10:44 - Svar

Arthur Atayev, Russia’s Institute of Strategic Research

“but if you analyze the terrorist underground in the North Caucuses or in the world in general, you can come to the conclusion that those customers are part of a complicated chain, and if you go to the top, you arrive at certain political forces that are located outside Russia and they have been launching destabilizing processes in the country for a long time in order to reduce its foreign policy influence and also the influence of the Federal state in Russian regions.”

Gad godt at vide hvad der menes med det? Lægger de op til en lille krig mod Saudierne – eller måske Tyrkiet?

  Peter Andersen

  Posted: 30 december 2013 - 10:50 - Svar

  Hvis de kan bevise en egentlig forbindelse til eksakte lande har de vel folkeretten bag sig. Og Tyrkiet har for længst mistet retten til at kalde sig et NATO-land. Det skete da militæret mistede kontrollen og sekulariseringen gik fløjten – kære EU, Fogh og Obama…

   T. Snorrason

   Posted: 30 december 2013 - 11:21 - Svar

   Putin har allerede for 3-4 uger siden offentligt sagt til Saudi-Arabiens efterretningschef, da denne meddelte at vinterolympiadens sikkerhed kunne garanteres, såfremt Rusland ville tillade et angreb på Syrien´s Assad og underforstået at Saudierne finansierede og styrede den islamiske terror i Syd-Rusland (hvad er vel bekendt), at såfremt der kom terror ved olympiaden, ville Saudi-Arabien komme til at “betale”.

Machiavelli

Posted: 30 december 2013 - 12:27 - Svar

Ja! Agnete Selsing kan sige det – igen. Problemet er, hvornår det går op for politikerne. Never mind! Det er for sent.

jdm

Posted: 30 december 2013 - 22:39 - Svar

Det er et enormt tilbageskridt, at være nødt til at være bevæbnet […]

Jeg forstår godt meningen og er egentligt enigt, ihvertfald hvad det angår Danmark, men jeg vil gerne tilføje at “when seconds count, the police are only minutes away”. Det kan godt være at USAs højesteret var inde på noget vigtigt, når de erklærede at folk ikke har en ret til ej heller en forventning om beskyttelse fra ordensmagten: you’re on your own.

  Peter Andersen

  Posted: 31 december 2013 - 02:40 - Svar

  Og uanset hvad vi nu gør, kommer det samme til at ske her. Der er en hel generation som vokser op i en virkelighed vi “kun” har været chokeret over i 20 år. Nogle af os vågner op nu og tager vores forholdsregler. Men mange af dem som er unge nu, har det allerede på rygraden!
  Dygtigt gjort Danmark!

Bjovulf

Posted: 31 december 2013 - 04:11 - Svar

Den oprindelige artikel i Politiken, som Eva Selsing henviser til ( Eva Agnete Selsing: Frit fra skrumpeleveren: politiken.dk/kultur/ECE2166381/vores-fjendebilleder-er-i-oploesning/ )

Mon ikke det snarere er Paul Melbye & co. samt deres afgrundsdybe uvidenhed, deres virkelighedsfornægtende gloriepudserholdninger og deres evindelige spillen gode på andre mindre heldigt stillede danskeres dyrekøbte bekostning, der nu for alvor i hastig opløsning?

Ja, måske er man ligefrem begyndt at få “kulturberigelsen” ind på livet selv i disse kredse? Rent statistisk ville det jo være helt usandsynligt, at Politiken- & Information-segmenterne ikke SELV skulle blive udsat for at høste de meget bitre frugter af deres årtierlange naivitet og totale uansvarlighed på dette område bare én gang imellem, når de letsindigt færdes ude i netop det totalt omkalfatrede “danske” samfund, som de af uransagelige så åbenlyst higede efter – uden nogensinde at bruge så meget som bare fem minutter på at overveje de meget alvorlige konsekvenser, at være det mindste interesseret i den danske befolknings meninger, følelser og eventuelle rimelige krav og dybe bekymringer om denne sag, eller om danskerne måske ligefrem burde tages med på råd angående det hensigtsmæssige i dette rablende vanvittige og fuldstændigt krav- og grænseløse sociale multikulti-eksperiment i fuld skala – helt uden sikkerhedsnet – og endda gennemført helt uden den mindste skygge af et folkeligt mandat nogensinde.

Velkommen til virkelighedens verden, Paul – vi andre har allerede været her længe, for vi bor her nemlig 😉

Vores fjendebilleder er i opløsning

http://politiken.dk/kultur/ECE2166381/vores-fjendebilleder-er-i-oploes ning/

23. dec. 2013 KL. 17.00

Lotte Thorsen

Generelt er vores fjendebilleder i opløsning, og selvransagelsen er i gang.

I det forløbne år blev Mogens Glistrup filmstjerne. Peter Rindal fik sit eget teaterstykke på Mungo Park. Pia Kjærsgaard blev Gyldendal-forfatter. Og for en måned siden fik København landets første DF-borgmester, uden at det høstede meget andet end nysgerrighed. [!!!]

De gamle fjendebilleder er i opløsning. Især blandt de kulturelt venstreorienterede. Erosionen satte for alvor i gang, da den unge digter Yahya Hassan i oktober kom slentrende ind på den kulturradikale græsplæne og lettede ben op ad Politiken Plus-segmentets forestillinger om livet i ghettoen. [!!!]

»Vores fjendebilleder falder fra hinanden«, siger analysechef Poul Melbye, der i mange år har studeret Politikens læsere og efterhånden næsten kender dem bedre, end de kender sig selv.
[ Men åbenbart ikke så meget andet .. før nu altså 😉 ]

  Bjovulf

  Posted: 31 december 2013 - 04:18 - Svar

  “som netop de af uransagelige årsager så åbenlyst higede efter” , skulle det være 😉

Bjovulf

Posted: 31 december 2013 - 05:27 - Svar

’De her skiderikker giver ingenting tilbage. De bare tager, tager, tager’

http://www.information.dk/483232

Fra den 1. januar kan rumænere og bulgarere frit søge arbejde i de rigere dele af Europa. Det har fået politikere og medier til at råbe op om behovet for at begrænse de fattige europæeres frie bevægelighed. Det gælder især romaerne, der er blevet syndebukke i et EU mere ulige og økonomisk presset end nogensinde før. I Sheffields fattige Page Hall-kvarter føles problemerne meget virkelige

28. december 2013

Colin Barton og Tallit er rørende enige.

»EU’s frie bevægelighed er noget rod. Der er behov for at se på det,« siger Tallit, en midaldrende taxichauffør født og opvokset i Storbritannien efter at hans familie kom hertil fra Pakistan i 1960’erne.

»Efter den 1. januar vil det hele eksplodere. Der er for mange mennesker her, og selvfølgelig vil de komme. Vi har jo åbnet porten på vid gab,« siger den ældre Barton

’De’ er rumænerne og bulgarerne, der fra årsskiftet frit kan søge arbejde overalt i EU, som landene har været medlem af siden 2007. Det har skabt en voldsom debat ikke mindst i Storbritannien, der efter EU-udvidelsen i 2004 forventede en tilstrømning på 13.000 personer [!!!] om året – samlet set ankom godt en million [!!!!!] østeuropæere, primært polakker, men også mange baltere og slovakker.

Men allermest er ’de’ romaerne. For noget af det, der har gjort en forholdsvis lille udvidelse til en stor sag, er, at Rumænien og Bulgarien ikke bare er EU’s fattigste lande, men også er hjemsted for store roma-befolkningsgrupper – ifølge de nationale folketællinger knap en million i alt. Og romaerne – især spændingerne omkring dem – er kommet til at stå som emblem for de vanskeligheder, det vil medføre, når EU’s fattigste lande for alvor skal integreres i det rigere Europa.

For et par uger siden antændte den tidligere britiske indenrigsminister David Blunkett en heftig debat, da han i et interview med BBC Radio Sheffield talte om problemer i byens fattigste område, Page Hall, som følge af en større tilstrømning af romafamilier fra Slovakiet i de seneste år. Blunkett talte kritisk om romaer, der kom fra en baggrund »i skovkanten, hvor man ikke går i skole, ikke kender hverdagslivets normer«. [!!!] Han advarede om, at området risikerer at »eksplodere« som resultat af de spændinger [!!!], der er opstået i det, der engang var et hvidt arbejderklassekvarter, og sidenhen – i 1960’erne og 70’erne – blev domineret af tilflyttere fra Pakistan, Yemen, Somalia og Congo.

De mellem 500 og 700 romafamilier, som er kommet til i løbet af de seneste ti år har – erkender Julie Blacker, en lokal socialarbejder – igen »ændret områdets karakter«.

Peter Buch

Posted: 31 december 2013 - 14:27 - Svar

Udkants Sverige rammes. Som forventeligt.
Stor stigning i antallet af anmeldelser for vold viser en landsgennemsnitlig stigning på 39% på 10 år.
http://www.svt.se/nyheter/sverige/valdet-okar-mest-i-glesbygd

Leave a Comment