4
jan
Seneste opdatering: 5/1-14 kl. 1308
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

For så vidt det stadig hedder “vorherre” i Sverige endnu efter kirkemødet i 2005. Jeg har kun overværet danske gudstjenester.

Det er måske at stramme den nye svenske ærkebiskops udtalelse en lille smule, men ikke ret meget, og hun strammer den selv, når hun siger at “Sverigedemokrater hader islam.” Det har jeg endnu aldrig hørt noget medlem sige, og jeg har nok set og hørt en del mere til SD end Antje Jackelén. Men selvom de sagde det, står det da heldigvis enhver frit at hade en hvilken som helst religion, som Sakine Madon helt rigtigt siger.

Den nye ærkebiskops hovedbegrundelse for at gå ind i partipolitik, er SD’s syn på “människovärdet”, og altså ikke fordi hun vil politisere – siger hun. ‘Människovärde’ er sådan en skumgummi-klichee, enhver svensk fra the upper ten siger eller skriver en ti tyve gange om dagen, men hvad er det egentlig med det ord, der har sat svenskere politisk skakmat i årtier, og som vi danskere tak og lov sjældent har hørt i vores politiske debat siden Poul Nyrups moralske opstød?

Människovärde är ett begrepp som används i etiska och juridiska sammanhang. Man kan tala om människolivets okränkbarhet eller alla människors lika värde. Enligt den kristna principen är vi alla lika inför Gud, egentligen Guds dom. Utifrån detta tänkande har människovärdet genom historien relativiserats utifrån om någon tror rätt eller lever tillräckligt gudfruktigt.

Altså, når Sverigedemokrater vil mindske indvandringen til Sverige, er det da fordi, de ikke respekterer det kristne budskab om, at alle mennesker er lige for over for Gud, for Jackelén mener vel ikke ligefrem at Sverigedemokrater ikke er gudfrygtige nok?

Giver det mening, at svenskere der vil mindske Europas suverænt højeste indvandring, gør det fordi de mener sig bedre i Guds øjne end andre mennesker på jorden, eller mener SD ikke bare, at alle ikke er lige over for svenske nationale grænser og regler, hvilket er en uskyldig selvfølgelighed?

Svaret giver vel sig selv, det er rent humbug, den nye ærkebiskop er akkurat som de forrige, en Vänster- eller Miljöpolitiker i forklædning, der politiserer i kirkens navn, og derfor i forsynder sig mod det centrale budskab om, at give Gud og Kejseren hver sit.

Det giver derfor mere mening, hvis man siger at Antje Jackelén er ukristelig, og hun er dertil en åndelig snydepels. Sveriges Radio mener dog, at hendes politiske obsevationer bør publiceres. Måske vil de skade kirken, ligesom kongehuset også ved den mindste anledning skal have et ruf, som om Svenska Kyrkan ikke udmærket selv klarede ‘självskadebeteendet’.

Præcis derfor har Svenska Kyrkan har mistet medlemmer med en fart, der næppe er overgået noget sted i Europa, fordi det er en sekt af skinhellige, politiske spytslikkere for den verdslige magt i Sverige, tidsånden og dens seneste økologiske prut. (Hvis man ikke har få spilleren til at virke, den ser ikke helt ud, som den skal, kan man høre hende på Nya ärkebiskopen oroad av SD:s framgångar. Hav brækspanden parat.)

Sverige – Finland: 16,300 :149

Finland received 149 asylum applications from Syrians displaced by continuing violence in the country, reveal preliminary statistics given to Helsingin Sanomat by the Finnish Immigration Service. As expected, the figures published by the Swedish Migration Board look very different: 16,300 Syrian refugees applied for asylum in Sweden last year.

Last year, the number of all asylum applications to Finland totalled 3,238, while 54,259 refugees sought asylum in Sweden. Both figures are up from 2012, with Finland receiving 3 per cent more applications and Sweden 24 per cent. In 2013, Sweden granted asylum to around 29,000 asylum seekers, Finland to 1,800. The percentage of accepted applications was similar in both countries and they usually agreed to resettle Syrian asylum seekers. Finland receives 149 asylum applications from Syrians, Sweden 16,300

I dag kan man læse fire, gode statistiske grunde til, at borgerkrigen i Syrien varer ti år eller mere. Har Riksdagen tænkt på det inden den lovede enhver syrer asyl, kalkulerer den bare med, at ikke ret mange har 100.000 til rejsen, eller har den ikke tænkt, men følt som sædvsanligt? Hvor mange hundredetusinde kan nå at blive svenskere inden 2024, hvor man kunne og burde have hjulpet alle millioner i regionen og sat en prop i Middelhavet? EU? De har ikke andet svar på det eskalerende asyl- og illegaleproblem end, “Gerne, men nødigt,” og Frontex er mest nogle, der samler illegale indtrængere som ikke kan svømme op af vandet, så de kan søge asyl i Sverige. Våga se sanningen om kriget i Syrien:

• Av de cirka 125 inbördeskrig (med minst 1000 döda per år) som ägt rum sedan 1945 har genomsnittslängden varit tio år. Rimligen befinner sig därför Syriens inbördeskrig bara i sin början.

• De flesta inbördeskrig avgörs av att ena sidan vinner militär seger, i två fall av tre regeringssidan. I blott cirka vart fjärde fall slutar krigen med en uppgörelse.

• Ju fler aktörer det finns på rebellsidan desto längre drar inbördeskrig ut på tiden och desto svårare är det att nå en politisk kompromiss.

• I många inbördeskrig finns det flera aktörer (veto players) som har kapacitet att fortsätta kriget och säga nej till fred även när andra aktörer kan komma överens. Ju fler sådana ”vetospelare” som måste få gehör för sina krav (eller elimineras) desto svårare att få slut på kriget.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


PFEP

Posted: 4 januar 2014 - 19:22 - Svar

Det ser svart ut i Sverige i dag med tanke på den hastighet landet fylls med o-emanciperade muslimer med bakgrund i klansamhällen var ingifte är regel, med allt vad detta anbelangar.

Sen kan man jo fråga sig när gemena Sven och Svea Svensson har fått nog och låser upp vapenskapet med båda hagelbrakar och älgstudsare, i syfte att försvara sitt och de sina mot invasionen.

Tyvärr tror jag inte detta skräckscenario är en fråga om, men mer en fråga om när detta händer och det lär inte bli barntillåtit, går först korken ur flaskan och alla uppdämda känslor får fritt lopp, då kan allt hända.
Svenska staten har jo inget att sätta emot, ingen arme och en kastrerat poliskår är väl vad som finns.

Som +64 år kan man jo ta det lagom, men vad med barn och barnbarn? Hur kommer Skandinavien se ut om 10-15 år när välfärdskassan är tom? Vad kommer Araber då göra; kanske som innan – plundra i syfte att överleva utan arbeta.
Det ser svart ut i Sverige.

  Angela

  Posted: 4 januar 2014 - 22:24 - Svar

  Ja det ser mycket mörkt ut! När FN:s årliga lista på världens rikaste länder (välståndet) utkom för några år sedan såg jag att Sverige låg på en topp 15-placering bland världens rikaste länder år 2010. Detta förvånade naturligtvis eftersom Sverige alltid legat i topp. Oftast etta. När jag synade vidare såg jag att Sverige sjönk som en sten. 2025 hade Sverige rasat till plats 36-38 och låg efter Kuba, Lettland och Litauen. Och det skulle bli än värre. År 2030 skulle Sverige hamna jumbo på listan – plats 45 – efter länder som Costa Rica, Bulgarien, Libyen. Åtta platser efter fattiga landet Mexico som lever långt under en levnadsstandard av medelsnitt. Därmed skulle Sverige rankas som ett U-land. Jag frågade mig naturligtvis varför? Vad visste FN som inte svenskarna visste?

  Men nu vet vi. Men det tog lite tid att klämma etablissemanget på fakta. Och få igång debatten. Inte i medierna naturligtvis. Där får inga viktiga frågor ställas och skulle de ställas av några vetgiriga så bemöts de med “största möjliga tystnad” . Makten gillar inte frågvishet . De frågvisa ses som “bråkstakar” och har alltid gjort och skall näpsas. Utomlands visste man bättre. Debatten är långt före i utlandet än vad den är i Sverige. Men nu verkar Sverige ta igen den förlorade kunskapen och mörklagda informationen i rasande fart sedan restriktionerna om att inte nämna eller diskutera EU och globalisering släpptes i public service (SR och SVT) och folk började kommentera och ställa för makten obehagliga frågor i kommentarsfälten. Det behövdes om inte Sverige skulle bli det u-land som FN redan aviserat. Kampen mellan de styrande och styrda hade börjat. Nätet har varit till god hjälp för att informera vilket de styrande inte ser med glädje på. Makthavarnas panik, frustration och oro, har vi kunnat se sedan folk blivit mer och mer kunniga och börjat förstå vad som händer. De styrande svarar med hårda nypor, rena knytnävsslag och ännu grövre lögner och märkliga beteenden och ojust agerande. Märkliga lagar och politik som skall kväsa folket.

  Folk skulle vara oinformerade. Annars kan man inte genomföra agendor som folket inte beslutat utan är någon annans påfund. Någon inblandning från de styrdas sida vill inte etablissemang ha. Det skall gå snabbt så ingen hinner vakna och börja reflektera över vad det är som pågår bakom ryggen. Kommentarsfälten stängdes när de styrdas frågor blev så problematiska för makten att de inte kunde svara utan oftast hamnade med byxorna vid fotknölarna. Propagandan ökade i public service för att skrämmas, tysta och skuldbelägga folk att det var folk det var fel på, inte makthavarna. Folk var “elaka, lata och dumma”. Det skall sägas att det är sedan länge konfirmerat att de styrande beskriver folk på det sättet. Det är lättast att angripa någon som först avhumaniserats.

  Folk lämnade medierna och sökte sig utomlands eller till bloggar som nu började dyka upp och få fäste. Dessvärre saknar många bredband i synnerhet äldre vilket är en stor demokratifråga, demokratibrist, eftersom de lämnas utanför i okunskap om vad som försiggår. De ser att samhället förändras till det sämre men förstår inte vadan och varthän.

  Forskarna måste ha bråda dagar och lysande tillfällen att studera kampen mellan de styrda och de styrande. En propaganda som nu förändrats och tagit nya vägar eftersom den genomskådats av folk. Intressant hur man nu stoppar in den i vanliga program så den inte skall märkas, vara så tydlig, utan smygas in hos folk. Plötsligt poppa upp. I en mening som en sorts “slag under bältet” när lyssnaren minst anar det. Oftast med en massa menande humanden mellan programdeltagarna om det är flera i studion som i Filosofiska Rummet. Bara så att lyssnarna skall veta vad som är önskvärt av de styrda att tänka och tycka och vilka det är som fortfarande bestämmer om nu någon glömt det i och med att vissa okvädingsord inte längre klistras på icke önskvärda partier, i nyhetssändningarna enligt den nya taktiken. Någon kan ju ha glömt vilket parti som är “dumt” och inte skall röstas på och i sin enfald trott att nu är det fritt fram att rösta på vem man vill utan att behöva smussla med sina ställningstaganden och få på käften av makten. De kan ju tro att nu har makthavarna tagit reson och blivit “snälla”. Nu dyker propagandan upp som små verbala smygfisar i olika samhällsprogram i stället för verbala brakfisar i nyheterna. Propagandan tar ny form för att vilseleda. Smygpropaganda som inte så lätt genomskådas. För att hålla folkrörelsen på status quo och mer hanterbar så att den inte gud sig förbarme ökar så har man dragit ner på växeln. Det skulle få förödande konsekvenser för den fortsatta egna lyxkarriären i samhällets topp om folkets uppror mot etablissemangets politik får konsekvenser för de styrande. Endast forskare som är anställda på heltid har resurser att avlyssna allt och kan räkna alla tillfällen och dokumentera. Det man kan se är att alla samhällsprogram toppar i smygpropagandan. Dagens Lördagsintervju förvånade dock med ganska bra frågor av intervjuaren. Och en sådan fråga utgjorde citat i efterföljande Ekoutsändningarna. Tydligen anser sig en del journalister ha något handlingsutrymme trots FN order. Avsiktligt kanske? Ren manipulation? Vi får se. Eller är det samvetet vad man gör med sitt fädernesland och landsmän som gör sig påmint? Eller kanske t o m de egna barnens framtid?

  Naturligtvis skulle journalisterna vid Norgemötet (Lilla Saltsjöbadsavtalet) omedelbart gjort klart och tydligt för FN-tjänstemannen från Senegal och hela FN att de var journalister i demokratiska och suveräna stater och inte kom från diktaturer. I demokratiska stater är det otänkbart att bedra och lura folket. I demokratiska stater granskas makten för att den för demokratin nödvändiga ansvarsutkrävningen skall kunna komma till stånd. Mörka sanningar och gå andras intressen än det egna folkets är otänkbart i en demokrati i väst.

   PFEP

   Posted: 5 januar 2014 - 00:36 - Svar

   Du skriver bra Angela, du kan det där med de rätta formuleringar och får till det som oftast.
   Jag, en enkel hantverkare är av få ord och det mesta kommer från hjärta och smärta.
   Jag har sett det, varit med om utvecklingen (avvecklingen?) av våra skandinaviska samhällen, samhällen där i botten vilade på förtroende gentemot båda staten och grannar.
   Det är verkligen med sorg i sinnet att jag idag bara kan se hur vår urgamla gemenskap gå om intet, det av flera orsakar, multikultur, medias svek, politikens fjärmande från vanligt folk och den systematiska krig mot de värden kärnfamiljen har.
   Bara kör på Angela, alltid fastnar något i mitt sinne 😉

    Angela

    Posted: 5 januar 2014 - 16:31 -

    Tack, för dina rara ord, jag håller mig strikt till läroboken och forskningen och skriver uteslutande ifrån ett samhällsvetenskapligt perspektiv men försöker utesluta typiska faktaord eller samhällsvetenskaplig treminologi så mycket som möjligt för att alla skall förstå utan att ha studerat vid universitet. Ibland kan det därmed uppfattas som mitt personliga tyckande vilket det inte är. Jag plockar upp det som händer i praxis, dvs verkligheten, det som händer här och nu, och försöker förklara det utifrån forskning (samhällsvetenskaplig teori). Ibland skriver jag forskarnamn ibland inte. Av praktiska skäl.

    Begrepp som “vi och dom”, skilja “vän från fiende”, “det lata och dumma folket” är typisk terminologi från beteendevetenskapen. Numera används de av kreti och pleti av politiker , journalister, byråkrater, företagare m fl och kan få förödande konsekvenser när man slarvigt använder sig av begrepp man inte förstår och som man egentligen inte har kompetens att använda. Bara för att man läst en bok, senaste forskningsrapporten t ex innebär inte det att man är utbildad i ämnet. Jag är t ex inte läkare bara för att jag läst en läkarbok eller vet vad blindtarmsinflammation är.

    Personligen tycker jag som du att det är förfärligt att se samhället implodera. I synnerhet om det är det egna samhället. Dina kommentarer är ovärderliga för att skildra verkligheten i praxis. Det gör du mycket bra. Tillsammans gör vi ett jobb genom teori och praktik. Både teori och praktik behövs för att det skall bli till kunskap för oss alla och för att vi skall förstå verkligheten. Vi kämpar på med vårt “hjärta och smärta”. 🙂 Vad kan vi göra mer än att försöka bringa “ordning i kaos” (samhällsvetenskap) ?

Bjovulf

Posted: 4 januar 2014 - 20:55 - Svar

Jihad Jane döms för plan mot Vilks

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/jihad-jane-doms-for-plan-mot-vilks_8 867492.svd

Nu ska amerikanskan Colleen LaRose – även känd som ”Jihad Jane” – få sitt straff i USA för mordplanerna på svenske konstnären Lars Vilks.

4 januari 2014 kl 11:22 , uppdaterad: 4 januari 2014 kl 11:30

Hon riskerar livstids fängelse.

– Ur min synpunkt får de gärna släppa henne lös. Det skulle jag inte ha några synpunkter på, säger Vilks själv till TT.

I oktober 2009 greps den då 46-åriga LaRose på flygplatsen i Philadelphia. Enligt åtalet hade hon sedan 2008 umgåtts i extrema islamistiska kretsar på internet och uttalat att hon ville attackera islams fiender och bli martyr.

I mars 2009 ska LaRose i mejl till svenska ambassaden ha frågat hur hon kan få svenskt uppehållstillstånd. Spår i hennes dator visar, enligt FBI, att hon även sökt medborgarskap i en virtuell nation som ingår i Vilks projekt.

Hon instruerades sedan att åka till Sverige och brutalt döda Vilks, vars karikatyr av profeten Muhammed publicerades 2007. LaRose var också i Europa i sex veckor 2009 innan hon återvände till USA.

norge

Posted: 4 januar 2014 - 20:56 - Svar

Dårlig palestineser-PR.

“As many as 70 automatic rifles were found at the Prague residence of the late Palestinian ambassador to the Czech Republic, according to unconfirmed reports carried by the CTK news agency. “

Claus E. Petersen

Posted: 5 januar 2014 - 03:32 - Svar

De 4 citater er simpelthen rammende.

Jeg husker arrigskaben hos gruppen af fell-good-folk da de tamilske tigre endeligt blev nedkæmpet.
Der var ingen grænser for de katastrofer det ville udløse, eller de moralske fordømmelser af at man ikke holdt oprørsgruppen i live fra international side.

Jeg har ikke set en opgørelse over drab per år siden oprørsbevægelsen blev nedkæmpet, men lur mig om ikke antallet af dræbte er faldet, ligesom økonomien (gætter jeg på) er blevet bedre for Sri Lanka.

Bjovulf

Posted: 5 januar 2014 - 04:13 - Svar

Fra den muntre afdeling 😀
SFs nye kulturordfører, Özlem Cekic, tager fra dag ét tager hul på en ny venstreorienteret kulturkamp.

Bemærk også, at den evigt frelste PK-tosse fra Europarådet (tidl.?), Mogens “Gør Plads til Islam i Europa” Jensen, lige skal give sit besyv med om ting, han overhovedet ikke har begreb skabt om, og så ellers lige have hængt DF ud for synspunkter, de rent faktisk ikke har 😉 DF har således aldrig nogensinde påstået,
at der ikke er kommet mange ting og impulser til os udefra. Det er jo netop måden, vi har taget dem til os
og så blandet dem og vores eget gods sammen på, der er dansk.

Dette betyder bare ikke, at alt, der kommer til os udefra, nødvendigvis altid er godt, Mogens Jensen –
de sidste 30-40 års naive og dybt uansvarlige indvandringspolitik og dens katastrofale resultater for
det danske folk, dets kultur, samfund, gensidige tillid og dets værdier er jo netop en lang illustration af
denne fejlslutning.
Men nogle socialdemokrater er åbenbart stadig ikke vågnet op til virkelighedens verden, og med den danskhedsfjendtlige indstilling kan de vist godt begynde at vinke farvel til ethvert håb om at genvinde regeringsmagten – nogensinde!

Gad vide, hvad de trods alt mere fornuftige dele af S – de der til en vis grad nu endelig vover at erkende
de store og meget alvorlige problemer og uhyggelige konsekvenser, af den fuldstændigt krav- og
grænseløse masseindvandring af uintegrebare folkeslag med meget fremmedartede og tilbagestående kulturer, barbariske normer, en intolerant og meget fjendsk reigion samt endeløse særkrav og hjemlige konflikter i deres mentale bagage, der naturligvis helt klart kunne og burde have været undgået, hvis vi
altså bare havde haft fremsynede, vidende, ansvarlige og først og fremmest modige politikere
mon egentlig tænker om ignoranten og totalnaivisten Mogens Jensen, der tilsyneladende lever på sin helt egen planet?

Presset SF blæser til ny kulturkamp

http://www.b.dk/politiko/presset-sf-blaeser-til-ny-kulturkamp

Af Carl Emil Arnfred og Anders Bæksgaard
3. januar 2014, 22:30 – opdateret 4. januar 2014, 11:06

Julemanden stammer fra Tyrkiet [ Nej, han gør sgu ej! – han stammer fra Lilleasien også kendt som det Byzantinske rige, ca. år 3-400 e.kr.-. altså længe inden der overhovedet var noget, der hed Tyrkiet, og hvor
de mongolske nomadetyrkere stadig vandrede rundt oppe på de vidtstrakte asiatiske stepper. ], og H.C. Andersens forfatterskab ville ikke være det samme uden hans mange udlandsrejser. Et presset SF tager
nu hul på en ny værdikamp om oprindelsen af dansk kultur. [ Og hvad har det så lige med sagen at gøre? 😉 ]

Danskerne har behov for en bedre forståelse af, hvordan fremmede lande gennem tiderne har haft indflydelse på dansk kultur. [ Hmm, så det er altså kun danskerne, der har brug for oplysning? Måske burde man bare overveje at bruge “lidt” mere energi, tid og ressourcer på at informere især visse af vore “gæster” / “kulturberigere” om, hvilke regler der gælder i DK, og hvad dansk kultur og normer er, og hvad de i hvert
fald ikke er? En hel del af dem har tydeligvis ikke fattet ret meget af det … ]

Sådan lyder det nu fra SFs nye kulturordfører, Özlem Cekic, som fra dag ét tager hul på en ny venstreorienteret kulturkamp.Helt konkret mener Cekic, at man bør udarbejde et »inspirationskatalog«, som belyser, hvor vores traditioner oprindeligt stammer fra og hvilke fremmede kulturer, der har inspireret dansk kultur gennem tiderne.

Socialdemokraternes kulturordfører, Mogens Jensen, hilser initiativet velkommen, som han kalder »berigende«. [ For hvem, Mogens Jensen? 😀 ]

»Vi er en nation, der er bygget op af sejlads fra hele verden. Det vil være meget fint, hvis Özlem Cekic tager initiativ til et inspirationskatalog. Det kan man få god forstand og god viden af [ tja men det er jo nok ret tvivlsomt lige i dit tilfælde, Mogens 🙂 ] ,« siger Mogens Jensen, der dog understreger, at det ikke initiativ som regeringen skal stå for.

»Selvom jeg mener, det er en god ting, at man bliver mindet om det, så har vi allerede mange lærebøger om det samme [ Ja, gud bedre det – politisk korrekt ævl, vrangforestillinger og halve sandheder / propaganda ], der bliver brugt i undervisningen i Danmark,« siger han og tilføjer: [ Er det mon på foranledning af EU og
de evigt krævende og konstant forurrettede muslimer og deres hjemlande, Mogens? 😉 ]

»Alt for længe har Dansk Folkeparti forurenet danskheden. [ !!!!! ] Dansk Folkeparti forsøger en anden form for danskhed, som for mig er en falsk form for danskhed. [ Nixen – det er frelste, uvidende PK-tosser som dig, der står for en falsk danskhed og en forkvaklet humanisme, hvor I elsker at dyrker jeres åbenbart endeløse selvgodhed på andre danskeres dyrekøbte bekostning – mange af dem endda jeres meget forhenværende naturlige vælgere ( jeg var faktisk selv engang en af dem, men det bliver jeg aldrig nogensinde mere, “kære” Mogens 😉 ] En danskhed, hvor man ikke vil acceptere, at andre kulturer har gjort indtryk på dansk kultur«.
[ Det har DF & co. aldrig nogensinde sagt et ord om – der er bare visse meget tilbagestående, vanskelige
og uintegrerbare kulturer, der overhovedet ikke passer ind her med alle deres særkrav og totale mangel på
evne til tilpasning og accept af danske og vestlige love, værdier og normer, så vi skal sgu nok selv bestemme, hvad vi ønsker at tage til os Mogens Jensen – og I er da i den grad selv på vej ud af spillet nu
med den der totalt forældede og virkelighedsfjerne indstilling, du her lægger for dagen! ]

  Peter Andersen

  Posted: 5 januar 2014 - 17:11 - Svar

  De kommer jo bare til at gøre sig selv endnu mere til grin end de var i forvejen. Intet europæisk land har vundet noget som helst ved tilstedeværelsen af islam. Det vil komme til at fremstå tydeligere i de kommende år, lige fra Grækenland over Spanien til England og Norge. Så kan Öclem og Mogens jo tygge lidt på det mens vi andre begynder at fatte det og vende dem ryggen.

XY

Posted: 5 januar 2014 - 11:48 - Svar

Utmärkt analys! Man får söka sig till Snaphanen och andra alternativa fora för att få en sådan uppfriskande respons, där den svenska ankdammen antingen tiger eller underblåser Jackélens och likasinnades korrupta eruptioner. Sverige: demokraturens och konsensusterrorns politiska och mediala regim.

Ludvig

Posted: 5 januar 2014 - 12:07 - Svar

När svenska kyrkan valde Antje Jackelén till ny ärkebiskop gav man en praktfull uppvisning i självförnedring: ytterligare en lismande politruk på posten – och därtill en mästare i (som du skriver; och tack för det ordet!) skumgummiklichéer.

Längre bort från autentisk andlighet hos en “kyrkans tjänare” än i fallet A.J. lär det bli mycket svårt att komma.

Ska vi skratta eller gråta över detta nya bidrag till Sverige som Europas pajasrike?

HH

Posted: 5 januar 2014 - 19:41 - Svar

Tack Angela för klarsynen. Men läs bara Lars Gustafssons krönika i Expressen idag!Herreminje så klokt, så klart, så genomlyst och intelligent! Hustrun och jag sa samtidigt: Precis! Det här har vi väntat på. Gustafsson borde bli statsminister!
Och brist på lärare i matematik, biologi o s v. Men var i herrans namn kom mina adjunkter och lektorer ifrån? Någon var skåning minns jag -men jesses så mycket kunskaper och vetande de hade att lära ut! Mina krigsår var fattiga på mat och saker. Men inte fattiga på kunskap.
Vad har hänt med vårt land? Vära barn och barnbarn är uppvuxna i vårt hägn. De har varit omgivna av böcker, läsning, konst och musik och avtrycken syns mycket tydligt.
Men alla andra?

  Angela

  Posted: 5 januar 2014 - 20:35 - Svar

  Tack för tipset. Jag har läst den. Ganska förvånande att han fått krönikan publicerad. Han säger påtvingad folkvandring. Det brukar jag också benämna det. För det handlar det om egentligen. Jag tycker inte om nyordet massinvandring.

Leave a Comment