5
jan
Seneste opdatering: 5/1-14 kl. 2339
30 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

fuck

Kunstneren Firoozeh Bazrafkan deltager i aftenens udgave af Deadline på DR2, hvor hun skal diskutere med komikeren Omar Marzouk med udgangspunkt i Marzouks kommentar til Tina Petersen fra Dansk Folkeparti, der er gået under jorden efter trusler fra islamisterne i Kaldet til Islam. Bazrafkans deltagelse i Deadline har ført til en trussel på Facebook, der er blevet fremsat på Marzouks Facebook side. Her skriver Sezo Sert, at han mener, at Firoozeh Bazrafkan “burde henrettes i offentligheden”. se videre om truslerne på

Egypteren mod iraneren, muslimen mod ex- muslimen, så at sige. Trusler 360 grader rundt. Jeg har aldrig truet nogen, og hvis nogen har truet mig, så har jeg lykkeligt glemt det, men det kan da nås endnu. Jeg afslået at optræde på TV og har ikke Facebook, det hjælper nok en hel del, desuden skal man nok sørge for en masse tysk og svensk og et højt lix tal, for at holde de værste fluer væk. Ingen uartige tegninger, dem kan fluerne tyde hvis de bare er på tegneserieniveau. Jaleh Tavakoli kommenterer udsendelsen, så behøver jeg ikke.

Nu indleder Marzouk dog ret flot med at kalde Bazrafkan en ubetydelig kunstner (og lad os ikke endelig diskutere kunstneren Marzouk), men hvis man vil vide mere om hende, kan man læse om hendes hovedværk Vantro i kronikken Kunsten og Koranen, Weekendavisen. Se måske endelig Deadline 4 januar fra minut 22:08

Finland: Number of deportations have risen dramatically

De illegale og kriminelle behøver bare rejse til Sverige, der har de nærmest fulde borgerrettigheder. Det sidste nye skrig er bistandshjælp til rumænske tiggere, men hvis de vil hjem, får de en gratis busrejse.

The number of people given deportation orders by Finnish authorities has risen sharply over the past four years. In 2013, the Finnish Immigration Service proposed deportation for 270 foreign nationals, around 50 more than during the previous year….The basis for deportation is either criminal activity by a foreign national or illegal residence in the country. The Immigration Service says that the increase registered in recent years is due to a more active push by police. Sharp growth in number of deportations

Skyfri himmel
Af Fjordman

Av og til – og stadig oftere – for jeg en sterk fornemmelse av at det er stille før stormen.

Kina – India. Nord – Korea – Sør – Korea. Kina – Japan. Sunni – shia. Israel – Iran (med dens satellitter). Finanskrisen som skyve problemet foran seg gjennom stadig økende gjelds-opptak,

Vesten har åpnet sine murer. De fysiske, intellektuelle og ikke minst moralske murene er revet ned av dens egne ledere. Den sovende bjørnen er i ferd med å våkne igjen. Iran har i flere år arbeidet iherdig for å samle resten av verden i en allianse mot Vesten.

Samtidig er Nord- Europa og Nord-Amerika iferd med å implodere innenfra politisk, kulturelt og økonomisk. Mens truslene øker utenfra, øker troen på illusjoner med fornektelse og ønskedrømmer innenfra. Kulturrelativismen, dyrkelsen av det materielle, fraværet av perspektiv og tidshorisonter i mediabildet, underholdning-syke, nytelsessyke, sentimentalitet og virkelighetfornektelse; alt dette er som en gift som sløver syn og hørsel.

Sansene sløves – først hos samfunnets vokterne (politikere og kultureliten) og deretter hos den jevne borger. Sykdommene som først spres fra toppene siver etterhvert ned i de bredere lag av befolkningen. Til slutt blir man kollektiv blind, døv, senil og impotent der man ligger med en selvgod mine på sykesengen.

Resten av verden ser galskapen utenfra, men vet ikke hva de skal si. Vestens teknologi og kultur er dog overlegen og forblindende! Men taust forstår de at Vesten begår selvmord. At dens ledere og “profeter” er rammet av en galskap. Men fordi man elsker dens frukter tier man stille.

Vestens fiender – røde og grønne – venter til Vesten er tilstrekkelig svekket innenfra – før de slår til.

Man klarer ikke lenger å skille venn fra fiende, sunn fornuft fra selvbedrag og illusjoner. Den ene dagen vil man hjelpe Al Qaida i Libya og Syria, den neste dagen vil man samarbeide med Iran for å bekjempe Al Qaida i Irak. Alt mens overvåkings-hysteriet over Vestens befolkning akselererer til stadig nye vanvittige høyder med terrortrusselen som begrunnelse, og ytringsfriheten gradvis avskaffes for å ikke såre…ja du vet hvem jeg mener.

Ja, det er stille før stormen.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


T. Snorrason

Posted: 5 januar 2014 - 09:29 - Svar

Selvfølgelig er der stilhed før stormen, som Du betegner det.
De øverste ledere med deres militær ved selvfølgelig, at skal der tages et opgør med islam fra vestlig side, så er man nødt til at ødelægge og fjerne personkulten og islam, så må man gøre det tilbunds. Det vil sige udvise alle muslimer og fjerne al teknologi fra de islamiske lande, således at de ganske simpelt går til grunde i sygdomme, nød og elendighed. Og det er den pæne løsning.
Islam tror, at vest er for “svagt” mentalt til et sådant opgør og kører løs efter den islamiske lærebog om erobring uden at bruge militær, hvor de ved, at de ikke har mulighed for at vinde.
Men en dag går de automatisk over stregen, og så vil islam blive fjernet til bunds, for reelt er der ingen anden løsning på problemet, idet islam selv ikke kan ændres.
En enkelt større terrorhandling i USA eller Rusland skulle være nok til at udløse en “Endlösung”, hvorefter man går efter de virkeligt skyldige, selve organisationen og finansieringen, lande som Saudi Arabien osv.

  Angela

  Posted: 5 januar 2014 - 10:07 - Svar

  Du har alldeles rätt. Islam kan inte förändras. För det är en tro och tron kan inte förändras eftersom det är en tro på något och det enda man kan göra är att tro mer och mer på jultomten, spöken el vad det nu är och då är det fanatism. Det är bara teorier som kan förändras. Teorin är en del av demokrati och kunskap – den athenska skolan om man så vill som “Jesus” bottnade kristendomen i. Därför stagnerar alla teokratier. Islam och demokrati är oförenliga.

ny kommentator

Posted: 5 januar 2014 - 09:52 - Svar

En ting er at Masuk er nyttigidiot for islamismen.. Men at han bliver hevet ind som “sandhedsvidne” omkring ytringsfriheden, den stigende og truende Islamisme… Det er skammeligt… Sikke en gang pladderjournalisme.. Men som Hans Rustad så smukt skriver, er vi åbenbart nået der til at; “…Man klarer ikke lenger å skille venn fra fiende, sunn fornuft fra selvbedrag og illusjoner…”

Firoozeh kan jeg godt lide… 🙂 Smuk og så har hun en rigtig pæn langefinger… 🙂 Men hendes gudekommentar, er helt sikkert; “… Hvis Masuk vil diskuterer tonen… Så kan han gøre det med sin mor…!!!! PRICELESS

Hvad der skal til for at journalister sætter kikkerten for det seende øje… Skal Hedegård eller Westergård myrdes…? Skal Yahya Hassan eller Firooseh myrdes..? Skal svenske Islamister rydde Politikens hus eller DR ala Westgate… Måske skal vi op i den skala…??? Kun de virkelighedsfornægtende PKer ved hvad der skal til…

Bjovulf

Posted: 5 januar 2014 - 10:13 - Svar

“Ifølge sin Facebook profil er Sezo Sert slave hos Allah og flymekaniker i København.”

Lige hvad man har brug for at få at vide, lige inden man skal ud at rejse med fly –
hvad kan sådan en halal-fætter mon ikke finde på, hvis jihad-trangen pludselig
kommer over ham? 🙁

Angela

Posted: 5 januar 2014 - 10:31 - Svar

Ditt inlägg Hans Rustad är en lysande beskrivning på världens tillstånd. Jag kan bara instämma. Jag är så glad att snaphanen.dk finns som höjer debatterna flera nivåer och verkligen talar om NUTIDEN. Vad som händer just nu.

“Til slutt blir man kollektiv blind, døv, senil og impotent der man ligger med en selvgod mine på sykesengen.”

Vi är dessvärre redan där. I politisk analfabetism. De kulturella institutionerna inte minst medier och skola har medvetet jobbat för att fördumma människor. Det visste människor redan på 50-talet. De kämpade mot för att slippa de ondsinta FN- skapelserna. De lyckades med att få bort NF men som alltid dyker ondskan alltid upp i ny skepnad under annat namn endast kosmetiskt förändrat. Sytematsisk har man hjärntvättat generationerna därefter till att tro att FN är ett måste. Som om det vore någon sorts myndighet som alla måste lyda av någon outgrundlig anledning. Som FN-delegater sa till mig att FN blir inte bättre än dess medlemmar. Det vill säga alla de stater som är FN:s medlemmar. De flesta är skurkstater och diktaturer och dessa tillåter vi att styra oss. FN består av en massa gangstrar som sitter på sina bakar i FN-högkvarteret och smider planer om världen utifrån sina egoistiska motiv där makt och pengar är det som alla har som utgångspunkt och som rinner ner i de egna fickorna. Alla G-möten är G-ANGSTERMÖTEN och inget annat.

Dag Hammarskjöld hade helt rätt när han kort före sin död sa att det faktiskt finns elaka människor. Genuint elaka människor. Som totalt saknar varje uns av godhet. Och det har inget med miljön att göra. Han hade ju erfarenhet och hans ord besannades på ett makabert sätt när han mördades av djävlarna. Vad har vi lärt oss av det? Ingenting. Vi bara tiger och tiger. Och så länge vi tiger kan ondskan fortgå. Det farligaste är inte de ondskefulla människorna utan de tysta människorna för de skulle kunna ha fått stopp på ondskan. Detta har tillskrivits många människor genom historien uttryckt på olika sätt men hur det än har uttryckts så är det lika sant.

Angela

Posted: 5 januar 2014 - 11:30 - Svar

Jag tappade bort att säga något om detta: “Man klarer ikke lenger å skille venn fra fiende, sunn fornuft fra selvbedrag og illusjoner.” Vi har redan hört civilbefolkningen i Syrien förtvivlat säga just det. Vi vet inte vem som är vän eller fiende. Ett “allas krig mot alla”. Att kunna skilja “vän från fiende” är grundläggande för en individs överlevnad. Det handlar om liv och död. I första hand för individen i sista hand för arten som sådan. Produktion och reproduktion det är det som är liv. Det finns inget som säger att den som tänker döda dig har mera rätt till liv än vad du har som blir angripen. Det handlar människovärde om. När produktion upphör är du död. När reproduktionen upphör dör arten.Vilsna människor kallar sig goda för att de blivit inbillade att de är det medan de i själva verket är godtrogna. Det är STOR skillnad på det. Människovärde handlar DEFINITIVT inte om att tillskansa sig rätten till andras liv och egendom. Tvärtom det skyddar andras liv och egendom. Från 7 budet i Tio Guds bud handlar det just om det. Att inte ha begär till annans liv och lem. Annans egendom. Ingen har rätt att gå in i andras stater/nationer/länder och ta sig rätt över andras egendom och liv. Detta är fast förankrat hos alla människor. Människovärde har ingenting med andras nationella rättigheter att göra. Skilj på människovärde och rättigheter. Ett folks rättigheter som de skaffat sig är bara deras och inga andras. Varje tillgrepp av andras nationella rättigheter är stöld. Varje överlämnande av sådana rättigheter till andra än den egna befolkningen även medborgarrätt är bedrägeri och förskingring s k landsförräderi. De som gör detta har förverkat rätten att kalla sig ledare och leda landet.

Det är otroligt att skolan inte lär ut grundläggande fakta nu för tiden. Utan att blinka sväljer folk floskler som “rasism, främlingsfientlighet och fobier av olika slag” utan att reflektera över vad det är. Utan att ha en aning om VEM som lanserade begreppen eller varför. Ingenting händer utan en intention. (Blumer) Människor talar om begreppen som något förfärligt som de andra är befästade med. Inte de själva. De förstår inte längre att det handlar om att “skilja vän från fiende”- överlevnad. Som papegojor tjattrar de om rasism, främlingsfientlighet och fobier för att i nästa ögonblick beklaga sig över kriminaliteten och bli rädda för våldsverkare som drar fram över gator och torg. Håller sina barn inomhus eller med eskort när de skall till skolan för att polisen uppmanar dem till det p g a att våldsverkare går lösa. Ingen drar slutsatsen att de därmed är GROVA RASISTER och stora sympatisörer av FRÄMLINGSFIENTLIGHET och FOBIER genom att skydda sina barn.

Man klarar inte förnuft längre. Orsak och verkan. Tankeverksamhet. Att kunna tänka i flera steg eller att kunna jämföra. Man jämför med vad som helst. Vare sig det är relevant eller ej eftersom okunskapen är allmänt utbredd. “Det är ingen slump”, sa Sture Allén, Svenska Akademien, “att diktaturer har en hög grad av analfabetism”.
Det enda som förvånar mig , som jag sagt otaliga gånger, är hur fort fördumningen gått. Och hur entusiastiska människor varit över den. En av orsakerna till det är att man skiljt generationerna. Föräldrar från barn och därmed strypt kunskapsöverföring. Det som varit det mest väsentliga, den största framgången, för människans Homo sapiens -den vetande människans överlevnad. Konsekvent slår man sönder familjen. Samhällets stöttepelare. Förstör individen genom dekonstruktion. Och Antje Ackelén är en av de värsta i Sverige. Hon fullföljer det som var grunden i kommunismen att skapa en ny människa en sovjet. STASI var mycket verksam i Sverige och är det fortfarande men nu genom EU. Sverige kan inte ens försvara sig självt eftersom man sett till att avveckla försvaret och gjort polisen till ett skämt. I stället har man öppnat för att främmad makt skall kunna gå in i Sverige för att hålla befolkningen , inte kriminaliteten eller fiender, i schack. Och människor står där bara och glor. Utan att säga ifrån. Utan att försvara sig som de har rätt till. Öppenhet skriker de! ÖPPENHET! Sedan inte bara stänger de utan t o m låser de dörrar och fönster varenda gång de lägger sig på kvällen eller lämnar hemmet. Jag har ännu inte sett ett endaste bostadsområde där fönster och dörrar har stått på vid gavel. Det är ju tragiskt om människor inte ens längre begriper varför de gör vad de det. Öppna STASI arkiven och lämna EU och FN. Vikingarna klarade sig fint och det kommer vi att göra också.

  Angela

  Posted: 5 januar 2014 - 11:36 - Svar

  Rättelse: “Det är ju tragiskt om människor inte ens längre begriper varför de gör vad de gör”.

   Mittiprick

   Posted: 5 januar 2014 - 15:32 - Svar

   Tack Angela för din kompletterande beskrivning av situationen. Är inte den fördumning som den klarsynte kan iaktta i realiteten en funktionell analfabetism? Makten har gjort folket till funktionella analfabeter för att folket inte skall förstå vad som händer, och för att folket inte i självförsvar ska sätta sig till motvärn. Problemet är att människor inte längre använder sina egna erfarenheter för att förstå världen. Istället hämtar de sin förståelse från medierna, det vill säga journalisterna. De blir därmed offer för journalisternas samhällsskadliga verksamhet.

    Angela

    Posted: 5 januar 2014 - 18:01 -

    Tack, för rara ord. Idag lider västvärlden av en mycket allvarlig legitimitetskris på alla plan inte bara det ekonomiska. (Habermas) Så vare sig folk vill det eller ej så är massinvandring en del av den krisen. Och massinvandringen är skapad av etablissemanget, dvs medveten för att splittra och vinna egna ekonomiska och makt fördelar. De naturliga gemenskaperna som fanns för kollektiv handling mot makten har slagits sönder (söndra och härska) av bl a massinvandring, TV, media, skola, urbanisering et cetera.

    På Island kunde folk protestera mot makten utanför alltinget med grytlock och skrammel. Likaså i Baltikum på gatorna mot nedskärningarna. Troligtvis kommer de också, Island och Baltikum, att ha förlorat kapaciteten att protestera efter en 20-30 år med massinvandring och politisk korrekthet. Det handlar inte om visad rasism eller främlingsfientlighet att prata om detta det handlar om redan framforskad vetenskap och om människor som vågar säga vad vetenskapen kommit fram till. Det är fult att undanhålla folk vetenskapliga fakta för egen vinnings skull. De som får ta konsekvenserna av det är folket medan etablissemanget kan stoppa resultatet i egna fickor. Tala om att fängsla folk i Platons grotta för att se på skuggbilderna i stället för att föra dem ut i ljuset till kunskapen. (Putnam)

    När inte den politiskt korrekta eliten kan erbjuda trygghet och välfärd växer alltid nya systemkritiska rörelser fram. Eliten är livrädda att förlora sin makt som gett dem lyxliv och behövlig kontroll över folk som skall jobba ihop lyxlivet åt dem. Naturligtvis stryper de informationen och skrämmer folk till lydnad framför TV-apparaterna och med radions och mediernas hjälp. De skrämmer folk för budbärarna för att folk skall fortsätta rösta på dem och ge dem legitimitet till makten.

    En av de systemkritiska rörelser är SD som fått formen av en folkrörelse. Den bara växer och växer trots alla försök att avhumanisera och demonisera den. Vi har sett deras förvåning över att man inte kan förklara SD:s framgångar med att sympatisörerna är “bonnläppar” eller “arga, unga, män” från landsbygden vilka tidigare i historien stått för missnöjet (Gramsci). I ren panik ökar man trakasserierna i medierna inte minst TV och radio i en mycket smutsig kampanj . De har till sin stora förskräckelse upplevt att även systemets kärna av högutbildade överger dem och sällar sig till SD i stora skaror. Det är en utveckling med en mycket stor subversiv potential.

Machiavelli

Posted: 5 januar 2014 - 13:23 - Svar

HANS RUSTAD siger det, som jeg har ville sige så længe. Det er stilhed før stormen, ikke mindst i Europa og ikke mindst i Frankrig, fordi de “moralske murene er revet ned av dens egne ledere”. Præcis! og derfor er det jo det rene og skare vanvid at lægge op til social uro og etniske konflikter i fremtidens Europa, og så taler vi ikke om økonomien.

Men problemet i hele Europa er, at lederne overalt har mistet forståelsen for historiens og traditionens betydning. Og det går ikke, for bryder traditionerne sammen, får vi et isoleret og identitetsløs menneske, der ikke er interesseret i samfundet med alle de psykiske følger for sikkerhed og velværd. Og den slags samfund KAN ikke hænge sammen og åbner derfor på længere sigt op for alle mulige former for social opstand. Dvs. drab og terror. Og så er det ret beset ligegyldig, om de åndelige arketypiske forestillinger ikke kan bevises som grundlag for menneskets ubevidste foretillinger om sammenhold og mening, da de videnskabeligt kun skal forstås som åndelige forestillinger, der giver energi til psyken og kun kan spores i sine virkninger i hverdagen.

En ting er så, at store dele af verden økonomisk, socialt og politisk, på grund af overbefolkning, dålig økonomi og korrupte politkkere måske aldrig har været værre. Og samtidig med at rigdommen vokser i den rige verden, vokser fattigdommen i den fattige ikke Vestlige verden ( fordelingsmæssigt set ) og skaber naturligvis en stigende udvandring. Sig Afrika. I denne stigende folkevandringstid arbejder politikerne på – i dansk og vesteuropæisk politik – at holde dørene åbne. Sidste år en rekordstor indvandring på ikke mindre end 53.429 på 12 md. Og politikerne bliver tilmed ved med at lempe mulighederne for indvandring

Ingen siger, det er moralsk let at være vidne til fattigdom og elendighed. Men lige fra de første gæstearbejdere til dagens indvandrere fra ikke vestlige lande, giver politikerne rask væk indvandrerstatus og statsborgerskab, så de forbliver i landet. Foruden de helt vanvittige familiesammenføringer, der omfatter forældre og bedsteforældre, fætre og kusiner, fuldstændig uden hensyn til de langsigtede sociale og kulturelle følger. Politikerne og deres intellektuelle tosser tænker ikke, selv om de sidstnævnte har bestået mere end syvende klasse. Og så glemmer vi ikke de sidste politisk korrekte, pressens journalister, der bliver ved med, som katten om den varme grød, at gå uden om den kendsgerning, at Indvandring med tiden vil føre til økonomisk, politisk og socialt kaos.

Dels kan økonomien selvfølgelig slet ikke bære en sådan politik på længere sigt, og social uro er ikke ligefrem befordrende for udenlands kapital investering. Hertil kommer selvfølgelig det største kulturelle problem med de indvandrende muslimer med deres klan- og familiemønster, der bygger på mandens indiskutable dominans, og som støtter sig på koranens og shariaens normer. Et problem der med 100% garanti ikke bliver løst i lyset af de millioner muslimer, der med tiden vil blive en del af den danske befolkning. Galskaben er ikke bare åbenlys, den er forbryderisk.

Men heldigvis kan man sige, reagerer et stigende antal af jævne mennesker i dag med største skepsis mod indvandringen, mens tilhængerne af indvandrer-politikken mere eller mindre tænker i abstrakte og teoretiske baner og sætter humanistiske ideer som godhed og menneskerettighederne over enhver naturlig, lokal og national forankring i historien. ( Som jeg uddyber i min bog Den humanistiske elendighed). Hertil kommer selvfølgelig den katastrofale ide med at give statsborgerskab til indvandrere, der end ikke har lært sig sproget og hverken psykologisk, kuturelt og religiøst har det stor ønske om at blive dansker.

53.000 indvandre på et år i 2013 og ingen tegn på politisk forandring viser på en udmærket måde katastrofen med den elitære og naive idealistiske tænkning, og dens løsrivelse fra den grundlæggende forståelse for, på hvad det vi sige at være dansk, og hvad det vil sige at holde et samfund sammen. En så ubeskrivelig dumhed der med tiden burde få konsekvenser. Tænk på blot på det national- fjendtlige parti Det radikale Venstre, der er befolket af så dumme mennesker, at man ikke troede det var muligt i en tilværelse, hvor radioen er opfundet.
Jeg ser fremtiden for mig: ”Gud! Det tænkte vi ikke på”.

  T. Snorrason

  Posted: 5 januar 2014 - 14:08 - Svar

  Økonomi er en hård læremester og selv den dummeste stud vil snart se at det såkaldte velfærdssamfund forsvinder efterhånden som socialister og andet godtfolk gør Norden til regulære u-lande.
  Angela nævner i sin post af 4. Jan.(http://snaphanen.dk/2014/01/04/sverige-finland-16300-149/#comment _start), at FN beregner, at Sverige i 2025 – om bare 10 år – vil være sunket fra 15´rigeste land til en plads omkring 36-38, og således efter Cuba, Letland og Lithauen.
  I 2030 vil Sverige være nede på en 45´plads – nu efter lande som Costa Rica, Bulgarien, Libyen.
  Og det alene på grund af en sindssyg multi-kulti og indvandrings politik.
  Hvor Danmark vil være endt i samme periode, ved jeg ikke.
  Men måske Angela kan oplyse dette.

  MIKE

  Posted: 5 januar 2014 - 16:32 - Svar

  Kurt @KA Machiavelli: Jeg har lige købt en digital version af din bog … glæder mig til at læse den 😉

  Vh

  MIKE

Superman

Posted: 5 januar 2014 - 13:24 - Svar

Firozeeh var ikke særligt god i debatten i Deadline. Og det er en skam, for det burde have været den letteste sag i verden at få fremstillet Omar Marzouk som både dybt usympatisk og som hyklerisk.

Men hun var alt for ophidset og hysterisk ,og det skyggede for at få argumenteret.

Min sympati er entydigt hos Firozeeh, og jeg afskyr Omar – men i den debat kom han ud som suveræn vinder alene ved at fremstå rolig og overskudsagtig.

Og det er så ærgeligt, for der var ALLE muligheder for at for “slagte” ham for åben skærm.

  steen

  Posted: 5 januar 2014 - 13:25 - Svar

  jeg er helt enig, men lad os opfatte det som en kunstnerisk performance 🙂

  Hendes temperament slørede hende, så hun ikke tog helt oplagte points mod Marzouk, som hun skulle have gjort. Han er en ren foræring for en bare middelgod debattør.

Machiavelli

Posted: 5 januar 2014 - 14:29 - Svar

Ja men min store kærlighed er Firozeeh – alle kan blive ophidset.

Peter Andersen

Posted: 5 januar 2014 - 16:33 - Svar

Egentligt er det vel ret ligegyldigt hvem der kom bedst ud af den diskussion. Bare det at den fandt sted er jo bemærkelsesværdigt. Omar Marzouk kan ikke længere komme med billige DF-tricks ala Karen Thisted/Kurt Westergaard, selvom han er noget så fint – i dagens Danmark – som standup-komiker.
Firozeeh gjorde bare det hun var kommet for. At sætte tingene lidt på spidsen og give Omar en finger, som vil blive husket for eftertiden. Hun tager nogle nødvendige kampe, hvor mange danskere sover “trygt”, hvilket standupper’ne jo har levet højt på alt for længe.

  Superman

  Posted: 5 januar 2014 - 17:31 - Svar

  Tjoo, men for at der også bliver en debat næste gang Omar/Karen Thisted eller lignende type skriver noget afstumpet vrøvl et eller andet sted, så er det nødvendigt at der argumenteres imod dem. Firozeeh lykkedes ikke med det, da hun ikke havde forberedt argumentationen eller ikke evnede at levere andet end en barnlig og hysterisk præstation.

  Og der er ikke meget vundet ved at diskussioner finder sted, hvis de systematisk tabes selvom de burde være vundet med fuld musik.
  Konklusionen er jo at Omar sagtens kan komme med tilsvarende billige tricks, for han fik ikke tæsk for det denne gang, og det er tvivlsomt om det også vil blive en tv-debat næste gang, når der ikke var mere kød på denne.

  Vi er enige om kampen, men så må man jo også evaluere de indlæg/tv-optrædener m.m. som kommer fra folk du og jeg er enige med, i stedet for en ukonstruktiv tiljubling af alle man er på “hold” med. Det handler ikke om at overbevise dem der allerede deler dine synspunkter, men derimod om at vinde tvivlerne over.

  Og der er bare ALT ALT for mange af “vores” debattører det går galt for i tv-debatter selvom de har alle fakta på hånden. Tænk Lars Hedegaard, tænk Firozeeh. Michael Jalving har også været i Debatten på DR2 og i Deadline hvor han i stedet for at argumentere (som vi jo ved han kan fra avisklummerne) bliver tilnærmelsesvis barnlig og mest af alt bare pruster sin foragt ud.

  Det vinder vi intet på.
  Tænk i stedet på f.eks. Morten Uhrskovs optræden over for Liv Holm fra de radikale, hvor han tilbagelænet i stolen gjorde hende helt til grin.
  Kasper Støvring vinder også enormt meget med sin rolige og imødekommende stil. Og så kan man supplere med en sarkastisk kommentar hist og her.

  Omar Marzouk er en idiot ud over det sædvanlige, og han kunne angribes for så meget, han kunne være gjort til grin, hans demokratiske sindelag kunne være bragt i tvivl osv. osv. – og i stedet fik vi en fuckfinger.

   Peter Andersen

   Posted: 5 januar 2014 - 22:02 - Svar

   De tæsk Omar skal ha’ får han såmænd også nu. Bare se på tråden hér. Jeg mindes et berømt Krasnik-interview, som efterfølgende også blev debatteret en del.
   At idioten troede det var gratis at sige som han sagde – og det troede han – var han jo selv ude om. Men det her skal nok få ham til at tænke to gange fremover. Hvem der evt. måtte “vinde” en eller anden obskur TV-debat er i og for sig bedøvende ligegyldigt. Emnet får alligevel sit eget liv efterfælgende…

   Peter Andersen

   Posted: 5 januar 2014 - 22:12 - Svar

   I øvrigt vil historien straffe dem uanset hvad! Karen Thisted, Martin Krasnik, Omar Marzouk, Klaus Rifbjerg, Susanne Brøgger, div. islam-eksperter, forfattere, journalister, popsangere og andre ligegyldige medie-personager kommer alligevel til at sidde tilbage og tænke over deres positioner før eller siden.
   Asger Åmund hudfletter i øjeblikket en del af dette idiotiske parnas…

   monse

   Posted: 5 januar 2014 - 22:26 - Svar

   Superman, jeg er meget enig i din kommentar. Blot mener jeg ikke, at det var Morten Uhrskov, der gjorde Liv Holm til grin. Det klarede hun helt selv! Morten gjorde ikke andet end at holde sig til sagens fakta, som han havde sat sig ind i. Mere skal der faktisk ikke til for at sætte sig i respekt.
   Lad mig også nævne en anden Morten, nemlig Messerschmidt, som også er god til at sætte sig ind i sagens fakta og holde sig til disse. Jeg nød især hans debat i efteråret med Rasmus Helveg Petersen om halalslagtning. Mens sidstnævnte gjorde en ynkelig figur helt ved hjælp af egen uvidenhed og ulogiske argumenter, holdt Morten Messerschmidt sig sagligt og logisk til sagen, som han havde sat sig ind i.
   Igen, mere skal der ikke til før det ser rigtigt godt ud!

Bjovulf

Posted: 5 januar 2014 - 17:35 - Svar

Only in Sweden 😀

Tja, måske er det bare fordi, der er flest mænd, der har kørekort til den slags maskiner
og udstyr? Og måske er det også fysisk ret hårdt at stå op kl. 3-4 om morgenen og
ofte køre rundt i 20 graders frost, selv om der er varme i kabinen.?

Og fordi denne type job, hvor man “bare” skal køre rundt og ikke skal snakke, føle og vise
empati hele tiden, appellerer mere til mænd? 😉

Og måske fordi de som her ofte er tilknyttet landbruget og har snerydningen som en ekstra
tjans – og endda selv stiller med udstyret?

Svensk politiker kræver kønsneutral snerydning

http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article2187227.ece

Talsmand for Miljöpartiet i Stockholm mener den svenske hovedstad prioriterer ‘midaldrende mænd’ når man gennemfører snerydning

Erik Malm, som manden hedder, har analyseret sig frem til, at der skal findes en løsning på et hidtil overset problem: Snerydning er kønsdiskriminerende.

– Gader og veje, der traditionelt anvendes af midaldrende mænd, er højst prioriteret. En kendsgerning vi åbenbart bare køber uden at tænke over det, siger han i et interview til sitet ‘Mitt i Stockholm’.

Partiet har nu sendt et brev til forvaltningen, hvor de foreslår at snerydningen skal analyseres ud fra et kønsperspektiv. [ !!!!! 😀 😀 😀 – ja, så bare vent til de kommer i tanke om HBQT-vinklen 🙂 ]

[ Man må jo næsten håbe, at der ikke er nogen, der lige minder ham om snemænd, for så … ]

  Bjovulf

  Posted: 5 januar 2014 - 17:38 - Svar

  UPS! – jeg misforstod artiklen, men den er jo grinagtig alligevel 😉

   monse

   Posted: 5 januar 2014 - 22:02 - Svar

   Artiklen er ikke blot “grinagtig alligevel”, den er i virkeligheden værre end din første antagelse!

    Bjovulf

    Posted: 6 januar 2014 - 11:05 -

    Ja, men jeg bør jo nok lige huske fremover at få læst tingene ordentligt igennem først,
    inden jeg af bare opsparet harme (af-)reagerer og ukritisk smider dem op her fx. – silly me 😀

Machiavelli

Posted: 6 januar 2014 - 04:58 - Svar

Nu er det tid til forandringens vind.
Lad mørket drage hen hvor det altid ender.
Lad solen igen skinne over det danske folk
og lad kun arvingerne fra Harald, Gorm og Grundtvig
trade græsset ned i et evigt minde om en svunden tid.

Vær ikke bange for at krave det umulige, selv om du er
alene med de ord, som tidens uslinge kræver for en dommer.
Tag blot det land tilbage som tilhører dig, og glæd dig over du ikke er alene.
Og når stormen presser dine tanker i mismod over, at solen stadig
gemmer sig bag tunge skyer, så tænk på Elenoras trange tid,

og mind dig selv om, at retfærdighedens time altid kommer som et høg.
Ingen lever evigt men selv om sandheden blot er et fnug i den evighed
du aldrig ser, har du for evigt betrådt ærens mark og ingen kan tilsmudse dit minde.

Ole Burde

Posted: 6 januar 2014 - 14:00 - Svar

Firozeh har mere karakterstyrke i sin FINGER end en hel del anonyme lænestolskrigere har det i resten af personligheden…
Hun risikerer hver dag feks at få hældt syre i ansigtet , den mest populære muslimske afstrafning af ulydige kvinder .

Machiavelli

Posted: 6 januar 2014 - 23:58 - Svar

Uh ha, ja tal ikke om det, og det skal forstås bogstaveligt, idet en eller anden psykopat kunne få en ide.

Leave a Comment