6
jan
Seneste opdatering: 7/1-14 kl. 1727
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

“Integrationen af ikke-vestlige efterkommere udvikler sig katastrofalt,” skriver Frede Vestergaard i artiklen Statistikkens Yahya Hassan i Weekendavisen, 03.01.2014 (ikke online) som tager udgangspunkt i Danmarks Statistiks publikation Indvandrere i Danmark 2013.

“Dens styrke ligger ikke mindst i, at den ikke afstår fra at beskrive problemerne ved at forlige velfærdssystemet med stor indvandring af personer, der ikke har kvalifikationerne til at bidrage til velfærdens finansiering,”

skriver Vestergaard. Han skriver også at regeringen lægger “et offentligt sukkerdrys over realiteterne.” Det tror da Fanden, de gør, de er de hovedskyldige i problemerne. Endelig gør Vestergaard let grin med pseudodiskussionen Yahya Hassan, hvad der kun kan fornøje mig, der ikke har omtalt ham med et ord. Foruden at være en ligegyldig rapper, er han åbenbart også temmelig usympatisk, som det fremgik af BT’s tolv siders særtillæg om ham. Hvad der betyder noget, er fakta på slagmarken, opinionsstof er ofte flomme for salonernes theselskaber. Statistik og fotografi har det tilfælles, at forudsætningen er, at have virkeligheden lige ved hånden uden smørrebrødspapir imellem.

Danmarks Statistik bidrager imidlertid fortsat til forståelsen af indvandringens udfordringer med den særlige årspublikation Indvandrere i Danmark, som tidligere rigsstatistiker Jan Plovsing satte i søen. Man kan kalde den lille bog for statistikkens Yahya Hassan, for den forskønner ikke virkeligheden. Udgaven for 2013 har ikke vakt opsigt, hverken politisk eller i medierne. Måske fordi den sætter fingeren på et ømt punkt.

Integrationen af de ikke-vestlige indvandrere udvikler sig betænkeligt, og integrationen af efterkommerne, der pr. definition er født og opvokset i Danmark, udvikler sig katastrofalt. For indvandrerne er beskæftigelsesfrekvensen for 16-64-årige siden toppunktet i 2008 faldet med 8 procentpoint til 48 i 2012. Krisen er givetvis medvirkende, men for danskere er faldet kun 5 procentpoint til 74. For efterkommere er faldet hele 14 procentpoint til 52, så her er beskæftigelsesgabet steget voldsomt. Integrationen er ikke blevet forbedret, som Rockwool Fondens seneste rapporter fremstillede tendensen. Tværtimod.

Tallene var stort set de samme for 30-årige (se grafen). Dog med betydelige forskelle afhængig af forældrenes oprindelsesland. Dansksrilankanerne klarer sig endda bedre end danskerne. Ser man omvendt på gennemført uddannelse, havde 45 procent af mændene med ikke-vestlig baggrund afsluttet en erhvervskompetencegivende uddannelse som 30-årige, mens det gjaldt 60 procent af kvinderne (mod 44 procent i 2004). De tilsvarende tal for danskere var 72 henholdsvis 79 procent. Der er altså en betydelig del af efterkommerne, der gennemfører en uddannelse, men også en stor del, der ikke gør. 39 procent af de 30-årige mandlige ikke-vestlige efterkommere har ikke nogen afsluttet uddannelse ud over grundskolen. Det tilsvarende tal for danske mænd er 19 procent. Blandt de 30-årige kvinder er forskellen mindre (24 henholdsvis 14 procent).

Ifølge den nye PISA-rapport forlod 14,6 procent af de 15-årige folkeskolen i 2012 uden såkaldt funktionel læsekompetence, og så var cirka 6 procent med indlæringsvanskeligheder endda forlods frasorteret, så det reelle tal er omkring 20 procent. En betydelig del er formentlig indvandrere og efterkommere. I øvrigt er der ikke noget nyt i Indvandrere i Danmark, når det gælder antallet af ikke-vestlige indvandrere på overførselsindkomst. 38 procent af alle i den erhvervsaktive alder (godt 88.000) var på overførselsindkomst i 2012 mod 23 procent for personer med dansk oprindelse. Med andre ord: Den hidtidige indvandring har øget uligheden.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Prudentius

Posted: 6 januar 2014 - 18:32 - Svar

Problemet er fortsat, at vores politikere ligemeget realiteterne ikke vil fravige multikulturalismen og dermed masseindvandringens “nødvendighed”.

At opsige multikulturen og masseindvandringen, og vende tilbage til den folkestyrede nationalstat er at opsige hele den ideologiske/politiske struktur (EU), som de har investeret ALT i.

De kan kun lukke øjnene og træde på speederen. Og det er, så vidt jeg kan bedømme, lige præcis hvad de har gang i.

LarsS

Posted: 6 januar 2014 - 18:49 - Svar

– “Far, hvad er et velfærdssamfund?”
– “Det er et land, hvor nogle pligtopfyldende mennesker hver dag går på arbejde for at tjene til dagen og vejen til sig selv og deres familier og dernæst afleverer mere end halvdelen af deres indkomst i skat, så alle kan nyde godt af alle de gratis ting vi alle har til rådighed!”
– “Gratis ting?”
– “Ja, gratis er de jo kun for dem er ikke bidrager ved at arbejde og betale skat! Men hospitaler, daginstitutioner, skoler, universiteter, lægebesøg, politi, hjemmehjælp, plejehjem og meget mere er til fri afbenyttelse for alle der bor i Danmark!”
– “Er der nogen der ikke betaler til de gratis ting?”
-” Ja, de fleste gamle mennesker har allerede betalt skat gennem et helt liv så de fortjener at nyde de gratis ting på deres ældre dage og så er der også de syge som heller ikke kan betale og nogle af de raske leder efter arbejde, men lige nu er der ikke så mange jobs at få”
– “Så når alle har et job, er alt godt?”
– “Njaee, vi kommer nok aldrig af med arbejdsløsheden for vores politikere inviterer hele tiden en masse udlændinge ind til Danmark og enten tager de de jobs som de ledige danskere burde have for at kunne skabe sig en tilværelse eller også får de penge fra de der arbejder og så behøver de inviterede slet ikke at lave noget, men kan bare nyde alle vores gratis ting!”
– “Woaw! Bliver alle I der bare knokler for vores velfærdssamfund og betaler skat ikke pissesure over det?”
– “Jo, min søn, og det er dét politikerne og medierne kalder racisme!”

Poul Højlund

Posted: 6 januar 2014 - 21:17 - Svar

Statistik er syn for sagn. Men demografiske kendgerninger mødes med svaret: Forkert menneskesyn!

Det skrev jeg om i JP sidst i december i “Spørgsmål til den snakkende klasse”: http://jyllands-posten.dk/opinion/breve/ECE6357331/spoergsmal-til-den- snakkende-klasse/

Det skete der ikke noget ved – men de mange dråber huler som bekendt stenen.

LarsS

Posted: 6 januar 2014 - 22:12 - Svar

Lidt udenfor nummer eller “Off Topic”, som man siger!

I dag er min 6. dag hvor jeg forsøger, at holde op med at ryge!

Så da dagens sidste smøg i pakken var blevet til aske, var det på med jakken, ud ad døren og ned til kiosken.

Min kioskmand ved ikke at jeg er “racist”, for vi har det skide skægt når jeg dukker op og vi gasser hinanden med dårlige kommentarer om uvaner, elendige jokes og forfærdeligt udseende for os begge!

Nå, han stak mig min pakke smøger og en lottokupon.

Så spurgte jeg ham, af ren nysgerrighed,: “Hvor mange aviser sælger du egentlig om dagen, her i kiosken?”

Han kiggede på mig og smilede: “Max. 10 Ekstrabladet og højest 5 BT. Berlingeren er nede på 1 hver anden dag og Politiken er vel max. 2 om dagen” og, tilføjede han, “Politiken må jeg snart opgive, for der skal jeg betale for et minimum salg per dag og det kan jeg slet ikke opfylde!”

Aviserne er FÆRDIGE og for ind i helvede hvor de ligger som de har redt!

I morgen skal jeg klippes af min afghanske frisør, hun er en kvinde jeg beundrer overalt på jorden. Hun har skabt en forretning som giver indtægt, mad på bordet og livskvalitet for hende og hendes familie – og så har hun forøvrigt lige fået nye bryster, fortalte hun mig sidst (Jeg kiggede ned) – Vi har det skide hyggeligt og fortroligt når vi snakker under klippe seancen!

Nå, det var blot dette og lidt sladder fra en “racist” i Roskilde….

steen

Posted: 6 januar 2014 - 22:31 - Svar

Hvis nytårsfortsættes glippede, kan jeg anbefale

http://www.nicorette.dk/produkter/quickmist?gclid=CMj-u8PA6rsCFURc3god aj4A_w

eller billigere

http://www.oliver-twist.dk/Webnodes/en/Web/Public/Forside

og hvis det glippe, pibe som mig. Efter en uge, lugter og smager cigaretter lige så dårligt som for ikke rygere, og så sparer du desuden en del penge. Jeg skylder piben den svenske landsbygd. 25 kilometer efter hammerdyre, dårlige svenske cigaretter med dødningehoveder på? Nej, vel?

tak for historien, racist 🙂 !

Poul Højlund

Posted: 6 januar 2014 - 22:42 - Svar

Å ja, pibe! Vi var fire brødre, der hver fik en pibe i konfirmationsgave, en pakke tobak, en pakke piberensere og Olriks lille pamflet: Kunsten at ryge pibe. Vi har røget lige siden – undtagen den ældste, der holdt op og døde af andre årsager. Og vi ryger stadig under den sunde jyske devise: A ryger te A ryger!

Det siges at være et sjældent syn, når vi tre overlevende står i regn og rusk med snaddetræet solidt plantet dér, hvor det hører til. Og en af brødrene har endda en t-shirt med inskriptionen: No argument beats a pointing pibe.

  LarsS

  Posted: 7 januar 2014 - 00:27 - Svar

  Poul,

  Herligt at høre – livet er mere end de evigt levende´s præsidium.

  Da min farfar (født 1900) lå for døden, dødssyg af kræft, nægtede min farmor ham tobak.

  Han fangede en pen, fandt en lap papir og skrev hemmeligt og under tæppet til sygeplejersken, der kom i hjemmet, om min farmor: “Hun tar livet af mig!”

  Og ret havde han, han døde sgu og han skulle da have haft sin rygende og velduftende pibe i hånden den dag han drog op i himlen.

  Piben findes endnu og den har jeg nu arvet efter min nyligt afdøde far og snart stoppes den med rigtig god tobak!

Angela

Posted: 7 januar 2014 - 07:02 - Svar

Det allra värsta är nog den historieförfalskning som nu pågår. Västvärldens historia skrivs om så att den skall passa utlänningarna. Det är kriminellt. Men inte något unikt. Historien har skrivits om förut för att passa makthavarnas olika kriminella syften. Deras syfte är nu att som politiker kallar det att “göra ett häng” dvs att vidga historien så att man får in även de som inte på något sätt tillhör den svenska eller europeiska historien. Det är därför man tillsatt Antje Jackelen som ärkebiskop. Hon har samma uppgift att få in alla religioner i Svenska kyrkan. Därför skrivs Svenska kyrkans historia om.

Vaknade upp till en repris, kortversion av Ring P1 där en upphetsad ung man påstod att Sverige hade haft 10 koncentrationsläger under andra världskriget, bedrivit slavhandel och inte ägt något land som kunde kallas svenskt.

Historieförfalskningen har pågått länge i Sverige under floskeln “nu skall vi göra upp med vår historia”. Historiker anställs för att anpassa Sveriges historia till utlänningarna. Svenskarna skall inte inbilla sig att de är något. Inte har något att skryta om vare sig ärorik historia, kultur, språk så att den svenska identiteten kan brytas ner och smulas sönder. Men yngre förmågor som vill göra akademisk karriär vid universiteten och skaffa sig en doktors eller professorstitel letar efter diverse grumliga saker som knappast varit något allmänt förekommande för Sverige eller svenskarna eller ens unikt för tidsandan för att kunna göra en höna av en fjäder. De uppmuntras till detta som de nyttiga idioter de är i det pågående kriget mot västvärlden.

Nej, Sverige har inte haft några koncentrationsläger. De har haft interneringsläger i krigstid och det är inget konstigt med det. Det har alla stater såvida inte staternas ledare är kompletta idioter. Nej, slaveriet förbjöds i början av 1300-talet. Dessförinnan var det allmänt förekommande i hela världen. Även om några enstaka individer handlade med slavar för att de möjligen var tvungna i den delen av världen och med den kulturen där när Sverige hade en koloni så var det försumbart och Sveriges koloniala förflutna är som en fis i rymden. I Sverige har det funnits svenskar sedan inlandsisen drog sig tillbaka. Sverige är en av de äldsta statsbildningarna i världen.

Svenska staten skulle anmälas för historieförvanskningen och hjärntvätten av unga människor. Alla europeiska stare måste gå samman och få slut på detta osmakliga folkmord på européer.

Mångfald blir enfald i slutänden. Människan och samhället dekonstrueras. Ingen skall känna tillhörighet någonstans och framför allt inte till sina rötter. Rötterna skall göras så vedervärdiga att ingen vill tillhöra sin rot utan att skämmas och blygas. Så dör trädet. Makten skall ha ensamrätten till grupperingsindelning. Med lämpliga grupper för tillfället som passar makten och som kan fås att blomma upp i ett krig när makten känner sig hotad och blickarna och intresset behöver fokuseras på annat.

Så det som händer är ingen slump. Etablissemanget vet mycket väl vad de gör. De kan sin beteendevetenskap. Och utnyttjar det. Samtidigt som de envetet och hycklande rapar upp “vilket samhälle vill vi ha”. Ja inte vill folk ha feodalsamhället tillbaka i ny tappning med psykopatiska narcissister i toppen. Folk vill knappast kedjas i galärerna igen när de en gång gjort sig fria. Det tragiska är att hjärntvätten gått så långt att många inte begriper vilket “samhälle makten tänkt sig att vi vill ha”. Vill är ironi.

  Ave Maria

  Posted: 7 januar 2014 - 11:07 - Svar

  @ Angela

  Du beskriver Sveriges läge så bra så du borde sammanställa alla dina tankar på ett strukturerat sätt i en lång artikel och med tiden kan det bli en bok.
  Just ditt sätt att uttrycka dig är unikt och bör få en egen plattform, enligt min mening.

Angela

Posted: 7 januar 2014 - 07:24 - Svar

Det är mer än 100 år sedan någon avrättades i Sverige för rånmord. Redan då ansågs det avskyvärt och inget som vanligt folk sysslade med. Jag bara väntar på hur historikerna nu skall förvanska detta för att få in andra kulturers avskyvärda steningar eller halshuggningar där människor flinande sparkar fotboll med avhuggna huvuden eller “präster” skär ut hjärtan och äter upp.

Det kommer något. Svenskarna är ju fruktansvärda barbarer enligt Sahlin och Reinfeldt. Den högtstående kulturen i Sverige har utlänningar stått för.

Angela

Posted: 7 januar 2014 - 07:32 - Svar

Hahaha…just nu i nyheterna att kvinnors depressioner står att finna i att de äter för mycket vetemjöl. Kära forskare den nyheten bjöd på dagens första, längsta och gladaste skratt. Depressionerna kommer snarare av det förskräckliga samhälle som bara blir värre och värre och lögnerna fler och fler. Ingen människa känner igen sig längre i “vetemjölsdammet”…hahaha…

Angela

Posted: 7 januar 2014 - 08:22 - Svar

För något år sedan fick svenska folket veta att de var skyldiga till folkmord i Rwanda på 1 miljon tutsier som skedde 1994. Den svenska rätten förflyttades till Rwanda till stora kostnader på miljontals kronor för svenska skattebetalare för att döma i detta brott som påstods det en svensk varit delaktig i. Så lätt kan ett folk definieras som folkmördare i ett annat land utan att de flesta svenskar ens varit där. Eller känt till vilka folkslag som bodde där.Och inte ens haft en tanke på att de årtionden senare skulle anklagas för att ha utfört ett folkmord som de fått information om via medier. Om 20-30 år kommer väl nästa doktorsavhandling om de barbariska svenska folkmördarna som hade ihjäl en miljon tutsier i Rwanda och orsakade 2 miljoner människors flykt.

Svenska terrorister fängslas ideligen utomlands enligt medierna. När blev svenskarna terrorister? Eller nyheter om att enskilda personer begått något brott utomlands. Knarkförsäljning, pedofili etc. Men svenskar? Och i allmänhet? Nej. Det är det inte. Det är inte svenska folket. Svenskarna har inte den mentaliteten eller kulturen. P g a sin högtstående kultur och mentalitet har Sverige varit så framgångsrikt och legat på topp på alla listor vad beträffar välfärd, kunskap, demokrati, jämlikhet, rättsskipning m m. Är det något som är osvenskt så är det barbari. Men i sinom tid får svenska barn höra lögnerna upphöjt till sanning i skolan. Vilka otrevliga, ociviliserade, barbarer svenskarna är. Nu rasar Sverige på listorna.

Är det något som svenskarna blir deprimerade av så är det lögnerna, dekonstruktionen och upplösningen av Sverige och svenska folket av deras identiteter, våldtäkterna på deras kroppar, sinnen och deras land.

Rättelse i ovanstående kommentar. “Det kommer något.” Det kommer säkert något.

Leave a Comment