7
jan
Seneste opdatering: 7/1-14 kl. 2303
45 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Så langt borte som Lampedusa og Tel Aviv høres de kønne ord, der udgår fra talerstolen i Riksdagen. Svenske onlinemedier omtaler naturligvis ikke denne historie, selvom de har omtalt massedemonstrationerne i Tel Aviv. Den svenske ambassade i Israel har ikke reageret på en henvendelse fra avisen Haaretz. Låget på!

As tens of thousands of African migrants carried a strike against Israeli migration policies into a third day, the Interior Ministry announced Tuesday that dozens of Eritrean migrants have left Israel voluntarily in recent weeks for Sweden.

According to the Interior Ministry, this marked the first time African migrants had left Israel for Sweden, and the move was coordinated with the Swedish government. They are encouraged to leave Israel voluntarily and to promise not to return. The ministry also noted that each of these migrants was granted $3,500 upon departure. Dozens of Eritreans left Israel voluntarily for Sweden, Interior Ministry says, From East Africa To Lampedusa To Sweden . Israel, no longer a haven, sends African migrants to prison.

Fremtids- eller overgangspapiravisen?

Papiraviser printet ud i Danmark muligvis fra Pressdisplay og hæftet i toppen. Trykkeri og forsendelse sparet. Min biblioteksfaglige konsulent siger, han tror det er et overgangsfænomen indtil alle har affundet sig med at læse på skærme. Set på Københavns Hovedbibliotek.

7.1.2013 008

7.1.2013 009 7.1.2013 010


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Morani ya Simba

Posted: 7 januar 2014 - 13:39 - Svar

“the move was coordinated with the Swedish government.”

Sverige må være verdens mest masochistiske land. Eller verdens største idiot-land. Svenskere der sætter pris på Danmark må hellere flytte hertil rimeligt snart. For vi skal ihvertfald ikke have åbne grænser med det galehus!

  JensH

  Posted: 7 januar 2014 - 14:52 - Svar

  “Svenskere der sætter pris på Danmark må hellere flytte hertil rimeligt snart.”

  Vi har sgu da ikke plads til 3-4 millioner Svenskere her. Iøvrigt, så ville så mange Svenskere udgøre en temmelig væsentlig del af vælgerkorpset, og med deres umådelige politiske naivitet, så ville Rød Blok kunne være stensikker på at kunne implemtere hvad de opfatter som en “anstændig og humanistisk udlændingepolitik”, og så ville Danmark gå samme som Sverige.

   Peter Andersen

   Posted: 7 januar 2014 - 22:21 - Svar

   Man kunne jo godt have en lille forventning om, at de svenskere der “emigrerede” til nabolandet, gjorde det pga. den førte politik…

  Ludvig

  Posted: 7 januar 2014 - 19:35 - Svar

  Visst vore det underbart om det gick att få fram ett officiellt danskt avståndstagande från den svenska galenskapen.

   steen

   Posted: 7 januar 2014 - 19:41 - Svar

   ikke med denne regering, men vi skifter næste år

Niklas R

Posted: 7 januar 2014 - 13:39 - Svar

Va fan ska vi ta hand om dem för?!?
Jävla sjuklöverpolitiker!

Ge dem var sitt vapen och skicka hem dem till Eritrea igen så kan de befria sitt land från diktaturen eller dö i försöket. Det är inte vårt ansvar att försörja dem.

  T. Snorrason

  Posted: 7 januar 2014 - 16:42 - Svar

  Korrekt, det er løsningen.
  “Møder Du en tigger, så giv ham en fiskestang og lær ham at selv fange fisk, og ernære sig selv”, som et gammelt kinesisk visdomsord siger.
  Vestens politikere er blevet feminiserede, og arbejder ikke, som de skulle, for deres vælgere.

Ole Burde

Posted: 7 januar 2014 - 14:13 - Svar

Set fra et israelsk synspunk er det temmelig ligegyldigt hvor afrikanerne ender henne , bare man altså kan slippe af med dem på en nogenlunde ”støjfri” måde ….Sverrige er derfor en kvalitetskomponenet i Likudregeringens langtidsplan , som også inkluderer hjemsendelse til afrikanske tredje-lande i kombination med militærhjælp og udviklingsprojekter .
I 20013 lykkedes det at ”hjemsende” 2800 afrikanere og målet for 2014 er ca 5000 . Det vil med andre ord tage mindst 10 år at slippe af med dem .

  JensH

  Posted: 7 januar 2014 - 14:32 - Svar

  “Det vil med andre ord tage mindst 10 år at slippe af med dem ”

  Arh, med lidt Svensk ‘velvilje’ behøver det såmænd kun at tage et par måneder.

Ole Burde

Posted: 7 januar 2014 - 16:14 - Svar

Med eller uden svensk ”velvilje” skal det nok lykkedes tilsidst . Jeg er flere gange stødt på venstreorienteret propaganda , hvor man har gjort Israel ansvarlig for at der er så mange palæstinensere i Danmark . Det samme vil sikkert blive tilfældet med udnyttelsen af Sverriges selvmordsdrift . … man ku’ lige så godt postulerer at bedemanden generelt er ansvarlig for dødsfald !

  JensH

  Posted: 7 januar 2014 - 18:01 - Svar

  “Holder venstrefløjen Israel ansvarlig for at der er så mange Palæstinensere i Danmark”??? Jeg troede ellers ikke venstrefløjen kunne få nok Palæstinensere til landet, og at de så hver eneste Pal-araber der kommer til Danmark som en velsignelse. Jeg tror nok de ser disse Pal-arabere som allierede i kampen mod “den kapitalistiske imperialisme”, og derfor burde de vel ‘takke’ Israel for at sende så mange af disse Pal-arabere til Danmark, da disse jo er ‘kadrer’ i det revolutionære arbejde i Danmark.Eller er det bare mig som har misforstået venstrefløjens forhold til Pal-araberne.????

Jernhesten

Posted: 7 januar 2014 - 16:24 - Svar

En økonom ville nok kalde det for en “corner solution”.

Jeg er bare bange at der venter svenskerne mange andre problemer end dem som har økonomisk karakter.

HH

Posted: 7 januar 2014 - 16:39 - Svar

“Att vara, eller inte vara (här), det är frågan”. Käre Prins av Danmark, ge oss ett svar! Jag klarar faktiskt snart inte av mitt land. Ge mig vapnet så jag får göra slut på alltihop. Jag har nämliglen inte längre något hopp…

  Utflyttad svensk

  Posted: 7 januar 2014 - 16:49 - Svar

  Det är bara att lämna Sverige. Finna många länder att välja på.

   intetnavntak_22

   Posted: 7 januar 2014 - 17:20 - Svar

   Der er ingen lande som de skandinaviske lande nej, så hvis du ikke har forladt Sverige for et af dem så er du en del af problemet og så er du på den forkerte hjemmeside.

    Utflyttad svensk

    Posted: 7 januar 2014 - 21:14 -

    Sverige var en gång för länge sedan ett bra land att bo i. Men det är det inte längre. Och svenskarna är för dumma och hjärntvättade för att göra något åt det. Ledsen att säga det men det är kört för Sverige. Det är som Mona Pralin sa “Det gamla Sverige kommer inte tillbaka”

    intetnavntak_22

    Posted: 7 januar 2014 - 22:42 -

    “Det gamla Sverige kommer inte tillbaka”
    Jov, det gør det. Så snart vi får magten tilbage vil vi sørge for det ikke kommer til at ske igen i den nordiske historie 500 år ud i fremtiden.

    Alle andre lande bortset fra skandinavien har desuden haft endnu mere dystre historier på et eller andet tidspunkt, i forhold. Så som sagt, skandinavien eller du er en del af problemet.

  intetnavntak

  Posted: 7 januar 2014 - 17:23 - Svar

  Gud findes ikke, selvmord er kun udvejen hvis du står til en dødsstraf.

Victor

Posted: 7 januar 2014 - 17:20 - Svar

Først kom patte-fatwaren.

Nu kommer chatte-fatwaen:

http://www.tagesspiegel.de/weltspiegel/iran-ali-chamenei-verbietet-cha tten-zwischen-maennern-und-frauen/9297382.html

Det er edderbankeme sjovt at være ung i Muhammed-stan…

Britta Due Andersen

Posted: 7 januar 2014 - 18:21 - Svar

Disse afrikanere har oven i købet den frækhed at vise egne flag – kun et israelsk – og knytnæve! Jo, tak disse mænd vil kun give problemer.

Ole Burde

Posted: 7 januar 2014 - 18:49 - Svar

JensH : Det tog mig lang tid at forstå HVOR langt væk venstrefløjen er kommet fra det vi andre normalt forstår som ‘almindelig sund fornuft” . Heri er nemmelig underforstået Konsistens eller Sammenhæng , og det er blandt andet DET som af den politiske korrekthed har udskiftet med DEFINITIONER , som ganske udmærket kan være indbyrdes modstridende .
Når venstrefløjen deltager i en debat er det derfor mest Show-Biz , et forsøg på at skjule hvad der egentlig foregår . Det er altid nødvendigt for tryllekunstneren at aflede opmærksomheden medens han tryller en million arabere ind i din baghave …
Det er derfor helt naturlig for mange repræsentanter for venstrefløjen at tage to modstridende standpunkter på samme tid , så som feks at bekylde Israel for være ansvarlig for de negative komponenter af resultatet af deres egen frelste agenda .
Denne mangel på konsistens er en af venstrefløjens MEGET sårbare punkter , men for at udnytte svagheden kræves en grundig analyse af , hvad det egentlig er tryllekunstneren gør .

Angela

Posted: 7 januar 2014 - 18:59 - Svar

Reinfeldt fick inte jobbet han fikade efter i EU. Han är avförd från listan på kandidater efter Barosso. Alla vet att Löfven blir Sveriges nye statsminister. Han är redan godkänd av Bilderbergsgruppen i somras. Han flög dit tillsammans med Wallenberg. Reinfeldt fikar väl efter jobb i FN nu.

I samband med detta ta upp di.se artikel där Sverige som land definitivt är slut.

Angela

Posted: 7 januar 2014 - 19:01 - Svar

  steen

  Posted: 7 januar 2014 - 19:14 - Svar

  hvor har du gravet det smuds op ? Sverige har selv tilbudt det, og Israel anerkender ikke flygtninge fra Eritrea. Det gør de helt ret i. Her er en fornuftig artikel af en fhv ambassadør om det vanvid, der foregår

  The migration debate in the UK is a political and philosophical mess of cherry-picked, opportunistic sound-bites, says former British Ambassador Charles Crawford

  meget sigende rubrik Sverige är ett system mer än ett folk

  Sandt nok, 25 % af befolkningen er udskiftet – 75 % mangler. Det kan altså fortsætte mange år endnu, hvis svenske vælgere stadig er med på den.

   Ludvig

   Posted: 7 januar 2014 - 19:54 - Svar

   “När jag klickar på din länk “The migration debate” etc. komme r jag till artikeln “Sverige är ett system” etc ???

   Tak. Værsgo

   http://www.thecommentator.com/article/4571/migration_and_identity#.Usv WUiMRqPQ.twitter

   Angela

   Posted: 7 januar 2014 - 22:26 - Svar

   Sverige vet inte om att de fått gäster och har knappast stått för någon inbjudan. Efter vad jag förstod har “regeringen” bjudit in dem och då får väl ministrarna ta hand om sina gäster och stå för kostnaderna. Det brukar värdar får göra såvida inte Reinfeldt ingått något avtal med Israel. Välbetalt jobb? Mer klirr i partikassan? Eller kanske rent av i den lilla egna? Nya aktier hos JPMorgans eller Goldman Sachs? Det skall bli roligt att se vad det avtalet består i. Vad har Reinfeldt erbjudits? Något för KU. Men vem anmäler dem dit? Alla är lika insyltade. De har många landsmän och kompisar i regering, riksdag, näringslivet och inte minst medierna som Birgitta Ohlsson, EU-ministern bl a. Att det är tyst om det i medierna är väl inte konstigt eftersom medierna inklusive SR och SVT är om jag skall använda Israels egna ord “infiltrerade”. De väljer vad som skall sägas. Och när det skall kampanjas. Vad folk skall få veta eller ej. Och begriper inte folk själva hur de skall rösta så får de en manual genom SR, SVT eller DN så de vet vad de skall säga i samhällsdebatten.

   Det är ju märkligt att det är Wallenberg själv som jämt flyger blivande statsministrar i Sverige till Bilderbergsmötet för att godkännas i regel långt innan valet ägt rum. Sedan styr medierna och opinionsinstituten valboskapen in i rätta båset vid valet. Det är väl en officiell hemlighet. Det är endast “det sovande folket” som Reinfeldt kallar dom som inget vet. Alla som bara får “nyheter” genom Rapport, Aktuellt, soffprogrammen och en lokaltidning. Och sedan lägger sig på andra sidan och somnar om.

   Det finns gott om förmögna landsmän i Sverige med stora villor som kan härbärgera dem och försörja dem. Bonniers, Wallenbergs och Reinfeldts har två villor, Annie Lööf har en gård så det blir nog inga problem. Några partier är stora vurmare för månggifte så de kan väl gifta sig med ett par st var. Kyrkan har stora lokaler och erfarenhet av hotellverksamhet för flyktingar och nya ärkebiskopen Antje Jackelen hälsar bockande och bugande alla “Abrahams barn” välkomna med sitt nya stridsrop ömsom klädd i burka, ömsom i kippa och ömsom under STASI-flagg. Och Helle Klein håller upp dörren och förbereder Seglora kyrka för välkomstceremoni. Har de bjudit in dem så får de väl ta hand om sina gäster.

   Sverige visar vägen för “du nya sköna värld”. Världen vet inte vad de har att vänta sig. Sverige är bara först ut på den globala arenan.

Ole Burde

Posted: 7 januar 2014 - 20:09 - Svar

Well , efter at have læst Ave Marias link til ”The new observer” , tror jeg tiden er inde til at tilbyde Sverrige en god gammeldags Studehandel : Hvis Sverrige er vilig til at tage mod resten af de 50.000 afrikanere , er Israel villig til at modtage Barbara Spectre , og forpligter sig til at smide hende ud med faldskærm over Mogadishu , klædt ud i gennemsigtigt undertøj !

  steen

  Posted: 7 januar 2014 - 20:16 - Svar

  HA! Der er jo nogle, der tror at hende Barbara er repræsentativ. Well, ikke i dette land.

  http://www.cafepress.com/+jewish+underwear-panties

   Peter Andersen

   Posted: 7 januar 2014 - 23:06 - Svar

   Barbara Spectre

   Desværre har mange jo netop det billede af jøder…

  Angela

  Posted: 7 januar 2014 - 22:48 - Svar

  Ole Burde och steen…det var kul….så slutar dagen också i ett gapskratt. Undras om jag kan sova i natt ? Hahahaha…kommer nog att vakna skakande av skratt…”det sovande folket”?…icke sa Nicke…det skrattande folket…och vad jag skall skratta om Israel lurar skjortan av Reinfeldt…Reinfeldt som spelar under bordet med Soros som satte Sverige i konkurs i början av 90-talet tillsammans med kompisen Wallenberg och hans företag SE-banken , Skandia och Electrolux. En ränta på över 500% lyckades skrämma in de bångstyriga i EU. Med benäget bistånd av Feldt, Dennis och Åsbrink.

  Svenska folket har inte ingått avtal med någon så herrarna kan känna sig blåsta allihopa så småningom när alla vaknat ur sin Törnrosasömn. Den som skrattar sist skrattar bäst…

erik Balle Povlsen

Posted: 7 januar 2014 - 22:52 - Svar

Jeg er, som så mange andre bekymret på sveriges (og danmarks og europas) vegne. Hvad nu, hvis (når) det virkelig brænder på i Sverige? Og svenskerne er nok og får overtaget? Så er der en øresundsbro, og der er ikke så langt til Danmark. Hmmm . . . .

Venligst Erik

  Peter Andersen

  Posted: 7 januar 2014 - 23:10 - Svar

  Mon ikke de respektive danske institutioner holder øje med eksperimentet Sverige…?

   steen

   Posted: 7 januar 2014 - 23:26 - Svar

   det skulle være PET. Overvurdér ikke Folketinget, der desuden lider under den gamle skik (svenske moralister brød i 2002 efter noder) ikke at kritisere naboers indenrigspolitik. Man kan dog stille spørgsmålstegn ved “indenrigs”, eftersom Sverige producerer 3 verdens EU borgere på samlebånd i treholdsskift.

  Angela

  Posted: 7 januar 2014 - 23:39 - Svar

  Malmö är intaget av muslimerna…hahaha…så snart börjar de beskjuta er med raketer från Rosengård….hahaha. Malmö är bankrutt och svenska folket betalar notan genom utjämningsbidrag.Känns det igen? Gazaremsan? Israel?

  Allt är en fars. FN är en skitorganisation beståendes av gangstrar. Kina och Ryssland tittar förvånat och med stort intresse på. Hahaha….när helvetet bröt loss i mellersta östern stack Kina och slog igen dörrarna med en smäll…Clinton blev likblek och avgick…Soros är en global gangster med bordeller, prostitution, knarkhandel , spekulationer mot världens länder så de kraschar med stora lidanden och misär för folk och han håvar in vinsten. Senast lyckades Soros få igenom fritt knark i Uruguay. Han har länge försökt i USA men de har hållit stånd länge men nu verkar han ha lyckats i några delstater. Danmark står på tur verkar som om han fått med sig Köpenhamn och attackerna mot Sveriges drogpolitik har inletts…Jag hoppas innerligt att partierna håller ihop i ett rungande nej.

  Historien är inte slut än. Men det blir en hård kamp för folk att ta tillbaks sina länder igen. Det hjälper inte att fly för det finns ingenstans att fly. Sverige är som sagt bara först ut. Faller Sverige kommer alla andra att falla i en dominoeffekt. Alla folk måste hjälpas åt. Ut ur FN och deras vämjeliga projekt EU.

  Bjovulf

  Posted: 8 januar 2014 - 02:03 - Svar

  Man har faktisk længe diskuteret muligheden af at sætte en klap i Øresundsbroen,
  hvis det skulle blive nødvendigt 😉

Utflyttad svensk

Posted: 7 januar 2014 - 23:24 - Svar

intetnavntak_22
Jag uppskattar din optimism. Men hur skall det bli en förändring när 95% av folket röstar på 7-klövern. En omöjlighet.
Som jag sa tidigare, svenskarna är för dumma för att se problemet.
Läs gärna Angelas inlägg ovan @22:26

  Angela

  Posted: 7 januar 2014 - 23:53 - Svar

  Det kommer att vända. Det har det redan gjort. Det kommer att bli många fler som röstar för Sverige och svenskarna i nästa val. Det kommer europeerna att göra. De vet att om de inte gör det så blir deras gamla hemländer nästa man till stupstocken. Och även andra utomeuropeer för de har levt i diktaturer och när de inser vad som pågår röstar de också på Sverige och för svenskarna. Globalisterna kommer inte att kunna ro det i land. De enda som globalisterna möjligtvis kan få med sig är de kriminella. Vi har tiden med oss. Tiden kommer att verka för oss. Vi tar varandra i hand. Och håller hårt. Så lyckas vi. Jag tänker på bina. 🙂 Även stora djur är rädda för små bin och getingar som sticks. Kram från Angela

   Utflyttad svensk

   Posted: 8 januar 2014 - 00:32 - Svar

   Jag hoppas verkligen du har rätt. Efter att ha diskuterat detta med vänner och bekanta i 30 år tills jag blev blå i ansiktet. Inte en enda ville se det kommande problemen. Dem sa även att jag är hjärntvättad och indoktrinerad. Det var deras exacta ord.
   Jag uppskattar ditt arbete med att försöka väcka det sovande folket. Tack så hemskt mycket.

    Utlandssvensk

    Posted: 8 januar 2014 - 00:40 -

    @Utflyttad svensk,

    Jag delar din uppfattning att det med all sannolikhet är kört samt att det vore väldigt kul om det visar sig att man har fel.

    Om jag inte minns fel hade du och jag en längre debatt mot en ganska rabiat figur på just detta tema för något år sen under någon av Julias krönikor.

steen

Posted: 8 januar 2014 - 00:04 - Svar

seneste opinion var 15.7 til SD. Jeg tror 20 % er muligt, jeg kan bare ikke se, hvad det vil forandre.

  utlandssvensk

  Posted: 8 januar 2014 - 00:31 - Svar

  20% för SD i valet kommer, enligt min uppfattning, troligen att innebära:

  1. Slutet på blockpolitiken i Sverige. M och S är redan nu de två riksdagspartier som ligger närmast varandra och dessa två kommer att gå samman i en regering vars främst mål kommer att vara att “bekämpa främligsfientlighet och rasism”.

  2. Massivt ökad invandring från tredje världen. Det finns ett väldigt klart historiskt samband i svensk politik mellan framgångar för immigrationskritiska partier och därefter starkt ökad invandring. Detta inträffade både 91-94, när NyD kom in i riksdagen samt nu när SD kom in 2010.

  3. Klappjakten på alla som motsätter sig invandringen kommer att bli betydligt mer intensiv. Den nya samlingsregeringen kommer att vara helt inriktad på att bekämpa dessa och samtliga medel lär användas. Det vi har sett senaste tiden är bara en lätt försmak av vad som komma skall.

  Det vi ser nu, med åsiksregistering och

   Peter Andersen

   Posted: 8 januar 2014 - 06:58 - Svar

   Men hvis M og S laver en samlingsregering pga. indvandringen, så er løbet jo også kørt. Det betyder nemlig, at katten er lukket ud af sækken – og så skal ansigterne bare reddes, for enhver pris.

   Den hopper selv svenskerne kun på éen gang – og bagefter står den på fuld bak..!

   I øvrigt bliver det interessant at se hvad der sker, når de andre lande begynder at stramme op. Det bliver svenskerne jo også nød til at forholde sig til. Det kommende EU-valg vil betyde stor fremgang for de nationale partier – og når først de sidder med ved bordet, får piben altså en anden lyd og helt andre informationer, end vi plejer at være bekendte med, slipper ud.

   Så kan de svenske medier og partier ikke “dölje” noget mer’ …

   Angela

   Posted: 8 januar 2014 - 12:03 - Svar

   Ditt scenario är mycket troligt . Tack och lov finns flera olika scenario. Peter Andersen har ett. Verkligheten tränger sig på. Den måste förklaras och alla som skriver och läser här har ett gigantiskt uppdrag att förmedla varför verkligheten är som den är. Jag ser många människor som förvirrat börjar skaka på sig och treva i mörkret. Många är rädda. Framför allt de som inte har talets gåva eller tillräcklig kunskap.

   De får manualer/förhållningssätt hur de skall bemöta regimkritiker men vet inte hur regimen skall bemötas. Vilka frågor som skall ställas – vad och varför. Det är precis som f d skol- och utbildningsminister Bengt Johansson S sa:

   “I skolan får de lära sig att slå i telefonkatalogen men de vet inte vem de skall ringa till eller varför.” Dvs det han uttryckte är fördumning. Finns ingen kunskap hur skall man då förstå (läsförståelse) eller ens kunna ställa frågor om vad det är man skall förstå. Ron Paul i USA sa om skolan och dess innehåll: “Eleverna är så dumma att de inte ens vet hur dumma de är.”

   Det var länge sedan skolan i väst sysslade med kunskap. De sysslar med hjärntvätt och desinformation.

   Idag kommer uttalanden från alliansen om skolan. Förlängning till 10 år och diverse annat. Valfläsk. De inser att de aldrig kommer att vinna en debatt med regimkritikerna för de har rätt. Medierna är förvarnade. Hade någon förväntat sig något annat. Symbiosen mellan medier och politikerna är total. Eftermiddagens samhällsprogram är väl förberedda för detta. Kulturnytt stod väl för inledningen.

   Det tar tid och vi är i underläge eftersom vi måste förhålla oss till maktelitens aganda vi skapar den inte. Det är ungefär som polisen som måste förhålla sig till brottet. Springa efter när brottet hänt. Det är svårare. Den som utför brott vet att ett brott skall hända, har planerat för det, valt de bästa förutsättningarna, har alla resurser och vet var och när de skall stå till.

   Ni är oerhört duktiga och tacksamheten för ert oerhörda arbete är djup. Jag hoppas ni orkar. Det finns ljuspunkter. En idag var Kulturnytt som tog upp bildningsproblemet. Med utgångspunkt i PISA (läsförståelsen) och de 300 miljoner som regeringen avsatt nu.

   Tack alla. Ni är fantastiska och sprid till andra länder. Jag hoppas att alla nordiska länder läser snaphanen. Finland, Island, Färöarna, Grönland och inte bara Sverige, Danmark och Norge.

steen

Posted: 8 januar 2014 - 00:39 - Svar

@utlandssvensk: Det lyder desværre ikke helt urealistisk

Leave a Comment