7
jan
Seneste opdatering: 9/1-14 kl. 0019
41 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

cykel

En cyklende muslima er et sjældent syn i cykelbyen københavn, hvor alle der ikke er invalide, cykler hele året. Jeg tror det er fem år siden sidst. Jeg husker der var en imam, der i BT mente, cykelsadlen gav kvinder upassende følelser, endda orgasmer – hvilken krænkelse mod skabningens herre – og efter at have studeret diverse fatwaer mod cykling, – f.eks. A woman riding a bicycle or a horse in public (lad være, Allah ved bedst, og han forudså cyklen) – må man nok indse, at det ikke er halal at cykle. Oppe i Östersund var der sidste år en mand der voldtog fremmede cykelsadler, så der er nok noget grisebasse der. Der er nok mange svenske kvinder, der ville ønsker der var nogle flere cykelsadelvoldtægtsmænd i landet i stedet for dem, der faktisk er. Flere lækre lædersadler!

Sverigedemokraternes ‘muslimske voldtægtsmyte’

SD:s vice ordförande i Karlskrona skriver på Facebook att “våldtäkt är djupt rotat i islamsk kultur”. Inte alls rasistiskt, enligt Jimmie Åkessons stabschef Linus Bylund. – Det är ju fakta, säger han enligt Blekinge Läns Tidning. En myt, menar islamologen Jan Hjärpe. Michael Hess är ledamot i utbildningsnämnden och SD:s vice ordförande i Karlskrona. I juli skrev han, i en kommentar till en länk på Facebook, att “det är djupt inrotat i Islams kultur att våldta och misshandla sådana kvinnor som inte rättar sig efter Islams lära”. SD-toppen om våldtäktsmyt: ”Det är fakta”, SD-topp: Våldtäkt en muslimsk straffmetod.

En pikant diskussion at få op i Sverige, efter at det er ramt af en multikulturalistisk voldtægtsepedemi, der må formodes at være overvejende muslimsk. (Vi er henvist til en sandsynlighedsberegning, da sandheden bliver forholdt os.) Den er kort sagt ikke ønskelig set fra etablissementets side ligegyldigt hvem, der siger hvad. Ordet ‘voldtægt’ findes ikke i Koranen, men der er masser af vers der sanktionerer tvungen sex f.eks. med slaver eller krigsfanger , så det bliver et definitionsspørgsmål: Opfatter visse indvandrede muslimer de indfødte svenskere som krigsfanger eller slaver i erobret land, og hvis ja, hvordan i alverden kan de komme på den tanke?

Diskussionen vil ikke føre til noget, den er et led i pressens kampagne mod Sverigedemokraterne. Journalister, som er fuldstændigt uvidende om islam vil hjernevaske endnu mere uvidende Medelsvessonner, og den vil slet ikke kaste lys over gerningsmændene bag indvandringsårenes voldtægtseksplosion i Sverige. Tabloidpressen kan næppe undgå at forregne sig igen igen, hvis de tror de er i stand til at skade SD’s kommende valgresultater. De har selv skabt SD, og de bliver ved med at skabe det. Hvad pressen er oppe imod er ikke befolkningens fordomme, men dens erfaringer, derfor taber den nu hvert slag den slår i luften og står mere og mere afklædt tilbage. Det svenske journalistforbund er den rene nudistklub efterhånden. Rape in Islam. (Incest och våldtäkt ingår i hederskulturen.)

Er svenskerne et folk?

“Nej”, svarer Dagens Industri i en leder “Sverige er et system.” Det er både en meget materialistisk og snæver betragtning, men den er desværre ikke ganske usand. Et land tager farve af de folk, der styrer det i lange tider. Med 25 % af udenlandsk oprindelse med den nugældende, statistiske definition, og i rekordforandring, er Sverige blevet til det Lars Hedegaard meget rammende kaldte “et beboet område,” og mere ‘beboet’ vil det blive. Folk er vel folk, ligesom en kylling er en kylling og en gris er en gris, er tanken. Er systemet da så fint som DI skriver? Er “rättsstaten, demokratin och ekonomin” så overlegent, at det kan udgøre hele samfundskittet? Tanken indebærer, at det er staten der holder folk sammen og ikke omvendt, og det tror jeg ikke et sekund på. Så havde Syrien og Libanon været lige så vellykkede lande som Sverige.

I kölvattnet av den höga invandringen har det brutit ut en intressant debatt inom borgerligheten om rätten att invandra och rätten att reglera invandringen, och på vilka grunder invånare i ett land kan neka utlänningar tillträde.

Det började med ekonomen Tino Sanandaji som på sin blogg drog upp ett liberalt försvar för att fälla gränsbommen. Ett land med dess ekonomi, institutioner och historia bör betraktas som medborgarnas ägodel, menar Sanandaji, och såsom delägare har man rätt att skydda sin egendom och därmed rätt att neka eller bejaka att andra bosätter sig här.

Den tanketråden, som delades friskt, fick DN:s ledarkolumnist Lena Andersson att polemisera mot idén om att ett land är en ägodel. Rätten att bosätta sig var som helst är absolut, menar hon.* [..]

Därför är det bättre att betrakta det svenska mer som ett system än ett folk. Det svenska systemet, i form av rättsstaten, demokratin och ekonomin, är ett av världens mest välskötta och får individer att växa och förverkliga sina liv. Om individer flyttar hit och blir en del av systemet stärks det.

Att fler arbetande personer stärker ekonomin är självklart för de flesta, men detsamma gäller ju övriga delar av systemet. Svenska språket stärks av att utlänningar lär sig det, demokratin blir starkare av att fler lever i ett demokratiskt land, idén om individuella fri- och rättigheter stärks av att personer utifrån kommer hit, bryter sig loss från förtryckande traditioner och lyckas.

Om man betraktar sitt land på det viset blir det lättare att diskutera olika sätt att optimera systemet så att det fungerar bättre att invandra till, och det blir inte lika infekterat att ha synpunkter på exakt hur regleringen av invandringen ska se ut. Sverige är en plats med hög inflyttning, precis som Stockholm. Låt oss bygga bostäder, skolor, föda nya barn och låta livet gå vidare. Ledare: Sverige är ett system
mer än ett folk

* Med skenliberal retorik där kollektivet görs till individ hävdas äganderätt som grund för att stänga migranter ute.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Bjovulf

Posted: 8 januar 2014 - 00:48 - Svar

Hvad mon Lena Andersson selv ville sige til, at 10 læsere ringede på og krævede at flytte ind i hendes herskabsvilla med fuld forplejning i morgen? 😉

Mon der så alligevel ikke gælder helt andre regler?

“idén om individuella fri- och rättigheter stärks av att personer utifrån kommer hit, bryter sig loss från förtryckande traditioner och lyckas.”

Tja, nu er det jo bare typisk ikke det, vi ser, men snarere det stik modsatte, for folk fra disse problematiske kulturer og religiøse baggrunde forventer da naturligvis at kunne tage alle deres “förtryckande traditioner” og hjemlige konflikter med til Sverige helt uhindret og ser også helst, at det svenske samfund selvfølgelig skal indrettes efter dem og deres vanvittige krav.
Og jo flere de bliver lokalt, desto mindre vil de være villige til at indrette sig efter svenske værdier, normer og love etc. – eller bare gide at lære svensk på et nogenlunde brugbart niveau overhovedet. At det gennemsnitlige niveau for indvandringen ligger på 10 eller 20 % er således helt irrelevant, når der er stadigt
flere byområder med 30, 40, 50 & eller endnu højrere – så er det ikke længere svensk kultur og svenske
normer og værdier, der tæller der – langt fra!
Og den svenske befolkning fremskynder så helt forudsigeligt denne udvikling ved at stemme med fødderne og skynde sig så langt væk som muligt, fordi de ikke ønsker at udsætte sig selv og deres børn for al denne
uønskede og ofte meget aggressive og truende “kulturberigelse” og totalt manglende vilje til tilpasning.
Det svarer nærmest billedligt talt til at, at “alle” de nytilkomne kræver at få lov til at køre i venstre side, fordi deres medbragte kultur eller religion simpelthen forlanger det af dem, og så har svenskerne naturligvis bare at makke ret – altså iflg. folk som LA og alle de andre uvidende naivister.

“Det svenska systemet, i form av rättsstaten, demokratin och ekonomin, är ett av världens mest välskötta och får individer att växa och förverkliga sina liv. Om individer flyttar hit och blir en del av systemet stärks det.”

Nej, det var det engang, LA, men det er allerede nu på vej til at gå helt i opløsning, for udgifterne er koloenorme og ved at ekplodere – hvor skal pengene til at holde det kørende mon komme fra?
Hvor længe tror du egentlig selv, at de hårdt prøvede svenske skatteborgere vil gide at betale til et system,
som de støt og roligt kan se, at de og deres familier får mindre og mindre ud af, fordi en kraftigt stigende
andel af skatterne skal anvendes på vrangvillige og uintegrerbare “kulturberigere” med hang til had mod
“urene vantro” og foragt for kvinder samt svenske værdier, kultur, normer og love?

Der bliver nemlig i løbet af ganske få årtier slet ikke noget egentlig velfungerende velffærdssamfund / system tilbage i “Sverige” for PK-“eliten” at spille gode i, når den barske virkelighed for alvor melder sig, i takt med at man importerer støt stigende mængder af vanskeligt integrerbare, uforskammede og i gennemsnit meget dårligt uddannede udlændinge uden at stille seriøse krav og sætte skarpe grænser for deres opførsel.

Breidablikk

Posted: 8 januar 2014 - 02:47 - Svar

Så lenge svenskene (og danskerne, nordmenn) ikke har bevissthet om hvem de er, at de er folk, basert på foreldre og barn, familier, slekter, ætter, lokalsamfunn, og storsamfunn ledet av Konge og Kirke, vil de gå til grunne. Jeg selv er optimistisk: jeg tror denne bevissthet er høyst levende, selv hos de mest politisk og multikulturellt korrekte. I nødens time vil denne grunnleggende folketilhørighet bli grunnleggende, basis, ledende prinsipp. Fra den dag er det håp!

Ja, jeg tror dette selv om svenskene: selv de mest korrekte journalister og multikulturelle politikere vet utmerket godt hvem som er svensk, søster og bror, og hvem som er utlending. Det er derfor endog slike gjerne har bolig i etnisk hvite boligfelt, og omgås bare hvite svensker (dansker og nordmenn)

Jeg gjentar min overbevisning at den eneste multikultur man burde trakte etter og jage mot, det er nordisk enhet og union, både politisk, kulturelt og religiøst, med de tre kjerneland og de ulike utland vest i havet!

Machiavelli

Posted: 8 januar 2014 - 02:48 - Svar

“Sverige er et system”. Ja jeg er målløs – igen. I hele historien er menneskets liv bundet sammen af kollektive sammenhænge, af livsmønstre og traditioner. Det betyder bl.a. at moralsk ansvar ikke kan begrundes ud fra en ydre pligtetik. Værdier er bundet til bestemte historiske vilkår og situationer i dagliglivet. Hvilket også betyder, at den menneskelige praksis konstituerer det sociale element. “Sverige er et system”. Er der ingen historikere i Sverige? Er de alle hjernevasket?

Og så findes der ikke noget moralsk ansvar for menneskeheden, idet fænomener som medlidenhed, barmhjertighed må opdages i en sammenhæng. Det er ikke uden grund at Jesus aldrig brugte ordet næstekærlighed, for selv om vi harmes over en uretfærdighed eller forfærdes over menneskelig lidelse kan følelser nu engang ikke sættes ind i et skema over rigtige handlinger. Reaktioner af den slags er intuitive og øjeblikkelige og er udtryk for selve følelseslivet.

Uden fælles kulturel fundament er der ingen civilisation. Opløsningen er derfor uundgåelig, for hvorfor skulle de svenske indvandrere arbejde på at blive en del af den svensk kultur, når denne ikke selv vil overleve? Og hvorfor skulle disse – fx muslimerne – ikke arbejde for deres egen kultur, når de får mulighederne foræret? To indlysende spørgsmål på 7 klasse niveau.

Men vi burde selvfølgelig takke for demonstrationen. En ny samfundsopbygning ser dagens lys for øjnene af os. Så nu er der ekstra grund til grænsebomme.

Hans Und

Posted: 8 januar 2014 - 06:24 - Svar

Når vi kommer frem til repatrieringerne kan vi forvente, at vi må producere et juridisk grundlag, udover den nødvendige magt.

Her har vi så lige fået foræret et anvendeligt et af slagsen.

Fordi, hvis svenskerne ikke har ejendomsret til Sverige, så har somalierne det heller ikke til somalia og så fremdeles. Og hvad skulle argumentet imod, at flytte visse svenskere fra et land de ikke ejer til et land som heller ingen ejere har, somalia eksempelvis?

Det behagelige ved den slags argumenter, uanset de som her kan virke/er søgte, er at modparten ved at anvende “spejl” argumentet underforstået har anerkendt det.

  Olav

  Posted: 9 januar 2014 - 11:30 - Svar

  Jeg tror også det kan bli tale om repatriering, når man kommer tilbake til åpenhet og fornuft.
  Vi ser at en rekke europeiske befolkninger vil bli sittende med oppgaven å forsørge anseelige mengder fremmede, etter noe som bærer preg av en politikkens “hjemme-alene-party”..

Peter Andersen

Posted: 8 januar 2014 - 06:30 - Svar

Det er den mest absurde leder jeg har læst. Manden må jo selv være klar over det er noget forbandet sludder han siger. Hvis der så kom en masse højtuddannede, dygtige og integrerbare mennesker ville det sikkert holde stik, men nu er det jo mildest talt ikke “sådan nogen”, der i stadige strømme valfarter til Sverige.
Hvis det er niveauet for Dagens Industri siger jeg tak for kaffe. Men han og hans ligesindede kan jo også bare skride, når læsset snart vælter.

AnnieThe Swede

Posted: 8 januar 2014 - 12:02 - Svar

Det som pågår i Sverige är vansinnigt. Nu börjar allt fler högutbildade att inse att de är tvungna att flytta om de vill ha en trygg tillvaro för sina barn. Vilken katastrof detta kommer att leda till är lätt att förstå.

Mina barn, som är läkare och systemutvecklare, pratar om att flytta till Finland eller Kanada då de är färdigutbildade. Deras kolleger gör detsamma. Det är de högutbildade med bra jobb som har möjlighet att flytta, och det kommer de också att göra. Man kan inte misshandla ett folk så illa som svenska politiker gör utan att de får konsekvenser. Sveriges problem är de idiotiska politikerna som tävlar om att slå varandra i “godhet”. Godhet mot folk från MENA-länderna då, sina egna medborgare skiter man i.

  Machiavelli

  Posted: 8 januar 2014 - 12:11 - Svar

  Tack för Anie. Det är alltid de fattiga som får betala priset. Men det är otroligt att svenska politiker kan pågå så blind.

  Utflyttad svensk

  Posted: 8 januar 2014 - 17:01 - Svar

  Helt rätt Annie.
  Jag flyttade till USA så fort jag var färdig med min ingenjörs utbildning. Det bästa jag någonsin gjort och har aldrig ångrat mig.

Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead

Posted: 8 januar 2014 - 12:43 - Svar

Nu hävdar jag inte att det är Baader-Meinhof-ligans politisk-kulturella gren som styr Sverige, men om det vore det så är det precis så här de skulle agera.

Nils

Posted: 8 januar 2014 - 12:54 - Svar

Staten vil afskaffe folket, så nationen udgøres af staten i stedet for af folket. Meeeget vel, det tænkte vi nok, at den ville. Magten er af natur enevældig – derfor har vi demokrati.

Fascismen kommer sjokkende i filttøfler. Det eneste faste skal være “systemet” også kaldet staten – altså et system der under trussel om vold kan bestemme over og fratage de statsdefinerede enkeltindivider deres penge og bruge dem til at styrke systemet selv, herunder vil det nok være nødvendigt kraftigt at udbygge undertrykkelsesmekanismerne, da mange ikke rigtig vil kunne se fidusen.

Enkeltindivider vil skabe deres egne små og store konkurrerende systemer. Derefter borgerkrig.

Og hvis man nu er så liberalistisk, så må man jo acceptere, at systemet udkonkurreres af et bedre system. Det kan være russerne er bedre til at håndtere de “svenske” enkeltindivider, eller moskeerne som har så fin sans for individets underkastelse.

Ludvig

Posted: 8 januar 2014 - 14:20 - Svar

DN.se kan inte avstå från att bidra till dimridåerna kring Islams våldshistoria genom att hoppa på det pågående journalistapedrevet (tack Steen för nakna-ap-liknelsen) mot sverigedemokrater som påtalat den muslimska – av religionen sanktionerade – lusten att förnedra fiender, bl a medelst våldtäkter.

Svenska journalister behöver inte veta något om Islam, men vi får hoppas att SD-politiker läser på ordentligt om denna lära så att de kan – med direkta citat ur de heliga skrifterna – sätta de nakna journalistaporna på plats.

HH

Posted: 8 januar 2014 - 14:57 - Svar

Efter denna minst sagt förbluffande kria att jag är en partikel i ett system och inte en mänsklig varelse, vill jag rekommendera alla till läsning. Alberto Moravias “En sak är en sak”, en samling noveller, beskriver precis hela utvecklingen. Och han gör det så mycket bättre och mer djuplodande. Läs och begrunda!

Hur ska det här sluta? Åland nästa, kanske? Meeen… jag är nog för gammal… Får nöja mig med att se ragnarök på allvar. Stackars mina barn och barnbarn.

Crass Børsting

Posted: 8 januar 2014 - 15:09 - Svar

Indvandrerne voldtager unge svenske kvinder. Medierne voldtager svenske avislæsere og tv-kiggere. Sådan har det været længe, og man må forbavses over, at svenskerne stadig finder sig i det. Hvor er de svenske mandfolk? Hvor er vikingernes efterkommere?

Peter Andersen

Posted: 8 januar 2014 - 16:12 - Svar

Steen

Her fik du sgu lige fyret en suveræn one-liner af – som i korthed siger det hele…

“Hvad pressen er oppe imod er ikke befolkningens fordomme, men dens erfaringer, derfor taber den nu hvert slag den slår i luften og står mere og mere afklædt tilbage.”

Kudos!

  steen

  Posted: 8 januar 2014 - 16:22 - Svar

  det kan være et uheld……… 🙂

   Bjovulf

   Posted: 9 januar 2014 - 11:08 - Svar

   Ja, præcis – det er jo netop ikke “fordomme”, men derimod hårdt tilkæmpede “bagdomme” –
   opnået efter årtiers fejlslagne sociale eksperimenter med “kulturberigelse” fra folk med
   uintegrerbare, vanskelige og krævende kulturer samt intolerant balladereligion og hjemlige
   konfliter og krige i deres mentale bagage, som man fuldstændigt har overset og glemt at
   kræve, at de som minimum lægger af sig fra starten og ikke viderefører via deres børn.

Elefanten

Posted: 8 januar 2014 - 16:20 - Svar

Mødommen kan springe under cykling. Hvis en pakistansk pige har mistet sin mødom, kan hun blive gift med landsbytossen. Og således sørger islam for, at landsbytossen også kan blive gift.

Jørgen Duus

Posted: 8 januar 2014 - 16:25 - Svar

Gør jer selv den tjeneste at læse cykel-fatwaen. Det er bedre end en aften med ‘Ørkenens Sønner’.

Islam: verdens største patientforening for OCD-ramte.

Voldposten

Posted: 8 januar 2014 - 16:45 - Svar

Ovre på Uriasposten kan man nu læse, at i Absurdistan skal evt. tilbageværende mænd have pikken klippet af. Man må vel gå ud fra, at proceduren ikke gælder de kære muslimer, som jo netop er importeret af de selv samme hyæner, som vil i gang med saksen…?

steen

Posted: 8 januar 2014 - 17:02 - Svar

Angela

Posted: 8 januar 2014 - 17:16 - Svar

“Opfatter visse indvandrede muslimer de indfødte svenskere som krigsfanger eller slaver i erobret land, og hvis ja, hvordan i alverden kan de komme på den tanke?”

Det finns en rapport om det gjord av en kvinna som intervjuades i medierna även SR för ett antal år sedan. I SR spelades delar av intervjun upp. Där bekräftade invandrarpojkarna just detta. Jag tror den fanns som artikel i Svd också? Någon som vet?

Jacob A

Posted: 8 januar 2014 - 17:38 - Svar

Haha ja Jørgen, den fatwa er sjov på en tragikomisk måde:-)

Anon

Posted: 8 januar 2014 - 22:17 - Svar

“demokratin blir starkare av att fler lever i ett demokratiskt land”

Det är helt enkelt inte sant. Snarare är motsatsen sann, då varje medborgares röst väger tyngre och kan styra den demokratiska processen i högre mån om färre lever i det demokratiska landet. Jag skulle vilja påstå att exempelvis USA har demokratiska problem just för att det är så högbefolkat att det är svårt för den lilla människan att påverka politiken på federal nivå, och samma sak händer nu med maktförflyttningen i Europa till EU.

Jag förstår att argumentet är att demokratin blir starkare av ju fler som delar tilltron till detta koncept. Men om man urholkar den demokratiska makten genom att forcerat öka befolkningsantalet så tappar folk snarare tilltron till demokratin och söker andra svar. Dessutom blir inte de lander folk flyr från mer demokratiska bara för att flyktingarna själva hamnar i ett demokratiskt land.

Anne Marie Buch

Posted: 9 januar 2014 - 04:34 - Svar

Jamen hvorfor fanden bliver svenskerne ved med at stemme paa de politikere der goer dette mod landet??

Og danskerne, og nordmaendende for den sags skyld. Hvorfor? Er de dumme? Ligeglade?

Uanset – et demokratisk folk har den skaebne det fortjener. Jeg er flygtet, mine boern skal ikke leve med konsekvenserne af dumme menneskers valg.

  Peter Andersen

  Posted: 9 januar 2014 - 11:18 - Svar

  De er nok i virkeligheden mere dumme end de er ligeglade. De er født og opvokset med en tro på samfundets bærende kræfter og kan ikke se for sig, at noget skulle kunne forandre på det. For 10-20 år siden var dette fænomen meget mere udbredt end det er i dag. Derfor lå “globaliseringen” da også lige for. Vi kunne da sagtens brødføde hele verden og vores værdier var da åbenlyst bedre end alt andet. Så selv om man ikke sagde det højt, troede man jo fuldt og fast på, at alle andre ville tage disse til sig som den største selvfølgelighed. I dag bliver det så mere og mere klart, at verden hænger lidt anderledes sammen. Det er der så nogen der ser med det samme og andre der har lidt svære véd. Årsagssammenhænge er ikke en evne alle besidder. Desuden er der jo hele godheds-aspektet. Vi har jo det hele og dem i de fattige lande har jo ingenting – ergo: det er synd for dem. Den kan nogen så køre helt ud i ekstremen, mens det for de fleste andre vil ende op i et spørgsmål om ren overlevelse.
  Hele diskussionen omkring indvandringen er jo kommet pga. dette. Vi kunne jo tillade os, at være både ligeglade og dumme. Det kan flere og flere så ikke mere, og derfor undrer vi os også så meget mere over dem, som stadig er det. Men det jo et tidsspørgsmål.

Torben Snarup Hansen

Posted: 9 januar 2014 - 08:35 - Svar

Her er tre eksempler på svenske unges argumentation for at lade ikke-vestlige-immigranter strømme til Sverige. Jeg har kendt dem gennem mange år og af og til diskuteret sagen med dem:

A synes, det er i orden at den svenske befolkning betaler omkostningerne, bl.a. fordi “den, der hjælper andre i nød, selv vil blive hjulpet af disse immigranter, hvis det bliver nødvendigt i fremtiden. Gode gerninger vender tilbage!”

B siger, at eftersom Sverige er et rigt og fredeligt land, og eftersom en mængde indvandrere kommer fra krigshærgede områder, er det en moralsk pligt at modtage disse ofre.

C
mener, at det største problem i verden er, at Vestens grådige kapitalister flytter produktionen til fattige lande i Asien, Afrika og Sydamerika. Her bliver kvinder og børn udnyttet på det groveste. De umådelige profitter, vestlige virksomheder henter, bør derfor omfordeles. Sverige har moralsk pligt til at standse den økonomiske udbytning i “den tredje verden” og til at modtage mennesker herfra. At benægte denne pligt – for staten og samfundet – er skamfuldt, og C siger udtrykkeligt om nabolandet Danmark (hvor hans far kommer fra):

“Jeg skammer mig over Danmark!” C har oplevet at blive overfaldet af en flok arabere i Stockholm, men det kunne lige så godt have været indfødte svenskere, der havde gjort det. Kulturforskelle spiller ingen rolle. Ingen af de tilvandrede har en kultur, som generer Sveriges oprindelige befolkning. Der findes således ikke nogen kulturel årsag til æresdrab på kvinder, som har opført sig “forkert”.

  Bjovulf

  Posted: 9 januar 2014 - 11:27 - Svar

  Ja, præcis – her et skoleeksempel på type A – en uvidende “elitær” nar, der ikke har skyggen af
  begreb skabt om, hvad han taler om, men som åbenbart selv tror på det – sandsynligvis fordi det
  lyder godt og rigtigt i hans rene PK-omgangskredse, der naturligvis ikke selv skal bo op ad
  “kulturberigelsen” for alvor, og som har råd til at sende deres præmiepoder på dyre privatskoler
  for at undgå dens meget bitre frugter – den slags ubehageligheder har man da virkelig (et) folk til at
  gøre for sig, ikke sandt? 😉 – endda helt uden at man nogensinde har gjort sig den mindste ulejlighed
  for at spørge dem, om de var indstillet på at deltage i “elitens vanvidseksperiment og tilmed bruge
  deres egen børn og kommende efterkommere i mange generationer som ufrivillige forsøgskaniner.

  Jens Orback – När vi blir i minoritet (Läs: När muslimerna är fler än … )
  http://www.youtube.com/watch?v=OWjW16qlBNM

  Uploadet den 09/05/2010

  HELA TV-inslaget med dhimmin Jens Orback.
  LYSSNA och sprid det! Detta är från 2004.
  Sådana är våra etablerade politiker.

  Det avslörande udtalet kommer från 2:41: ”
  … Och det är också ett försvar för … för deg och meg … att nångång kanske vi hamnar i minoritet …
  och försvarar vi dom andras rätt … då går vi lite tryggare … ”

  Manden er åbenbart uhelbredelig jubeloptimist 🙂 – og helt uden kontakt med virkeligheden …
  Hvad baserer han mon denne naive antagelse på?

   Angela

   Posted: 9 januar 2014 - 20:42 - Svar

   “012 efter sin tid som minister satt Orback i svensk TV och utropade inshallah för muslimerna. Tittade på nätet efter inslaget. Fanns på Avpixlat men…det hade tagits bort. Hahaha….vem har beordrat det? Orback utsåg av Mona Sahlin. Nästan samtidigt utropade Carl Bildts fru i norsk TV , Skavlan, detsamma. När jag tog upp det i SR så klipptes det bort från Skavlan. Då trodde jag det var på makens (utrikesministerns) order men vem gav oder att stryka från Avpixlat? Intressant. Var det Orbacks bakgrund? Hahaha… passar sig kanske inte att skrika just det…hahaha…vilka narcissister…hycklare och bedragare….

   http://avpixlat.info/2012/01/29/jens-orback-inshallah/

    Angela

    Posted: 9 januar 2014 - 20:58 -

    Jag sökte på Jens Orback inshallah och hittade faktiskt båda två . Men någon film fick jag inte fram:

    http://varstundisverige.blogspot.se/2012_01_01_archive.html

    En liten bit ner efter inslaget om Reinfeldt och det sovande folket så finns först Orback och sedan Corazza Bildt (EU-parlamentariker och Carl Bildts fru) från inslaget ur Skavlan.

    Vilka fjantar! Så är den politiska “eliten”.

    Morten - - -

    Posted: 9 januar 2014 - 23:50 -

    Og dens trofaste vælgere? Hvordan er de?

    – – –

   Ave Maria

   Posted: 9 januar 2014 - 22:34 - Svar

   Redan på 1800-talet skrev högt uppsatta frimurare att 3:e Världskriget kommer att handla om islam:
   http://www.threeworldwars.com/albert-pike2.htm

  Morten - - -

  Posted: 10 januar 2014 - 02:47 - Svar

  Super vidnesbyrd, Torben! Gennemgenkendeligt. Sådan.

  – – –

  Hans Und

  Posted: 10 januar 2014 - 07:08 - Svar

  Det gode spørgsmål når det moralskekort (pligt etikken) spilles er:

  Hvad skaber denne pligt, hvor står det, og hvad berettiger netop dig til, at lægge denne pligt på andre?

  Man får jo ofte som svar en eller anden variation over dels Marx’ ide om bytteforhold (en times arbejde er en times arbejde, uanset hvem og hvor) dels snylterstatsteorien samt selvfølgelig en variant af historien om den gode samritan.

  Man kan svare, at selv marxistiske økonomer har opgivet den del af Marx’ teorier og at det er aldeles ukristeligt at slå andre i hovedet med Biblen. Desuden, hvis nogen vil påfører andre byrder, så må de selvstændigt redegøre for berettigelsen heraf. Det sidste har vi stadig tilgode at opleve nogen faktisk gør.

  Desuden, at de personer der som oftest henvises til, f.eks. rosset af jødehadere og svindlere i og omkring en organisation som Mellem Folkeligt Samvirke, personligt har beriget sig på, at svindle penge fra fattige i vesten til rige i ulande.

Anne Marie Buch

Posted: 9 januar 2014 - 09:17 - Svar

Torbe, du har utvivlsomt ret.
Men saa faar de jo hvad de beder om. Jeg kan igen kun opfordre til at de der er modstandere af udviklingen forlader landet, og lader ‘de gode’ nyde frugterne af deres valg.

Angela

Posted: 9 januar 2014 - 21:12 - Svar

http://verklighetenisverige.wordpress.com/2012/01/30/jens-orback-under cover-muslim/

Detta var det bästa jag kunde få fram på Orback och Corazza Bildt.

Leave a Comment