11
jan
Seneste opdatering: 13/1-14 kl. 1133
26 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

En sandhed, som ikke er en nyhed for de få, der har læst ham, og som var politisk opportun at ignorere. Han ville hævne sig på FRP og de andre indvandringskritikere i Norge, som havde afvist hans enestående personlighed, og det lykkedes ham næsten også med pressen og et dansk teaterstykke som vigtigste abonnenter. Han var nulliteten uden særlige evner, som ville være berømt og ikke kunne udstå afvisning, hvad følgende anekdote trekvart år inden terrormordene taler tydeligt om.

I 2011 var ABB på Palace Grill, et sted som frekventeres av nasjonale kjendiser. Han kom der i snakk med en TV-kjendis, men oppførte seg så ubehagelig at han snart ble utvist av vaktene. Før han ble kastet ut rakk han imidlertid å si: “Om ett år er jeg tre ganger med kjent enn deg!”. Jeg har aldri hørt noe sånt noen gang, sa kjendisen rystet til en avis etter at massakren seinere var et faktum. Breivik ble virkelig en superkjendis, gjennom terrorisme og massemord. Tegneseriefiguren Breivik: Reality TV massemorder?

Han har nu sendt et sprøjtegalt brev til internationale medier:

Anders Behring Breivik har skickat ut ett brev som Expo Idag har tagit del av till flera internationella medier. Brevet beskriver han som ett sorts första steg i en “fredsförhandling” med sina politiska motståndare. I brevet har Anders Behring Breivik till viss del ändrat retorik från den han förde i sitt så kallade manifest. Han menar att han i manifestet förde en “counterjihadistisk” retorik för att skydda “etnonationalister” och istället sätta igång ett mediedrev mot antinationalistiska counterjihad-anhängare. Han kallar denna strategi för “dubbelpsykologi”.

Breivik identifierar även sig själv som en del i “Västeuropas fascistiska rörelse”. För att det ska bli fred menar Breivik att “nationalister” ska erbjudas sydvästra Östfold i Norge för att säkra “överlevnaden för infödda norrmän och nordbor”. Liknande landsplättar vill Breivik se fördelas vita i flera europeiska länder. Breivik skriver dessutom att hans kärlek till Israel endast består i dess framtida funktion som en plats att deportera “illojala judar”. Anders Behring Breivik skriver också att han inte tror att han kommer att överleva tiden i fängelse där han hävdar att han torteras. Breivik vill deportera “illojala judar”, (Norwegian Mass Murderer Complains About Treatment in Prison. Breivik har skrevet bok på over 1.000 sider)

Med Politiken i Sverige

Jes Stein Pedersen i Svenska Dagbladet: Poeten som satte Danmark i brand

Jag är mest spänd på reaktionen i Sverige, där man har varit alltför rädd för att tala ut om de problem som otvivelaktigt uppstår när ett socialdemokratiserat, och mycket världsligt välfärdssamhälle under relativt få år plötsligt rymmer stadsdelar – ghetton – med övervägande marginaliserade muslimer.

Jag kan nästan inte se två parter som befinner sig längre från varandra än den moderna, fria, välutbildade och självmedvetna svenska kvinnan och den socialt nedgraderade muslimske patriarken från den etniska underklass som försöker få tillvaron i den frigjorda moderniteten att passa ihop med sitt känsliga hedersbegrepp och sin kvinnosyn.

Danmark är i många svenskars ögon skräckexemplet på ett land där främlingsfientligheten härjar, och vore jag svensk skulle jag vara stolt över att mitt land, till skillnad från Danmark, har öppnat sina gränser för varje syrisk flykting som söker asyl. Det är sann humanism.

Men många svenskar tar likväl fel med sin Danmarksdiagnos. Danskar är inte mer intoleranta mot eller skrämda av det främmande än vad svenskar i allmänhet är. Skillnaden är kanske att vi i Danmark, till skillnad från Sverige, har tagit debatten om många av de svåra frågor som måste besvaras när ett litet homogent samhälle på mycket kort tid blir ett multietniskt invandringsland.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Nielsen

Posted: 11 januar 2014 - 11:17 - Svar

Er der et link til Breiviks 30-sider brev, der referes til i første henvisning?

NielsC

Posted: 11 januar 2014 - 13:22 - Svar

Det er da ikke just many ‘likes’ som Jes Stein’s i øvrigt udmærkede indlæg har fået i Svenska Dagbladet. Skade der ikke er åben for kommentarer. Men det siger jo også alt.

  Ludvig

  Posted: 11 januar 2014 - 16:26 - Svar

  Det är beklagligt att Jes Stein sett sig tvungen att fjäska för den svenska undergångspolitiken när han i SvD, helt utanför kontext, skriver:

  “vore jag svensk skulle jag vara stolt över att mitt land, till skillnad från Danmark, har öppnat sina gränser för varje syrisk flykting som söker asyl. Det är sann humanism”.

  Sann humanism att, i ett land med en totalhavererad invandringspolitik och som redan har en halv miljon muslimer, bevilja livstidsuppehälle (det vet J.S. mycket väl) till hur många syrier som helst?
  Där hade nog Stein alla sina hycklargener igång på max.

  Fast i Sverige, som hittills totalt mörkat Yahya Hassans bok, är Steins artikel ändå ett mikrogenombrott.
  Men, tyvärr i utslätandets tecken.

   Nils

   Posted: 11 januar 2014 - 16:59 - Svar

   Sand humanisme at tage imod alle syriere, der har (havde) 100.000 til en menneskesmugler…

   I øvrigt forveksler Jes Stein Pedersen Danmark med Politikensegmentet, så det bliver lidt forvirret. De vil bruge CAPSLOCKLYRIKEREN fra ghettoen som påskud til at skifte mening om ytringsfriheden, så i denne sæson er det comme il faut at være for. Udmærket, det har alle ordentlige mennesker nu været hele tiden.

   Peter Andersen

   Posted: 11 januar 2014 - 20:29 - Svar

   Jes Stein Pedersen har da alle dage selv været en del af politiken-segmentet. Men mange forlader jo stille og roligt den synkende skude, inklusiv Politiken selv.

   Det siger da i den grad noget om, hvor meget længere end Sverige vi er kommet..!

    Ludvig

    Posted: 12 januar 2014 - 19:35 -

    Traditionellt motsvarades väl Berlingske av Svenska Dagbladet och Politiken av Dagens Nyheter?
    Hur ser läget ut nu?
    Att SvD vänder sig till en Politiken-medarbetare och inte en BT-are för en “brännbar” artikel säger väl en del om förskjutningen? BT är alltså inte tillräckligt PK för SvD.

    Går det att, för en okunnig, säga något om vad Politiken-segmentet är för något?

    Någon så eländigt konform press som Sverige har inte Danmark. Kan man säga att BT jämfört med “Svenskan” är så där tio gånger mindre feg och Politiken så där tio gånger mindre korrumperad än DN?

    Jyllands-Posten skulle väl ge Sveriges samlade chefredaktörer hjärtinfarkt om de bara vågade läsa den utan skygglappar?

norge

Posted: 11 januar 2014 - 13:37 - Svar

Vel, nå kan de ikke sette islamkritikere i bås med Breivik lenger iallfall, han er jo ute etter dem og:) Diw Welt har også mottatt brevet, og har tatt med noe expo utelot:

” Seiner Unterschrift fügt er nicht weniger als acht verschiedene Organisationen an, denen er angehören will und von denen nicht klar ist, ob sie alle tatsächlich existieren. So will Breivik “Parteisekretär und Kandidat der Norwegischen Faschistischen Partei & Nordischen Liga” sein und der “NSU – Nordic Student Union” angehören.
Diese existiert offenbar nur in Breiviks Vorstellung. ”

http://www.welt.de/politik/ausland/article123676037/Das-triefende-Selb stmitleid-eines-Massenmoerders.html

Merkelig at ikke hele brevet er å finne noe sted, sannsynligvis har fengselet “hvitevasket” addressatene før de sendte det ut.

Machiavelli

Posted: 11 januar 2014 - 14:09 - Svar

Israels tidligere premierminister Ariel Sharon er efter flere års koma død – ære vare hans minde.

  Peter Andersen

  Posted: 11 januar 2014 - 20:33 - Svar

  Ja, så kan muslimerne godt holde fest!

  Og læg mærke til jeg skriver muslimerne og ikke palæstinenserne… Hvorfor mon..?

   Machiavelli

   Posted: 12 januar 2014 - 03:17 - Svar

   Ja hvorfor?

Bjovulf

Posted: 11 januar 2014 - 23:16 - Svar

Sikke dog et stort tab for Danmark – hvordan skal vi mon nogensinde komme over det? 😉

Truede Fogh og Westergaard i video: Dansk islamist er dræbt i Syrien

http://www.bt.dk/udland/truede-fogh-og-westergaard-i-video-dansk-islam ist-er-draebt-i-syrien

Den danske islamist Abu Khattab er dræbt i kamp i Syrien, bekræfter hans familie ifølge TV 2 News over for Politiken.

Jakob Sheikh, der er journalist på Politiken, fortæller til TV 2 News, at Abu Khattab har været død i længere tid, men at man først har kunnet bekræfte det nu.

  Nielsen

  Posted: 13 januar 2014 - 05:40 - Svar

  Hurra hurra hurra.

Marit

Posted: 12 januar 2014 - 00:27 - Svar

Hvorfor i all verden har ABB tillatelse til å drive sin propaganda world wide fra fengselet ?
Er det fordi han skal få kommunisere med likesinnede med samme drapsplaner ?
Vanvittig av norske myndigheter å tillate dette !

  steen

  Posted: 12 januar 2014 - 01:35 - Svar

  det er nok krænkende for de pårørende til ofrene, men hvad os andre angår, tror jeg det i løbet af ikke så længe vil vise os den psykiatriske patient, han ikke fik lov at være af retten og Stoltenberg, og det er kun godt.

   Marit

   Posted: 13 januar 2014 - 08:26 - Svar

   Helt enig, Steen. ABB er totalt sinnssyk. Men ble brukt i et kynisk, politisk spill fra Arbeiderpartiet.

  Peter Andersen

  Posted: 12 januar 2014 - 03:19 - Svar

  Med tanke på hvorledes vantro, med vold og magt, tvangskonverteres til islam i fængslerne, kan vi vel nok leve med lidt ABB-propaganda, gennemlæst og gennemfiltreret af de vestlige medier…

Ole Burde

Posted: 12 januar 2014 - 14:43 - Svar

Det er meget sjældent jeg tillader mig at skrive en komentar som ikke er direkte focuseret på emnet , men eftersom danske medier praktisk taget ikke har dækket Ariel Sharons død , vil jeg alligevel skrive lidt om det som optager mig :
Ariel Sharon var sandsynligvis den mest imponerende hærfører som verden har set efter 2. verdenskrig . Han deltog i 5 krige startende som menig og til slut som forsvarsminister . Hans største sejr på slagmarken var da han vendte et truende nederlag i 1973-krigen til et knock-out for egypten med kun et par tusind mand under hans direkte befaling , men denne sejr er kun en blandt mange , hvoraf nogen idag studeres som model for forsucses i verdens militæakademier . I hundreder af år har ingen andre sejrende militære ledere været istand til at omfortolke den militære erfaring til politisk ledelse . Den bedste paralel er måske den amerikanske general Ulysses S. Grant , sejrherren fra den amerikanske borgerkrig som blev præsident i en traumatisk periode i USA’s historie .
En anden og måske bedre sammenligning MILITÆR sammenligning er den amerikanske general Patton , 2. verdenskrigs måske mest sucsesfulde general . Patton blev skubbet tilside af politiske grunde , hvilket sandsynligvis forlængede 2. verdenskrig med et helt år . Han var MEGET dålig til politik !
Ganske som Grant og Patton er også Ariel Sharons rolle i historien blevet nedgjort og tilsvinet af af den politiske korrektheds altoverdøvende hylekor , både i Israel og udenfor .
Dette er intet mindre end et organiseret forsøg på at forfalske historien .
Kontrasten mellem den næsten hysteriske forherligelse i europæiske medier af Nelson Mandela , og den nedladene næsten-tavshed om Ariel Sharon er kvalmende , trist , og i sig selv næsten nok til at påvise at Europa er på vej til at afskaffe sig selv .

  Peter Andersen

  Posted: 12 januar 2014 - 17:53 - Svar

  Og så bliver man ved med at gå i selvsving omkring episoden med Sabra og Shatila.

  Sandheden er jo, at Israel indtog hele det sydlige Libanon fordi landets muslimske befolkning havde udløst en borgerkrig, helt efter den ældgamle drejebog. Det kristne flertal var efterhånden blevet så presset, at hadet var blusset op i et leje man slet ikke kan forestille sig på disse breddegrader. At Falangisterne gik ind i “flygtningelejrene” var direkte affødt af den ballade disse lejre efterhånden havde afstedkommet (mindre civiliserede individer ville nok have fundet dette fuldt forståeligt). Men det nævnes aldrig med ét ord. At Sharon “skider” på denne “gengældelse” er selvfølgeligt ikke særligt civiliseret – men hvad er egentligt det dernede?
  Nu fik muslimerne så endnu et offerkort til bunken over ting de aldrig selv bliver stillet til ansvar for, fuldstændig som Srebrinica blev det. Muslimernes voldelige adfærd vil ingen ende tage men vi andre har sgu bare at opføre os i overensstemmelse med civiliserede normer. Ellers bliver vi konstant mindet om det!
  Different standards for different people..?

Ole Burde

Posted: 12 januar 2014 - 20:22 - Svar

Sabra og Shatilla-episoden blev kynisk udnyttet af den israelske venstrefløj til at få Sharon elimineret som politisk rival .
Herefter blev alle systemets resourcer udnyttet i 15 år til at delegitimisere Sharon som politiker og kaste tvivl og forvirring om hans eneståenede miltære karriere . Det er langt fra sikkert at staen Israel overhovedet havde eksisteret idag uden hans indsats .
Det nyttede ikke noget . Langsomt men sikkert brød virkeligheden igennem den kunstige løgn .Langsomt men sikkert kæmpede Ariel Sharon sig tilbage i israelsk politik, indtil han med en forsinkelse på 15 år ankom lige akurat der hvor der var allermest brug for ham , nemlig til at styre landet gennem terror-krisen i 2000-2003 .
Også denne kamp vandt han selvfølgelig . Idag er det mere sikkert at gå rundt i israel både omdagen og om natten end det er i mage europæiske storbyer .

  Nielsen

  Posted: 13 januar 2014 - 07:09 - Svar

  Du giver Sharon et værdigt eftermæle Ole burde. Tak for det.

  Hans Und

  Posted: 13 januar 2014 - 11:52 - Svar

  Ole, kender du til artikler, hvor hans comeback analyseres?

  – Jeg har i lang tid iriteret og undret mig over de defensive modsvar højreside har til venstreside.

  Meget kan selvfølgelig forklares med “tiden” og at det fra en politikers synspunkt er bedre, at holde sig flydende end at kæmpe mod vindmøller, men…

Ole Burde

Posted: 13 januar 2014 - 18:30 - Svar

Hans Und : Min viden om Sharon kommer fra utallige kilder , som inkluderer 30 års nyhedsstof i israelsk fjernsyn , utallige artikler i Jerusalem Post (som forøvrigt havde en meget udførlig beskrivelse igår ) . Den vigtigste kilde er svær at oversætte , for det er båndoptagelser af hans komunikation over radioen i 1973 krigen . Hans stemme er noget fra en anden verden . Han får feks en fortvivlet rapport fra en mindre styrke som er omringet og under hård beskydning . Uden at tøve et sekund begynder han tale dem igennem situationen , uden på noget tidspunkt at skjule at de muligvis bliver nødt til at sælge livet så dyrt som muligt . Få sekunder efter har han organiseret en afledningsmaneuvre som får egypterne til at tro de bliver angrebet at en overlegen styrke , hvor efter Sharons egen styrke bryder igennem til de omringede . Denne episode er som meget andet KUN kendt fra båndmaterialet . Måske fordi andre generaler var misundelige ….Sharon blev aldrig øverstkomanderende .

Leave a Comment