13
jan
Seneste opdatering: 14/1-14 kl. 2119
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jeg har fulgt dem med sympati, men det går ikke at skjule, at deres kamp for ligestilling til dels befinder sig omkring år 1917 takket været kommunismens dybfrossenhed i øjeblikket. Deres aktioner mod kristenheden er patetiske. Forleden hånede deres leder Inna Shevchenko ‘det kapitalistiske, patriarkalske Frankrig’ for at have givet hende statsborgerskab.

Femen er verden set med mine bedsteforældres øjne, hvad der både er forfriskende og passé. Det er lidt som at se det forhenværende Sovjet hylde the Beatles på Den Røde Plads i 1991 tredive år parallelforskudt. Det hele betyder selvfølgelig ikke, at Kanal Putin er en bedre partner i ånden.

Man skal agte sig for de moderne, skaldede kejsere, se bare Reinfeldt eller farcen omkring den 1.70 meter høje Hollande og hans hyr med kvinderne. Hvem vil være den lille, sindssvagt velhavende François mellem to så hidsige, amtitiøse kvinder? Hvem vil være en devalueret franskmand eller svensker, bortset fra hele Nordafrikas 500 millioner potentielle flygtninge fra islams katastrofe? Europa er næsttættest befolket i verden, og behøver overhovedet ikke flere indbyggere (klik f. større billede):

Ta inn hele skjermen 13.01.2014 213108

Vård, skola och omsorg ?

Plejer officielt at være de vigtigste spørgsmål for svenske vælgere ved hvert valg, altså når politikere og medier har defineret dem. Nu er invasionen af Sverige røget op på fjerdepladsen. Så må løbet anses for kørt for multikulturpolitikerne efter fire årtier, hvor svenskerne ikke ville blande sig i det, og også blev kraftigt erklæret uønskede i en debat om det. Lige så glædeligt som forudsigeligt. Nya mätningen: Det tycker väljarna är viktigast

Ta inn hele skjermen 14.01.2014 115957


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


CommonSenseNow

Posted: 13 januar 2014 - 20:10 - Svar

Franske kejsere har mig bekendt altid været nogle undermålere. Go Figure.

  steen

  Posted: 13 januar 2014 - 20:14 - Svar

  Napoleon var en lille lort på 1.68 🙂

   T. Snorrason

   Posted: 13 januar 2014 - 21:44 - Svar

   Napoleon var af normal højde for Frankrig på den tid.

  norge

  Posted: 13 januar 2014 - 23:22 - Svar

  Høyere enn forgjengerern iallfall:)

Peter Andersen

Posted: 14 januar 2014 - 08:20 - Svar

FEMEN er vel et eller andet sted ok. Mig chokerer de i hvert fald ikke og deres “feministiske” manifestationer berører vel kun egentlige reaktionære patriarker.
Måske har de deres berettigelse i den gamle østblok men i vesten er de vel mest bare pop. Deres aktioner mod islam er da en ganske fin lille sidegevinst men kritikken af kristendommen er derimod ikke særlig nødvendig og mest af alt patetisk…

Leave a Comment