15
jan
Seneste opdatering: 17/1-14 kl. 1631
24 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Ta inn hele skjermen 15.01.2014 214001

I den nyeste PEW undersøgelse Religious Hostilities Reach Six-Year High, er det Appendix 3: Social Hostilities Involving Religion Index der er alarmerende for fem vesteuropæiske lande: Frankrig, England, Sverige, Italien og Tyskland, som nu rangerer på konfliktniveau med Kina, Angola, Algier og Libyen. BBC Where religious hostility is on the rise

MSM igonerer ‘detaljer’ i Breivik-brev

Nogle gange tænker man ‘hvad skal det nytte’, men denne historie starter faktisk, da jeg spredte Expo artiklen til amerikanske venner for fem dage siden. Skam over MSM journalister inklusive Ekstra Bladet, som også modtog brevet fra terroristen. Det er blevet lidt af en snebold. I dag skriver Robert Spencer:

Last Friday, I published a translation of a Swedish report about a letter mass murderer Anders Breivik had sent to the media, in which he revealed that he was a Nazi, and that he had published his “counter-jihad manifesto” intending to destroy the counter-jihad movement. The Swedish news source Expo Idag

Now Daniel Greenfield has picked up the story, but he is the only one: the English-language media has completely ignored this story, not even bothering to publish stories designed to shore up their earlier demonization of the counter-jihad movement, and claiming that Breivik is cravenly trying to obscure his counter-jihadist tracks, or simply delusional and crazy, as Greenfield does. Instead, no one mentioned it at all. Nothing. The Wall Street Journal published a piece about his claims that he was tortured, but that was as close as any mainstream media outlet came to covering this story at all.

But from the media, there was absolute silence on all of this at the time of the murders and ever after, just as there is silence now about Breivik’s Nazi claims. And that, in a nutshell, manifests the sinister agenda of the mainstream media: the objective was never to uncover the facts surrounding Breivik’s heinous murders. It was just to discredit the counter-jihad movement. And for that, Anders Behring Breivik has already served his purpose. At this point, he is no longer useful. English-Language Media Ignores Breivik’s Coming-Out As A Nazi


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Erling

Posted: 16 januar 2014 - 00:01 - Svar

At this point, he is no longer useful.

Ikke for massemedierne, nej.

Men Breiviks skriblerier synes pludselig at nyde en del mere trovaerdighed her paa sitet.

Er han ikke laengere sindssyg?

  Machiavelli

  Posted: 16 januar 2014 - 05:19 - Svar

  Hold nu op Erling. Manden er psykopat/sindsyg og massemorder og fortjener efter min mening dødsstraf ud fra den betragtning: Tager men kynisk et andet menneskets liv, har man mistet retten til sit eget. Men det forandrer ikke en disse ved, at manden er mishandlet i sin barndom, og at man sikkert kan finde årsagen til hans forbrydelser her. Hævnfølelse sætter ikke psykologien ud af kraft.

   Erling

   Posted: 16 januar 2014 - 12:00 - Svar

   Manden er psykopat/sindsyg og massemorder og fortjener efter min mening dødsstraf ud fra den betragtning:

   Jeg paastaar ikke andet.

   Jeg paapeger bare, at man tager dette brev bemaerkelsesvaerdigt for paalydende, taget i betragtning at det er skrevet af en sindssyg person. For et par uger siden hed det sig, at man ikke kunne siget noget om Breviks politiske tilhoerforhold ud fra det, han havde skrevet, da han jo var sindssyg.

   Lige så snart det var fastslået, at en islam-kritikker stod bag Oslo og Utöya, gik de fuldstændig i selvsving! Nu siger de ikke et kuk.

   Og Snaphanen (og andre) gaar i modsatte groeft: pludselig er hans epistler overordenligt interessante.

    Machiavelli

    Posted: 16 januar 2014 - 12:02 -

    “Lige så snart det var fastslået, at en islam-kritikker stod bag Oslo og Utöya, gik de fuldstændig i selvsving! Nu siger de ikke et kuk.”

    Okay enig jeg – har aldrig et sekund fæstet mig ved det pjat.

  Peter Andersen

  Posted: 16 januar 2014 - 06:41 - Svar

  Det kan da godt være man synes man står sig bedre ved at hævde, at Breivik er aldeles uinteressant. Det er han bare ikke, i den her sammenhæng. Han blev brugt til at fremfører en agenda fra dag 1 – i samtlige mainstream-medier! Lige så snart det var fastslået, at en islam-kritikker stod bag Oslo og Utöya, gik de fuldstændig i selvsving! Nu siger de ikke et kuk.

  Vi må aldrig glemme… Det har de så allerede gjort!

  Marit

  Posted: 16 januar 2014 - 06:49 - Svar

  Steng ham inne, ta fra ham PCn og GLEM ham !

Marit

Posted: 16 januar 2014 - 00:43 - Svar

Anders Behring Breivik har diagnosen paranoid schizofren. Han har med overlegg og nøye planlegging drept 77 mennesker. De må være meget innskrenket som oppfatter ham som “politiker” !

Robin Shadowes

Posted: 16 januar 2014 - 03:55 - Svar

Amerikanerna verkar gilla The Girl With The Dragon Tattoo. Får ni en chans att förklara för dom att samtidigt gynnar den kommunistiska rörelsen Expo i Sverige så kanske dom blir lite mindre extatiska över den där smörjan.

Nils

Posted: 16 januar 2014 - 10:35 - Svar

Steen, en dag bliver du sikkert dekoreret med Breivik-ordenen i pap med egeløv, for din indsats for at udbrede kendskabet til vor store førers visionære politiske tanker. Expo bør også takke dig for at udbrede deres agenda.

Medier modtager en lind strøm af henvendelser fra psykisk syge, der ønsker at se deres tanker forstørret op, og/eller ser medierne som en magt, der kan hjælpe dem med at bekæmpe mere eller mindre indbildte fjender. Fornuftigt redigerede medier anvender naturligvis ikke disse henvendelser til at lave journalistik, da det jo dels ikke har nogen almen interesse, og da det desuden er svage mennesker, som bør beskyttes mod offentliggørelse.

  Peter Andersen

  Posted: 16 januar 2014 - 13:01 - Svar

  Nils

  Du fatter ikke en brik! Der er ingen der forherliger eller ophøjer Breivik hér!
  Men kig lige ud af vinduet – ser du verden derude? Så er det nok fordi den er der!

  Man kan ikke komme uden om Breivik i et forum som dette. Den mands gerninger har stigmatiseret mange anstændige mennesker pga. en totalt forløjet venstrefløjs agenda med at få os til at holde kæft med det vi ser – når vi kigger på verden!

  Hvis det så ovenikøbet var det han ville, skal det sgu også siges her!

  PS

  Der siges rigtig meget her, som den forløjede venstrefløj aldrig omtaler. Det har du vel opdaget, ikk?

  norge

  Posted: 16 januar 2014 - 13:18 - Svar

  I og med at Breivik er dømt tilregnelig bør det vel ikke være noe problem for media å gjengi hans tankegods. Ingen tiltalt i Norge har vel vært gjenstand for så grundig psykiatrisk obervasjon og utredning som Breivik.

steen

Posted: 16 januar 2014 - 12:33 - Svar

@Niels: Det misforstår du fuldstændigt. Jeg har været tæt på nogle af dem,. der takket være medierne og retssagens selektive dækning, har lidt ikke så lidt under ABB.

Jeg finder den politiske udnyttelse af ham skammelig, og jeg gør bare mit til at fuldende billedet af ham. Jeg er ikke i tvivl om at Norge en dag vil betragte den politiske udnyttelse af ABB med skam, herunder f.eks. Stoltenberg der tillod sig at forlange, at “det var bedst for Norge hvis han blev erklæret rask”.

Selvom Utøya ikke har spillet nogen rolle i danmark længe, har også Politiken og Christian Lollike spillet med på samme udnyttelse, ligesom man kan se af Spencer og Greenfield f.eks. NY Times har.

  Nils

  Posted: 16 januar 2014 - 15:03 - Svar

  Hvis du er kritisk over for den politiske udnyttelse af Anders Behring Breivik, hvorfor bidrager du så selv til at befæste ham som politisk subjekt, der nu har indtaget den og den interessante nye politiske position med visse nye formuleringer i sit seneste værk og blablabla. Ifølge Expo guddødeme.

  Man kan ikke begynde at diskutere Breivik som politiker uden samtidig at acceptere mediers og politikeres ret til at definere ham som politiker, sådan som det er sket til infam overflod. Fælden klapper så snart man rører lokkemaden.

   steen

   Posted: 16 januar 2014 - 15:16 - Svar

   Hans ‘politiske position’ er ikke spor ny, det står altsammen i ‘manifestet’, som de færreste har læst. Spencer tager fejl, når han skriver ‘coming out’. Hans nazi- og islam sværmeri står der altsammen, det er bare siet fra i MSM.

   Jeg forstår da de nordmænd, som helst vil have ham ignoreret og begravet for evigt, men den retssag, som Norge mente at have klaret så godt, har gjort en efterbehandling nødvendig, og den vil også komme i de kommende år. Om ikke af andre grunde, så fordi ABB vil blive ved med at meddele sig fra cellen, og også fordi hans sindssygdom vil blive tiltagende svær at ignorere.

   Havde den ikke været en delvis rets- og medieskandale, så havde sagen været lukket. At jeg på nogen måde går terroristens ærinde, en en lovlig forskruet påstand.

   Dette er mediekritik såvel som en kritik af sagens forløb, f.eks. Lippestads politiseren ved en uberretiget indkaldelse af ‘ekspertvidner,’ som han måtte frafalde eller dommeren, som ikke mente hans barndomshistorie havde relevans og skulle inddrages.

   Det interessante ved ABB, er ikke ham selv, men den måde han er brugt på politisk. Derfor er Breivik- sagen ikke slut, hvor meget vi end måtte ønske det. Norges håndtering vil ramme dem i nakken uden at jeg behøver skrive et ord mere om ham.

    Nils

    Posted: 16 januar 2014 - 18:30 -

    Jeg påstår da ikke at du går nogen terrorists ærinde, men du løber uagtsomt i byen for de medier og politikere, der har skabt Breivik som politisk figur, der skal miskreditere islamkritik. Breivikbrandets medejere som f.eks. Expo ønsker at han skal have så høj status som muligt som relativt fornuftig deltager i en politisk samtale, et projekt jeg håber vil mislykkes.

    Hvis man virkelig mener Breivik er af visionær klasse, må man jo studere hans politiske skrifter med tænksom mine og hånd under kind – ellers synes jeg, man skal give ham, hvad han er værd: Ingenting.

   intetnavntak_22

   Posted: 16 januar 2014 - 17:49 - Svar

   Politik er mening, alle har en mening.

Jonny

Posted: 16 januar 2014 - 18:19 - Svar

Åhå, Expo-tolkning som källa? Länk till hela originalversionen av Breiviks brev?

I ett tidigare brev (12-05-07) ser Herr Tempelriddarkommendören Israel som judarnas hemland och stödjer Israels kamp mot jihad och islamism.
Han säger sig också vara motståndare till nazismens “dåliga sidor”, nämligen expansionism och antisemitism. Alla som är illojala (t.ex. 80% av judarna – hur han nu fick fram den skattningen) mot de nordiska ursprungsbefolkningarna bör dock deporteras.

Vad är skillnaden i förhållande till det nya brevet? Förutom tal om “Western Europe’s fascist movement”? Vad gör Breivik till nazist?

I feel I must clarify my own political conviction so that there is no room for misunderstanding. I am not a militant national socialist but a militant national conservative (crusader nationalist)

All Asian, Africans and Southern Europeans who are defined as disloyal towards the interests of the indigenous peoples (Nordics) should be deported. All jews who are disloyal towards the interests of the indigenous peoples (Nordics) should be deported. In reality, this will mean that more than 80% of them will be deported. However, I do support Israel’s struggle against Jihad. We should not forget that there is a minority of Israeli Jews (20%) that shares our ideology of ethnocentric nationalism and they too want to deport the disloyal foreigners from their country. So no, I’m not a “Zionist”. And is it true that I am against National Socialism? Well, yes. But this means that I am against the 20% of the negative policies of National Socialism; the expansionistic nature (I’m an isolationist) and the anti-semitic nature (I’m not against all Jews, only against the disloyal Jews which make out approximately 80%), and the anti-Christian nature (I believe Christendom can be reformed into an ethnocentric militant Christendom somewhat like it was before the enlightenment-reforms).

Stackars Herr Tempelriddarkommendören!
Varken counterjihadister eller nazister vill ha med honom att göra:

“Breivik är en sinnessjuk sionist. Och oavsett ifall detta brev stämmer eller ej så tror jag att jag talar för alla när jag säger: Nationalister och nationalsocialister har aldrig velat och kommer aldrig vilja ha med han å göra!!”

“Gäsp, Expo, tror mer trovärdiga källor får inväntas. Men, ABB kan lika gärna komma ut som fullblodskommunist om några veckor!”

“Breivik är och kommer ALLTID att förbli en ÄCKLIG Sionist i mina ögon!
och vad jag gissar på är att detta brev är ännu ett försök av media och ÄCKLEN i Expo att försök smutsa ned nationalsocialism.”

perma2

Posted: 16 januar 2014 - 22:25 - Svar

Det kartet er bare bullshit. Hvordan kan dere påstå at det er lavt nivå i Sentral-Afrika?

steen

Posted: 17 januar 2014 - 00:15 - Svar

PEW plejer at være pålidelige. Se selv efter i

http://www.pewforum.org/files/2014/01/RestrictionsV-SHI.pdf

Leave a Comment