15
jan
Seneste opdatering: 16/1-14 kl. 1510
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

FN mener selvfølgelig at EU og USA skal, men ingen har færre aktier i borgerkrigen(e) end Vesten. De der skal tage flygtninge, er de samme som holder krigen i gang med våbenforsyninger og krigere og forhindrer en forhandslingsløsning: Rusland, Kina, Iran, Saudi Arabien, Qatar og Tyrkiet. Den menneskelige lidelse kan disse lande sagtens kompensere for. Søren Pind mente forleden i Deadline, at “Vesten har et ansvar i Syrien”. Hvilket, om man må spørge? Cameron har i modsætning til de livsfarlige svenske politikere indset, at England ikke tåler mere etnisk splittelse, og at hans parti kan falde på “multikulturen” allerede. Islams konflikter må inddæmmes, ikke spredes. At netop en russisk TV kanal vil tørre Syrien af på Europa, er rent hykleri.

“We will be the ones waging jihad…on YOU!”

Der er kun mellem 20,000 og 40,000 muslimer i Polen, men der er allerede ballade. Det minder mig om en episode jeg overværede på Grand Place i Bryssel i 2012. Jeg sad på trapperne til bymuseet bag syv polakker, da to arabere synligt påvirket af et eller andet stof kommer og fornærmer dem groft på fransk. De forstod det ikke og kiggede mystificeret på hinanden. Jeg tænkte, at de to arabere hellere måtte komme afsted, inden polakkerne fattede, hvad det gik ud på, og det gjorde de så uden at ane, hvilken røvfuld de havde lænet sig op af. Jeg gik glip af et slagsmål, jeg gerne ville have filmet med mobilvideoen, som jeg tog frem da jeg anede hvordan det kunne ende.

The Polish Defence League, which describes itself as “showing the true face of Islam and acting against the Islamisation of Europe,” started the operation in December in cities including Warsaw, Poznan and Krakow. “We are there to observe how Muslims behave and to intervene,” the league stated on its official web site. “In the space of one evening, in hundreds of places across the country, incidents occur involving the seduction of our female compatriots,” the league claims. “This is a fight for the future of our country and our women,” the PLO claims.

In another post on an international anti-Islamist web site, the PLO warns Muslims, in English: “In Poland, there will be NO sharia law. NO headbanging or shouting Allahu Akbar in the streets. NO insulting our religion and our culture. NO burning cars like in France. NO burning down police stations. NO imposing your ways on us. NO calling us the sons of apes and pigs. If you do, we will be the ones waging jihad…on YOU!” Anti-Islamic group patrols clubs to ‘protect’ Polish women.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


norge

Posted: 15 januar 2014 - 20:20 - Svar

Polakkene har slått tilbake islam flere ganger gjennom historien. Hjelper også med kun 0.1% muslimer, siden de ikke har noen særlig grad av velferdsstat.

Breidablikk

Posted: 15 januar 2014 - 20:53 - Svar

Polakker: en personlig erfaring: på mitt tidligere studiested ble en vakker polsk pike “berørt” (antastet) av en arabisk voksen student på dansegulvet, mot hennes vilje. Hvordan reagerte de øvrige polske menn i lokalet?

Spontant ble alle belter trukket ut av buksene, rullet rundt knyttnevene og gjort til kamp, samtidig som de tilstedeværende araberne gjorde klart sko og annet materiale. Det ble intet slagsmål. Men for meg som nordmann og skandinav var det interessant å se den spontante reaksjonen.

Leit med slagsmål og vold, selvfølgelig. Men jeg tenkte i mitt stille sinn at her er det folk som både er i stand til å føle moralsk forargelse og folkelig samhold, og som er beredt til å forsvare seg mot provokasjon og overgrep mot en av sine egne.

Jeg tenkte i mitt stille sinn at slike folk, polakker, overlever alt, fra nazityskere til stalinrussere. Om mine egne skandinaver har jeg mine tvil, men kanskje jeg vil bli positivt overrasket, endog ovenfor svenskene… og meg selv?

  LarsS

  Posted: 15 januar 2014 - 23:32 - Svar

  I takt med at kulturmarxisterne får lov til at udslette nationalstaterne og udrydde indbyggernes arvelige herkomst, vil vi komme til at opleve den største racemæssige opdeling af menneskeheden i verdenshistorien nogensinde.

  Caucasians – United We Stand, Diveded We Fall!

  Marit

  Posted: 16 januar 2014 - 00:47 - Svar

  Kanskje vi skandinaviske kvinner, når det blir for ille, må flytte til Polen ? For skandinaviske menn gjør ingen forsøk på å forsvare oss fysisk når vi blir angrepet av barbarene.

   Peter Andersen

   Posted: 17 januar 2014 - 04:24 - Svar

   Nej, først bukkede vi under for feminismen og den politiske korrekthed – og nu kan vi ikke engang forsvare os selv længere…

   Måske nogen skulle have set det komme..?

   Men…bare lige hvis I skulle finde på at tage til Polen… ku’ I så ikke lade være at lave dem om også..?

  Machiavelli

  Posted: 16 januar 2014 - 05:27 - Svar

  To voksne danske mand så på, at 2 arabere sparkede løs på en pensionist på 70, der lå på gulvet uden at hjælpe.

Jakob

Posted: 16 januar 2014 - 00:11 - Svar

Skandinavien har brug for flere polakker.

Machiavelli

Posted: 16 januar 2014 - 05:44 - Svar

“Vesten har et ansvar i Syrien”. Vi har ikke skyggen af ansvar. Hvor skulle det ansvar komme fra. Men politikerne bliver ved og ved og ved med deres naive humanitet og har ikke skyggen af fantasi til at forstå den kulturlle udvikling, der er i gang i Danmark og Europa. Det er utroligt i betragtning af, at Radioen og TV er opfundet, og at man derigennem kan høre og se den udvikling der er i gang i overalt. Morale: Udviklingen er en katastrofe og politikerne fortsætter med at hælde mere benzin på bålet. Og EU hjælper til.

“Vi har brug for en ægte politisk union. For mig betyder det, at vi er nødt til at bygge et Europas Forenede Stater med Kommissionen som regeringen og to kamre – Europa-Parlamentet og et “senat” af medlemsstater.” EU-kommissionens næstformand Viviane Reding.

Det er rigtigt skat, Ind med 77 millioner tyrkere i EU, ind med flere korandyrkere fra Mellemøsten og Afrika, ned med Nationalstaterne og så skal vi nok se et fredeligt og demokratisk Europa. Må jeg spørge: Er du gået ud af syvende klasse? Eller er det bare din hjerne, der slår klik??

  Peter Andersen

  Posted: 17 januar 2014 - 04:29 - Svar

  Mon Sverige har plads til at modtage os når krigen bryder ud..? Eller er de selv flygtet..?

Crass Børsting

Posted: 16 januar 2014 - 09:41 - Svar

Et land i Europa har altså stadig mandfolk at være stolt af. Det vil de muslimske pøbelhorder indrette sig efter. Videre til Skandinavien, hvor mandfolk er lige så sjældne som snebolde i Sahara.

Leave a Comment