16
jan
Seneste opdatering: 22/1-14 kl. 1250
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Møde med professor Bent Jensen i Trykkefrihedsselskabet i Cepos’ lokaler om bogen Ulve, får og vogtere – Den Kolde Krig i Danmark 1945-1991, 1500 sider. (kan forudbestilles) Alle fotos © Snaphanen, klik f helskærm.

Bent Jensen, 16.01.2014, II 005Bent Jensen, 16.01.2014, I 009Bent Jensen, 16.01.2014, I 018Bent Jensen, 16.01.2014, I 020

Bent Jensen, 16.01.2014, II 059

Bent Jensen, 16.01.2014, II 077Bent Jensen, 16.01.2014, I 012


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Machiavelli

Posted: 17 januar 2014 - 07:42 - Svar

Bryder mig ikke om manden, selv om han siger noget fornuftigt i min bog. Bryder mig iøvrigt ikke ret meget om hele slænget omkring trykkefrihedsselskabet.

  steen

  Posted: 17 januar 2014 - 17:12 - Svar

  jamen, det er også en interessant og nyttig oplysning. Nu var det et åbent møde, der var fuldt hus dvs. 150 pers, og hvis du havde været der, ville du vide om det var “slænget” eller et bredt udsnit af interesserede. Med din tilgang føler jeg mig ikke fristet til at uddybe det.

   Machiavelli

   Posted: 18 januar 2014 - 08:07 - Svar

   Jeg har ellers skrevet et længere indlæg, men det er gået tabt, fordi jeg glemte at tage et kopi. Men ganske kort er udgangspunktet det, som her kan spejles i mit indlæg til Trykkefrihedsselskabet som skriver:

   “Hjemmesiden har fået nyt navn og udseende, men sagen er stadig den samme”

   ”Det må man da ikke håbe, for så er der ingen mulighed for, at trykkefrihedsselskabet bryder den mystiske tavshed, lever op til dets navn og anmelder 2013,s mest samfundskritiske bog: “Humanismens elendighed” om Islam og den humanisme som ligger bag ved det politisk korrekte Danmark. Jeg håber – læserne ligesom mig – undrer sig over sig over denne tavshed.”

   Desforuden har jeg sendt min bog ( fil) til Katrine Winkel Holm uden at høre noget. Og anmodet i en pæn email Bent Jensen og Jalving om at anmelde min bog – herunder medsendt en pressemeddelelsen fra forlaget om bogen. Dog uden at høre et kvæk fra dem. Det er uforskammet og bringer dem automatisk over på fjendesiden, da det ikke koster noget at svare.

   Men der er da mange – fx Hedegaard og Søren Krarup på billedet – som jeg beundrer for deres indsat for Danmark. Ikke mindst Søren Krarup er en stjerne i mine øjne. Så tankere bagved er der jo ikke noget i vejen med, hvilket også er årsagen til, at jeg har skrevet mange indlæg til Sappho.
   Udtrykket ”slænget” var måske ikke det bedste ord. Men når jeg har noget på hjertet, så skriver jeg det med det samme. Machiavelli er fornærmet. ( Jeg har måske fornærmet Katrine Winkel Holm engang, men har undskyldt.)

Arild ejsing

Posted: 17 januar 2014 - 08:46 - Svar

Machiavelli, mange negative betegnelser hænger ved navnet. Det har århundrederne åbenbart ikke mildnet.

  Machiavelli

  Posted: 17 januar 2014 - 14:41 - Svar

  Nå du har forsket i Machiavelli-det er fint. Nej det har århundrederne ikke. Men nutidens Machiavelli har noget positivt at sige om mange ting her i livet. Men du mener jeg er negativ, fordi jeg ikke siger noget positiv om dine beundrere? Ja sådan kan man også se på det.

Leave a Comment