21
jan
Seneste opdatering: 22/1-14 kl. 0152
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Der er ved siden af EDL skudt andre græsrodsbevægelser op i England. Denne protesterer ved illegale moskeer og opsøger muslimske hadprædikanter på deres hemmelige hjemmeadresser og demonstrerer. Det er arbejderklasse, overklassens retorik preller fuldstændigt af på dem. De vil have lighed for loven, illegale moskeer lukket, islamister som Anjem Choudhary fængslet eller smidt ud og muslimske pædofile ‘groomere’ straffet maksimalt hårdt, og de lover politiet, at de vil gør deres arbejde, hvis de ikke gør det. Hvor meget der er mundsvejr, er ikke til at vide.

Man skal hedde Tony Blair eller David Cameron, nå ja, eller Fredrik Reinfeldt for at tro, at denne situation kan kontrolleres af nogen politiker eller politistyrke om ti år selvom de britiske protester endnu lægger vægt på at overholde loven. Der er anlagt et bål, og det venter kun på den ene tændstik, der kan være den næste terrorhandling eller den næste igen. Det er landssvigeren Tony Blairs arv. Husk ham når det sker. Man kan se hele deres videokanal her. (h/t Walid Shoebat)


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


hansL

Posted: 22 januar 2014 - 04:03 - Svar

Man kan bare ønske sig noget tilsvarende i DK, men her er befolkningen totalt feminiserede og hjernevaskede.

Anders

Posted: 22 januar 2014 - 06:07 - Svar

Danskerne er hverken feminiserede eller hjernevaskede, på trods af ihærdige forsøg herpå, hvilket enhver folkeafstemning om indvandringen hurtigt ville afsløre.
Derfor er danskerne heller aldrig blevet spurgt om indvandringen.
Og danskerne skal sent glemme landsforsagerne på borgen. De vil blive husket med raseri, skam og skændsel, når det multikulturelle lokum vælter.
Hvilket snart kan blive en realitet.

Svend Andersen

Posted: 22 januar 2014 - 08:14 - Svar

You ain’t seen nothing yet.

Breidablikk

Posted: 22 januar 2014 - 08:54 - Svar

Jeg har sansen for den realpolitiske, amoralske tonelag i denne kommentar. Ingen politiker, ja ingen politistyrke kan kontrollere vanlige godtfolk eller “folket” hvis det først beveger seg. Særlig fordi man i politiet nok finner hederlige, normale folk, akkurat som de som manifesterer. Hinsides anklager om “nazisme” ser man jo den samme sympati i politiet i Hellas, ovenfor patriotene i “Gyllen Morgenrøde”‘, eksempelvis.

Det skal ikke mange folkelige protester til for at enkelte våkne individer skjønner hva folket vil, og framstår som “nye politikere” med en helt ny politikk. Det er å håpe. Slik at man får en helt ny og ansvarlig politikk, istedet for voldelig konfrontasjoner i gatene. Men det vil skje, hvis vi ikke ser ny og radikalt endret politikk.

JensH

Posted: 22 januar 2014 - 10:05 - Svar

“Det er landssvigeren Tony Blairs arv”

Hvis der var retfærdighed til i denne verden, så ville Mr. Blair allerede nu sidde i en celle i Tower of London, og afvente sin rigsretsag for højforræderi. Han kunne jo så passende dele celle med sine “partners in crime” såsom Gordon Brown, David Blunket og Jack Straw. Dette ‘New Labour’ regime fra 1997 – 2010 smadrede fuldtændig ethevert håb for en fredelig fremtid i UK med dets vanvittige ‘fri indvandrings’-politik. Det værste er, at når resultatet af denne sindsyge politik står klart for enhver Brite, så har disse ‘New Labour’ polititkere for længst trukket sig tilbage til en behagelig pensionist-tilværelse på Bahamas, eller et andet sted med et mere behageligt ‘klima’, (i dobbeltforstand).

  Anna C

  Posted: 22 januar 2014 - 13:15 - Svar

  Yes, he should be in jail, along with a whole bunch of politicians and big money people.
  Anjem Choudhary is not the most important villain here. He is a pawn like the majority of the politicians and media people in Europe.
  The people behind NWO are the true culprits. They use Islam and mass immigration to break up the “white” countries and make us their slaves.

Morani ya Simba

Posted: 22 januar 2014 - 12:23 - Svar

Det er styrkende at se at der stadig er rygrad i Churchill’s og Nelson’s gamle land. “We have suffered together and we shall conquer together,” Britain, Denmark and the rest of Europe.

Bjovulf

Posted: 22 januar 2014 - 12:39 - Svar

Haribo-gate breder sig 😀

Haribo told to stop selling ‘racist’ sweets which ‘depict primitive African, Asian or Native American art’ by customers in Scandinavia

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2541696/Haribo-told-stop-selli ng-racist-sweets-customers-Scandinavia-depict-primitive-African-Asian- Native-American-art.html

Manufacturer removes sweets in the shape of distorted black faces

They were on sale in Denmark and Sweden, and caused an outcry

Haribo Sweden’s head said they hadn’t seen ‘negative connotations’

Haribo has pulled a line of liquorice sweets shaped like faces after a social media outcry from [Swedish!] customers who consider them racist. [ Most Danes by far laugh at these insane PC accusations and
protest boycotts of Haribo are being planned in response ].

The sweet manufacturer has stopped selling some parts of its bagged Skipper Mix in Denmark and Sweden.
The product features black gummy sweets shaped like distorted faces or traditional African masks.

Mr Dagliden said: ‘We decided that we could keep the product while removing the parts that certain [!!!] consumers found offensive.’

  Bjovulf

  Posted: 22 januar 2014 - 13:56 - Svar

  Santor

  Posted: 22 januar 2014 - 17:53 - Svar

  DM har allerede lukket for flere kommentarer 🙂

  Bjovulf

  Posted: 23 januar 2014 - 00:44 - Svar

  Haribo dropper Piratos i Sverige og Danmark 😀

  http://heltnormalt.dk/nationensoje/2014/01/20/141000

  “Vi vil ikke længere associeres med lakridser, der replikerer udbyttet fra voldelige røverier til søs. Piratos hedder nu ‘Slikenhed 45’ og Super Piratos hedder ‘Super Slikenhed 45′”, udtaler firmaets svenske direktør, Ola Dagliden

  Haribos direktør i Danmark, Per Henerius, vil også indføre nye produktnavne som ‘Sømand M/K Mix’ og ‘Labre Orme af ikke nærmere defineret køn’ hurtigst muligt. [ Normalt “Labre Larver”, hvor “larve” er slang
  for en smuk ung kvinde i Danmark ]

  “Det er slet ikke en politisk korrekthed vi har brug for i Danmark, men der er det vigtigt at huske på, at jeg selv er svensker og derfor bimlende retarderet” [!!!], smiler Henerius, mens han smager endnu et stykke Slikenhed 80, fra Mixblanding 19.

Leave a Comment