24
jan
Seneste opdatering: 25/1-14 kl. 1300
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

”Bor det några araber i fastigheten eller i området”. Den frågan fick tio mäklare av Aftonbladets reporter som utgav sig för att vara bostadsspekulant – alla svarade utan att tveka.

– I detta område så är det mestadels välutbildade och ordnade människor som bor, sa en mäklare på Svensk fastighetsförmedling.

För att ta reda på hur det egentligen står till i branschen ringde Aftonbladet upp tio mäklarbyråer i Malmö och visade intresse för några av marknadens mer exklusiva lägenheter. Mäklarna, som trodde att de talade med en svensk affärsman boende utomlands, svarade samtliga på frågan om hur många ”araber” som bor i fastigheten eller området. Ingen av mäklarna tvekade i sina svar, valde att undvika frågan och/eller ifrågasätta dess relevans. Mäklare utlovar arabfritt område

Det svenske hykleri går på stylter, selv BT’s chefredaktør Olav Skaaning Andersen har opdaget det, og Aftonbladet vil afsløre det. Ikke sit eget hykleri, naturligvis. Redaktionen er fuldstændigt hvid og raceren og bor også sådan, men alle andre er jo racister. Ser man nærmere på Malmøs befolkning, kan man overhovedet ikke undgå indvandrere nogen steder, selvom der er enkelte små svenske lommer, så det rigtige råd fra ejendomsmægleren ville være: Vælg en anden by, eller bedre, flyt ud i en skov. Jeg kender løbende folk, som vil flytte fra Malmø, Pt. to, og jeg kender dem der flyttede for tyve år siden, da de så skriften på væggen. Men hvis svenske politikere kan besejre naturlovene, kan de vel også betvinge markedskræfterne og gå på vandet. Og så kan jeg ikke dy mig for at bruge denne fra sidste valg – modereret så den matcher virkeligheden på Nordens værste avis bedre: (klik f. større billede)

1-Indspilning i fuld skærm 24-01-2014 222725


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


PFEP

Posted: 24 januar 2014 - 22:30 - Svar

Bra det finns mäklare där har kundens bästa för öga…

XY

Posted: 25 januar 2014 - 00:34 - Svar

Det är till Danmark (Snaphanen, Jyllands Posten…) man får vända sig för en frisk analys av det svenska hyckleriet. Givetvis möter svennebanan (folklig nutidssvenska för den gemene svensken) hyckleriet i sin vardag, men är ofta så insnärjd i det själv, eller dominerad/hunsad av det i varje andetag, så att det kan vara svårt att få perspektiv när cirkusen snurrar som värst.

nobody

Posted: 25 januar 2014 - 01:33 - Svar

Det är nu dags för våra gäster från DDR och andra ställen att säga följande:

“…The time has come
To say fair’s fair
To pay the rent
To pay our share

The time has come
A fact’s a fact
It belongs to them
Let’s give it back…”

Midnight Oil- Beds Are Burning: http://www.youtube.com/watch?v=1MFTK-71S2c

Stefan

Posted: 25 januar 2014 - 02:57 - Svar

En fråga till Snaphanen.

I Sverige har vi:
Avpixlat
Exponerat
Petterssons Blogg
Tobbes Mediablogg
Det fina hatet
Fria Tider
Affes
Galne Gunnar
m.m.

Hur står det till i Danmark med ”näthatet”? Är det bara i Sverige som det fullständigt svämmar över av alternativa nyhetssidor och invandringskritiska bloggar?

Snaphanen är faktiskt den enda invandringskritiska sida på danska jag hittat (läser den regelbundet givetvis). Är debatten så mycket bättre och sansad så de inte behövs? Skulle vara trevligt med en dansk lägesrapport 🙂

  Erling

  Posted: 25 januar 2014 - 08:46 - Svar

  Grunden til at der ikke findes saa mange tilsvarende danske blogs er, at kritikken af masseindvandring faar spalteplads i danske mainstream-medier.

  Men ellers er der sappho.dk, uriasposten.net og denkorteavis.dk.

  steen

  Posted: 25 januar 2014 - 09:41 - Svar

  @Stefan. det er rigtigt, hvad Erling skriver.den almindelige offentlige debat, har givet plads til den diskussion – i det store hele. det kunne knibe lidt for tyve år siden, som Bent Bludnikow der var debatredaktør på berlingske dengang indrømmede, men i det store hele.

  Men danmark var tidligere ude med indvandringskritiske blogs, som blev store – der var meget få i Sverige for ti år siden (Milld, järvenpää, Exilen, Flashback og noget senere Politisk inkorrekt, som blev stor – der er heller ikke noget Flashback i Danmark – 2 mio læsere om ugen!)

  Så er det eksploderet i Sverige. Avpixlad har flere læsere end mange provinsaviser, mange andre lige så. det ser vi slet ikke i danmark. Se Kampagnen mod Avpixlat: “Follow the readers”

  Selv Den Korte Avis er ikke voldsomt meget større end Snaphanen, endnu da. Danmark er ivørigt lidt som Norge på det punkt. Den helt store norske, professionelle blog, Document, er cirka som denne i læsertal. Ikke i nærheden af Avpixlad m.fl.

  De svenske blogs kan takke 1) Sveriges unikke, ekstremt store indvandring, og 2) svenske medier og journalister. De skabte fænomenet.

  De havde stor succes med at styre “den offentlige mening” inden internettet. Deres kontrol er ved at glide dem af hænde, de ved det godt, men de vil selvfølgelig ikke indrømme det, for det ville være det samme som at sige, at svensk presse var enestående ensrettet og hårdt, politisk styret

  Debatten i sverige er lidt friere, end det jeg oplevede for ti og tyve år siden, men den er langt fra så fri som i Danmark og norge. Gunnar Sandelin kan f.eks. få en alibikronik i DN om året, men en efterfølgende debat i avisen bliver kvalt i fødslen. Tavshed.

  Medierne skal jo behandle SD, men man skal være meget dum for ikke at opdage, hvordan de traditionelle medierne stadig forfølger dem med alle midler, med et bias som skriger til himlen, og mange svenskere er ikke så dumme. Det var nemmere før 2010, da de bare kunne lade som om sd ikke fandtes. det gav også points fra de partier, der ikke ønskede konkurrence.

  Endelig er der den større udvikling af hele mediebilledet, som spiller en rolle. Aviser taber i oplag i hele den vestlige verden, folk ser noget mindre TV, større alternative medier skyder op, især i USA f.eks. Pajamas media., Frontpage Magazine osv.

  Nichemedier kan selvfølgelig også bruges i DK, efterhånden som MSM får færre og færre midler. Uriasposten har specialiseret sig i mediekritik og ekstremvenstrefløj, og gjort det fantastisk.

  Jeg har udover Sverige dyrket og opdaget udenlandske bøger, forfattere og dokumentarer længe inden de bliver omtalt i danske medier. Ex: Thilo Sarazzin, Christopher Caldwell, Wafa Sultan osv. og masser af dokumentarfilm, hvor af nogle har været vist på DR tre år senere. Endelig er i hundredevis af mine historier vandret videre i MSM, navnlig i Jyllands Posten. Jeg er en god spejder af interessante historier, jeg er ikke nogen egentlig politisk skribent, jeg vil hellere fotografere.

  Det er ikke altid ond vilje, politisk skævvridning eller uduelighed hos MSM, de har bare ikke kræfterne længere eller folk som kan tysk, fransk og svensk nok.

  Peter Andersen

  Posted: 25 januar 2014 - 14:53 - Svar

  Og så lige en lidt anden vinkel, for egen regning.

  Sverige er arealmæssigt ti gange større end Danmark, men indbyggertallet er ikke engang dobbelt så stor (endnu)…

  Det vil sige, vi lever meget tættere hér end man gør i Sverige og derfor er problemerne også sværere at feje til side. Næsten alle har haft en oplevelse lige i nærheden af hvor de bor. Desuden har danskerne altid været utrolig homogene, hvad angår åbenmundethed og kritik af borgerskabet.

   Peter Andersen

   Posted: 25 januar 2014 - 15:01 - Svar

   I øvrigt…

   Det Stor-Stockholmske område er på størrelse med hele Sjælland, men mindre befolket..! Så tror da faen de ikke kan se nogen problemer inde i centrum…

Skåning

Posted: 25 januar 2014 - 03:44 - Svar

Men helt ärligt. Skulle inte en dansk mäklare svara på samma sätt? Ingen information om vem som bor i området och hur skolorna ser ut?

Jag förstår inte problemet öht. Det är inte diskriminering på något sätt. Bara ren kundupplysning. Och så typiskt AB att göra denna undersökning i Malmö istället för att sopa framför egen dörr. Klart att det går likadant till i Stockholm, men det är den där rälige skåningen som ska pekas ut som rasist.

  monse

  Posted: 25 januar 2014 - 13:39 - Svar

  Hej Skåning. Hykleriet er problemet. Det er ikke et problem, at etnisk svenske kristne mennesker vil have deres boligkvarterer og arbejdspladser for sig selv. Det er deres land. Problemet er, at de samme mennesker i stort tal lader sig forføre af og efterplaprer PK propagandaen om multikulturens velsignelser, for hvilket Aftonbladet er et førende organ; og at de gennem deres demokratiske stemme opretholder en regering og Riksdag, som ser det som sin fornemste opgave, at afvikle det etnisk svenske kristne Sverige. Det er hykleri med konsekvenser. Det er faktisk et ret stort problem.
  Der er dog også en del morsomme træk ved hykleriet. Aftonbladet har øjensynligt fået øje på elefanten i stuen, men de overser, at det er deres egen stue. Det er sgu da morsomt!

Peter Buch

Posted: 25 januar 2014 - 09:50 - Svar

http://videnskab.dk/kultur-samfund/befolkningsudviklingen-den-glemte-f aktor-i-miljopolitikken
og mindst en artikel i Jyllandsposten med udtalelser af en lektor eller professor der udtalte at 1 million ville være et passende folketal for Danmark findes (blandt en del andet) også.

Men fortalere for faldende befolkningstal OG kobling af noget sådan til hvordan politiiske forhold for adgang, ophold og statsborgerskabstildeling er få.

Jeg selv er vist en af de få der mere eller mindre direkte verbalt lejlighedsvis foretager noget sådan.
Jeg tilråder oprettelse af små og store afspærrede konstant overvågede områder om muligt nær væbnede styrker, færdsel i konvoj uden for afspærringerne…

Peter Buch

glemte ord:
…til hvordan politiske forhold kunne være for adgang…

  Peter Buch

  Posted: 25 januar 2014 - 09:54 - Svar

  glemte ord:
  …til hvordan politiske forhold kunne være for adgang…

  Skåning

  Posted: 25 januar 2014 - 10:06 - Svar

  Det enda jag kan sörja i så fall är att det skulle bli så få sexiga danska töser. De ser väl i ungefär ut som svenskor, men är lite mer avslappnade och inte några tvångsfeminister. Perfekt, enligt mig. 🙂 Mitt enda transsundska förhållande gick åt skogen, men hon flyttade å andra sidan till Jylland (av arbetsmarknadsskäl).

Skåning

Posted: 25 januar 2014 - 10:09 - Svar

Jag förstår inte problemet öht. Det är inte diskriminering på något sätt. Bara ren kundupplysning. Och så typiskt AB att göra denna undersökning i Malmö istället för att sopa framför egen dörr. Klart att det går likadant till i Stockholm, men det är den där rälige skåningen som ska pekas ut som rasist.

ngng

Posted: 25 januar 2014 - 11:34 - Svar

Har en ikke muslimsk persisk ven som flyttede fra Rosengården, fordi han ikke kunne holde ud at bo sammen med arabere og somaliere. Nu bor han i et rent etnisk svensk område af malmø. Han skred fra Iran i 80erne, fordi han ikke kunne holde muslimerne ud i Iran. Nu ser han samme udvikling i Europa, som der er sket i Iran og som kulminerede i 79.

Frank Clough

Posted: 25 januar 2014 - 14:58 - Svar

“En del gillar bara de som är av samma etnicitet som en själv. Jag är inte så upprörd över det.”

Jan Helin, chefredaktören Aftonbladet, 19.09.2010 när han förklarar varför han själv föredrar att bo bland etniska svenskar och inte bland invandrare: http://tinyurl.com/ncmjpx7

Machiavelli

Posted: 25 januar 2014 - 15:13 - Svar

Om 20 år er 10% af den danske befolkning svenskere.

  Bjovulf

  Posted: 25 januar 2014 - 16:09 - Svar

  Fint – når bare det er den rigtige type, og de lader Mona Sahlin, Frederik Reinfeldt og alle de andre
  landssvigeriske PK-tosser blive hjemme i Sverige og “nyde” “kulturberigelsens” bitre frugter på
  deres egne kroppe – for én gangs skyld 😉

Mette - Mægler

Posted: 2 marts 2014 - 12:54 - Svar

Hej Machiavelli.

Hvor har du fra at 10% af den danske befolkning vil være svenskere?

Leave a Comment