24
jan
Seneste opdatering: 24/1-14 kl. 1348
23 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Mohammed Qasim Al Nasooh imam of a mosque in eastern countryside of Idlib , who later became commander of the FSA Ahbab Al Sahaba battalion, commits incest with his granddaughter. In the video the girl named Yosra Mohamed Rashid confesses that he is her grandfather and she says, that he had no bad intentions.

altså, cirka 18-årig, iøvrigt bedårende pige, har frivilligt og på hendes initiativ sex med morfar et sted i slutningen tresserne? Javel, ja. Hvad var det nu, Lars Hedegaard blev slæbt igennem tre retsinstanser for at sige, fordi han i modsætning til politikere, journalister og jurister vidste en hel del om emnet fra litteraturen? Hvad er det Firoozeh Bazrafkan nu må gå i fængsel for?

De voldtager deres egne børn. Det hører man hele tiden. Piger i muslimske familier bliver voldtaget af deres onkler, deres fætre eller deres far. Udtalelsen stammer fra en video på internetbloggen ‘Snaphanen’ i december 2009.

Det er ikke en periode jeg ser tilbage på med glæde, men i dag glæder jeg mig i det mindste over, at retsvæsnet og politikerne vil komme til at se tilbage på den med endnu større ulyst, måske i nær fremtid: Blå blok klar til opgør med racismeparagraffen. Og det er først nu efter at Yahya Hassan er blevet meldt for racisme, og meget vel kan blive dømt, at skandalen går op for dem. I politik skal de sidste rigtignok blive de sidste.

Oversættelse af dialogen til engelsk fra Live Leak:

Camera man: Congratulations, Abu Fateh, you are now big in my eyes (respected), you are a real man, you’re fucking your daughter’s daughter??
Old man: No, I’m not fucking
Camera man: Oh yeah, that’s right you’re not.. I just have everything on video… here’ I’m coming down.. is this you or not you?
Girl: Please for god’s sake

Other man: to old man: What are you doing here you son of a bitch.. slaps.. slaps.. you are not fucking her?
Old man begging
They order him to sit
Camera man: Really.. congratulations.. hands behind your back.. shoot him…(gun cocked)… you know what. Wait.. put your hands behind.. don’t shoot him, don’t shoot him, don’t shoot him, your back.
Camera man to girl: How are you related? Look at the camera, look at the camera, how are you related? Sit next to him, look at the camera.. (slap)
Girl: he’s my grandpa
Cameraman: what are you doing here?
Girl: He’s just enjoying himself, but he doesn’t mean anything by it
Cameraman to old man: Leave those clothes alone, put your hands behind your back
Cameraman: No really, you guys did something very honorable
Old man: This is the first time in my whole life
Camera man: How many times have you done this?
Old man: I swear this is the first time (fucking liar)
(slap) a good slap
Old man: look it is the first time
Camera man: what’s your name, then he states his name (Mohamad)
Camera man to girl: Look at the camera, what’s your name?
Girl: Yusra
Here I think the other man asks the old man: who took her virginity. Old man getting slapped: I swear not me I swear… she wanted it… she wanted it..


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


JensH

Posted: 24 januar 2014 - 07:42 - Svar

“Hvad var det nu, Lars Hedegaard blev slæbt igennem tre retsinstanser for at sige, fordi han i modsætning til politikere, journalister og jurister vidste noget om emnet fra litteraturen?”

Steen, den såkaldte ‘rascisme’-paragraf har intet at gøre med konkret viden om ‘de faktiske forhold i jern-industrien’. Den har udelukkende til formål at lukke munden på dem, der påpeger de faktiske forhold, som PK-eliten ikke bryder sig om at høre. Den slags forstyrrer jo det indbildte glansbillede af multikulturen, som PK’erne har skabt i deres eget lille lukkede univers.

steen

Posted: 24 januar 2014 - 07:46 - Svar

Det ved jeg skam ret så grundigt, jeg var tilhører i alle tre retssale, men det er en absurditet, som fortjener at blive gentaget nogle gange, især nu hvor Venstre og Konservative endelig sammen med LA og DF angriber racismeparagraffen.

Blå blok klar til opgør med racismeparagraffen

Jernhesten

Posted: 24 januar 2014 - 07:56 - Svar

Sandhedsbevisførelse er vel i praksis ikke muligt i “racismesager”, fordi der tale om “forhånelse eller nedværdigelse andres religiøse tilhørsforhold.”

Hans Und

Posted: 24 januar 2014 - 08:47 - Svar

fjernet fra youtube….

  steen

  Posted: 24 januar 2014 - 09:08 - Svar

  Tak, typisk You Tube/Google. Det kan ikke være pornoværdien i den, der gør det. Jeg smider Live Leak versionen på og tager en kopi

   Hans Und

   Posted: 24 januar 2014 - 09:35 - Svar

   Ja det er jo ganske pudsigt. Hvade det været en katolsk præst eller anden katolsk kirkemedarbejder, en ateistisk fodboldtræner, en dansk pædago med/uden religion, et hinduistisk medlem af en rape gang, havde den jo kunnet få lov til at ligge til solen brænder ud. (medlemmer af Enhedsliste/SF eller andet socialistisk, undtaget.

TheReligiousCynic

Posted: 24 januar 2014 - 10:18 - Svar

Det venter ham nok en familieinnvandring til Sverige…

Machiavelli

Posted: 24 januar 2014 - 10:23 - Svar

  JensH

  Posted: 24 januar 2014 - 11:11 - Svar

  “11 af 90 er dræbt”

  Så mangler der 79 endnu.Vi skulle nødig have disse radikaliserede voldsmænd tilbage til Danmark, og det får vi såfremt de overlever, da de Danske politkere -i modsætning til deres Britiske kolleger- har i sinde at byde dem ‘velkommen hjem’, når de en dag trænger til at puste ud og slappe af i lille fredelige DK efter de hårde kampe i Syrien.

   steen

   Posted: 24 januar 2014 - 11:22 - Svar

   PET: Der kommer flere og flere danske islamister

   – Vi ser et stigende antal personer tilslutte sig de islamistiske miljøer i Danmark. Der rettes fra disse miljøer i stigende grad trusler mod personer i Danmark, der af miljøerne opfattes som vantro, frafaldne eller krænkere af islam, siger chef for PET’s Center for Terroranalyse, Søren Jensen, i en pressemeddelelse.

   Størst mulig tavshed fra regeringen “den postfaktuelle tøsebande” som Torben Hansen ret præcist kalder dem. De får røven på komedie, hvis det går galt.

    Victor

    Posted: 24 januar 2014 - 14:48 -

    Sjovt: De voldelige islamister bliver ikke rørt med en finger – en del af dem hæver vist understøttelse, mens de kæmper for verdensreaktionen.

    Men heldigvis kan politiet godt finde ud af at bure en t-shirt-bærende pensionist inde…

Peter Buch

Posted: 24 januar 2014 - 11:19 - Svar

Tæt befolkede nationer med småt med frirum er og bliver normen såfremt befolkningstal ikke falder drastisk, eller befolkningerne flytter til ringe beboede egne, hvor sådanne endnu findes, hvilket ikke er alle steder.

Det giver som omtalt i Information i en artikel om Japan Hvorfor er de unge japanere holdt op med at have sex? http://www.information.dk/476308 flere udfordringer.

Uden indvandring og åbne grænser ville størstedelen af Europa, Kina og Japan reelt have faldende befolkninger der vil kunne gøre arbejdsløshed til et begreb der ikke findes aktuelt, men noget der udelukkende fandtes engang i fortiden såfremt bestemte betingelser desuden er opfyldt.

Så længe nuværende forhold eksisterer at adgang og ophold af selv terrordømte uønskede foregår, for ikke udelukkende ensidigt at nævne islams eksistens, er nationer dømt til samfundsundergravelse og destruktion. Set herfra.

PFEP

Posted: 24 januar 2014 - 12:36 - Svar

Motbjudande att se en “helig man” ge sig på sitt barnbarn.
Har dessa kretiner inga gränser överhuvudet?

Prudentius

Posted: 24 januar 2014 - 12:51 - Svar

“Old man: No, I´m not fucking”

Det er vist det man kalder taqiyya… med bukserne nede.

Går den så går den. I Vesten er man jo lykkedes med at etablere islam som “fredens religion”, selvom allahu akbar-råb plus halshugninger flyder ud over internettet i en lind strøm.

Charles Nielsen

Posted: 24 januar 2014 - 12:59 - Svar

Hvis Bazrafkan nu må gå i fængsel for at sige det som hun gjorde, er myndighederne lig med Islamisme, og derfor skal bekæmpes. Myndighederne giver selv bolden op. !!

Jeg nåede lige at se Videoen inden den forsvandt.
Hvor kan man evt finde videoen igen, da det er så godt som bevismateriale mod myndighederne.

Respekten Myndighederne, politi og politikere samt deres vælgere, kan efterhånden ligge på et meget ligge sted.

Sålænge der findes Koran, Islam og Muslimer i Danmark, er grundloven overtrådt, og derfor er Danmark ikke en ret stat.

Der er tid til storskrald. !!

Charles Nielsen

Posted: 24 januar 2014 - 13:36 - Svar

Hej Steen.
prøv at se om ikke Viemo.com vil have den.
Helst således jeg kan kopiere linket, så jeg kan få bevismaterialet i kassen. 🙂 🙂

  steen

  Posted: 24 januar 2014 - 13:49 - Svar

  det var dog fuldstændigt utroligt, kan man ikke forlade de hattenåle i en halv time? Jeg fandt den på U Tube log in – så jeg venter lige med at uploade min egen kopi

   Charles Nielsen

   Posted: 25 januar 2014 - 23:33 - Svar

   Mange tak skal du have Steen, Nu er den i kassen.
   og der bliver den.
   Den bliver selvfølgelig vist for alle intereserede.
   Jeg håber den forsat vil være inde på Live Lake.
   Da linket dertil kan bruges til formidling.

   Endnu engang tak Steen.

Voldposten

Posted: 24 januar 2014 - 13:37 - Svar

Video’en kan stadig findes her:

http://tinyurl.com/psua735

Poul Højlund

Posted: 24 januar 2014 - 14:28 - Svar

Og hvad sker der med det stakkels pigebarn? Pisk, død eller hur?

  Peter Andersen

  Posted: 24 januar 2014 - 17:45 - Svar

  Ja, pigen hun er færdig. Det ser man også tydeligt på hende, at hun godt er klar over.

  Men mon ikke han klarer frisag med et par dask over ryggen..?

A.Duch

Posted: 24 januar 2014 - 20:13 - Svar

Det er simpelthen raedselsfuldt, men intet vil forandre sig. Grusomhederne vil brede sig medens de selvoptagne ‘politikere’ i lille dumme Danmark forsaetter med at forsvare og undskylde, invitere, denne politiske idiot-religion fra helvede.
Det eneste vi er sikre paa er at der kommer flere af slagsen til Dannevang og flere moskeer vil blive bygget, finansieret af rettroende fra Langtbortistan.
FARVEL DANMARK, FARVEL MENNESKELIGE RETTIGHEDER, FARVEL DEMOKRATI, FARVEL FRIHED.
‘Islam Ueber Alles.’

Leave a Comment