25
jan
Seneste opdatering: 25/1-14 kl. 2102
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Islamister kör svenskregistrerad bil i video från Syrienkriget. Det er den Mitsubishi L200 Double C man ser fra sekund 14. Ejeren hedder Shwan Mustafa Muhamed. Vänsterpartiet klagede forleden over, at det er så dyrt og svært for syrere at komme til Sverige. De kan ringe til Mustafas mobiltelefon og få ham til at fylde bilen op på hjemvejen. Lidt grøn samkørsel er lige ud af VP (K) og Miljøpartiets partiprogram. Videoen kaldes: Terrorists killing each other location: idlib -Syria, ISIL CAR BOMB in “the sword of truth” battalion (related to islamic front), hvis det altså ikke er Hets mot folkgrupp at kalde den sådan.

DF skærper islamkritikken, anstændigheden korser sig

Fyrre år med islam – herunder syv islamrelaterede terrorsager – og den er ikke feset ind hos V, K og LA endnu, for slet ikke at tale om den regerende, postfaktuelle tøsebande. Det tegner ikke godt for ‘peace in our time’, og lad os ikke tale om efterkommernes fred.

Flere markante DF-politikere ønsker totalt stop for muslimsk indvandring. Resten af blå blok tager dybt afstand fra synspunktet. En række af Dansk Folkepartis profiler skærper nu tonen i udlændingedebatten med et ønske om, at indvandringen til Danmark bliver fri for muslimer.

Det sker, efter partiet i sidste måned afviste statsborgerskab til en lang række nydanskere med den begrundelse, at der var for mange fra »ikke-vestlige, muslimske lande« på listen.Forsvarsordfører Marie Krarup (DF), der er med til at tegne partiets politik på indfødsretsområdet, mener, at tiden er inde til at sige sige nej til muslimsk indvandring. »Vi bør begrænse den muslimske minoritets størrelse i Danmark,« skriver Marie Krarup på sin Berlingske-blog.

Men de nye muslim-kritiske toner vækker genklang i DFs kommunale bagland, hvor partiet netop har haft et kanonvalg. »Dansk Folkeparti er antimuslimsk, og du kan ikke finde én, der er modstander af det, vi har gjort her,« siger Holger Gorm Petersen, som har overtaget Kristian Thulesen Dahls (DF) gamle post som viceborgmester i Vejle, og dermed er han en af de højest placerede kommunale DFere. DFere skærper den muslim-kritiske profil

Dalrymple: Liberté, Egalité, Jihad

Why are disaffected French youth exchanging France for Syria? [..]

A few weeks ago, Madame Bons received a text message on her phone: “Your son Nicolas has taken part in an operation with a truck-bomb in an enemy village in the region of Homs. May God accept him as a martyr.”

Madame Bons managed to call the message’s sender; a man speaking French told her that her son was henceforth in paradise under the protection of Allah. According to Madame Bons, prior to his conversion Nicolas had said that “he didn’t want to live in a society based on profit and consumption. He couldn’t stand injustice. For him, everyone was exploited. He didn’t want to be exploited. It was for this reason that he didn’t want to work.”

As it happens, I treated a number of patients who refused to work for the same reason. They believed that, under the current system, they would never receive the full value of their labor. It never occurred to them that, since they continued to consume—however much they might disapprove of the consumption of others—they must be exploiting someone, whether taxpayers or their parents. “[Nicolas] was very interested in what happened in the Middle East,” said his mother. “What Israel did to the Palestinians. What Bashar al-Assad did to his people. He wanted to help all these people.”

So he blew himself up in “an enemy village”—most helpful. Never was feeble ratiocination so completely mixed with moral grandiosity. Here is the reductio ad absurdum of May 1968. City Journal.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Bjovulf

Posted: 25 januar 2014 - 15:47 - Svar

London: Syrienkrigere anholdt ved hjemkomst

[ Gad vide, om vore naive, uvidende og groft uansvarlige vatnissepolitikere i resten af Europa nogensinde kommer til at vågne op til virkeligheden, og så småt begynder at indse omfanget af de massive problemer og de meget uhyggelige konsekvenser for sammehængskraften, sikkerheden og stabiliteten i vore lande i fremtiden, som de i den grad selv har medvirket til at skabe og påtvinge os – i øvrigt helt uden den mindste skygge af et demokratisk mandat nogensinde – via en massiv undertrykkelse af en seriøs demokratiske debat om disse emner gennem 3-4 årtier ]

http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE6433983/london-syrie nkrigere-anholdt-ved-hjemkomst/

25.01.14 kl. 15:18

16 krigere, som er kommet til London fra Syrien i år, er blevet anholdt på grund af mistanke om terrorplaner.

Alle personer, der rejser fra Storbritannien til Syrien for at deltage i borgerkrigen, bliver anholdt, når de vender tilbage, advarer en højtstående leder i det britiske politi med henvisning til truslen om terror. [!!!]

– Politiets forebyggende strategi mod terror fastslår, at der er dybe bekymringer [!!!] omkring personer, der tager til Syrien for at kæmpe i krigen, siger Manchesters politichef, Peter Fahy, som leder Politichefernes Sammenslutning.

16 personer, som er kommet hjem fra Syrien i denne måned, er blevet anholdt på grund af mistanke om terrorplaner, rapporterer BBC

  Prudentius

  Posted: 25 januar 2014 - 16:45 - Svar

  Tja, USA-EU-NATO får stadig sværere ved at styre deres islamiske klienter. De skulle bruges til at vælte Assad-regimet og indsætte det muslimske broderskab. Rusland-Kina-Iran skulle have en på tuden pr. stedfortræder og vennerne i Ankara og Riyadh forsynes med en rettroende sunni-partner i striden med kurdere og shiitter. Men nu er det ligesom toget krænger faretruende på sporene.

  Kan vores visionære globalistiske magteliter virkelig ikke stole på kalifatets drenge og piger??

  De er nogen utaknemmelige skarn!

  Især når man tænker på hvor meget Vesten har investeret i dem. Ligefra gode lejligheder i vestlige storbyer over uddannelse, jobs og moralsk støtte imod “racister” og “islamofober”, til Stinger-missiler, automatvåben, kamptræning og dollars i tøndevis.

  Men Vesten er vel så, efter de mange brændte fingre, blevet klogere??

  Næ!

Ole Burde

Posted: 26 januar 2014 - 10:38 - Svar

Diane Feinstein er en af Obamas nære allierede i forsøget på at gøre det farligt at være uenig i den politiske korrektheds dogmer , hvilket lige nu betyder at være ueneig med Obama .
Hva’ med Obama himself , er han også del af en jødisk sammen sværgelse ? Hvem er det som er hvems nyttige idioter ?

Hans Und

Posted: 26 januar 2014 - 12:05 - Svar

Godt DF

Karina Loretzen Denhardt fra, af alle partier, SF, har allerede spillet nazi-kortet.

Hun har, ifølge en kommetator på Urias, udtalt at vi jo ikke kan forvente for meget af muslimske elever, da de jo var dummere allerede når de kommer.

Stifteren af SF, Aksel Larsen udtalte på et gammelt klip, som må have været fra begyndelsen af 60’erne, som jeg hørte i DDRs potræt udsendelse om ham, at hans vision var ét fredens rige fra Ural til Atlanten. – Hvem andre havde sådan en ide?

Efter det havde havde SF en formand, Gert Petersen, som næppe nogensinde fralagde sig sin nazistiske ideologi.

Så er der SF forhold til jøder og Israel pr. dags dato. De ønsker jøderne smidt i havet. Samtidig har de haft et folketingsmedlem, Anne Grethe Holmsgaard, der har skrevet en bog (sammen med Kit Broholm), som udover at være klart nazistisk i sit syn på jøderne, virker som en parafrase over “Zions vise Protokoller”.

Så SF bør bestemt ikke spille nazi kortet overfor andre med den bagage de har med.

Morani ya Simba

Posted: 26 januar 2014 - 14:32 - Svar

“DF skærper islamkritikken,”

Det er rigtig godt. DF har gehør nu. Det er langt bedre at lade dem være den centrale fanebærer mod islamisering istedet for at splittes op i tusind fraktioner. Og det vi taler om er at undgå fremtidig borgerkrig, ikke om at være “anstændig.” De andre er stadig børn der ikke fatter hvad der foregår i Europa. Og jeg er særligt glad for at det siges klart at det er fra muslimer problemerne kommer. Indiere, kinesere, vietnamesere og eks-muslimer, de skal ikke “straffes” fordi en religion der også slagter dem, ikke kan fungere i et civiliseret samfund.

Bjovulf

Posted: 26 januar 2014 - 15:59 - Svar

DFere vil have totalt stop for muslimsk indvandring

http://www.bt.dk/politik/dfere-vil-have-totalt-stop-for-muslimsk-indva ndring

Af Chris Kjær Jessen og Carl Emil Arnfred (BNB)
Lørdag den 25. januar 2014, 21:54

Flere markante DF-politikere ønsker totalt stop for muslimsk indvandring.
Resten af blå blok tager dybt afstand fra synspunktet.

En række af Dansk Folkepartis profiler skærper nu tonen i udlændingedebatten med et ønske om, at indvandringen til Danmark bliver fri for muslimer. Det skriver Berlingske.

Det sker, efter partiet i sidste måned afviste statsborgerskab til en lang række nydanskere med den begrundelse, at der var for mange fra »ikke-vestlige, muslimske lande« på listen.

Forsvarsordfører Marie Krarup (DF), der er med til at tegne partiets politik på indfødsretsområdet, mener, at tiden er inde til at sige sige nej til muslimsk indvandring.

»Vi bør begrænse den muslimske minoritets størrelse i Danmark,« skriver Marie Krarup på sin Berlingske-blog.

————————————————————

Afstemning – Flere markante DF-politikere ønsker totalt stop for muslimsk indvandring. Er du enig?

73% – Ja, og det kan kun gå for langsomt [!!!]

12% – Tjah, det er lige i overkanten

15% – Nej, det er langt over stregen [ Altså kun 15 %, der slet ikke kan få nok af muslimsk indvandring! ]

Gad vide, hvordan resultatet af en tilsvarende afstemning mon ville se ud i Sverige?
I Frankrig?, England?, Holland?, Belgien?, Tyskland? …

Vore naive, uvidende og uansvarlige politikere & PK”-eliten”, der har påført os alle disse helt
forudsigelige ulykker pga. den uønskede “kulturberigelsen” fra folkeslag med unintegrerbare
kulturer, værdier, normer, mentalitet og især religion, lever vist på lånt tid.

Om få år vil så godt som alle spørge sig selv, om hvorfor i alverden man – altså de såkaldt “ansvarlige” –
dog ikke af sig selv selv skred seriøst til handling længe, længe før befolkningerne endelig vågnede op
og tvang dem til det.

Og historiens dom over alle landssvigerne vil være hård …

  Bjovulf

  Posted: 26 januar 2014 - 16:16 - Svar

  Derfor er anti-muslimsk debat skadelig for DF
  [ Nå, mon dog? 🙂 – vent bare at se … ]

  http://www.bt.dk/politik/derfor-er-anti-muslimsk-debat-skadelig-for-df

  Af Signe Damgaard, Berlingske Nyhedsbureau
  Søndag den 26. januar 2014, 12:31

  Udtalelserne om, at man skal sætte en stopper for den muslimske indvandring i Danmark og betegnelsen af Dansk Folkeparti som antimuslimsk, som flere medlemmer af partiet kommer med i søndagens Berlingske, er skadelige for partiet. Det mener Radio24syvs politiske redaktør, Jesper Termansen.

  Han peger også på, at Dansk Folkeparti i årevis har kæmpet mod prædikatet om, at partiet ikke er stuerent, som man på det seneste mere eller mindre har rystet af sig. Men udtalelserne kan igen få den debat til at blusse op.

  »Det er ikke sådan, at partiet ikke vil snakke muslimer og integration, men det er på en dæmpet måde, fordi de har været bevidste om, at de måtte finde et andet toneleje at gøre det i. Men nogle af de her udtalelser vil blive sakset og klippet ud hos Socialdemokraterne eller SF, og til næste debat bliver Thulesen Dahl spurgt, om det er gældende politik, for det er kontroversielt i vores retsstat,« siger Jesper Termansen.

  [ Tja, lad os nu se, JT;-) Det er sgu da i den grad nødvendigt nu endeligt at sige tingene, som de er. Hvorfor
  fanden skal vi dog blive ved med at stikke os selv blår i øjnene en lallenaiv tro på, at “eliternes” uønskede, fuldstændigt vanvittige og helt kravløse multi-kulti-alting-er-jo-lige-godt-eksperiment overhovedet kommer til fungere .. nogensinde? Det er da om noget at helt grundløst fæste sin lid til, at der bare lige pludselig skal ske en lang række af mirakler på en hidtil uset skala … ]

Svend Andersen

Posted: 26 januar 2014 - 18:50 - Svar

Hvis man, som Marie Krarup så fornuftigt har skrevet i Berlingske tidende, skal

“begrænse den muslimske minoritets størrelse i Danmark”,

så kræver det rent logisk, at man både stopper yderligere muslimsk indvandring, men også repatrierer en del af de for nuværende herboende muslimer.

Udmeldingerne fra DF er desværre skudt hurtigt ned af næstformanden: http://www.dr.dk/Nyheder/Politik/2014/01/26/110846.htm

… konkret har Holger Gorm Petersen (DF), der er anden viceborgmester i Vejle, foreslået at indføre “en ordentlig grænsekontrol, så vi kunne få dem vendt rundt nede ved grænsen med det samme”.

– Det, synes jeg, er en dum og stupid udtalelse, som ikke har nogen som helst gang på jord, men bare er sådan et slag på et stykke slagtøj. Det regner jeg ikke for noget særligt, siger Søren Espersen …

Ak ja, hvis man gerne vil til hofbal hos majestæten, så er det med at holde tungen lige i munden, stikke piben ind, og så ellers et skridt frem og to tilbage – Hen te’ Kommoden og te’bavs igen: http://www.youtube.com/watch?v=PJVPVGdPR4I

Leave a Comment